IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://borsi.blog.bg/novini/2013/04/...-chasa.1099692
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Сравнението ти е доста неподходящо, макар и да съм съгласен, че ФЕД е частен.
      Дори напротив - това трябва да ти е проблем. Силите на частния ФЕД (долара) са неизмерими с тези на Мт. Гокс (биткойн).
      Аз изобщо не отварям въпрос за сравнение в силите... Аз само питам, кои са акционерите?
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        МтГох е регулирана борса по японските закони.
        Би ли ми дал линк, където да прочета това?
        Но да не бъде от сайта на Мт. Гокс.

Благодаря предварително.

Коментар

Кажи ми какво става, ако открия сметка с 50 000 долара в Мт. Гокс и те хлопнат кепенците на другия ден?
          Не мога да разбера нагласата в този форум? Защо хората задават въпроси и чакат да ги обучаваш и да им изнасяш лекции а се държат като олигофрени?!

МтГох е регулирана борса по японските закони. Това означава, че доларите ти по сметка при тях са точно толкова защитети както е при всеки друг японски брокер. Трябва обаче да сте наясно, че биткойните не са защитени от нищо освен от добрите практики на самите МтГох. Ето защо откакто пиша в тази тема винаги съм давал съвет да не държите биткойни по сметката си в която и да е борса освен ако нямате намерение за непосредствена продажба!
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Също както частното акционерно дружество Federal Reserve Bank с адрес:

33 Liberty Street
            New York, NY 10045
            (212) 720-5000

А, анонимов? Кой стои зад частното акционерно дружество на горния адрес?
            Сравнението ти е доста неподходящо, макар и да съм съгласен, че ФЕД е частен.
            Дори напротив - това трябва да ти е проблем. Силите на частния ФЕД (долара) са неизмерими с тези на Мт. Гокс (биткойн).

Коментар

Това е частно акционерно дружество, анонимов. Кой искаш да стои освен акционерите?
              И акциите на това ЧАСТНО и НЕРЕГУЛИРАНО за финансови операции дружество се наричат Биткойни.

Честито на "печелившите"!

Коментар

Нека Майстора каже кой стои зад долния адрес. Кой е собственикът на Мт.Гокс.
                на мен също ми е интересно.

Mt.Gox AML
                Round Cross Shibuya 5F
                11-6 Shibuya 2-Chome, Shibuya-ku
                Tokyo, Japan
                150-0002
                Това е частно акционерно дружество, анонимов. Кой искаш да стои освен акционерите?

Също както частното акционерно дружество Federal Reserve Bank с адрес:

33 Liberty Street
                New York, NY 10045
                (212) 720-5000

А, анонимов? Кой стои зад частното акционерно дружество на горния адрес?

Коментар

И от кого трябва да са застраховани? От онези които обраха парите на хората в Кипър или от онези които си печатат пари като им потрябват да платят застраховките?
                  Кажи ми какво става, ако открия сметка с 50 000 долара в Мт. Гокс и те хлопнат кепенците на другия ден?

На чий арменски поп трябва да пиша писма?

Коментар

които имат долари на клиенти, които не са застраховани.
                    И от кого трябва да са застраховани? От онези които обраха парите на хората в Кипър или от онези които си печатат пари като им потрябват да платят застраховките?

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      Аз отново заявявам интерес към търговията. В никакъв случай не се бъзикам с мастъра, нито се заяждам нито нищо. Оня ден го поздравих, но му казах да кешира.
                      Не разбираш ли, че това е пирамидална структура, чийто "тухлички" са биткойните?! Но целта е същата: да се съберат повече реални пари на едно място или за първите.
                      Едно време бяха писмата, сега са биткойните.....
                      Наистина е къса човешката памет.

Коментар

Mt.Gox AML
                        Round Cross Shibuya 5F
                        Tokyo, Japan
                        150-0002
                        Аз отново заявявам интерес към търговията. В никакъв случай не се бъзикам с мастъра, нито се заяждам нито нищо. Оня ден го поздравих, но му казах да кешира.

Коментар

Не е така доколкото разбирам. Борсата е и брокер и банка и клирингова къща

Mt.Gox AML
                          Round Cross Shibuya 5F
                          Tokyo, Japan
                          150-0002

Коментар

Борсата няма нищо. Има брокери, които имат долари на клиенти, които не са застраховани.

Веселба ще става, но аз влизам в почивка.

П.П. Забравих: има и хора, които имат биткойн номерца и те са си техни, лични. Нещо като паметните плочи на къщите по времето на социализма.
                            Не е така доколкото разбирам. Борсата е и брокер и банка и клирингова къща

Коментар

И кво, в момента борсата си има и кинти и койни. Така ли?
                              Борсата няма нищо. Има брокери, които имат долари на клиенти, които не са застраховани.

Веселба ще става, но аз влизам в почивка.

П.П. Забравих: има и хора, които имат биткойн номерца и те са си техни, лични. Нещо като паметните плочи на къщите по времето на социализма.

Спомням си като пионерче как стоях по 2 часа на една такава.

Коментар

Вземи си почини малко че днес се понапрегна повечко
                                Добре.
                                Благодаря ти за съвета!

Успех ти желая утре, каквото и да означава това за теб и твоя биткойн адрес.

Коментар

Working...
                                X