Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеСравнението ти е доста неподходящо, макар и да съм съгласен, че ФЕД е частен.
Дори напротив - това трябва да ти е проблем. Силите на частния ФЕД (долара) са неизмерими с тези на Мт. Гокс (биткойн).Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеМтГох е регулирана борса по японските закони.
Но да не бъде от сайта на Мт. Гокс.
Благодаря предварително.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеКажи ми какво става, ако открия сметка с 50 000 долара в Мт. Гокс и те хлопнат кепенците на другия ден?
МтГох е регулирана борса по японските закони. Това означава, че доларите ти по сметка при тях са точно толкова защитети както е при всеки друг японски брокер. Трябва обаче да сте наясно, че биткойните не са защитени от нищо освен от добрите практики на самите МтГох. Ето защо откакто пиша в тази тема винаги съм давал съвет да не държите биткойни по сметката си в която и да е борса освен ако нямате намерение за непосредствена продажба!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеСъщо както частното акционерно дружество Federal Reserve Bank с адрес:
33 Liberty Street
New York, NY 10045
(212) 720-5000
А, анонимов? Кой стои зад частното акционерно дружество на горния адрес?
Дори напротив - това трябва да ти е проблем. Силите на частния ФЕД (долара) са неизмерими с тези на Мт. Гокс (биткойн).
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТова е частно акционерно дружество, анонимов. Кой искаш да стои освен акционерите?
Честито на "печелившите"!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНека Майстора каже кой стои зад долния адрес. Кой е собственикът на Мт.Гокс.
на мен също ми е интересно.
Mt.Gox AML
Round Cross Shibuya 5F
11-6 Shibuya 2-Chome, Shibuya-ku
Tokyo, Japan
150-0002
Също както частното акционерно дружество Federal Reserve Bank с адрес:
33 Liberty Street
New York, NY 10045
(212) 720-5000
А, анонимов? Кой стои зад частното акционерно дружество на горния адрес?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеИ от кого трябва да са застраховани? От онези които обраха парите на хората в Кипър или от онези които си печатат пари като им потрябват да платят застраховките?
На чий арменски поп трябва да пиша писма?
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениекоито имат долари на клиенти, които не са застраховани.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАз отново заявявам интерес към търговията. В никакъв случай не се бъзикам с мастъра, нито се заяждам нито нищо. Оня ден го поздравих, но му казах да кешира.
Едно време бяха писмата, сега са биткойните.....
Наистина е къса човешката памет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНека Майстора каже кой стои зад долния адрес. Кой е собственикът на Мт.Гокс.
Mt.Gox AML
Round Cross Shibuya 5F
Tokyo, Japan
150-0002
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНе е така доколкото разбирам. Борсата е и брокер и банка и клирингова къща
Mt.Gox AML
Round Cross Shibuya 5F
Tokyo, Japan
150-0002
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеБорсата няма нищо. Има брокери, които имат долари на клиенти, които не са застраховани.
Веселба ще става, но аз влизам в почивка.
П.П. Забравих: има и хора, които имат биткойн номерца и те са си техни, лични. Нещо като паметните плочи на къщите по времето на социализма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеИ кво, в момента борсата си има и кинти и койни. Така ли?
Веселба ще става, но аз влизам в почивка.
П.П. Забравих: има и хора, които имат биткойн номерца и те са си техни, лични. Нещо като паметните плочи на къщите по времето на социализма.
Спомням си като пионерче как стоях по 2 часа на една такава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеВземи си почини малко че днес се понапрегна повечко
Благодаря ти за съвета!
Успех ти желая утре, каквото и да означава това за теб и твоя биткойн адрес.
Коментар
Коментар