IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Все си мисля, че ще се размаже от някъде около $1000. Ама аз така си мислих и като се разделих един биткойни на $50-$70.

Коментар

• Първоначално изпратено от zaigush Разгледай мнение
      Отивам да скоча от моста!!! .
      На опашката със записване и само срещу закупен билет от 5 бтк. са скоковете от моста
      Иначе глоба.
      Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Е това не е истина!!! Отивам да скоча от моста!!! Лапетиите станаха милионери,ние ще броим мухите ......

Коментар

• Мастър, възможно е до края на седмицата биткойнът да струва колкото унция злато. Пак ли няма да трепне нещо в теб и да замениш?

Коментар

• ЛТЦ-то на $28 ... по магазинитe пак изчезна всичкото 7950...
            Last edited by индианеца; 27.11.2013, 20:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              Не съм положително настроен, което не означава, че не мога да поздравя всички държачи!!!
              И умната
              "Държач" = "който държи нещо".
              Само да не е Дедовия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение

И не забравяйте! Биткойн все още е един експеримент. Не залагайте повече от 5-10% от спестяванията си там. Причината е, че ако биткойн успее, към 2017-2019 г. цената му спокойно ще е над 100 000 долара, но ако се провали то за 1 нощ може да падне до кръгла нула. Умната и рискувайте само ваши собствени пари, които можете да си позволите с лека ръка да изгубите.
                Не съм положително настроен, което не означава, че не мога да поздравя всички държачи!!!
                И умната

Коментар

• 1000$ като малка гара... "Хаааа-Хаааа-Хаааа - изсмя се графа на развален испански!". Нека всички кукундрелки да прочетат в началото на темата, какво пишеха, когато цената бе 11$...

А сега, какво предстои? След 4-цифрената цена предстои 5-цифрена през първото тримесечие на следващата година. Тогава ни очакват доста съществени финансови земетресения заради неизбежността на ПУК-ването на най-големия балон в световната финансова история - балона на щатските съкровищни бонове.

И не забравяйте! Биткойн все още е един експеримент. Не залагайте повече от 5-10% от спестяванията си там. Причината е, че ако биткойн успее, към 2017-2019 г. цената му спокойно ще е над 100 000 долара, но ако се провали то за 1 нощ може да падне до кръгла нула. Умната и рискувайте само ваши собствени пари, които можете да си позволите с лека ръка да изгубите.

Аз ви оставям да се забавлявате без мен и ще се включа отново, когато ударим 5-цифровата цена в долари. Както се казва, лозето не ще молитви, а иска мотика. Трябва да свършим някоя и друга задача за утвърждаването на Биткойн. Успех на всички положително настроени и с новаторски дух хора списващи и четящи този форум.
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• изтърваха коня

Коментар

• Първоначално изпратено от verimg Разгледай мнение
                      1015 ?
                      Gox-a
                      блокира
                      1020, 1030...
                      Айде де, спрете го тоз компресор, балонът ке пукне...

Коментар

• Ха честито!!! Да хилядите дълго!

Коментар

• 1015 ?
                          Gox-a
                          блокира
                          1020, 1030...

Коментар

• Първоначално изпратено от verimg Разгледай мнение
                            Много 'агресивно' покачване днес, може да пробие 1000$ до 1-2 часа. Та хората да започнат да свикват на 4-ри цифрена сума.
                            всичко е възможно,в гокса има 1500 койни селл ордери до 1000$,а вчера да пробие 900 бяха малко по малко.
                            БИтстамп и те тръгнаха в атака /943 / което може да окрили биковете на гокса,а те са доста там.Имам чувстовото че само buy бутона натискат в гокса

Коментар

• Много 'агресивно' покачване днес, може да пробие 1000$ до 1-2 часа. Та хората да започнат да свикват на 4-ри цифрена сума.

Коментар

• Първоначално изпратено от kaloian Разгледай мнение
                                Мастъре, върнах да почета в началото на темата...интересно е Добър усет. Държиш ли още от тогава ?
                                Доста поизхарчих, най-вече за подпомагане на различни проекти свързани с Биткойн. Но и доста останаха.
                                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Working...
                                X