If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Че кое му е лошото на човека:
-представителен е
-що годе интелигентен Smile
-има осанка на лидер
... абе става .. Smile !
ssonyy ,съгласен съм дайте да го изберем , че да има какво да гледаме по телевизията . Интересно какво е цъфнало в МВР и Столична община , че искате да го докарате начело на държавата...
КАТО ЧЕТА МНЕНИЯТА СЕ ХВАЩАМ ЗА ГЛАВАТА-млади момчета,а заразени с комунистическия вирус.Винаги съм се чудил,как млади и образовани хора,сигурно и видели белия свят гласуват за комунистите.Освен меркантилност друг никакъв аргумент не намирам.Ако някой се сеща за друг да каже.
МИЛОМ, в грешка си само до преди 30 мин. за БСП и ДПС бяха гласували точно 5 човека
В цивилизования свят политическите анкети се подновяват всеки месец.
Тук търпим една фалшифицирана анкета от месец май. Докога ? Не ви ли вълнува бъдещето ви ?
Аз съм за.
От нова година - нова анкета.ПОЛИТИКА 2.
Ако искате и за контрол ми пращайте на лично избора си.До 50 човек ,ще следя верността на анкетата.
тук яко е пълно с "червени" кандидат сергейчета.ама я или идете копайте или в заводите като хората чиито интереси сте решили да защитавате?! Май все Ви се иска враст и държавна баклава или кадаиф...
Аз съм за.
От нова година - нова анкета.ПОЛИТИКА 2.
Ако искате и за контрол ми пращайте на лично избора си.До 50 човек ,ще следя верността на анкетата.
КАТО ЧЕТА МНЕНИЯТА СЕ ХВАЩАМ ЗА ГЛАВАТА-млади момчета,а заразени с комунистическия вирус.Винаги съм се чудил,как млади и образовани хора,сигурно и видели белия свят гласуват за комунистите.Освен меркантилност друг никакъв аргумент не намирам.Ако някой се сеща за друг да каже.
МИЛОМ, в грешка си само до преди 30 мин. за БСП и ДПС бяха гласували точно 5 човека
В цивилизования свят политическите анкети се подновяват всеки месец.
Тук търпим една фалшифицирана анкета от месец май. Докога ? Не ви ли вълнува бъдещето ви ?
Ти си остана верен на себе си комунист.
Сам ще видиш как БСП играят ролята на шутове в опозиция под палката на Бойко Борисов. Ти сам знаеш как, имаш опит!
Палката винаги е била в ръцете на БСП. Ако им изнася на тези които дърпат конците може и да дадат палката на Бойко но те ще движат ръката му. Бсп ще продължи да управлява. Просто няма как да е иначе.
"Основен опонент за ГЕРБ са БСП и ДПС, но основен враг са организираната престъпност и сивата икономика, каза пред журналисти председателят на партия ГЕРБ Цветан Цветанов."
Повод за думите му е вчерашното изявление на председателя на БСП и министър-председател Сергей Станишев: "Не се страхуваме от ГЕРБ. Не се страхуваме от Бойко Борисов. Няма да допуснем страната да бъде управлявана от партия, която ще мутризира целия обществен живот. Митовете си отиват, балоните спихват".
Това изказване на Цветанов е много точно. Ударът следва да бъде нанесен върху мафията и организираната престъпност. Следствието ще бъде рязко намаляване на политическто влияние на БСП и ДПС.
Моето мнение е, че ако се съберат и със Софиянски и Я.Я.(Ред , законност, сиг.), ще стане формация, която ще изтегли поне половината от колебаещите се, потенциално негласуващи, а освен това ще дръпне и между 10 и 30 % от Атака, бойко и някои други.
Прощавай, Вълчо, но не съм съгласен, че сериозните партии трябва да теглят файтонджийските, а още по-малко разни като Софиянски, Бакърджиев и т.н., които са се компроментирали тотално. Ако някой в СДС има грам мозък, ще отсвири директно разни като Праматарски и неговата Демократическа (коя?) партия с един Икарус хора. Този Праматарски СДС го вкара в парламента, а той за благодарност се отдели .
Съгласен съм с теб, че сериозните не трябва да се забъркват с ... както и да ги наречем. Но коя е сериозна?! Не е ли важно да влязат в парламента, първо, а второ, ако влязат, да имат поне обикновено мнозинство?! Защото, поне за сега въпросът продължава да бъде дали ще влязат, а не с колко процента. Назряла е необходимостта от генерални промени, а не да си мерим кой е по-по-най кристално чист. Защото, според мен, такива няма. Ама поне да се спре с това, да сме за смях на Слънчевата система.
Ти си пиян от снощи бре. И за какво и е на Атака да се коалира с партия, чиято членска маса е около 5-6000 човека? Та вие не сте партия а секта бе. Атака по скоро ще се коалира с БСП отколкото с вас, хайрсъзи ниедни.
Ти нямаш нищо общо с ДС. Ти си промит от политиката - научен да познаваш два цвята черно и бяло...
Малко по- млад съм и когато писах за бла-бла - имах предвид МОРАЛА - в живота , политиката бизнеса...
Мразя крадци и измамници и точно за тези твои герои писах - Коств и Совиански и Антоанколов...
А за бизнеса ... ти си сигнално жълто там.И не като пари.
16 години се храня сам...И най ми е кеф, че като се видя с някой , който е работил с мен, за мен и т.н си спомня за мен с добро.
Дано и на тебе да се случи, за да го почувстваш.Пожелавам ти го искрено.
Хайрсъзов, що па атака - тия най-добре да са си в опозиция - тогава са ценни, пуснеш ли ги във власта само хайл Волен шъ съ упрай вкарвайки архонти мархонти и обикновенни идиоти във власта. Но дори и такава коалиция няма шанс, възможна е само ако атака влезе в семейството на ЕНП, което рано или късно ще стане но не сега. Най добро за българия е управление формат членките на ЕНП, но пак ще кажа тогава ще трябва да сме втори след бойко и това ще ни гарантира вече край на дясната идея такава каквато я познаваме. Но си струва да се опита, аз лично винаги съм и ще гласувам за СДС
Много силно се спряга Бойко за фаворит... това е преиграване според мен.. Бойко го видяхме какво може , не става в ръцете на такъв човек да е кормилото. Много лесно се зачерква силата на електората на СДС като се представя ББ за фаворит.. Чак толкова не е харесван айде !По скоро едно обединение ще донесе позитиви за страната.
Коментар