IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А към оптимистите: не политайте в облаците, и помнете датата 31 януари, когато китайските борси затварят!

Аз лично +- 3 дена от тази дата смятам да се оглеждам сериозно как се движат нещата и евентуално да изляза за едноседмична пауза.

Коментар

• Интересно ми е какво ли мислят критиците (ако изобщо мислят, а не само повтарят безмислени заучени фрази за балони и пирамиди), какво ли точно трябва да стане, за да се срути биткойна...

Коментар

• Може, вече нищо не може да ме учуди.
        Иначе това, което прави койнгена сега, е копи-пастата, която правиха алтернативките от началото на миналата година. Повечето са в рая на виртуалните пари (простете за цитата)

Коментар

• индианеца

Ще видиш, че ще успеят много бити койни да набият на публиката пак. Имам един приятел, който е скаран с компютрите и машинката му е като магнит за вируси в нета.Аз му я поддържам със систем рестор ги трепя И той обаче чул за койн бит и ме пита в това животно има ли далавера и много сериозно подхожда, изкарва пари по трудния начин в емиграция и като нищо ще набие няколко десетки хиляди паунда в койн бити.Просто играта е интересна и публиката магнитясва по нея.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
            Гледам котка койн има, пък си мислех аз да го пускам това.Но няма коза койн или вече и това го има.
            До ден-два ще има. Той Фростев е скрита лимонка, следи всичко за койна. Койнген-а е бранд-ню, има няма някой друг ден откак е онлайн

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty
              Предложението на supertrader е много добро - копачите, създайте един BG-coin и изкопайте 51% от бройките на ниска трудност. Така хем ще имаме българска виртуална монета, хем ще държите пазара.. После може да създадете и Bai Ganio-coin

Ето още няколко предлжения за нови виртуални монети:

koza-coin, boza-coin, Master-coin, +-%-coin
              bitlev със bitstotinka или bitstanishevka и тогаа ше стане раотата

Коментар

• Frosty

Гледам котка койн има, пък си мислех аз да го пускам това.Но няма коза койн или вече и това го има.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Тука е темата за балона. Има съседна тема за пирамидата.

Коментар

• Coinye-west.........?
                    http://selfielifes.com

Коментар

• Сантимента е супер булиш ,обемите са доста стабилни ,215 000 койни !!!! изтъргувани за последните 24 часа на 4-те най-големи китайски борси +56к на 3-те най-големи некитайски.Технически и Фундаментално всичко сочи към Юпитер
                      Около върха , 1242,могат да направят някви движения за да позастрелят още някоя неориентирана мечка преди да поемем извън орбита.Въпрос на време е.
                      Няма ли някакви големи регулации от по големите държави или някакъв огромен проблем със сигурноста ,2014 и 2015 ще са годините на Биткойн .Цена от 1к е направо смешна с това което може да бъде след 24 месеца или когато Wall Street влезе в играта ,така че все някой хора имат шанса да предотвратят това :

Коментар

• индианеца

Мога да осигуря багер за изкопаване на 15% от койните предварително с нова технология и много бързо.Три месеца и може да им пуснем котка койн например, ето ти иновация..куче има , ама котка няма.Пък може и шиткойн да го кръстим, китайците ще си мислят че е нещо хубаво това..Иновации да искаш.
                        Last edited by supertrader; 05.01.2014, 21:36.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнение
                          Рали след новината че след Overstock.com още един супер гигант /Zynga/ от днес приема койни.

Малко хора са запознати каква е пък тая измислена Zynga .Нека обърнат внимание на скрииншота и да проверят NASDAQ: ZNGA.
                          Zynga отваря пътя и на онлаин покер залите да приемат койни.

Huge news както казват Хамериканците
                          Zinga е една от най-големите ИТ корпорации в Америка. Мути милиарден бизнес е и това определено си е новина. Ето малко за нейната история: http://businessideaslab.com/zynga/

Биткойните колкото и да ги плюят тези, които не са си купили навреме все още не са станали балонът, който могат да бъдат... Сега в Америка тепърва се създават инвестизионни фондове за биткойни
                          Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                            Така ще е докато не си емитираме и ние един българки шикойн и да си изкопаме 50% от него предварително. Пък после ще отворим сайтове - борси и пишем котировката все нагоре и нагоре.
                            Ами аз ви предлагам от началото на темата. Ама вече стана зор работата, трябва "иновация", не става само с копи-паста.

Коментар

• Така ще е докато не си емитираме и ние един българки шикойн и да си изкопаме 50% от него предварително. Пък после ще отворим сайтове - борси и пишем котировката все нагоре и нагоре.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• А стига бе ?!
                                Пак ударихме хилядарката.

Коментар

Working...
                                X