IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• сега погледнах, всичко е ток вече давай биткойне
    Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
      Всичко си работи. Обикновено е някой DDOS, има ги през ден с/у борси, пулове, въобще каквото ти мине през главата. И аз не мога да схвана смисъла на операцията, ама нейсе.
      логиката е някви "хакерчета" да си начесат крастата

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
        хм, през МТ4 си пускам поръчки, има търговия... шантава работа скоро ще разберем предполагам
        Всичко си работи. Обикновено е някой DDOS, има ги през ден с/у борси, пулове, въобще каквото ти мине през главата. И аз не мога да схвана смисъла на операцията, ама нейсе.

Коментар

• хм, през МТ4 си пускам поръчки, има търговия... шантава работа скоро ще разберем предполагам
          Keep going ...

Коментар

• не мога да отворя сайта и приятели и те не могат да го отворят... сега ще пробвам през МТ4 да видя какво се случва
            Keep going ...

Коментар

банда, не мога да отворя www.btc-e.com... и нашата борса ли изгърмя?
              Не е изгърмяла...
              Взеха парите и койните и казаха да чакате.....

Коментар

банда, не мога да отворя www.btc-e.com... и нашата борса ли изгърмя?
                Няма почти никаква търговия?????

Коментар

• банда, не мога да отворя www.btc-e.com... и нашата борса ли изгърмя?
                  Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от verimg Разгледай мнение
                    Намирам сравнението за изключително удачно.
                    Когато крайния потребител престане да се замисля как точно работи системата, а просто я ползва, тогава ще е истинското налагане. Кой днес се замисля, че зад смартфоните с тъч скрийн има опашка за инструкции на процесорите АРМ, стекове и т.н. - никой. И ако тръгнеш да им обясняваш ти казват - какво ми пука - не ми 'губи времето'. Просто пипат нещо с пръсти, гледат че нещо шава по екрана и се забавляват.
                    Прави са хората, не им губи времето. Нека се забавляват, важното е да плащат.

Коментар

• Първоначално изпратено от fefo Разгледай мнение
                      @bertram
                      Ето Ви един жокер за бъдещето(дано разбeрете сравнението):

Намирам сравнението за изключително удачно.
                      Когато крайния потребител престане да се замисля как точно работи системата, а просто я ползва, тогава ще е истинското налагане. Кой днес се замисля, че зад смартфоните с тъч скрийн има опашка за инструкции на процесорите АРМ, стекове и т.н. - никой. И ако тръгнеш да им обясняваш ти казват - какво ми пука - не ми 'губи времето'. Просто пипат нещо с пръсти, гледат че нещо шава по екрана и се забавляват.

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
                        А мое ли ми покажеш едно кюфте от 60-те и едно съвременно кюфте.
                        И в кюфтетата има прогрес. Едно време ги правиха от месо, сега могат да ти забъркат кюфте от моторно масло, ацетон, рога и копита и малко овкусители. Напредъкът е навсякъде. Предай се.

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
                          А мое ли ми покажеш едно кюфте от 60-те и едно съвременно кюфте.

за коини е темата , за кюфтета ,не

Коментар

• А мое ли ми покажеш едно кюфте от 60-те и едно съвременно кюфте.

Коментар

• @bertram

Цялата биткойн екосистема в момента е недодялана, това е факт - волатилност, забрани, некоректни фирми, измами и т.н. Ситуацията е несигурна и риска никак не е малък, но точно от там идва и възможността за голяма възвръщаемост - естествено ако си печен и знаеш какво правиш.

Точно за това всички съветват: Не се захващате с Биткойн ако не го разбирате напълно и не рискувайте повече отколкото сте готови да загубите!

Когато Биткойн (или наложилата се криптовалута) еволюира достатъчно, ще има така лелеяните децентрализирани борси, нещата ще са узрели и всичко ще е на 6. Тогава обаче възможностите за печалба които има в момента ще са отдавна минало.

Та криптовалутите са все още недодялани, но се развиват. Ето Ви един жокер за бъдещето(дано разбeрете сравнението):

"Там, където глупостта е образец, разумът е безумие."

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
                                аз с мойта ati radeon 9550 може ли да изкопая нещо?
                                с тая супер антика едва ли.
                                За скрипт копане, гледаш твойта карта колко kH/s прави
                                https://litecoin.info/Mining_hardware_comparison
                                и после тук вкарваш даните и гледаш колко пари е това
                                http://dustcoin.com/mining

има и други работи но за бегла представа става
                                Last edited by kurta007; 26.02.2014, 16:23.

Коментар

Working...
                                X