IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съкращения с 33% в армията. Браво Аню

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid
    А аз си обичам армията. И я ценя - там има много повече умни и достойни люде, отколкото тук изяваващите се твърдят. А простотията - има я навсякъде, мамка й. Не е военен патент. Вярвате или не. Дано бушончо и marketleverage да са ограничено представителни - имало е, и винаги ще има малоумници, които се гордеят, че са се измъквали.
    Хахахах... и щото са умни, но най-вече мъдри и смели стратези, с мисъл и дълг към народа си, затова и в мирно време си седят в армията, да ги изхранват "мухльовците" и "глупаците" извън нея. Които и с война и без война трябва да си заслужат и последната трохичка със знания, умения и труд. Да са винаги най-добрите и да дават възможно най-доброто на обществото и въпреки това да си запазат човещината, която онея първите може би отдавна са загубили, още след първите няколко месеца юркане.

Тея, дето сме се измъкнали сме имали възможност да го направим. Но дори и да нямахме, пак щяхме да се "измъкнем", за разлика например от теб. Щяхме да търпим наказания и унижения, да търкаме пейките и въпреки това да отстояваме себе си, да обърнеме поделението с главата надолу, та на уволнение старите кучета да отдъхват с облекчение, че най-накрая им се махаме от главата. Така, както го правим в живота. Което ще е простото доказателство, че въобще не е трябвало да ни пипат и цялото упражнение е било безмислено.

Ся, по време на соца, сигурно щяхме да сме разстреляни дори преди да ни разконспирират в казармата. Боже, колко труд щяха да ни спестят.

Коментар

• Първоначално изпратено от marketleverage
      Първоначално изпратено от Bushon

Учи на дисциплина дръжки. Учи на подчинение. Създава нежелани навици с неосъзнати или пък направо липсващи ползи от тях и т.н. И пречупва човек. Най-желания резултат за враждебните към личността системи. Армията сама по себе си не може да удържи един режим, тя може само да коли и беси. Виж ако асимилира населението и то цялото се превърне в командно управляема йерархична структура, това е друго нещо. Само че това доказано убива нацията, щото придобива гладът да коли и беси и ако не и се даде се самоизяжда, за да отхлаби синджира и народа да се вдигне да либерализира.
      +1
      И от къде този опит? Всеки може да преписва велики мисли. Почти всички държави в света имат армии. Има една армия която си има държава на юг от нас. Но мисля, че и там нещата не се движат в описаната посока.
      Гооолемите приказки често водят до рррядки резултати

Коментар

• Първоначално изпратено от Ratofer

Кое какво означава. Тука май много скатавки станахте. Да юркаха ни. Имаше и простотии. Времената бяха такива. Но имаше и хубави моменти и истински приятели. Хайде със здраве. Писна ми да споря със сополанковци които нито са ми на нивото нито на образованието.
        ако се бяха сетили сами военните да я направят доброволна казармата по рано нямаше да се появи едно цяло поколение видяло свободата което да ги мрази ....

които не ми споделя мнението явно му липсва командоренето на по умни от него които са там под страх от закона ...
        сори ама авната свърши...
        mWPCloud.com

Коментар

• Първоначално изпратено от Bushon

Учи на дисциплина дръжки. Учи на подчинение. Създава нежелани навици с неосъзнати или пък направо липсващи ползи от тях и т.н. И пречупва човек. Най-желания резултат за враждебните към личността системи. Армията сама по себе си не може да удържи един режим, тя може само да коли и беси. Виж ако асимилира населението и то цялото се превърне в командно управляема йерархична структура, това е друго нещо. Само че това доказано убива нацията, щото придобива гладът да коли и беси и ако не и се даде се самоизяжда, за да отхлаби синджира и народа да се вдигне да либерализира.
          +1
          mWPCloud.com

Коментар

• това означа че на 7 милионна българия и стигат 9000 макар че те някои шапки си мечтаят да конадорят младежи нагоре надолу и да се правят на големи генерали...

пп и от тези 9000 ДОБРОВЦИ при постъпване абсолютно всички трябва да ходят на мисии през срока на службата да трупат опит или си в армията или не си.....

хах незнам какво съм изпуснал да бе да... изпуснал съм да ме командват по малко умни от мен... ти като не изпусна как беше или не са по малко умни от теб...

Кое какво означава. Тука май много скатавки станахте. Да юркаха ни. Имаше и простотии. Времената бяха такива. Но имаше и хубави моменти и истински приятели. Хайде със здраве. Писна ми да споря със сополанковци които нито са ми на нивото нито на образованието.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ratofer

Берлин, 31.03.2010, MOD, PSZ I 8

Федералното министерство на отбраната: 1243
              Ето тук има нещо интересно. След тези 33% съкращения нашето министерство на отбраната ще представлява това:

Обща численост на персонала в административните звена на
              Министерството на отбраната - 980 щатни бройки

Политически кабинет 10
              и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid
                Относно "командоренето" - това са чиста проба дивотии на малоумници. Армия без командване няма и там никой никого не моли. Дори и по-умен да е. В армията /което ти куца на тебе/ има Ред и Законност. За "справедливост" не говорим, нали Яне го няма там ;-) . И, който отива, не отива, за да го "командорят", а за да върши нещо, за което да му платят. Вярно, като се замислиш, жалка работа, левичарска, ама така са научени тези хора, така постъпват.
                И, да...
                Ще ми се да чуя от теб, какво пък толкова голямо си постигнал, като не си ходил в казармата: Повече си ял и срал или нещо възвишено, за което да ти завидим? Аз, че 13 години служих, и любов имах, и /почти/ всичко, за което си мечтая - ти за какво се надуваш толкоз?

аз изказах краино мнение вчера защо я мразим и колко усилия сме хвълили да се скатаем... и от тогава се боря всички които казваха колко хубаво нещо е задължителната наборна армия и как сега като е нямало било жалко... е сори ама не съм на това мнение и ще ги боря до дупка във форума а които не ми споделя мнението явно му липсва командоренето на по умни от него които са там под страх от закона ...
                сори ама авната свърши шапкари...

Не съм казвал нищо лошо срещу тези които са доброволци мнението ми е че ни трябва малка хаи тек армия... единствено не ми хареса това което Jay Gloud че се оплаквали от липса на пари доброволците но отказват да ходят на мисии... е това е недопустимо или го работиш това или не го работиш вече никои не е насила там...

Какво съм постигнал ами сам съм си шеф не ми се налага да ставам за работа всеки ден... даже вече почвам да забравям кога за последно съм работил в смисъла на JOB (работно място) - това се постига с много труд в началото но после е много гот... въпреки че във форума има хора които правят 10ки пъти пъти повече от мен аз съм си щастлив с постигнатото....
                mWPCloud.com

Коментар

• Веднага ще те обори - седи и гледай! ;-)

Коментар

• туко що показа че ДАЖЕ ТАЗИ ТЕМА НЕ СИ ЧЕЛ.... явно толкова са ви възможностите на шапкарите[/b] 250 хиляди е била сигурно през студената воина на ГДР армията ама за вас шапките маи сте забравили че е свършила и че германиите се обединиха

Ти вече си параноик момче. Предполагам, че продължаваш да се криеш. На всякъде ти се привиждат шапки. Аз съм само сержант от резерва. И сега вземи прочети това:http://www.bundeswehr.de/portal/a/bwde/kcxml/04_Sj9SPykssy0xPLMnMz0vM0Y_QjzKLd443cTQCSYGYxgEh-pEwsaCUVH1fj_zcVH1v_QD9gtyIckdHRUUATi3qcg!!/delta/base64xml/L3dJdyEvd0ZNQUFzQUMvNElVRS82X0NfNENM
                    И понеже предполагам, че си зле и с немския ще ти го преведа :
                    Силата на Бундесвера

Берлин, 31.03.2010, MOD, PSZ I 8
                    Приблизително 247100 мъжете и жените в униформа, включва Бундесвера като цяло. Те са разпределени както следва:
                    Федералното министерство на отбраната: 1243
                    Обединена поддръжка: 71519
                    Обединениа медицинска служба: 23494
                    Полева Армия: 91752
                    ВВС: 41635
                    ВМС: 17332
                    Други: 120

Коментар

• Първоначално изпратено от vivic
                      защо ти е Бомба Импе ние си отглеждаме туканка самоходно биологично оръжие
                      Аха. Едно такова, двуного, ходи, плюва и прЪди :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от marketleverage
                        туко що показа че ДАЖЕ ТАЗИ ТЕМА НЕ СИ ЧЕЛ.... javascript:bbstyle(-1)явно толкова са ви възможностите на шапкарите 250 хиляди е била сигурно през студената воина на ГДР армията ама за вас шапките маи сте забравили че е свършила и че германиите се обединиха

спецялно за теб поствам втори път дано сега го видиш, прочетеш , асмилираш, разбереш

http://en.wikipedia.org/wiki/German_Army
                        Personnel

A total of 91,752 soldiers are currently on active service in the German Army.[4] Of these, approximately 17,000 are draftees. Additionally, a further 35,000 personnel of reservists of the German Army reserve force are available.
                        това означа че на 7 милионна българия и стигат 9000 макар че те някои шапки си мечтаят да конадорят младежи нагоре надолу и да се правят на големи генерали...

пп и от тези 9000 ДОБРОВЦИ при постъпване абсолютно всички трябва да ходят на мисии през срока на службата да трупат опит или си в армията или не си.....

хах незнам какво съм изпуснал да бе да... изпуснал съм да ме командват по малко умни от мен... ти като не изпусна как беше или не са по малко умни от теб...
                        Малкия, страните обикнавено имат по няколко армии. Особено по-големичките.
                        Твоите източници коя точно преброиха, че нещо ми се губи?
                        Относно "добровците" - виждаш, запазил съм 1 към 1 твоя "правопис", няма как да ги пратиш всичките на мисии. Огледай се и виж пак Щатите, за пример - и те не извеждат над 1/3 от личния си състав навън. Скъпичко е. Дори и за тях.
                        Относно "командоренето" - това са чиста проба дивотии на малоумници. Армия без командване няма и там никой никого не моли. Дори и по-умен да е. В армията /което ти куца на тебе/ има Ред и Законност. За "справедливост" не говорим, нали Яне го няма там ;-) . И, който отива, не отива, за да го "командорят", а за да върши нещо, за което да му платят. Вярно, като се замислиш, жалка работа, левичарска, ама така са научени тези хора, така постъпват.
                        И, да...
                        Ще ми се да чуя от теб, какво пък толкова голямо си постигнал, като не си ходил в казармата: Повече си ял и срал или нещо възвишено, за което да ти завидим? Аз, че 13 години служих, и любов имах, и /почти/ всичко, за което си мечтая - ти за какво се надуваш толкоз?

Коментар

• добре аз съм бил в гжрешка но това означава че 25 000 са напълно достатъчно да имаме същото съотношение...

Първоначално изпратено от индианеца
                          http://en.wikipedia.org/wiki/Bundeswehr

The military part of the federal defense force consists of Army (Heer), Navy (Marine), Air Force (Luftwaffe), Joint Support Service (Streitkrдftebasis), and Central Medical Services (Zentraler Sanitдtsdienst) branches.

The Bundeswehr has 247,100 active troops. Of these 188,112 are professional soldiers, 25,566 18–25-year-old conscripts who serve for at least nine months under current laws,[5] and 33,417 Volunteer conscripts serving a longer military service.[6] In addition the Bundeswehr has aprx 350,000 reserve personel.
                          mWPCloud.com

Коментар

• като имаш бомба трябва да имаш и носител иначе все тая че я имаш... единственията избор е да си я взривиш на твоя териотрия като нямаш ефикасен носител и да е на таино място което противника няма да може да удари с превантивен удар за да предотврати да ползваш супер оръжието си... един вид мимума е да са е на подвоници които нон стоп плуват на секретни мисии и не трябва да е една а да са много за да могат да преодолеят ПРО на противника....

най-добрто ще е американския противоракетен щит
                            mWPCloud.com

Коментар

• защо ти е Бомба Импе ние си отглеждаме туканка самоходно биологично оръжие

Коментар

• http://en.wikipedia.org/wiki/Bundeswehr

The military part of the federal defense force consists of Army (Heer), Navy (Marine), Air Force (Luftwaffe), Joint Support Service (Streitkrдftebasis), and Central Medical Services (Zentraler Sanitдtsdienst) branches.

The Bundeswehr has 247,100 active troops. Of these 188,112 are professional soldiers, 25,566 18–25-year-old conscripts who serve for at least nine months under current laws,[5] and 33,417 Volunteer conscripts serving a longer military service.[6] In addition the Bundeswehr has aprx 350,000 reserve personel.

Коментар

Working...
                                X