IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
    Тия от Инвестора ли ти плащат, след като почти не пиша тука, ама то бива луди, бива, ама малоумника вика на другите малоумници.....баси форума става........
    Не разбрах какво мислиш по въпроса: Може ли висш правителствен чиновник, като шефа на НЕК, да подпише договор с руската държава без знанието и одобрението на министъра си?
    Хайде кажи! Възможно ли е?
    Кажи герберче...
    Щото всичките герберчета само плюете на лична основа, ама като стане въпрос за аргументи се изнизвате като мокра връв.
    Хайде да видя АРГУМЕНТИ.
    На храчки като твоите са навикнал.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      Аз пък мисля, че така Бойко спасява Трайчо.
      Или си прав ти, за предварително нагласеното. Тогава излиза, че пожарникарят спасява себе си. Ако се подчини на руския диктат (което за мен е неизбежно) ще има някакво оправдание (за пред малоумници естествено).
      Ама нали ще разправя, че друг е подписал... А Бойко е невинен...
      Тия от Инвестора ли ти плащат, след като почти не пиша тука, ама то бива луди, бива, ама малоумника вика на другите малоумници.....баси форума става........

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
        Възможно е. Ако всичко е предварително нагласено. Не съм още съвсем сигурен, ни мисля, че току що сготвиха Трайчо.
        Аз пък мисля, че така Бойко спасява Трайчо.
        Или си прав ти, за предварително нагласеното. Тогава излиза, че пожарникарят спасява себе си. Ако се подчини на руския диктат (което за мен е неизбежно) ще има някакво оправдание (за пред малоумници естествено).
        Ама нали ще разправя, че друг е подписал... А Бойко е невинен...

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
          Да ти си изсипи торбата с л.....
          И после питай някои дългогодишен.
          Ей болен каканарин,избягвай да си даваш напълно неадекватните мнения и не ни занимавай с жалкият си живот,няма как да е друг,като се съди по мнениеята ти.Боклук.
          Тебе пак ли те пуснаха да пишеш бесмислици? Мислех, че са те баннали за по дълго, а то само за три дни.
          Много ми беше КЕФ, когато преди една седмица се мъчеше да обориш модератора. Като му казваш колко той не е прав, и колко аз съм грешен. Модито те триеше, но ти упорито пишеше. И понеже бях пред компа видях какво се случва. И неистовите ти писъци и как беше изтрит на няколко пъти. Другите може и да не са видяли, но аз се изкефих!
          Достави ми огромно удоволствие...
          После модито явно те банна.
          И ти отново се появи след три дни. Чакам следващата ти война с модито...
          Действай....

Коментар

Има ли идиот, който да повярва на герберския Трайко.

Някакъв висш чиновник подписал нещо толкова важно без да пита министъра???
            А бе пожарникарят ни взе съвсем за идиоти. То, очевидно сме такива, щом сме го сложили за премиер, ама....
            Как чиновникът ще подпише, без да пита министъра си?! То да не е поръчка за доставка на тоалетна хартия за бърсане на нааканите герберски задници? Атомна централа е това!
            За вас не знам, ама на мен ГЕРБЕРСКИЯТ ЦИРК ми омръзна.

Хайде да чуя мнението на дългогодишни държавни служители! Това ВЪЗМОЖНО ЛИ Е?
            Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
            Добро ченге, лошо ченге: Екшън

В главната роля Памела Андерсън и Стейси Кич.

Разбира се освен медиите и някой друг глупак никой не вярва, но пък в медиите са налети едни милиони Евро от Росатом да рекламират централата със златните кенефи и камъни Сваровски по стените

Русия ще строи АЕЦ в Бангладеш за 2 млрд. долара, а в България за 6,4 - 9 млрд. Евро: http://borsi.blog.bg/novini/2011/02/...-v-bylg.694767
            Last edited by Jay Gould; 05.04.2011, 19:27.
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Възможно е. Ако всичко е предварително нагласено. Не съм още съвсем сигурен, ни мисля, че току що сготвиха Трайчо.
              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Да ти си изсипи торбата с л.....
                И после питай някои дългогодишен.
                Ей болен каканарин,избягвай да си даваш напълно неадекватните мнения и не ни занимавай с жалкият си живот,няма как да е друг,като се съди по мнениеята ти.Боклук.

Коментар

• Първоначално изпратено от Вести
                  Шефът на НЕК подписва с руснаци без разрешение
                  Без да има право, Красимир Първанов подписал с "Атомстройекспорт" документ, който задължава България да парафира окончателен договор за АЕЦ "Белене
                  Министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков светкавично уволни шефа на държавната Националната електрическа компания (НЕК) Красимир Първанов, когато разбра, че е подписал с руската "Атомстройекспорт" договор, който не е имал право да подписва.
                  Има ли идиот, който да повярва на герберския Трайко.

Някакъв висш чиновник подписал нещо толкова важно без да пита министъра???
                  А бе пожарникарят ни взе съвсем за идиоти. То, очевидно сме такива, щом сме го сложили за премиер, ама....
                  Как чиновникът ще подпише, без да пита министъра си?! То да не е поръчка за доставка на тоалетна хартия за бърсане на нааканите герберски задници? Атомна централа е това!
                  За вас не знам, ама на мен ГЕРБЕРСКИЯТ ЦИРК ми омръзна.

Коментар

• Първоначално изпратено от clearly Разгледай мнение
                    Jay Gould то се очакваше да се прикрият реално живеещите хора в България и НСИ да ни изнесе неверни данни -към февруари тази година населението на страната е 7 351 234 души??Според инфо качено в сайта им на CIA на 16.03.2011г , населението на България към uly 2011 est ще е 7,093,635
                    https://www.cia.gov/library/publicat...k/geos/bu.htmlВъпреки ,че и на тях не вярвам .Според мен в България жиеят около 5милона .
                    Връщам се назад в 2001 г. където населението ни е било -7 973 671.Ако се доверя на CIA излиза ,че за 10 год. населението е намаляло с близо 900хил..И още ще намаляваме.Причината младежите нямат бъдеще тук.Синът ми догодина завършва англ. гимназия и почти целият им клас се е ориентирал да учи в някой Европейска страна и от това следва ,че няма да се завърнат.пп Jay Gould забелязваш ли ,че за пръв път не се споменава за етноси, което означава че резултатите са шокиращи.
                    Мерси, че ми напомни да погледна и сайта на ЦРУ. До сега поне въпреки доста неточности са давали по-достоверни данни от българската администрация ... Това разминаване не е първото, но за брой население в страната е за първи път
                    Last edited by Jay Gould; 05.04.2011, 17:22.
                    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Jay Gould то се очакваше да се прикрият реално живеещите хора в България и НСИ да ни изнесе неверни данни -към февруари тази година населението на страната е 7 351 234 души??Според инфо качено в сайта им на CIA на 16.03.2011г , населението на България към uly 2011 est ще е 7,093,635
                      https://www.cia.gov/library/publicat...k/geos/bu.htmlВъпреки ,че и на тях не вярвам .Според мен в България жиеят около 5милона .
                      Връщам се назад в 2001 г. където населението ни е било -7 973 671.Ако се доверя на CIA излиза ,че за 10 год. населението е намаляло с близо 900хил..И още ще намаляваме.Причината младежите нямат бъдеще тук.Синът ми догодина завършва англ. гимназия и почти целият им клас се е ориентирал да учи в някой Европейска страна и от това следва ,че няма да се завърнат.пп Jay Gould забелязваш ли ,че за пръв път не се споменава за етноси, което означава че резултатите са шокиращи.
                      http://www.youtube.com/watch?v=ABSXJiYQFuI&NR=1
                      Всеки има право да изразява мнение и да го разпрост

Коментар

• “Националната” стъкмистика в опит да скрие геноцида в България:
                        http://borsi.blog.bg/politika/2011/0...ylgarii.722928

Коментар

• Click image for larger version

Name:	m2J.jpg
Views:	1
Size:	32.8 КБ
ID:	3036267

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
                            Ей лекомислен каканарин.....
                            Вече сме технически готови за Шенген,остава да
                            лустрират със закон бившите ДС активисти.
                            И да след,като и това няма да им помогне,да не би да казваш,че ще помогне на някои друг,кой всъщност.Някои от политическите трупове ли имаш предвид.ХАХА
                            ми лустрирайте ги де. нали сте на власт. щото ако не ги лустрирате и бойкича ще се обиди на народа както костича.
                            Баба ме научи на много неща.
                            tnm

Коментар

• Тренировъчната кукла на каратиста-пожарникар измислил стандарт и на хляба. Тоз път не е "Стара планина", ами "България". Това щяло да доведе до поскъпване на хляба, ама с малко. Няма страшно. Някои ще отслабнат (полезно е за здравето), а други ще изчезнат (полезно е за пенсионната система).
                              А новата агенция, дето ще контролира незадължителните стандарти и ще налага глоби (разбирай рекет и рушвет) щяла да ни струва само 24 милиона годишно. Дет са вика: кво му плащаш? По три-четири лева на човек годишно. Кат махнеш мангалите, пенсионерите, учениците и безработните, стават по 20 лв на работещ.
                              Нейсе. Българинът е преживял турското робство, та герберското ли няма да преживее.

Коментар

• Ботсвана - африканският диамант: http://borsi.blog.bg/novini/2011/04/...diamant.722580

Коментар

Working...
                                X