If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колкото повече нараства курса, толкова по-висок става риска за обкновените шарани да си загубят всички пари. Да видим какво ще се случи.
предполагам че повечето разумни хора вече са си изтеглили първоначалното вложение умножено по 5 или 10 и сега се наслаждават на шоуто. Наистина весело ще стане ако битокойн успее, а това е все по-вероятно.
Интересна графика. На какво ви прилича?
Всички виртуални койни нямат никаква реална стойност. Имат единствено спекулативна стойност. Когато курса върви нагоре, всичко е цветя и рози. За мен по-интересния въпрос е: какво ще се случи с реалните пари на вложителите в момента, когато графиката тръгне надолу?
Колкото повече нараства курса, толкова по-висок става риска за обкновените шарани да си загубят всички пари. Да видим какво ще се случи.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Ами и аз да те питам, така по лаишки, защо златото пак се смята в долари, а не обратното? Най-малкото не е удобно, трябва да кажеш, че $1 е 0.000... биткойна.
Mи ще ти кажа...не е въпросът в нулите...а за златото защо се смята в долари - ми пак по същата причина - щото всичко се смята в долари поне за сега. Щом всичко се смята в долари - значи всеки се стреми открито или не да осребрява в долари - каквото и да има.
Искаш къша - долари, искаш манджа - долари, искаш дрехи - долари, искаш светло и топло - долари...
Като стане обратното - хората да питат колко биткойна е долара, тогава биткойна е нещо...
Плевнелиев за колко ли биткойна е купил паласа в Гръцко?
Виж слагам демек не се заяждам, само изказвам мнение
Та простия въпрос ми е, защо аджеба, всичко смята биткойн в $, а не съм чул; някой да смята $ в биткойк - та т'ва ми е лаишкия въпрос.
Ами и аз да те питам, така по лаишки, защо златото пак се смята в долари, а не обратното? Най-малкото не е удобно, трябва да кажеш, че $1 е 0.000... биткойна.
Объркал съм сметките.
Всъщност скептиците прецакват нещата експоненциално т.е. не делим на две, а правим корен квадратен от 1000.
=> "цена злато" х 31.36 = "цена биткойн" след 7 години.
Това сметка използваща въображаема математика върху виртуални единици, изпълнена в момент на рационален колапс ли е?
Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Обаче скептиците a.k.a. дебелите дървени крЪтуни никога няма да приемат биткойна
- затова делим на две.
Объркал съм сметките.
Всъщност скептиците прецакват нещата експоненциално т.е. не делим на две, а правим корен квадратен от 1000.
=> "цена злато" х 31.36 = "цена биткойн" след 7 години.
Прав е китаеца.
Но ... на хората са им трябвали 7000 години да повярват в златото.
Днешно време информацията се движи 1000 пъти по-бързо.
Значи след 7 години трябва да се сбъдне "цена злато" х 1000 = "цена биткойн".
Обаче скептиците a.k.a. дебелите дървени крЪтуни никога няма да приемат биткойна
- затова делим на две.
След 7 години цената на златото е $300 => $300 * 500 -> 150000$ за биткойн след 7 години.
След 7 години хората ще са забравили какво е биткойн
Според китайците биткойн трябва да е 1000 пъти цената на златото.
Сега остава да видим къде ще се срещнат еврейската и китайската математика - там ще бъде цената.
Прав е китаеца.
Но ... на хората са им трябвали 7000 години да повярват в златото.
Днешно време информацията се движи 1000 пъти по-бързо.
Значи след 7 години трябва да се сбъдне "цена злато" х 1000 = "цена биткойн".
- затова делим на две.
След 7 години цената на златото е $300 => $300 * 500 -> 150000$ за биткойн след 7 години.
Дааам, днес по едно време са се изравнили
Интересно ми е. Със сигурност бъдещите поколения ще изучават биткойна.
Аз и така и така съм вън, пожелавам на всички които имат, биткойните да бъдат изучавани като добър пример
Казвам го без капка завист.
Според китайците биткойн трябва да е 1000 пъти цената на златото.
Сега остава да видим къде ще се срещнат еврейската и китайската математика - там ще бъде цената.
Наивника вече пита Мастъра при цена 1 биткойн за 1 кюл жълто кое от двете предпочита. Отговор обаче още нямаме.
Дааам, днес по едно време са се изравнили
Интересно ми е. Със сигурност бъдещите поколения ще изучават биткойна.
Аз и така и така съм вън, пожелавам на всички които имат, биткойните да бъдат изучавани като добър пример
Казвам го без капка завист.
Коментар