Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнениеОще от зората на Интернет е замислено, тайните служби винаги са 3 крачки напред
Така че... който смята че е с 3 крачки напред, а всъщност е 3 крачки назад, си е лично за негова сметка.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
How To Make A Mint: The Cryptography of Anonymous Electronic Cash
Fried, Frank got NSA's permission to make this report available.
Received October 31, 1996
http://groups.csail.mit.edu/mac/clas...nt/nsamint.htm
Още от зората на Интернет е замислено, тайните служби винаги са 3 крачки напредМнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
-
Мисля да пусна модула безплатно и свободно, ако все още няма такъв за тия:
PrestaShop: 3,2 милиона downloads.
OsCommerce:
7,000 free add-ons
12,800 registered sites
275,430 community members
1,560,502 forum postings
С подигравките е най-лесно.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеКлиентите ме питат и се опасяват от точно това, от последното изречение от цитата. Какво да им кажа?Last edited by kurta007; 24.11.2013, 13:02.
Коментар
-
Dutch Bank Rabobank is Blocking Customers from Buying Bitcoins
Marc van der Chijs (@chijs) | Published on November 21, 2013 at 16:34 GMT | Companies, News, Regulation
...
In the US many banks don’t accept any bitcoin businesses as clients, possibly because of regulatory concerns and money laundering risks.
Individuals aren’t free from bitcoin banking issues either. CoinDesk reported recently that a Swedish bank froze a customer’s account for selling just 5 BTC.
От коментарите долу, на 22 ноември, оня ден:
robedoes • 2 days ago −
I'm a customer of the Rabobank. This afternoon I tried to buy a bitcoin.
And just like the article says I was blocked.
So I can confirm the story.
I have made a call to the Rabobank and the custumerservice told me that their 'ethics commision' had decided to implemend this policy.
Клиентите ме питат и се опасяват от точно това, от последното изречение от цитата. Какво да им кажа?
п.с. Ето отделна статия за това: http://www.coindesk.com/swedish-bank...t-sells-5-btc/
Ето от преди месец:
Capital One closes company’s bank account over mere mention of bitcoin
Emily Spaven (@emilyspaven) | Published on October 10, 2013 at 13:35 GMT | News, Regulation, US & CanadaLast edited by IvanTerziev; 24.11.2013, 12:49.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеПааак чел недочел си... Това което си посочил за 10% са депозити. Заемите започват от 25% нагоре и то при условие, че имаш с какво да ги гарантираш!Това е истинската им ценност.
Друго да се чудя. Не е ли по-справедливо една честна валута да е обвързана с човешки труд, а не инвестиции и изхабени мегавати?Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеhttps://www.bitbond.net/
Заеми да искаш. Ежедневно скача с по 10% минимум.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЗащото да скъсяваш трябва да имаш биткойни. Като нямаш не можеш да скъсяваш. Това са истински пари и не може да ги продаваш ако ги нямаш. Трябва да предизвикаш паника за да падне курса и едва тогава да похарчиш доларите и еврото си.
Заеми да искаш. Ежедневно скача с по 10% минимум.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеНе вдявам идеята ви, може ли някой да ми обясни защо не скъсяват, а ще събарят борса да смъкват цена.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАйде пак започнаха да ДДОС-ват Гокс-а. Събота е и никой издивява, че не може да свали курса...
Единствено малкия злобеещ чичо Сам ги прави тия работи, няма логика да е друг. В пристъп на дребнодушно безсилие!Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Kaкви нерви, бе хора! Толкова ми е забавна темата, с детето-гений и бабите с цифровите сертификати у таксито. Ако мисля че има накъде нагоре - ще купя. Дори някой спомена за скъсяване, ще проуча въпроса.
А темите с новите валути наистина ме интересуват.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеИзостанал народ, ей!
все още има време,дерзай
а тъпите ти приказаки са напълно безполезени,пак питам защо си губиш времето тук ??? или искаш да влезеш в ролята на форумния шут и да ни забавляваш докато портфеилите ни се издуват ли издуватако е така няма проблеми добре си дошъл
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеOня ден затвориха подобна валута, по същия начин по който могат и тази. Колко пъти да го дъвчем?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар