IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Brazilia231
    Този лаф за просташките приказки на двама примати страшно много ми хареса..ще го ползувам,когато описвам беседа с участието на Кутев и М.Манолова,например..
    Колкото до другото-присъединявам се към двамата примати по отношение на Н.Михайлова-ти явно харесваш всичко минало покрай Трактора-Хубавото Наде,Лудото Яне и т.н.
    Предпочитам такива като Надето да са ми мин.председатели,необременена в миналото си с комунягите , от колкото гуруто ви Бойко който е напуснал доброволно МВР за да запази червената си членска книжка в БКП.
    [color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус

Коментар

• Ехаааа , отказвам се да имигрирам , че като гледам поредния млад и некорумпиран медниджър назначен от ПП ГЕРБ си мисля , че България има нужда и от мен.

това е лично и информационно мнение и не може да се счита за инвестиционна препоръка или нещо подобн

Коментар

• Този лаф за просташките приказки на двама примати страшно много ми хареса..ще го ползувам,когато описвам беседа с участието на Кутев и М.Манолова,например..
        Колкото до другото-присъединявам се към двамата примати по отношение на Н.Михайлова-ти явно харесваш всичко минало покрай Трактора-Хубавото Наде,Лудото Яне и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от master of the seven seas
          Да не говорим че не свърши никаква работа като министър. Единственото й качество беше НЕПРЕКЪСНАТО раздувано от медиите,4е е.. много хубава?????
          Ама аз харесвам пове4е Жени Калканджиева.
          И пак нищо не си рабрала: Аз те питам за СВЪРШЕНА работа.Говоря ти за министри УПРАВЛЯВАЩИ държавата а не за манекени.Май и ти си от 4алга поколението,за теб проф.Стивън Хопкинс явно е най-нехаресван.
          Боже пази България от Мейси и сие.
          Стамбо-Да, и при теб както при нея отърваване от господаря Алексей няма. Поне така разправят злите езици, де......Smile
          Надежда Михайлова си беше достоен политик .Просташките приказки на двама примати касаещи същата, са жалко явление и нищо повече. Що се касае до чалга поколението master of the seven seas пак си в грешка .Да те светна ,че и никога не съм била фенка на тоя тип песни..Ако ти кажа ,че не ги знам изпълнителите сигурно няма да ми повярваш. Уви това си е самата истина.Толкова по това.Сега една новина касаеща,че до две седмици ще си приютим един талибан. България приютява несемеен сириец от Гуантанамо.Затворникът от Гуантанамо, който ще дойде у нас, ще се ползва със статут на бежанец", обясни вътрешният министър Цветан Цветанов.
          http://www.dnes.bg/politika/2010/04/...antanamo.88933
          [color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус

Коментар

• ЕВРОПА Е С НАС!

Шефът на Европол: България е модел за региона
            07.04.2010 18:24
            Според Рой Уейнрайт новата ни законодателна рамка за пране на пари служи за модел на останалите държави в района
            http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2892831

През последната година България съвместно с Европол е инициирала около 150 операции срещу водещи групи, като това е 100% увеличение на активността на българските власти в сравнение с предходната година.

Това заяви директорът на Европол Рой Уейнрайт след срещата си с вътрешния министър Цветан Цветанов.

Уейнрайт, който е на двудневно посещение в страната ни по покана на Цветанов, коментира, че през изминалата година ГДБОП в България е разследвала над 400 организирани престъпни групи.

Вярвам на полицейската статистика, изтъкна той.

Като пример за съвместната работа с България той посочи последния случай, при който са задържани над 10 ключови фигури, които са се занимавали със сложна схема на плащания чрез използване на карти и са мамели граждани в цяла Европа.

През изминалата година работихме с България, за да разбием най-важната група, която се занимава с фалшификация на евро, припомни директорът на европейската полицейска служба.

Европейската полицейска общност твърдо стои зад България в нейните усилия

за противодействие на организираната престъпност. Днес искаме да дадем ясно послание, че ще работим заедно и в бъдеще, за да гарантираме сигурността на гражданите на ЕС, подчерта директорът на Европол.

България е модел за региона в момента, категоричен бе той.

Според него новата ни законодателна рамка за пране на пари служи за модел на останалите държави в района.

Превенцията на тероризма зависи от много фактори и правителството трябва да има висок капацитет по отношение на правоохранителната си дейност и трябва да има много сериозна система за наказателно право, каза още той.

Уейнрайт се позова на последния доклад на ЕК за България.

Докладът хвали решителността и волята на правителството за борба с организираната престъпност, но и се отбелязва, че са необходими нови усилия за борба с корупцията, припомни той.

Днес са дискутирани текущите съвместни операции във връзка с трафика на хора,

нелегалната миграция и пране на пари. Двамата са обсъдили и бъдещите си действия в близките няколко седмици.

"В лицето на България имаме много важен регионален партньор по отношение на борбата с организираната престъпност. Аз съм впечатлен от оперативните резултати постигнати от българските служби през последните години", каза още той.

От своя страна вътрешният министър Цветан Цветанов заяви, че предстои издаването на европейски заповеди за арест, при които българската система ще се съобрази и лицата ще бъдат предадени на друга страна от Европа.

Коментар

• Да не говорим че не свърши никаква работа като министър. Единственото й качество беше НЕПРЕКЪСНАТО раздувано от медиите,4е е.. много хубава?????
              Ама аз харесвам пове4е Жени Калканджиева.
              И пак нищо не си рабрала: Аз те питам за СВЪРШЕНА работа.Говоря ти за министри УПРАВЛЯВАЩИ държавата а не за манекени.Май и ти си от 4алга поколението,за теб проф.Стивън Хопкинс явно е най-нехаресван.
              Боже пази България от Мейси и сие.

Коментар

• Първоначално изпратено от мейси
                Първоначално изпратено от master of the seven seas
                Първоначално изпратено от мейси
                Първоначално изпратено от Стамболов
                Ха ха от трън та на глог с тая професорка Стамбо .Какво чета от ,,правен свят'' в който и писах ,в дневник и на други места?
                То не съществува министър от ГЕРБ, за когото ти да си казала добра дума. Лекарската колегия не й е работа да кадрува в правителството.
                Стамбо при положение,че фактите са на лице как да дам положителна оценка ?Ако вие ми се пишете за антикомунисти, егати антикомунизма в България .
                Мейси,малко офтопик.Я кажи ЕДИН министър от 1989 до сега,който харесваш. Освен СерГей като мъж
                Първо не харесвам тоя суек и второ ,тъй като питаш кого харесвам най- много като министър за 20 години.?Ще ти отговоря .За мен добра министърка си беше лицето от снимката .И в заключение пак малко критика ама без нея не може .Бившият и мъж и и той бърка в кацата с мед и се облажи покрай нея.
                Да, и при теб както при нея отърваване от господаря Алексей няма. Поне така разправят злите езици, де......

Коментар

• Първоначално изпратено от master of the seven seas
                  Ха ха от трън та на глог с тая професорка Стамбо .Какво чета от ,,правен свят'' в който и писах ,в дневник и на други места?
                  То не съществува министър от ГЕРБ, за когото ти да си казала добра дума. Лекарската колегия не й е работа да кадрува в правителството.
                  Стамбо при положение,че фактите са на лице как да дам положителна оценка ?Ако вие ми се пишете за антикомунисти, егати антикомунизма в България .
                  Мейси,малко офтопик.Я кажи ЕДИН министър от 1989 до сега,който харесваш. Освен СерГей като мъж
                  Първо не харесвам тоя суек и второ ,тъй като питаш кого харесвам най- много като министър за 20 години.?Ще ти отговоря .За мен добра министърка си беше лицето от снимката .И в заключение пак малко критика ама без нея не може .Бившият и мъж и и той бърка в кацата с мед и се облажи покрай нея.

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов
                      Що се касае до това
                      http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/..._oriazvane_na/
                      Източници на "Дневник" от правителството обясниха, че кабинетът ще се събере на извънредно заседание в понеделник и тогава ще се реши как може да изпълни мярка 19, която ще осигури 360 млн. лв. икономии в самите министерства и ще спести още 90 млн. лв. от субсидии към общините. Според експерти в правителството много вероятно е
                      За да набавите средства освен да вдигнете ДДС -то по друг начин не виждам как ще стане.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов
                        Напълно съм съгласен, че бюджетните разходи трябва да се орежат. Но в линка който ти си дал е написано:
                        Източници на "Дневник" от правителството обясниха, че кабинетът ще се събере на извънредно заседание в понеделник и тогава ще се реши как може да изпълни мярка 19, която ще осигури 360 млн. лв. икономии в самите министерства и ще спести още 90 млн. лв. от субсидии към общините. Според експерти в правителството много вероятно е правителството да се позове на чл. 28, ал. 1 от закона за устройство на държавния бюджет и пак да направи икономиите, без санкция от Народното събрание.
                        Това явно съм го пропуснал. Мерси за инфото. Желая успех.
                        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould
                            Ей това пък вече е голям минус - Правителството оттегля идеята си за орязване на бюджетни разходи http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/...p=0#addcomment
                            Няма как частния бизнес да изнесе цялата тази огромна маса чиновници на гърба си: Ще има ли нов фалит на България? http://borsi.blog.bg/biznes/2010/03/...-3-klas.507342
                            Много чиновници = много корупция - България
                            Малко чиновници = малко корупция - Финландия
                            Напълно съм съгласен, че бюджетните разходи трябва да се орежат. Но в линка който ти си дал е написано:

Източници на "Дневник" от правителството обясниха, че кабинетът ще се събере на извънредно заседание в понеделник и тогава ще се реши как може да изпълни мярка 19, която ще осигури 360 млн. лв. икономии в самите министерства и ще спести още 90 млн. лв. от субсидии към общините. Според експерти в правителството много вероятно е правителството да се позове на чл. 28, ал. 1 от закона за устройство на държавния бюджет и пак да направи икономиите, без санкция от Народното събрание.

Коментар

Премиерът представи новия здравен министър и коментира проблемите в енергетиката (ОБЗОР)
                              07 април 2010 | 14:27 | Агенция "Фокус"
                              Начало / Министерски съвет
                              http://www.focus-news.net/?id=n1376331

София. Премиерът Бойко Борисов представи новия здравен министър – проф. Анна-Мария Борисова, ендокринолог, заместник-министър Десислава Димитрова

.....
                              http://www.focus-news.net/?id=n1376331
                              Жена поема здравното министерство
                              07 април 2010

Анна-Мария Борисова е новият министър на здравеопазването. Тя ще замести Божидар Нанев, срещу когото бе повдигнато обвинение за две неизгодни сделки и той подаде оставка.
                              Проф. Анна-Мария Борисова е шеф на Клиниката по тиреоидни и метаболитни костни заболявания в столичната болница по ендокринология "Иван Пенчев" и председател на Българското дружество по ендокринология.
                              Като шеф на дружеството за остеопороза тя беше и един от лобистите за включване на медикаментите за това заболяване в позитивния лекарствен списък. Борисова представи публично и лекарство на фармацевтичната компания "Рош" за остеопороза през 2006 година.
                              Новият член на кабинета трябва да бъде одобрен от Народното събрание. Това ще стане най-рано следващата сряда, тъй като през тази седмица парламентът е във Великденска ваканция.
                              http://www.legalworld.bg/show.php?storyid=19727
                              http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/...aven_ministur/
                              Като шеф на дружеството за остеопороза тя беше и един от лобистите за включване на медикаментите за това заболяване в позитивния лекарствен списък. Борисова представи публично и лекарство на фармацевтичната компания "Рош" за остеопороза през 2006 г. Иронията в случая е, че заради закупуването на антивирусния препарат на същата фирма прокуратурата повдигна обвинения на Божидар Нанев за неизгодни сделки, а той подаде оставка.
                              За да лобира оно време за La Roche е ясно ,че се е сдушила с фармацефтичната мафия.Намирисва ми ,че същата е лансирана от ония от Варна с трите букви а какво ще кажеш Стамбо?Интересно кой и с какво се занимава мъжо и на тая професорка?И защо решихте на тоя пост да сложите лекар пак?Не бе ли по уместно както отбелязва проф. Чирков по Нова ТВ днес ,а и в интервюто си от шести в "Стандарт", каза така:Министърът на здравеопазването трябва да бъде икономист и мениджър,както е в Германия и другите страни?
                              http://paper.standartnews.com/bg/art...article=319929
                              Тази професорка не отговаря на тези изисквания.От биографията и липсва квалификация по финанси и мениджмънт!
                              Ще се окажа права ,че тая професорка не става . За тоя пост Министър на здравеопазването задължително трябва да е лице с добри административно-мениджърски качества и стратегическо мислене.
                              Лекарската колегия постави под съмнение качествата на новия здравен министър

17:16 на 07 апр 2010,
                              Столичната лекарска колегия постави под съмнение качествата на предложената за здравен министър проф. Анна-Мария Борисова. "Не знам какво може да направи една жена министър, която няма опит", каза председателят на софийската лекарска организация д-р Методи Маджаров.

Лекарите, които се събраха във Военномедицинска академия на протест, дори изразиха мнение, че парламентът може да не гласува предложената от премиера Бойко Борисов кандидатура за министър.

"Нищо не мога да кажа за новия министър на здравеопазването. За мен проф. Борисова е доста неизвестна, не я познавам и не знам какво и колко може", заяви и д-р Цветан Райчинов, председател на БЛС. Той каза, че медиите са определили новия министър като недиалогичен и некомуникативен. "За мен това е притеснително като качество, надявам се, да е казано в друг смисъл", допълни шефът на лекарския съюз.

Райчинов не пожела да даде съвет какви трябва да са първите стъпки на новия здравен министър. "Дано този министър да продължи една успешна реформа в здравеопазването, тъй като не съм съгласен, че досега не е имало реформи, допълни той
                              http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/...e_kachestvata/
                              .

Коментар

• Казвам само колко струва една чисто нова машина - от такъв клас. А, че някакви каталясали корвети някой е поръчвал не е моя вината. Да го вкарат в затвора най-добре. Мога да сметна и колко километра магистрали могат да се направят с половината пари от тия 4 000 000 000 лв. заплати на чиновници, но може и сами да си ги сметнете. И не съм нито червен нито зелен, само казвам, че няма как 1 да бачка, а 10 да си почесват топките, да броят кламери Я ми кажи колко пари например докараха тия 2000 човека във фонд земеделие? Николко! И за какво стоят тогава?

Пък и нали повечето от тия са назначени по време на тройната коалиция? В момента нали точно те саботират работата на правителството и Борисов.
                                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Working...
                                X