IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Доколкото разбрах кандидата на ГЕРБ няма да е хермафродит.
    Пак няма да им помогне.

Ей лекомислен каканарин.....
    Вече сме технически готови за Шенген,остава да
    лустрират със закон бившите ДС активисти.
    И да след,като и това няма да им помогне,да не би да казваш,че ще помогне на някои друг,кой всъщност.Някои от политическите трупове ли имаш предвид.ХАХА
    Last edited by SoKoLoV; 04.04.2011, 21:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от nabludatel63 Разгледай мнение

Каквато и да е кандидатурата на ГЕРБ обаче, това ще стане ясно най-рано през юни. Тогава номинацията ще бъде обявена официално, каза в инетрвю за BNews преди дни Цветанов.
      Доколкото разбрах кандидата на ГЕРБ няма да е хермафродит.
      Пак няма да им помогне.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• ГЕРБ оглежда Цачева за президент

Името на Цецка Цачева изскочи от списъка с кандидатите на ГЕРБ за президент, ден след като Цветан Цветанов обяви, че управляващите обсъждат мъж и жена за евентуални номинации за държавен глава.

Шефката на парламента Цецка Цачева изненадващо влезе в списъка с номинации за кандидат-президент на ГЕРБ за вота наесен.

Това научи BNews от близки до управляващите среди.

Новината за Цачева идва само ден, след като шефът на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов обяви пред ТВ7, че партията спряга и жена за мястото на Първанов.

Сред обсъжданите дами за държавен глава е и кметицата на столицата Йорданка Фандъкова. Кандидатурата на Цачева обаче засега натежава заради мъжкото й поведение начело на парламента.

"Цецка е войник, тя наложи дисциплина, справи се бързо и със сигурност ще е добър президент"

казаха неофициално пред BNews подкрепящи кандидатурата й управляващи.

Сред плюсовете на Цачева бил и фактът, че тя се ползва с изключителното доверие на лидера Борисов, който често я използва като посредник в трудни ситуации.

Засега не е ясно обаче дали самата Цачева ще се съгласи да влезе в президентски дрехи, тъй като в момента тя е първа в държавната йерархия като председател на Народното събрание в парламентарна република.

Дори и да не иска обаче, ако в крайна сметка партията реши да я номинира, тя ще приеме, защото е дисциплинирана и изпълнява волята на премиера,

смятат в ГЕРБ.

Каквато и да е кандидатурата на ГЕРБ обаче, това ще стане ясно най-рано през юни. Тогава номинацията ще бъде обявена официално, каза в инетрвю за BNews преди дни Цветанов.

http://www.bnews.bg/article-25782

Значи в ГЕРБ ще се избира между двете ЦЦ - Цецка Цачева или Цветан Цветанов

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
          Абе какви избори 3 в 1 сънувате? Много ми е смешно като тръгнат такива приказки, все едно сме във Великобритания и премиерът може да реши да се яви предсрочно на избори когато си иска. Забравяте ли че избори 3 в 1 означават СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ НА ГОЦЕ??? Аз лично не искам такъв кабинет да ме управлява дори и една седмица!

Тка че забравете за 3 в 1. Борисов не е луд да остави Гоце да състави кабинет баш за изборите.

Точно защото не е луд ще бъде изритан с шут и при друг червен президент ще има пак служебно правителство... но тогава балъците ще са се свършили....
          как са се наострили полицайте и повечето обществени групи спрямо него ....все едно никога не са гласували за него на тумби....

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
            Ако съм на Борисов на мястото ще отида на избори във формат 3 в 1...
            Сега Герб има вече огромен спад на доверието....но ще е нищо пред спада след една година.Идва лятото ,зеленото ,почивки , разходки и по малко разходи....Някой ще си кажат абе лоши са ,но в избори не се живее и следващите няма да могат да съставят правителство ,дай да и дадем още малко шанс...
            но догодина предсрочни ,не ни мърдат ,даже и Тракия да ни я пуснат януари.....
            А могат да изкарат още няколко години в коалиционо правителство на експерти ..примерно.
            Но понеже власта покварява и корумпира ...ще гонят Михаля и накрая ще получат заслуженото ... ..
            Абе какви избори 3 в 1 сънувате? Много ми е смешно като тръгнат такива приказки, все едно сме във Великобритания и премиерът може да реши да се яви предсрочно на избори когато си иска. Забравяте ли че избори 3 в 1 означават СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ НА ГОЦЕ??? Аз лично не искам такъв кабинет да ме управлява дори и една седмица!

Тка че забравете за 3 в 1. Борисов не е луд да остави Гоце да състави кабинет баш за изборите.
            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
              А бе доста има да се потрудят още за да достигнат безобразията на троегъзата коалиция!
              Ако съм на Борисов на мястото ще отида на избори във формат 3 в 1...
              Сега Герб има вече огромен спад на доверието....но ще е нищо пред спада след една година.Идва лятото ,зеленото ,почивки , разходки и по малко разходи....Някой ще си кажат абе лоши са ,но в избори не се живее и следващите няма да могат да съставят правителство ,дай да и дадем още малко шанс...
              но догодина предсрочни ,не ни мърдат ,даже и Тракия да ни я пуснат януари.....
              А могат да изкарат още няколко години в коалиционо правителство на експерти ..примерно.
              Но понеже власта покварява и корумпира ...ще гонят Михаля и накрая ще получат заслуженото ... ..

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                "При тройната коалиция бях песимист, като си мислех, че по-лошо управление не може да има. Ама като гледам сегашните некадърници, вече съм оптимист. Има по-лошо управление. ГЕРБЕРСКОТО! "
                А бе доста има да се потрудят още за да достигнат безобразията на троегъзата коалиция!
                Don't work hard, work smart!

Коментар

• песимистите родината изграждат
                  оптимистите след тях рушат
                  Баба ме научи на много неща.
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Дневник
                    Кипи безсмислен информационен труд

Преди десетина дни водеща тема в т.нар. информационен поток станаха договореният с "Лукойл - България" мораториум върху цените на дребно на горивата им и специалните мерки на правителството за поевтиняването на бензина и дизела. И отново се оказва, че мерките не са това, което се очакваше да са, и от администрацията вече обясняват, че някои от тях на практика няма как да се случат . Две от тях обещаваха поевтиняване най-масовото гориво - дизела, с около14 ст.

От тях на отпадането на изискването за смесване с биогориво се падаха 6 ст. , а на намаляване на задължителните резерви, поддържани от вносители и производители - 7-8 ст. Освен че до този момент поправката в закона за ВЕИ не е внесена, разгоря се и спор за поевтиняването от отпадането на биокомпонента - в диапазона от 6 до половин стотинка.

Колкото до намаляване на задължителните резерви, съпоставката между законовото изискване за 60 дни и практиката показа, че резервите и сега се държат за около 40, така че промяната ще е само на хартия и без реален ефект.

Връщането на ДДС на големите превозвачи, които преминават транзитно, също няма да проработи. Финансовото министерство установило, че сметката не излиза така, тъй като турските тирове през България са многократно повече от българските през Турция и ако двете страни започнат да връщат ДДС, разходите за българския бюджет ще са в пъти по-големи.

Социалният министър пък обяви в петък, че минималната работна заплата се вдига и че е "намерил" парите - от глобите на работодатели. "Изпълних ангажимента си, като съм осигурил 7.5 млн. лв., останалите 5.5 млн. лв. да ги събере Дянков", каза Тотю Младенов. Само че "осигурените" пари според закона имат друго предназначение - 60% за инспекцията по труда и 40% за фонд "Условия на труд".

В наложилия се комуникативен модел солидна част от "информационния труд" неизменно се оказва безсмислен, но по-важно явно е друго - да кипи.
                    Това е една малка илюстрация на безсмисления труд, който кипи в ГЕРБАВОТО правителство. Пожарникарят казва едно, Трайчо друго, Дянковчето трето, Тотю ръси глупост след глупост. Пресконференции, смъкваме цените, вдигаме заплатите, има пари, няма пари, правим мерки притив кризата, ама те не работят и т.н. и т.н.
                    Вчера си говорим с един приятел, който гласува за Бойко на изборите. Та той ми вика:
                    "При тройната коалиция бях песимист, като си мислех, че по-лошо управление не може да има. Ама като гледам сегашните некадърници, вече съм оптимист. Има по-лошо управление. ГЕРБЕРСКОТО! "
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от clearly Разгледай мнение
                      Нищо не им пречи да походят една седмица пеша или с колелета.Колите само за спешни случаи .Това обаче няма как да стане ,защото на българинът му дай на маса или пред компа да лае и псува ,а като му кажеш хайде на протест ще се скатава .За това и сме на това дереже .Имам чувството ,че колкото по му го вкарват/разбирай от страна на управляващите/ толкова по хубаво му става./извини ме ,но това си е истината/
                      Не е точно така.

Аз може и да не зареждам защото не ми трябва кола и може да ходя пеша, но има много дребен бизнес, който не може без транспорт. Как си мислиш стига хляба или вестниците до магазините? С коли.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                        Както писах, не мога да ровя назад за да разбера какво е станало с Коки. Но мерси за разяснението.
                        За протеста съм съгласен да не се зарежда. Но много добре разбирам, че ако за мен зареждането не е толкова важно, за други може би е важно и няма да могат да издържат да не зареждат една седмица.
                        Нищо не им пречи да походят една седмица пеша или с колелета.Колите само за спешни случаи .Това обаче няма как да стане ,защото на българинът му дай на маса или пред компа да лае и псува ,а като му кажеш хайде на протест ще се скатава .За това и сме на това дереже .Имам чувството ,че колкото по му го вкарват/разбирай от страна на управляващите/ толкова по хубаво му става./извини ме ,но това си е истината/
                        http://www.youtube.com/watch?v=ABSXJiYQFuI&NR=1
                        Всеки има право да изразява мнение и да го разпрост

Коментар

Какво трябва да стане с коки??Тук съм си.Бях обяснила по назад защо съм с тоя ник ,но тъй като не си чел обяснявам.Нямам банн.Нещо ми се бъгна влизането с паролата за което исках нова и ми бе предоставена от мода но и с нея не ставаше и за това пиша с тоя ник.Що се касае до горивата това което си писал ,същото преди време предложих в темата за това, никой да не зарежда гориво и по тоя начин ще си постигнем целите си ,а именно намаляне на цените.Другото е ала бала.
                          Както писах, не мога да ровя назад за да разбера какво е станало с Коки. Но мерси за разяснението.
                          За протеста съм съгласен да не се зарежда. Но много добре разбирам, че ако за мен зареждането не е толкова важно, за други може би е важно и няма да могат да издържат да не зареждат една седмица.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                            Не, нямам предвид това! Имам в предвид какво стана с Коки? Не ми се чете назад, може да е написано. Иначе за протеста за горивата съм за, но не мисля, че така ще проработи. Аз лично съм заредил колата преди 3 месеца и не я ползвам, държа я само за спешен случай. Ако никой не зарежда гориво 1 седмица, да видиш как цените не 2, ами на 1 лев ще станат...
                            Какво трябва да стане с коки??Тук съм си.Бях обяснила по назад защо съм с тоя ник ,но тъй като не си чел обяснявам.Нямам банн.Нещо ми се бъгна влизането с паролата за което исках нова и ми бе предоставена от мода но и с нея не ставаше и за това пиша с тоя ник.Що се касае до горивата това което си писал ,същото преди време предложих в темата за това, никой да не зарежда гориво и по тоя начин ще си постигнем целите си ,а именно намаляне на цените.Другото е ала бала.

Коментар

Това ли http://www.vbox7.com/play:e4adc686 имаш в предвид??
                              Не, нямам предвид това! Имам в предвид какво стана с Коки? Не ми се чете назад, може да е написано. Иначе за протеста за горивата съм за, но не мисля, че така ще проработи. Аз лично съм заредил колата преди 3 месеца и не я ползвам, държа я само за спешен случай. Ако никой не зарежда гориво 1 седмица, да видиш как цените не 2, ами на 1 лев ще станат...

Коментар

• Валентин Николов зам.-шефът на ПГ на ГЕРБ заяви в предаването „неделя 150" по БНР.: : Бойко Борисов е най-подходящ за президент,но няма как да клонираме http://www.cross-bg.net/balgariya/88...-za-prezident-
                                Същият заяви в предаването ,че Цените на горивата ще растат още http://www.bnews.bg/article-25734

luboil-Какво се е случило между 26 и 28 Март?
                                Това ли http://www.vbox7.com/play:e4adc686 имаш в предвид??
                                Last edited by clearly; 03.04.2011, 13:51.

Коментар

Working...
                                X