If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Защо не коментираш темата с копаенето и липсата на цели поколения видеокарти. Както за това не си информиран така и за останалите неща. Съвсем скоро и GeForce 1070 ще липсва от пазара, макар да е лоша копачка. Вие сте тези които живеете в парлелна вселена и си вярвате глупости, не се интересувате изобщо какво се случва около вас. Единственото което правите е да се подигравате на хората, които се опитват малко от малко да информират останалите.
Не се аби За да те разберат теб и койните, трябва да имат нещо между ушите
Липсата на Видеокарти на пазара е тотална, не само в България и в Европа ами и в целия свят.
Една карта ми изгоря и 30 дни чаках докато ми я подменят от сервиза - точно на 29-тия ден се обадиха да отида на 30-тия .....
През това време да не седя без 1 карта купих една Гигабайтка 290Х за 300 лв. втора употреба - вече почти си е избила цената!
... и така до началото на 2014 когато си купих първата карта за 200 лв. Оттогава са минали много карти през ръцете ми, около 40, но копая известно време, продавам ги като употребявани и си взимам нови..
Аз лично съм малък копач. Занимавам се като хоби и не искам това да ми се превръща в професия, защото никак не е лесно!
Имам си стабилен бизнес вече почти 20 години и свободно време. Преди 3 години се "запалих" по това и така. Съжелявам само че не се захванах по-рано, бях чел за Биткоина още 2010 и инсталирах портфейл, но очаквах коините сами да се "трупат" и като видях че за 1-2 седмици нищо не става го изтрих и така до началото на 2014 когато си купих първата карта за 200 лв. Оттогава са минали много карти през ръцете ми, около 40, но копая известно време, продавам ги като употребявани и си взимам нови. Това от 2-3 месеца вече няма как да се случи - колегата Xman1 е обяснил защо!
Истината е,че нито един от тук пишещите копачи няма топки да изтегли кредит и да направи ферма за койни. Ако хвърляш само 80 000 на месец за некав умрел ток а вадиш по над милион при сегашните цени, защо не го правите питам аз???????? .................... Има ли някой от вас който да вади големи пари от койните?
Ще останът дрънци. Забелязвам,че феновете на койните живеят в няква паралелна вселена. Ти знаеш ли как функционира банковата система? Или си верваш в глупостите на измисленя от службите герой Сатоши Накамото.
Това за биснеса и за корупцята което дрънкаш е неземна глупост. Тя съществува от хиляди години и ще продължи ако ще да минем и на некой световен койн.
Защо не коментираш темата с копаенето и липсата на цели поколения видеокарти. Както за това не си информиран така и за останалите неща. Съвсем скоро и GeForce 1070 ще липсва от пазара, макар да е лоша копачка. Вие сте тези които живеете в парлелна вселена и си вярвате глупости, не се интересувате изобщо какво се случва около вас. Единственото което правите е да се подигравате на хората, които се опитват малко от малко да информират останалите.
Всеки месец банките само в България се хвалят как "печелят" стотици милиони левове, те не работят абсолютно нищо, нито един лев от техните пари не са техни. Ако сравним производителноста на криптовалутите само с нашите банки, ще се окаже, че въпреки огромните загуби на енергия, криптовалутите са поне 1000 пъти по ефективни.
Още веднъж да повторя, нито един лев с който работят банките не е техен и всяка тяхна печалба е загуба за останалите хора. Дали за бизнеса, заради лихвите по кредитите, дали за обикновения човек, заради безумно високите такси.
Всякакви безмислени посредници в обществото ще останат в историята, хората ще могат да вложат парите и ресурсите си директно в това което искат и от което имат нужда. Това малка полза ли е за обществото?! Малка полза ли ще бъде всеки който има добра идея за бизнес да може да го развива, без да има нужда да плаща за корупция, на всеки етап от начинанието си?! Без да има нужда някакви хора които нищо не разбират от бизнес да му одобряват бизнес плана?
Тепърва ще се включват цели държави в новата криптореволюция. Не само ще се включват, а ще се надпреварват кой да е пръв.
Ще останът дрънци. Забелязвам,че феновете на койните живеят в няква паралелна вселена. Ти знаеш ли как функционира банковата система? Или си верваш в глупостите на измисленя от службите герой Сатоши Накамото.
Това за биснеса и за корупцята което дрънкаш е неземна глупост. Тя съществува от хиляди години и ще продължи ако ще да минем и на некой световен койн.
Бай Марине, ти като ги разбираш нещата, тегли кредит за 80 хиляди, копай, печели и стани първият български крипто фараон, докато някой не те е изпреварил.
и на мене ми е много чудно като са толко сигурни, че ше стане 1 тамагочи 100 големи бимберици, що не теглят едни бесни кредити после от тия 80 бона ше напраят по 80 милиона та да ше се разтурят на Слънчака от разпоретини .....
Истината е,че нито един от тук пишещите копачи няма топки да изтегли кредит и да направи ферма за койни. Ако хвърляш само 80 000 на месец за некав умрел ток а вадиш по над милион при сегашните цени, защо не го правите питам аз???????? Аз ако бях сигурен в тия щуротии още утре наемам някаде голям склад взимам един от вас по -знаещите и набивам пари в тази уж 'сигурна инвестиция? Има ли въобще някой от вас който да е голям копач. То на ексел и аз смятам кви пари мога да направя от борсата на тримесечие. Има ли някой от вас който да вади големи пари от койните?
Проблема е че дори да иска някой не може... кредит може да вземе, но тези видеокарти от известно време ги няма на пазара. Всъщност всички видеокарти, които са добри копачки липсват от няколко седмици и скоро не се очаква да ги има в наличност. Не само в България, навсякъде липсват. Хората са си направили точно тази сметка и са ги изкупили. Може да проверите в кой да е БГ магазин за компютърни части или дори в Амазон ако не вярвате. Всички Радеони висок клас, от последните 3 поколения са изкупени... или ги има но на 3х - 4х цена... дори на старо струват повече отколкото са стрували като нови. Човек в момента може да прави пари от такива видеокарти, ако ги е бил купил някога, не е нужно да копае монети.
Освен това наистина ли си вярвате, че е толкова лесно да се започне мащабно копаене на монети... тока от къде ще идва, 10 000 видеокарти ще консумират ток в индустриални количества, такава ферма не се прави за 1 месец. От къде ще купите и видокартите, тук в България нашите вносители докарват по няколко бройки, ще трябва сами да си ги поръчвате директно от завода... но от там отдавна са заявени сигурно за години напред.
Другото което е, индустриалния ток в България е скъп, след няколко месеца вече няма да можете да се конкурирате с Исландците, които са много по напред в копаенето. Имат ток в изобилие, почти безплатно, 1 - 2 цента им е тока. Тук в България ток на 1 - 2 цента има само в мечтите на хората.
От години по света се правят индустриални ферми за копаене, включително в комунистически Китай и местните власти се радват на новия бизнес. А тук в България най вероятно ако искате да направите нещо такова и да си договорите преференциални цени за ток или някакви други отстъпки, ще ви се изсмеят, ще ви се подиграват, както вие сега се подигравате във форума.... иначе "Българите били много умни.", ами не са, и това е поредното доказателство.
П.С. Хората отдавна са открили "топлата вода" относно видеокартите, ето ви едно видео като доказателство (сметката за ток на човека е 1 милион евро, сами може да си екстраполирате, колко печели и колко копачки има)
Истината е,че нито един от тук пишещите копачи няма топки да изтегли кредит и да направи ферма за койни. Ако хвърляш само 80 000 на месец за некав умрел ток а вадиш по над милион при сегашните цени, защо не го правите питам аз???????? Аз ако бях сигурен в тия щуротии още утре наемам някаде голям склад взимам един от вас по -знаещите и набивам пари в тази уж 'сигурна инвестиция? Има ли въобще някой от вас който да е голям копач. То на ексел и аз смятам кви пари мога да направя от борсата на тримесечие. Има ли някой от вас който да вади големи пари от койните?
ей ти една мотика и на тебе даже с каска и се мятайте ..... тия виртуалните ви ги давам без пари, глей колко съм ларш - алал да са ви па да донесете армагани .....
Коментар