IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "ЕК образува наказателно дело за заменките

Преди няколко дни получихме от Брюксел писмо, с което ни уведомяват, че е заведена такава процедура по отношение на предполагаема нерегламентирана държавна помощ във връзка със земеделски земи. И нека да не бъда лош пророк, предполагам, че може би ще получим не след много време и такава преписка за нерегламентирана държавна помощ по отношение на общински терени. Разбира се, че искат да ни глобят. Това каза пред bTV министърът на земеделието Мирослав Найденов и допълни:

"Получихме на 19-ти писмо от главна дирекция "Конкуренция" на Европейската комисия, с което ни уведомяват, че вече има заведена преписка и по отношение на земеделските земи. Площта е, за съжаление, много, много по-голяма от тази на горите".

Министърът припомни, че при горите става въпрос за около 33 000 декара, а при земите декарите са 450 хиляди, т.е. близо 15 пъти повече:

"Така че, представете си какво би била санкцията срещу България, ако това се докаже. Вчера, тъй като аз се възползвах отново от една процедурна хватка - да поискам кореспонденцията да пристигне на български, зад а спечелим малко време, тъй като имаме 20-дневен срок, за да отговорим на Комисията. Направихме в тези няколко дни справка и при тази справка излязоха наистина потресаващи неща.

Вчера подготвихме един доклад и в късния следобяд с този доклад запознах главния прокурор г-н Борис Велчев, който реагира незабавно и разпореди всъщност, препрати преписката към районната прокуратура и днес ще бъде образувано наказателно дело, първоначално срещу неизвестни извършители. По всяка вероятност след това ще бъдат привлечени като обвиняеми подписвалите тези заменки.

Заменките са подписвани от бивши министри на земеделието. Приложението към информацията от Брюксел касае заменки от 1998 година до 2009 г. Аз първоначално смятах, че за нерегламентирана държавна помощ може да се говори след 2007 г., оказа се обаче, че във връзка с договора за присъединяване, ние сме били длъжни да спазваме законодателството на Европейската комисия от момента на подаването на заявлението на България за членство".

мерси ДПС,БСП голямо мерси...............

Коментар

• http://grada.bg/17098/христо-бисеров...които-я/
      Христо БИСЕРОВ: „Всички партии, които яростно отричат ДПС, ще ни потърсят на местните избори“
      Публикувано на 07 април 2010

Христо БИСЕРОВ, народен представител от ДПС: „Всички партии, които яростно отричат ДПС, ще ни потърсят на местните избори“
      Шуменският депутат от ДПС Христо Бисеров проведе вчера приемна за жители на региона в областния клуб на партията в Шумен. Повечето граждани са поставили въпроси, свързани с тежките проблеми на село.

- Г-н Бисеров, какви въпроси поставиха хората, които посетиха вашата приемна?
      - Това, което ми прави най-голямо впечатление от разговорите с избирателите, е, че животът на село стана много тежък. И в градовете не е лесно да се живее и работи, но в селата проблемите наистина са много тежки. С новите здравни осигуровки и с по-високите данъци хората са в абсолютна безизходица. Това е най-фрапиращото, което виждам в Шуменския регион. Във връзка с това ръководството на ДПС има намерение да направи в края на месеца една сбирка с всички селски кметове, избрани с листата на партията. Те ще бъдат от областите Шумен, Разград и Търговище. На тази работна среща ще поканим няколко народни представители от Движението за права и свободи, които са специалисти в областите на здравното и социалното осигуряване, данъчното право, социалните дейности и селскостопанската дейност. С тази инициатива имаме за цел да създадем един модел на работа на нашите кметове с хората по селата в условията на криза. Селото се намира наистина в капан. Сега четох в „Шуменска заря“, че броят на регистрираните земеделски производители рязко спада. А ако един човек не се регистрира като земеделски производител, той няма как да получава евросубсидии и да се развива като фермер. Това наистина е тревожно и ние трябва да намерим решение на проблема. Другите колеги, народни представители от ДПС, също са наясно с тази тенденция, поради което планираме регионалната среща със селските кметове. Ние искаме да слезем на най-ниската структура, на която ДПС управлява. Това са кметовете на населени места. Желанието ни е да имаме адекватен отговор на поведение на управленци към новите проблеми, които са натиснали хората.
      - Как ще коментирате антикризисните мерки, които правителството предложи за изход от икономическата криза?
      - Бих казал, че не заслужават коментар. Това не са антикризисни мерки, а държавата има нужда от дълбоки реформи. Става дума за всеки един сектор, който изсмуква парите на държавата. Изходът от кризата, която беше финансова, стана икономическа, скоро ще се превърне в политическа, са дълбоките реформи. Тези реформи трябва да съкратят разходите. Смятам, че търсенето на пари, без да се ограничават разходите, е един омагьосан кръг. Както кучето, което гони опашката си, никога няма да я стигне. Тоест, тези антикризисни мерки няма да дадат нужния ефект. Всъщност проблемът е, че вече изминаха 9 месеца за нищо. Имам предвид в икономическата сфера. И сега как да вярваме, че тези набелязани мерки могат да дадат някакъв резултат? Прогнозите, че кризата ще свърши скоро, са абсолютно необосновани. Другата зима пак ще бъдем в криза и ще бъде много по-тежко, което пък няма как да не доведе до политическа криза.

- Прогнозирате предсрочни парламентарни избори ли?
      - Не мога да дам точна прогноза, но никоя партия и никой рейтинг не може да издържи повече от две години на такова натоварване – държавата се лашка постоянно и животът на хората се обърква. Появяват се все повече прогнози, че правителството няма да издържи целия мандат. Да не забравяме, че по средата на мандата има избори за местна власт, има избори и за президент. Нищо чудно да има избори и за парламент.
      - ДПС е в опозиция, но оказва ли някаква подкрепа на управлящите по определени теми?
      - В момента не можем да говорим за някакво сътрудничество. Ние наистина потвърждаваме, че сме конструктивна опозиция. Когато има закони, които няма основание да бъдат отхвърлени, ние гласуваме „за“. Но искам да обърна внимание на местните избори, които са много важен момент в развитието на политическата конюнктура. Всички онези политически сили, които сега се опитват да натикат ДПС в ъгъла и да предадат на движението образа на партия, която е нежелана за какъвто и да е вид сътрудничество и коалиционни отношения, когато дойдат местните избори, самите те ще потърсят ДПС. В много общини в България не може да се формира никакъв модел на управление без ДПС, като не говоря за общините, където движението има ресурс да управлява самостоятелно. Тогава всички онези партии, които яростно отричат ДПС, ще ни потърсят. В различните общини това ще се случи по различен начин и по различен повод. Така че местните избори ще бъдат моментът, когато тези партии ще трябва да признаят, че ДПС е партия, с която не само могат да партнират, но и искат да партнират. И ще дойдат в офисите на ДПС, за да потърсят различни форми на сътрудничество. По тази причина, според мен, това истеризиране срещу ДПС сега е абсолютно безсмислено. Ето в този офис вероятно ще дойдат представители на ГЕРБ, сигурно ще дойдат и от БСП. Няма нужда ние да ходим да ги търсим. Те ще дойдат, защото в община Шумен примерно не виждам как ще се формира полезно управление, ако ДПС не участва. И то с повече общински съветници, отколкото сега. Все пак да не давам прогнози, но искам да подчертая, че в национален план много партии ще бъдат принудени от обстоятелствата да потърсят сътрудничество с нас. Затова ние казваме, че сме отворена партия за другите политически сили.
      - Каква е позицията ви относно показните арести на бившия военен министър Цонев и съдия Сантиров?
      - Позицията ми е, че са показни. Въпросът ви съдържа отговора. Целта на ареста не е да бъде показен, а да бъде част от една процедура и тази показност изигра лоша шега на управляващите. Коментарите показват, че са прекалили и то по начин, по който могат да минират бъдещото развитие на всеки един от тези процеси. Защото дори да се стигне до осъдителна присъда, такъв тип задържане в конкретния процес може да бъде основание за атакуване на цялата процедура в Европейския съд. Записите на арестите не се правят за публиката. Те се правят като доказателства в рамките на процеса за това, че всичко е било извършено съобразно правилата. И само елементи от тези записи понякога се показват на широката публика, за да се докаже, че органите работят. А тук се получи обратното – записите са направени като филм за пред зрители.
      Интервю на Велмира СТЕФАНОВА

Коментар

• http://duma.bg/cgi-bin/e-cms/vis/vis...0002&n=8496&g=

НОВИЯТ ЗДРАВЕН МИНИСТЪР
        Ще лекуваме децата с приказки и песни

08 Април 2010, брой 79
        Фаворитката на премиера мрази "думата" здравна реформа

Първата ми международна награда беше за проект "Да израстем със здрави кости", за което получих 20 000 евро. И ги похарчих, за да напише Недялко Йорданов една приказка, за да напише Развигор Попов една песен, за да изпеят Мими Иванова и Богдан Томов заедно с групата "Пим-пам" "Млечна песничка", за да направим един концерт в зала 1 на НДК за три хиляди деца от София.
        Така отговори на журналистически въпрос за идеите й за училищното здравеопазване посочената от Бойко Борисов за здравен министър. Приказките са на разположение, песента също, ние я раздадохме и в детски градини, за да я разучават, обясни ендокриноложката проф. Анна-Мария Борисова. "И да възпроизведа нещо наизуст, както го е написал Недялко Йорданов: "Който пие всяка сутрин осем литра прясно мляко,/ той дете ще стане яко", изрецитира бодро Борисова, аплодирана от присъстващите на представянето й журналисти и оператори.
        Реформата трябва да се направи с мисъл за болния - той трябва да бъде в центъра на нашите действия. Медицинските специалисти трябва да бъдат удовлетворени от своята работа - това е също наша задача, заяви кандидат-министърката. Без конкретика бяха и останалите отговори на проф. Борисова, но се разбра, че първата й стъпка - да си направи екип, ще е с оглеждане и премисляне.

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM
          Цената на ел.енергията от Енел доколкото съм запознат е 88-90лв/Мвтч,а от АЕС ще е около 115-120лв,колкото на Бобовдол/но май още няма далекопровод и НЕК ще плаща за непроизведен ток/.
          Когато се сключваха договорите,турция беше основен и огромен клиент на НЕК и енергията от двете централи щеше да е за там.После Джейлан фалира,споразумението ток/инфраструктура зацикли,турците се отказаха и вече не купуват енергия от нас/ние в ролята на прееб....то камилче/
          .Не знам тези 15-годишни договори не противоречат ли на политиката на свободен пазар в ЕС-поне нашите могат да опитат да предоговорят нещо,току виж и някоя глоба сме отнесли.
          Това са цените на ел. енергията:
          НА КОЛКО КУПУВА ТОКА НЕК

(в лв. за мегаватчас)

от АЕЦ "Козлодуй" 11.68

от ТЕЦ "Марица-изток" 2 40.50

от ТЕЦ "Бобов дол" 65.08

от ВЕЦ-ове 108

от вятърни централи 189

от слънчеви централи 823
          "Няма завършил в Банкя ученик, който да може да предположи, че ще си купи нещо за 90 лв. и ще го продава за 88 лв. и от това ще печели", отсече премиерът. И обеща Нобелова награда за онзи, който му обясни как става това.
          Хахахахахахахахахахахахах

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
            Е-еее бат Пешо не така , уважавам мненията ти,

но не може по света енергиините компании да печелят 20 %,

а тук на загуба, нещо мирише,

не мислиш ли???;-)))
            Тук много яко мирише.Само трябва да се пипа където трябва

Коментар

• Цената на ел.енергията от Енел доколкото съм запознат е 88-90лв/Мвтч,а от АЕС ще е около 115-120лв,колкото на Бобовдол/но май още няма далекопровод и НЕК ще плаща за непроизведен ток/.
              Когато се сключваха договорите,турция беше основен и огромен клиент на НЕК и енергията от двете централи щеше да е за там.После Джейлан фалира,споразумението ток/инфраструктура зацикли,турците се отказаха и вече не купуват енергия от нас/ние в ролята на прееб....то камилче/
              .Не знам тези 15-годишни договори не противоречат ли на политиката на свободен пазар в ЕС-поне нашите могат да опитат да предоговорят нещо,току виж и някоя глоба сме отнесли.
              http://milom.blog.bg/

Коментар

• Е-еее бат Пешо не така , уважавам мненията ти,

но не може по света енергиините компании да печелят 20 %,

а тук на загуба, нещо мирише,

не мислиш ли???;-)))

Коментар

• И кое правителство приватизира ЕРП та-та.И Бойко къде беше тогава и защо не се обади?Жал ми е за България.Бойко се превръща в клоун с изявите си.Нямам нищо против него но той е човек на емоциите.Каже му някой нещо и тоя почва без да се замисли едни изяви пред камерите.Има едно място което е на 100-150 метра от МС да отиде там и веднага ще види кои централи покриват енергийния микс и на каква цена се купува от всяка една от тях.Там ще види и средната цена на мегават на микса.И после да провери кои са собственици на тези централи.Там ще види и колко е износа и преноса през България.Ще разбере и цените и фирмите.И освен това трябва да прави разлика между напреженията.Едно е да продаваш на 400kv друго е на 220 волта.И да попита колко са загубите на енергия при преноса и трансформацията.

Коментар

• Първоначално изпратено от Мрънкалото
                    Ехаааа , отказвам се да имигрирам , че като гледам поредния млад и некорумпиран медниджър назначен от ПП ГЕРБ си мисля , че България има нужда и от мен.

Поздравления за новата звезда лансирана за министър на здравеопазването.Дянков е цвете сравнение с нея.Новата здравна министърка почна с песен."Който пие всяка сутрин 8 литра прясно мляко, той дете ще стане яко".С тази детска песничка за ползата от млякото започна работата си предложената за нов здравен министър проф. Анна-Мария Борисова.
                    Запитана какво мисли да прави с малките болници, проф. Борисова отвърна, че пресконференцията ще мине по нейния сценарий и така стана.

Тя започна с много детайлно изброяване на успехите си и завърши с това, че досега винаги е била обградена от обичта на колеги и пациенти. После почти едновременно рецитира детски песнички и осветли аудиторията за мислите на големия канадски лекар сър Уилям Ослър.

"Аз съм на върха на кариерата си, обичана съм от пациентите, търсена съм като лекар. Питате се - какво правя тук? Трябваше ми известно време, за да си помисля - струва ли си. Взех бързо моето решение, защото съм твърд човек", заяви ендокринологът проф. Борисова. Тя е ръководител на клиниката по тиреоидни и метаболитни костни заболявания в Университетската болница по ендокринология и е председател на Българското дружество по ендокринология. Има специалности по вътрешни болести и ендокринология.

Не съм тръгнала с голяма кошница, но ще се радвам да напълня и малка и това ще бъде голям успех за мен. Срам ме е да произнасям думата здравна реформа, тъй като голяма част от моя стаж премина с думата здравна реформа в кавички", коментира още бъдещият министър.

Здравна карта и инвентаризация на системата

Нейното разбиране е, че реформата трябва да се прави с мисъл за болния, който трябва да е в центъра на действията, а медицинските специалисти трябва да са удовлетворени от работата си.

Единственият конкретен отговор по "срамната" тема "здравна реформа", който тя даде е, че ще започне работа с мисъл за бързо въвеждане на здравната карта и инвентаризация на системата. Проф. Борисова допълни, че първо иска да изгради екипа си и да се "огледа". В този контекст добави, че изобщо не я интересува колко дълго ще бъде на този пост.

"Първо да се представя"

С мотива, че не познава хората на пресконференцията, проф. Борисова се представи пространно пред медиите. Каза, че е професор и съобщи за двете си специализации "захарен диабет" и "костна патология". Освен това е омъжена, има син, който също е лекар и е завършил във Франция, а тя самата има две други "суперспециалности".

Проф. Борисова даде детайлно определение какво означава "ендокринология", мина през жлезите с вътрешна секреция и посочи, че има "повече от 300 публикации с над 250 цитирания". Тя изтъкна най-вече своята обич към "костната патология". В края на тази встъпителна реч, вицепремиерът Симеон Дянков каза на журналистите, че вече могат да задават въпроси, но да помислят внимателно, за да не съжаляват после. Въпроси обаче имаше.

За къщичката

"Своята къщичка съм си изчистила и дворът съм си помела, но има други къщи и други дворове", които "не са пометени" и това трябва да се случи, поясни мотивацията си за министерския пост Борисова.

"Българинът е волна птица", философски обясни проф. Борисова причината за настоящото плачевно състояние на системата и заяви, че всичко ще бъде правено с необходимите ред и дисциплина, срещу които българинът се съпротивлява.

Обяснявайки защо първо трябва да се въведе здравната карта, проф. Борисова каза на присъстващите в Гранитната зала на Министерския съвет жени, че всяка пета от тях има остеопороза, всеки трети мъж има проблем с щитовидната жлеза, а всеки 16-ти има диабет без да знае.

В отговор на въпрос дали ще бъде решителна при реформирането, тя отговори с контравъпроса дали на микрофон звучи решително.

Нейният бъдещ заместник Десислава Димитрова е съветник на вицепремиера и финансов министър Симеон Дянков за здравната реформа. Завършила е Принстънския университет, работила е по остойностяването на здравните пътеки в САЩ. Тя се представи много кратко, на за сметка на това със силен английски акцент.

В момента парламентът е във ваканция, която ще продължи до 14 април и гласуването на кандидатурите се очаква да стане след приключването й.

"Всяка сутрин осем литра прясно мляко"

Особено пъстър бе отговорът на проф. Анна-Мария Борисова как здравната реформа ще засегне училищното образование: "Първата ми международна награда беше по проект "Да израстем със здрави кости". За това получих 20 000 евро награда и ги похарчих, за да напише Недялко Йорданов една приказка, за да напише Развигор Попов една песен, за да изпее Мими Иванова и Богдан Томов заедно с групата "Пим-Пам" на запис, ние имаме този запис, да изпее тази млечна песничка, за да направиме един концерт в зала 1 на НДК за 3000 деца от София, програмата беше за деца между 6 и 12 годишна възраст.

Така че аз лично работя много отдавна по този въпрос. Приказките са на раположение, песента също. Ние раздадохме на детски градини в София заедно с нотите, да я разучават, да я пеят и имаше нещо подобно, така наизуст малко да го възпроизведа – който пие всяка сутрин 8 литра прясно мляко, той дете ще стане яко. Така написа Недялко Йорданов.

Така че аз съм съпричастна към този проблем, каквото трябва, ще бъде направено, той ме интересува живо."
                    http://www.mediapool.bg/show/?storyid=163837&srcpos=3

master of the seven seas-за теб проф.Стивън Хопкинс. явно е най-нехаресван....А като си представител на 'хората',май нищо не ти говори името на споменатия от мен професор.
                    Ами ако ми бе написал точно както трябва фамилията която е Хокинг щях да пиша за него,но така написано от твоя страна извинявай ,но за човек с две висши технически образования е недопустимо да не знае точната му фамилия.
                    http://www.dnes.bg//politika/2010/04...-na-toka.88956

“НЕК от всички ТЕЦ-ове, ВЕЦ-ове и АЕЦ купува елекроенергия на микс цена от 90 лева за мегаватчас. След това я продава за 88 лева на дружествата, а крайният потребител плаща 146 лева

Мейси спиш!!!
                    Що не постваш такива работи?
                    Чаках ти да я постнеш тая новина .Абе Бойко да не мисли ,че е открил топлата вода.??Откога се пише и се цитират из вестниците и нета конкретни факти/цифри за далаверите в енергетиката, ГЕРБ сега ли се светнаха?Малко ме съмнява,защото това нещо почна от дедо Симо когато Бойко бе гл.секретар,после през Гейчо + Шушулов и се стигна до ситуация да разрешат на ЕРП-тата да вдигат цените, а на НЕК не даваха за да няма социално недоволство, в даден момент НЕК ще почне да работи на загуба естествено.Интересно защо никой не пита има ли България енергийна стратегия? И защо до ден днешен няма прозрачност,а пак се лансират неща които се знаят.Най -интересното е ,че Бойко каквото и да проверява, по документи всичко ще е точно и нищо няма да излезе от тоя храст .Ако искат да направят нещо сегашните, час по скоро трябва да вкарват директивите от ЕС в които се казва да се либерализира сектора, производството и преноса да са напълно отделни и потребителите да могат да си избират доставчик.пп:Цените, по които в момента НЕК изкупува ток от централите, можете да видите на http://www.dker.bg/prices_el.htm
                    Бат Пешо-Освен това дали е чел европейските директиви.
                    Та те нали заради тия директиви от ЕС които трябва да наложат ,енергийните лобита полудяха, което е съвсем нормално, като се знае че ще им изчезнат печалбите
                    [color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус

Коментар

• Хайде всички заедно!

http://vbox7.com/play:a258c287

Коментар

• Бойко се е изказал неподготвен и тук.Вчера ги приватизираше днес ги национализира.Утре отменяме всичко.Освен това дали е чел европейските директиви.Не бива да се подава на емоции.НЕК купува по цени определени от ДКЕВР.И продава пак по цени определени от ДКЕВР.Та отидете и вижте на какви цени се купува от малките вецове от вятърните централи.Освен това има и едни приватизирани заводски централи дето им купуват скъпо тока и зад тях стоят депутати и други подобни величия.Тук няма сделки.И да не забравите да проверите на какви цени се купува от ТЕЦ Марица Изток 3 на Енел и за колко години НЕК е задължен да купува на тези цени.Същото ще бъде и с новата централа на АЕS в Гълъбово.Спомнете си кой сключи тези сделки.Кой подписа сделката с Джейлан Холдинг ток срещу инфраструктура за каскада Горна Арда.Кой повлече крак и на Цанков камък.Тогава ще разберете защо черния мангал Костов е против Белене.Белене ще продава по евтино.Той не е загрижен за България а джоба си или може би за живота си.Ние незнаем какво е обещал там на американците и италианците.Спомняте ли си месаря Шиляшки енергиен министър на мангала Костов?

Коментар

• "Предпочитам такива като Надето да са ми мин.председатели,необременена в миналото си с комунягите , от колкото гуруто ви Бойко който е напуснал доброволно МВР за да запази червената си членска книжка в БКП."

А тя е по инсинуациите,друго няма да очакваш от там.

Коментар

• http://www.dnes.bg//politika/2010/04...-na-toka.88956

“НЕК от всички ТЕЦ-ове, ВЕЦ-ове и АЕЦ купува елекроенергия на микс цена от 90 лева за мегаватчас. След това я продава за 88 лева на дружествата, а крайният потребител плаща 146 лева

Мейси спиш!!!
                            Що не постваш такива работи?
                            Нищо не препоръчвам!

Коментар

• Д-р Николай Михайлов: Борисов действа като пиян боцман на палуба

Коментар

• Първоначално изпратено от мейси
                                Първоначално изпратено от master of the seven seas
                                Да не говорим че не свърши никаква работа като министър. Единственото й качество беше НЕПРЕКЪСНАТО раздувано от медиите,4е е.. много хубава?????
                                Ама аз харесвам пове4е Жени Калканджиева.
                                И пак нищо не си рабрала: Аз те питам за СВЪРШЕНА работа.Говоря ти за министри УПРАВЛЯВАЩИ държавата а не за манекени.Май и ти си от 4алга поколението,за теб проф.Стивън Хопкинс явно е най-нехаресван.
                                Боже пази България от Мейси и сие.
                                Стамбо-Да, и при теб както при нея отърваване от господаря Алексей няма. Поне така разправят злите езици, де......Smile
                                Надежда Михайлова си беше достоен политик .Просташките приказки на двама примати касаещи същата, са жалко явление и нищо повече. Що се касае до чалга поколението master of the seven seas пак си в грешка .Да те светна ,че и никога не съм била фенка на тоя тип песни..Ако ти кажа ,че не ги знам изпълнителите сигурно няма да ми повярваш. Уви това си е самата истина.Толкова по това.Сега една новина касаеща,че до две седмици ще си приютим един талибан. България приютява несемеен сириец от Гуантанамо.Затворникът от Гуантанамо, който ще дойде у нас, ще се ползва със статут на бежанец", обясни вътрешният министър Цветан Цветанов.
                                http://www.dnes.bg/politika/2010/04/...antanamo.88933
                                Страшен на4ин за водене на дискусии - обиждаш наред.А като си представител на 'хората',май нищо не ти говори името на споменатия от мен професор. А той работи точно в сферата,която ни отли4ава от приматите.
                                Не се безпокой,няма как, с две висши техни4ески образования да се обидя от квалификациите на последователка на ДОЦЕНТ Трактора

Коментар

Working...
                                X