IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Belcho Разгледай мнение
    Може ли и аз да видя тази обява, че живо ме интересува
    Първоначално изпратено от Forex Master
    Обявявам импровизиран конкурс за лого на български биткойн портал. Конкурсът е само за любители графични дизайнери. Не е необходимо да правите векторни графики или различни размери. Интересува ме само идеята! Достатъчно е да качите някъде едно изображение в gif или jpg формат и да пуснете една връзка в тази тема. Изпратете ми и 2 реда на лично съобщение за всеки случай.

1-во място 5 биткойна
    2-ро място 3 биткойна
    3-то място 2 биткойна

Срок -- следващия Петък 23.11.2012

Първоначално изпратено от simo.smo Разгледай мнение
    Всъщност докато пишех пост-а погледнах за секунда в интернет и видях, че май няма твърда такса. Как всъщност се определя таксата? Кой решава колко да е?
    Ти самият решаваш колко да платиш за такса. В момента препоръчителната цена е 0,001 биткойн, което е около 1 цент тъй като курса е 1 биткойн = 11,7 долара.

Аз плащам понякога 0,0005 и пак минават. Ако платиш по-малко обаче рискуваш никой "миньор" да не те включи в обработката на текущия блок и превода да остане неосъществен. Мисля, че 1 или 2 цента да платиш независимо от сумата на превода е повече от добра цена, нали?

След 2-3 седмици размера на новоеминираните биткойни при произвеждане на блок ще намалее наполовина от 50 на 25 биткойна и включените такси за превод ще стават все по-важни за миньорите. Горе доле на всеки 4 години емисията ще намалява двойно като към 2035 г. ще са в обращение почти всичките 21 милиона биткойни.
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Мастер ,не разбрах кой ги емитира и как влизат в обръщение
      Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Forex Maste

Това е пирамида, не че банките в днешно време не са !
        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          Недей така, музовиров. Човекът ми помага колкото може да се поддържа темата в първите 20...
          нека четат хората , нека да е в първите 20... единствената причина тази схема да продължава да съществува е, че има прекалено много хора по света, които в незнанието си попадат на биткойна и си мислят, че са намерили светия Граал...

с развитието на технологиите и схемите за лов на канарчета стават виртуални
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• На мен ми е интересно какво ще стане след време с БТК при неминуемата дефлация ако започнат да се ползват по-широко. До колкото помня таксата за трансакция беше 0.02 БТК (поправете ме ако греша). Това в момента е нищо, но в бъдеще може да се окаже много.

Всъщност докато пишех пост-а погледнах за секунда в интернет и видях, че май няма твърда такса. Как всъщност се определя таксата? Кой решава колко да е?

Коментар

• Може ли и аз да видя тази обява, че живо ме интересува

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
                Имат много работа покрай Коледа и НГ, пуснах линк към темата на един приятел, който може да е полезен
                Това е добре, УНСС. Не зная дали забеляза, че конкурсът не е за професионалин графични дизайнери? Обявата ми по-скоро е към начинаещи такива. А още по-добре би било ако темата за биткойн бъде включена и сред темите за дипломни работи на студентите!
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
                  ЧЕ МАЙТАПИТЕ ТИ СА СИ ЧИСТА ЗЛОБА Е ЯСНО, АМА ЗАЩО НЕ ОСТАВИШ МАСТЪРА НА МИРА ДА ОБЯСНИ НЯКОИ НЕЩА ЗА БИТКОЙНА?
                  Недей така, музовиров. Човекът ми помага колкото може да се поддържа темата в първите 20...

Коментар

• [QUOTE=bertram;1059346183]пич не злобея, а се майтапя ако не си усетил.
                    достатъчно време отделих да размишлявам

ЧЕ МАЙТАПИТЕ ТИ СА СИ ЧИСТА ЗЛОБА Е ЯСНО, АМА ЗАЩО НЕ ОСТАВИШ МАСТЪРА НА МИРА ДА ОБЯСНИ НЯКОИ НЕЩА ЗА БИТКОЙНА? БаМкер ли си какво ли?
                    Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

Да напомня и днес за обявения конкурс. Времето тече...
                      Имат много работа покрай Коледа и НГ, пуснах линк към темата на един приятел, който може да е полезен

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                        нали знаеш приказката за една патка дето много мислила мислила па' накрая се удави'ла

А една друга патка изобщо не мислила и се удавила още в началото... Очевидно и приказките ги знаеш само половинчато!

Коментар

Хората виждащи потенциала на биткойн са най-четящите и най-образованите в света! Повечето от тях са с по 2 и 3 висши образования!

Така че, забележката ти издава само колко назад си в материала... Предстои ти много четене. Захващай се сега за да си поне малко напред пред основната маса.
                          нали знаеш приказката за една патка дето много мислила мислила па' накрая се удави'ла

Коментар

балъците (тиквите) по света са много и малко четат
                            Хората виждащи потенциала на биткойн са най-четящите и най-образованите в света! Повечето от тях са с по 2 и 3 висши образования!

Така че, забележката ти издава само колко назад си в материала... Предстои ти много четене. Захващай се сега за да си поне малко напред пред основната маса.

Коментар

Защо се натискаш толкова? Инсталирал си и клиента па и за 1-2-3 място накуп?... Нали биткойн не струва? Стискай си там акцийките на бфб-то...

Били откраднали 250 хил. Кво щяло да стане ако откраднат 2 милиона?... Един ще стане по-беден, а друг по-богат с 2 милиона. Така е с истинските пари. Крадат ги! И който не може да ги пази или не знае как, по-добре да ги няма!
                              напренгал си се усещам... не се коси, а продължавай да копаш (майнинг му викат)
                              майнинга доколкото разбрах не е точно да идеш на майната си, но почти същото .. що се касае до добиването на заветните биткойни

в заключение мога да кажа, че сигурно и тук ще се реализира класическата пирамидална структура с няколко тарикати и много тивки ( логото)

нищо лично! нали обсъждаме биткой(н), а не личните ти качества.
                              Last edited by bertram; 20.11.2012, 14:50.

Коментар

... за целта ще си инсталиргам какво е необходимо и ще си направа биткойн портфейл, че да ми ги преведеш

поради липса на други кандидати май е редно да ми изплатиш за 1-2-3 място накуп
                                Защо се натискаш толкова? Инсталирал си и клиента па и за 1-2-3 място накуп?... Нали биткойн не струва? Стискай си там акцийките на бфб-то...

Били откраднали 250 хил. Кво щяло да стане ако откраднат 2 милиона?... Един ще стане по-беден, а друг по-богат с 2 милиона. Така е с истинските пари. Крадат ги! И който не може да ги пази или не знае как, по-добре да ги няма!

Коментар

Working...
                                X