If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Криптирането им и в момента вече е пробито, не може да издържи и два месеца и никой не казва да се прилапат всички койнове за нула време от всички, онзи големия срив беше пробив в критирането..
Наистина ли вярвате, че точно в тоя хипарския вид ще стане Световната валута, и всеки комп ще бъде част от системата, без банки и регулация? Което всъщност е идеята в началото, запленила сърцата и умовете?
Щото и сега си имаме султан, и сторно предлага, и обслужване клиенти. И си принтят базите на хартия, дори един колега го е вършил лично докато е бил на работа там.
Криптирането им и в момента вече е пробито, не може да издържи и два месеца и никой не казва да се прилапат всички койнове за нула време от всички, онзи големия срив беше пробив в критирането..
След още 3 дни вече ще си готов да оглавиш Биткойн движението и да бъдеш водач на революцията.
Защо реши така?
Освен това който те е послушал - е спечелил. Който слуша мене - пише го в подписа ми.
Системата за разплащане ми харесва, но ако ще искат цветни копия на документи - да забравят! Още не е тръгнала системата, и забравиха първоначалната идея.
Първоначално изпратено от supertrader
Идеята е най вече да може да се декриптират с много по мощен от стандартния хардуер и така може да се направи огромен удар, това с добавянето на койтчета е по трудно дори.
Kриптирането е удържало едни 20 години, и вероятно са взели сорсове от PGP. Изпищят ли няколко човека за проблем със системата, на другия тия койнове няма да струват и цент. Няма смисъл в тая посока.
Идеята е най вече да може да се декриптират с много по мощен от стандартния хардуер и така може да се направи огромен удар, това с добавянето на койтчета е по трудно дори.
аве осрахте цялата тема
или се качваите на влака или не си губете времето ,а и нашето
Аз за мен си направих изводи, няма да досаждам, успокой се, само нагоре ще вървят! Още weekend-a припкам на дълга командировка за custom-изация при клиент, и той разпитва за койновете покрай другото. Койнове ще има за всички, един по един, моля!
така,днес го наблюдавам пазара ,обемите бяха малки но имаше огромно количество бай ордери по надолу което беше доста показателно
В момента китайците изостават а гокса дърпа яко ценатата /750$ в момента / В гокса има бая американски акаунти и предполагам некитаиската масовка купува яко .Същевремено оборотите при китайците се качват .Минем ли върха очаквам да се изстреляме в космоса
Среднограмотен компютърджия като мен се сети за тия неща, за 3 дни ровене.
Иначе е прекрасно средство за разплащане (в тоя си вид), умувам за разни варианти за допълнителна защита.
Коментар