IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хайрсъзов, що па атака - тия най-добре да са си в опозиция - тогава са ценни, пуснеш ли ги във власта само хайл Волен шъ съ упрай вкарвайки архонти мархонти и обикновенни идиоти във власта. Но дори и такава коалиция няма шанс, възможна е само ако атака влезе в семейството на ЕНП, което рано или късно ще стане но не сега. Най добро за българия е управление формат членките на ЕНП, но пак ще кажа тогава ще трябва да сме втори след бойко и това ще ни гарантира вече край на дясната идея такава каквато я познаваме. Но си струва да се опита, аз лично винаги съм и ще гласувам за СДС

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
      За мен перфектният сценарий е коалиция ГЕРБ - БСП , аз го казах това и на един от кандидатите за лидер на СДС, той не се класира на 1во място де, та идеята ми е да сме в опозиция още един мандат и това според мен е единственият шанс да управляваме след 4 години, участие на СДС в следващото правителство тотално ще го закопае и не Герб а то ще понесе последиците от неуспеха, а че следващото правителство няма да е успешно се вижда с прости очи и то не заради една или друга партия, а заради конюнктурата на пазара - ще се изостри социалното напрежение неминуемо и тнт.

За мен идеалният сценарии е - следващо правителство ГЕРБ-БСП, СДС стои в опозиция и стяга редиците си, готвейки се за завръщане на бял кон след 4 години
      коко , сто години ли ще живеем, че да чакаме ощи 4 за завръщането ?!
      БСП не трябва да управлява повече ! Коалиция СДС - Атака , силни закони , силна изпълнителна власт , дисциплина , самосъзнание , шовинизъм ако щеш , това ще ни доведе до просперитет... и малко други неща ... неща които правят в Холандия , Белгия ....

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
        За мен перфектният сценарий е коалиция ГЕРБ - БСП , аз го казах това и на един от кандидатите за лидер на СДС, той не се класира на 1во място де, та идеята ми е да сме в опозиция още един мандат и това според мен е единственият шанс да управляваме след 4 години, участие на СДС в следващото правителство тотално ще го закопае и не Герб а то ще понесе последиците от неуспеха, а че следващото правителство няма да е успешно се вижда с прости очи и то не заради една или друга партия, а заради конюнктурата на пазара - ще се изостри социалното напрежение неминуемо и тнт.

За мен идеалният сценарии е - следващо правителство ГЕРБ-БСП, СДС стои в опозиция и стяга редиците си, готвейки се за завръщане на бял кон след 4 години
        Не може да се чака още едно управление, защото някой трябва спешно да сложи край на кражбите и да осъди поне някой висш чиновник. Ако БСП е във властта, това няма да се случи. Иначе накрая ще ни изхвърлят от ЕС, което преди ми се струваше като някакъв майтап, но вече не съм толкова сигурен... преди една година и падане на борсата с 75+% изглеждаше като смешка...

Коментар

• За мен перфектният сценарий е коалиция ГЕРБ - БСП , аз го казах това и на един от кандидатите за лидер на СДС, той не се класира на 1во място де, та идеята ми е да сме в опозиция още един мандат и това според мен е единственият шанс да управляваме след 4 години, участие на СДС в следващото правителство тотално ще го закопае и не Герб а то ще понесе последиците от неуспеха, а че следващото правителство няма да е успешно се вижда с прости очи и то не заради една или друга партия, а заради конюнктурата на пазара - ще се изостри социалното напрежение неминуемо и тнт.

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34
            Моето мнение е, че ако се съберат и със Софиянски и Я.Я.(Ред , законност, сиг.), ще стане формация, която ще изтегли поне половината от колебаещите се, потенциално негласуващи, а освен това ще дръпне и между 10 и 30 % от Атака, бойко и някои други.
            Прощавай, Вълчо, но не съм съгласен, че сериозните партии трябва да теглят файтонджийските, а още по-малко разни като Софиянски, Бакърджиев и т.н., които са се компроментирали тотално. Ако някой в СДС има грам мозък, ще отсвири директно разни като Праматарски и неговата Демократическа (коя?) партия с един Икарус хора. Този Праматарски СДС го вкара в парламента, а той за благодарност се отдели .

Коментар

• Ти нямаш нищо общо с ДС. Ти си промит от политиката - научен да познаваш два цвята черно и бяло...
              Малко по- млад съм и когато писах за бла-бла - имах предвид МОРАЛА - в живота , политиката бизнеса...
              Мразя крадци и измамници и точно за тези твои герои писах - Коств и Совиански и Антоанколов...
              А за бизнеса ... ти си сигнално жълто там.И не като пари.
              16 години се храня сам...И най ми е кеф, че като се видя с някой , който е работил с мен, за мен и т.н си спомня за мен с добро.
              Дано и на тебе да се случи, за да го почувстваш.Пожелавам ти го искрено.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40
                ...и помъдрявам....
                И обичам светлината, троле, и чистотата.
                И няма да се примиря с положението, когато тролове, вещици и вампири се подадоха под крилото на ДС, яхнаха надеждите на хората и си разпределиха България.Така размазаха демократичните ценности с ла.на, че създадоха "умни", като тебе лумпени ,троле, както и Мао не ги е създавал.
                Аз съм бил на митинг на СДС, където се скандираше - "кой не скача е червен", и баби тръскаха кълки...
                Знаеш ли и на теб ника си ти мяса - но не излезна трола от гората , а изплува от ла.ната...
                4i4o аз на митинги не ходя.Какво общо имам с ДС като съм точно на 30 години ?
                май те обидих преди малко . да ти се извиня ако си се почувствал обиден , но не ми натрапвай псевдо морала си за чистота и светлина щото всички от това поколение който сега сте между 50 и 60 години сте абсолютни некадърници с закостенели мозъци обучавани в училищата на партията майка на планова икономика .Затова сте царе на приватизациите , на кражбите , на измамите.Трябва да минат поне още 30 години за да се смени този манталитет , да няма хора родени по време на комунизма и тогава България има някакъв шанс.

Коментар

• ...и помъдрявам....
                  И обичам светлината, троле, и чистотата.
                  И няма да се примиря с положението, когато тролове, вещици и вампири се подадоха под крилото на ДС, яхнаха надеждите на хората и си разпределиха България.Така размазаха демократичните ценности с ла.на, че създадоха "умни", като тебе лумпени ,троле, както и Мао не ги е създавал.
                  Аз съм бил на митинг на СДС, където се скандираше - "кой не скача е червен", и баби тръскаха кълки...
                  Знаеш ли и на теб ника си ти мяса - но не излезна трола от гората , а изплува от ла.ната...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40
                    По вероятно е ц-ляво и ц-дясно да се помирят, отколкото сбирщина от партийки със шефове грандомани.
                    Много им се иска на втората вълна помияри от СДС и ДСБ да се домогнат до властта, но това е мисия невъзможна.Призивът- да се освободим от старите муцуни, да се обединим и възродим "синята идея" е по социалистически наивен.
                    Без КОСТОВ няна организация в дясно.
                    Какво стана със СДС - шепа хора.Костов е скрил парите и отпуска срещу подчинение.А що тайни е скътал за най-крадливия период от 90г насам....Нали още повечето РМД -та са на верни Костови хора.
                    4i4o напълно оправдаваш ника си 4и4ко с мислене характерно за 4и4ко . с две думи остаряваш и затъпяваш

Коментар

• По вероятно е ц-ляво и ц-дясно да се помирят, отколкото сбирщина от партийки със шефове грандомани.
                      Много им се иска на втората вълна помияри от СДС и ДСБ да се домогнат до властта, но това е мисия невъзможна.Призивът- да се освободим от старите муцуни, да се обединим и възродим "синята идея" е по социалистически наивен.
                      Без КОСТОВ няна организация в дясно.
                      Какво стана със СДС - шепа хора.Костов е скрил парите и отпуска срещу подчинение.А що тайни е скътал за най-крадливия период от 90г насам....Нали още повечето РМД -та са на верни Костови хора.

Коментар

• "Основен опонент за ГЕРБ са БСП и ДПС, но основен враг са организираната престъпност и сивата икономика, каза пред журналисти председателят на партия ГЕРБ Цветан Цветанов."

Повод за думите му е вчерашното изявление на председателя на БСП и министър-председател Сергей Станишев: "Не се страхуваме от ГЕРБ. Не се страхуваме от Бойко Борисов. Няма да допуснем страната да бъде управлявана от партия, която ще мутризира целия обществен живот. Митовете си отиват, балоните спихват".

Коментар

• Сутринта тук в тази тема обясних защо това е вероятно и според мен:

Васил Пенев: БСП и ГЕРБ ще бъдат принудени в името на просперитета на България да се съюзят

29 декември 2008 | 18:03 | Агенция "Фокус"

София. БСП и ГЕРБ ще бъдат принудени в името на просперитета на България да се съюзят. Това каза пред Агенция „Фокус” политологът Васил Пенев. Според него изостреният диалог между премиера Сергей Станишев и кмета на София Бойко Борисов през последните дни изглежда като приятелски разговор. БСП и ГЕРБ са водещите политически сили и бъдещата управленска коалиция най-вероятно ще бъде създадена от тези две партии.
                          Относно варианта двете партии да не се разберат, той каза, че са „възможни и повторни избори. Възможна е коалиция с други партньори”. Провеждането на други избори поради невъзможността да се състави правителство би довело до една “невероятна политическа нестабилност”.
                          “Сегашната коалиция би могла да се разпадне, само ако се случи нещо изключително. Това обаче не е нужно и необходимо. Остават само 6-7 месеца, така че не очаквам някакъв разпад”, смята той.

Тихомира МИХАЙЛОВА

Коментар

• Първоначално изпратено от trola
                            Първоначално изпратено от Остап Бендер
                            Първоначално изпратено от trola
                            Първоначално изпратено от Respect
                            Съгласен съм. Костов си отива и обединението е повече от гарантирано. СДС и ДСБ поотделно влизат в парламента, а заедно са трета политическа сила.

Блажени са вярващите и тяхно е царството небесно.
                            Respekt е прав а това че ти си доста наивен си е за твоя сметка
                            Наивници са тези дето си мислят, че СДС и ДСБ ще влязат в следващият парламент. Щели да изгонят Костов. Глупости на търкалета. Та ако в ДСБ изгонят Костов, кой ще дава кинти за издръжка на сектата? Ако Костов се чупи, сектата затваря. Чичовите олигофренчета.
                            До няколко месеца ще видиш как Костов ще постави друг начело на ДСБ .И тогава обединена десница ще има поне 10% .
                            Между другото днес разговарях на кафенце с един член на общинския съвет на БСП Бургас и човека си каза че коалиция между ГЕРБ И БСП едва ли ще се случи поради простата причина че БСП ще се срине до лятото . ГЕРБ + ( СДС:ДСБ) + Атака в краен случай ще има над 70% в парламента . И БСП минава в опозиция поне 8 години .
                            +1

Коментар

• Първоначално изпратено от Остап Бендер
                              Първоначално изпратено от trola
                              Първоначално изпратено от Respect
                              Съгласен съм. Костов си отива и обединението е повече от гарантирано. СДС и ДСБ поотделно влизат в парламента, а заедно са трета политическа сила.

Блажени са вярващите и тяхно е царството небесно.
                              Respekt е прав а това че ти си доста наивен си е за твоя сметка
                              Наивници са тези дето си мислят, че СДС и ДСБ ще влязат в следващият парламент. Щели да изгонят Костов. Глупости на търкалета. Та ако в ДСБ изгонят Костов, кой ще дава кинти за издръжка на сектата? Ако Костов се чупи, сектата затваря. Чичовите олигофренчета.
                              До няколко месеца ще видиш как Костов ще постави друг начело на ДСБ .И тогава обединена десница ще има поне 10% .
                              Между другото днес разговарях на кафенце с един член на общинския съвет на БСП Бургас и човека си каза че коалиция между ГЕРБ И БСП едва ли ще се случи поради простата причина че БСП ще се срине до лятото . ГЕРБ + ( СДС:ДСБ) + Атака в краен случай ще има над 70% в парламента . И БСП минава в опозиция поне 8 години .

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34
                                Моето мнение е, че ако се съберат и със Софиянски и Я.Я.(Ред , законност, сиг.), ще стане формация, която ще изтегли поне половината от колебаещите се, потенциално негласуващи, а освен това ще дръпне и между 10 и 30 % от Атака, бойко и някои други.
                                Ха,ха,ха, крадецът Софиянски, мегаапашът Костов, националистът Волен, Яне с димката и Мартин в една каруца. За миризма може да вземете Цветелин Кънчев а за аристократизъм Жоро Дантелата. За да е пълен турлю гювечът вземете и Павел Чернев и Боян расате. Идиоти.

Коментар

Working...
                                X