IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://annews.blog.bg/novini/2010/04...lgariia.527603
    Гръцкият премиер предупреди своите сънародници, че ако не са съгласни с антикризисните мерки на правителството ги чака съдбата на България: Нима каза той вие искате да получавате български заплати, където въобще не са чували за великденски и коледни премии, а какво остава за 14-та заплата? Нима- обърна се той към пенсионерите вие искате да получавате пенсии от по 50-100 евро вместо сегашните 6-700 ? Нима искате да си плащате изцяло цената на лекарствата, а не както досега само 25%? Нима искате да живеете като в лунно бунище защото точно на това прилича България с нейните дупки и боклуци, разхвърляни навсякъде от претендиращите за по-висока интелигентност българи? Нима искате децата ви да пушат, пият и вземат наркотици под зоркия поглед на полицията? Това ли искате? Аз знам, че ние винаги сме били по-цивилизована нация от нашите северни съседи и винаги сме успявали да се обединим в трудни моменти. Затова и сега съм убеден, че в този труден момент ще застанем един до друг, ще прежалим трийсетте процента от допълнителните възнаграждения, които получаваме и след няколко години, ще можем отново да се наредим сред страните с най-добър жизнен стандарт, докато българите ще си останат на положението в което са и сега. Защото нашата нация е изградена на основите на православната вяра и християнските добродетели, а българите са учени атеисти, сменящи на всеки четири години политическото си верую. Но намират ли там там спасение? Нека да се стегнем и да не позволим нашата младеж да напусне страната, така както българите напускат своята? И ще видите, че след 50 години, ние все още ще сме тука, а за българите ще се носят само легенди. Аз много се смях, когато разбрах, че управляващите в България плашат народа си, че щели да стигнат до нашето положение ако не вземат мерки! Та те нашето ниво могат само да го сънуват! Жалко за българите, че се оставят така лесно да ги манипулират, за да могат да ги грабят безпрепятствено! Но това си е техен проблем. Нека ние да решим нашите, пък те да се утешават, че не са ни стигнали. Кое е по-страшно Гръцката криза или Българската стабилност?

Коментар

• Трайков: Само в енергетиката очаквам разкрития за няколко милиарда
      От Дневник

Очаквам още разкрития и то за няколко милиарда лева само в енергетиката, в рамките на операцията "Недосегаемите". Това заяви пред Би Ти Ви министърът на икономиката и енергетиката Трайчо Трайков.

Една по една се разкриват премълчавани с години тайни в българската икономика и това е най-големият успех на правителството за първото тримесечие на годината, каза още Трайков. В бизнеса е много трудно да се докаже дали дадени намерения са законни или престъпни и това са едни от най-тежките дела за прокурори и магистрати, допълни министърът.

Коментар

• Цветанов: "Недосегаемите" е сред най-сериозните антикризисни мерки
        От Дневник

Операция "Недосегаемите" е поредната операция за противодействие на организираната престъпност, стабилизирането на страната, корупцията по висшите етажи на властта. Надявам се всичко това, което правим да бъде оценено от обществото и от Европейската комисия с положителни доклади. Това каза в интервю за предаването "Денят започва" по БНТ Цветан Цветанов, вицепремиер и министър на вътрешните работи.

Цветанов заяви, че при вчерашната операция "Недосегаемите" са проверени над 30 адреса, а самата операция все още не е приключила. "В рамките на няколко дни ще има повече конкретика по случая с операцията", поясни министърът. Той заяви, че вчера при един от обиските е бил изхвърлен лаптоп, чиито диск обаче не се е повредил и ще може да се направи проверка на съдържащата се в него информация.

Цветанов заяви, че такива операции като "Недосегаемите" са сред най-сериозните антикризисни мерки, за да могат да се запушат пробойните в бюджета. "Лицата и хората, които са съпричастни към тази престъпна дейност, са били щедри дарители към една политическа формация". На въпрос дали това е "Лидер", Цветанов заяви, че това е "топъл отговор" и допълни, че всичко трябва да бъде проверено и изяснено.

Коментар

• Иванка Иванова коментира: "Аз смятам, че когато един човек видимо не оказва съпротива на задържането, но въпреки това правоохранителните органи го принуждават да падне на колене и след това да легне на пода, и му поставят белезниците на гърба, вместо отпред, като при това му крещят, а цялата сцена се заснема и излъчва по медиите, това представлява нечовешко и унизително третиране. И е нарушение на чл.3 от Европейската конвенция за правата на човека."

"Прекалената публичност на ареста, ако е последвана от сравнително таен процес, се превръща в сериозен проблем на съдебната система", казва Иванка Иванова, имайки предвид делото за бившия военен министър, което беше внесено още от самото начало засекретено в съда за разглеждане на мярката за неотклонение.

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/...stuva/?ref=rss

Отново без коментар. То пък законите кога ли за важали за МВР. Както и за НСО . Те дори за обикновения КАТ-аджия не важат.

Коментар

• Първоначално изпратено от мейси
            Jay Gould-Хм.. не знам защо ми пращаш български сайт, на английски при условие, че пишем и си комуникираме на български по принцип Smile Интересно кой го издава този (не го знаех до сега), за кого е предназначен и кой му плаща разходите. Както и да е обаче, не това е темата и да караме по същество.
            Тъй като новината я няма на български/поне аз не я открих/за това ти постнах тоя линк.Питаш кой го издавал ?То си пише там
            За нас
            One Click Media Group e eдна от най-младите и бързоразвиващи се уебмедийни групи на българския пазар. Тя е собственост на M3 Communications Group, Inc. и е част от дългогодишния опит в уеббизнеса на екипа на най-голямата PR агенция в страната.

Основана през 2008 година в София, OCMG обединява в портфолиото си сайтове с широк обхват от теми, които предизвикват траен интерес и привличат многобройна аудитория.

Най-популярните проекти на One Click Media Group са MobileBulgaria.com, Novinite.com и DotBulgaria.com, всеки от които е лидер в своята категория - Мобилни комуникации и технологии, Новини за България на английски език, Социална медия.
            ............
            Novinite.com
            е безспорен лидер сред новинарските проекти на английски език в България, наложил се като име в бизнес средите. Най-обширно застъпените теми в сайта са бизнес, политика и икономика.
            http://www.oneclick.bg/
            Аз редовно си го следя.
            Ясно, това го видях Мейси, но това е проект в който са вложени много пари които няма как да се избият от реклама, поне за сега. За това и питам не коя компания го издава, а кой стои зад нея?!
            Никога до сега не бях чел техен сайт
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Jay Gould-Хм.. не знам защо ми пращаш български сайт, на английски при условие, че пишем и си комуникираме на български по принцип Smile Интересно кой го издава този (не го знаех до сега), за кого е предназначен и кой му плаща разходите. Както и да е обаче, не това е темата и да караме по същество.
              Тъй като новината я няма на български/поне аз не я открих/за това ти постнах тоя линк.Питаш кой го издавал ?То си пише там
              За нас
              One Click Media Group e eдна от най-младите и бързоразвиващи се уебмедийни групи на българския пазар. Тя е собственост на M3 Communications Group, Inc. и е част от дългогодишния опит в уеббизнеса на екипа на най-голямата PR агенция в страната.

Основана през 2008 година в София, OCMG обединява в портфолиото си сайтове с широк обхват от теми, които предизвикват траен интерес и привличат многобройна аудитория.

Най-популярните проекти на One Click Media Group са MobileBulgaria.com, Novinite.com и DotBulgaria.com, всеки от които е лидер в своята категория - Мобилни комуникации и технологии, Новини за България на английски език, Социална медия.
              ............
              Novinite.com
              е безспорен лидер сред новинарските проекти на английски език в България, наложил се като име в бизнес средите. Най-обширно застъпените теми в сайта са бизнес, политика и икономика.
              http://www.oneclick.bg/
              Аз редовно си го следя.
              [color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус

Коментар

• На колене като всеки престъпник!!
                Колеги, проснете го (с белезниците)! По корем, че може да ви опикае!

И като в холивудски филм, започваме да му крещим и да му казваме какъв нещастник е.

Първоначално изпратено от meche_cveti93
                Качулки погрешка щракнаха белезници на Човека глас15.04.2010 15:23200 Баретите взели Краси Аврамов за член на "Недосегаемите"

Красимир Аврамов, известен като Човека глас, е бил арестуван тази сутрин от барети в рамките на операция "Недосегаемите".

Качулките нахлули в дома му, накарали го да легне на земята, сложили му белезници и му покрили главата с качулка.

Пред "Дарик" Аврамов разказа, че вероятно баретите са имали грешна информация и затова са нахлули в жилището му.

"Сутринта рано чух разбиване на врати и помислих, че има взлом, че има някакви нападения срещу мен. Тръгнах надолу, аз живея в голям мезонет, и като слизах по стъпалата, видях нахлуване на барети.

Сложиха ме долу на земята. Аз само казах, че съм Красимир Аврамов. Нещата станаха по-нормални и ми се извиниха, обаче стресът...", каза той.

Докато обясни на полицаите кой е, униформените обискирали апартамента му. След като разбрали грешката си, служителите на МВР се извинили на певеца и си тръгнали.

"Наистина се извиниха съвсем нормално и може би, ако съм чул, че са чукали, звънели са, може би щях да отворя и да се разберем. Аз бях дълбоко заспал".

Човека глас разказа още, че се чувства стресиран от преживяното, което определя като сценарий от гангстерски екшън от 60-те.
                Браво на Герб ,че са се извинили , а можеха и да го набият или го застрелят .
                Няма начин Краси да няма някое прегрешения ,всички на земята с белезници и в затвора....
                Какво ще дават по телевизията в близките няколко месеца....

Коментар

• Ето този човек ще решава проблемите на здравеопазването:

Борисова за проблемите в здравеопазването: Само ще се усмихвам

Поздрав на всички с песента "Горе на черешата".

/нещо се пържи линка :-) http://dari+knews.bg/view_article.php?article_id=513386

махнете + явно инвесторът не е фен на другите медии/

Коментар

• Качулки погрешка щракнаха белезници на Човека глас15.04.2010 15:23200 Баретите взели Краси Аврамов за член на "Недосегаемите"

Красимир Аврамов, известен като Човека глас, е бил арестуван тази сутрин от барети в рамките на операция "Недосегаемите".

Качулките нахлули в дома му, накарали го да легне на земята, сложили му белезници и му покрили главата с качулка.

Пред "Дарик" Аврамов разказа, че вероятно баретите са имали грешна информация и затова са нахлули в жилището му.

"Сутринта рано чух разбиване на врати и помислих, че има взлом, че има някакви нападения срещу мен. Тръгнах надолу, аз живея в голям мезонет, и като слизах по стъпалата, видях нахлуване на барети.

Сложиха ме долу на земята. Аз само казах, че съм Красимир Аврамов. Нещата станаха по-нормални и ми се извиниха, обаче стресът...", каза той.

Докато обясни на полицаите кой е, униформените обискирали апартамента му. След като разбрали грешката си, служителите на МВР се извинили на певеца и си тръгнали.

"Наистина се извиниха съвсем нормално и може би, ако съм чул, че са чукали, звънели са, може би щях да отворя и да се разберем. Аз бях дълбоко заспал".

Човека глас разказа още, че се чувства стресиран от преживяното, което определя като сценарий от гангстерски екшън от 60-те.
                    Браво на Герб ,че са се извинили , а можеха и да го набият или го застрелят .
                    Няма начин Краси да няма някое прегрешения ,всички на земята с белезници и в затвора....
                    Какво ще дават по телевизията в близките няколко месеца....

Коментар

• http://www.investor.bg/?cat=5&id=96619

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов

И първо да те попитам какъв е тоя смешен плач от теб и мейси за Доган и Алексей.
                        Къде видя защита на Доган? Или на Алексей?? Хеле пък плач.
                        Само питах дали режисьорът е накарал артистите с качулки да повторят два пъти сцената. Нищо друго. Ама ти се измъкваш като мокра връв от конкретни въпроси. Пък аз, както знаеш, съм човек военен и обичам конкретиката.

Та към първия въпрос, на който ти не отговаряш, както винаги, добавям втори: Имаше ли нужда Красимир Аврамов да бъде арестуван с качулки и повалян на пода??? Той да не е магистрален бандит? Въоръжен и опасен? Вярно че пее фалшиво, ама това достатъчно ли е ?

Вие, Стамболов, превръщате бандитизма в държавна политика.
                        Искате да съберете парите на хората с бандитски похвати. Ама нали Бойко други не знае. Не случайно Бойко Борисов е имал съвместна фирма с Алексей Петров, когото провъзгласихте за най-големия бандит. Сигурно Бойко е бил втори в бандитската ерархия и сега си го връща? :lol: :lol:
                        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Правителството публикува стенограмата от срещата на премиера с чиновници за необезпечените договори
                          15 април 2010 | 16:30 | Агенция "Фокус"

София. В рубриката „Новини” в правителствената интернет страница е публикуван текстът на стенограмата от срещата-разговор на премиера Бойко Борисов с екипи на министерствата по повод сключени необезпечени договори за обществени поръчки при предишното правителство. Стенограмата може да бъде прочетена тук:
                          http://www.government.bg/fce/001/021...stenograma.doc

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow
                            Първоначално изпратено от Стамболов
                            Докато маце мейси и мечето плюят и клеветят, ГЕРБ работи....

” Недосегаемият” Христо Ковачки изплува
                            10 души задържани за данъчни престъпления в енергетиката
                            Да не ме забравяш и мен, че малко отсъствах.

Апропо! Стамболов. Вярно ли е, че Алексей Петров два пъти са го поваляли на земята при ареста, щото първия път кадрите не станали добри??
                            Очевидно, че вече щом изоблича някого в клевета, това мое изобличение в комунистическата дружинка се счита за заслуга. Добре, гигов, тъй като си ми симпатичен, ще ти помогна да отчетеш точки пред БСП и ДПС....

И първо да те попитам какъв е тоя смешен плач от теб и мейси за Доган и Алексей. Разбра се, че Доган наистина го проверяват независимо че това теб те тревожи. А твоя плач за Алексей става вече комично смешен - и Апелативния съд го остави в затвора, и толкова много факти излязоха.

Не мога да разбера защо защищаваш с гърдите си тези две отдавна изобличени и омразни на мнозинството български граждани личности. Освен че ми даваш възможност да правя обосновани изводи, че без мафията и националното предателство привържениците на тройната коалиция не могат да живеят....

Коментар

• Първоначално изпратено от мейси
                              Brazilia231-На Доганчо май му стягат примкат около врата.
                              Все пак с е подписал на онези книжа с милионерския хонорар.
                              Не знам какво е подписвал Доган но дори и да се е подписвал и е взел някакъв хонорар ако същитя го е декларирал пред НАП и СП и е платил данък в/у него какъв е проблемът??
                              Такава глупава реплика може да се чуе и види само в България.
                              В цивилизованите страни се проверява дали за получения хонорар е извършена фактически работата, съответстваща на този хонорар. Наскоро осъдиха съпругата на бивш кмет на Париж за хонорар, получен за фиктивен "анализ".

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов
                                Докато маце мейси и мечето плюят и клеветят, ГЕРБ работи....

” Недосегаемият” Христо Ковачки изплува
                                10 души задържани за данъчни престъпления в енергетиката
                                Да не ме забравяш и мен, че малко отсъствах.

ГЕРБ работи...
                                И какво освен полицейщина работи??
                                НИЕ ги хващаме, а ЛОШИТЕ съдии ги пускат.
                                И всеки два-три дни нова "бомба", със заглавие сякаш излязло от сценарий на Холивуд.
                                Апропо! Стамболов. Вярно ли е, че Алексей Петров два пъти са го поваляли на земята при ареста, щото първия път кадрите не станали добри??
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X