IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• РЗС внесе искане до главния прокурор заради думите на Доган

http://www.dnevnik.bg/izbori2009/200...te_na/?ref=rss

Коментар

• сони махни го този линк бе братче ..баси как разтегли

Коментар

• Кой изкупува тиража на "Капитал"?

http://www.capital.bg/show.php?storyid=745332

Изглежда някой го изкупува за да не се чете! Това ако е истина ......

Коментар

• Първоначално изпратено от ssonyy
          Първоначално изпратено от Стамболов
          ГЕРБ ясно е заявила черно на бяло, че няма да се коалира с БСП и ДПС. Борисов лично се подписа пред Коритаров в Нова ТВ. Сега Борисов ясно каза - "Ако цената на власта е коалиция с БСП и ДПС, ГЕРБ остава в опозиция".

Който не гласува, по същество гласува именно за Доган. Доган има своите 123 секции в Турция (половината от секциите в чужбина), своите рейсове от Турция, своите купени цигански барони, своят мобилизиран твърд електорат, своите обръчи от фирми и обръчи от партии.

Който не гласува, гласува за Доган!

Първоначално изпратено от мейси
          йосиф до сега не съм видяла една партия да ми напише черно на бяло ,че няма да се коалира с ДПС а само лаят в ефира

......
          +1

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов
            ГЕРБ ясно е заявила черно на бяло, че няма да се коалира с БСП и ДПС. Борисов лично се подписа пред Коритаров в Нова ТВ. Сега Борисов ясно каза - "Ако цената на власта е коалиция с БСП и ДПС, ГЕРБ остава в опозиция".

Който не гласува, по същество гласува именно за Доган. Доган има своите 123 секции в Турция (половината от секциите в чужбина), своите рейсове от Турция, своите купени цигански барони, своят мобилизиран твърд електорат, своите обръчи от фирми и обръчи от партии.

йосиф до сега не съм видяла една партия да ми напише черно на бяло ,че няма да се коалира с ДПС а само лаят в ефира
            Това заявяване сме го чували и друг път но черно на бяло не съм виждала да се подписва документ от тях.Това ,че Борисов ми имитира обещание по Нова тв като написа и се разписа ,което не е документ за мене,си е един вид популизъм от негова страна.Стамболов нима можеш да вярваш на Борисов?Интересно много бързо забравяте от къде се пръкна кой го създаде като политик и на кого слугуваше преди да влезе в политиката.Аз на такива като него не вярвам,защото той е новото лице на кукловодите комунисти -капиталисти които ще ни управляват още 4 години.И друго ти ако си съгласен бивши куки -бивши членове на БКП които вместо да ги тикнат в затвора за далавери ги пенсионираха дадоха им по 20 заплаки и се натикаха в Герб ,аз не съм съгласна .Е на тези ли да им имам доверие?
            [color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов

http://www.class.bg/News/Read/article/16727_...
              Нищо не препоръчвам!

Коментар

• ...
                Нищо не препоръчвам!

Коментар

• Първоначално изпратено от Respect

Аз не казвам, че няма да си държи на думата. Напротив, смятам, че най-вероятно няма да се коалира с БСП и ДПС. Но не можем да сме напълно сигурни в това. Само Синята коалиция със 100% сигурност ще се бори против БСП и Доган. Това е.
                  сега тя наща работа става малко кой е по - по- най..аз смятам че и двата отбора това което са го казали по отношение на бсп и дпс ще го следват на 100 % не..на 1000 % и в момента няма причини да не им вярвам.

на мейси искам да кажа че аз съм се чувствал винаги свободен гражданин и няма сила в българия която може да ми промие мозъка,купи гласа или нещо подобно ,но ако това твърдо да вярваш че гласуването на избори е промивка на мозъка , то за мене е ясно че този който го мисли не е слушал в час по демокрация...пардон по древна история / Рим.империя , Древна Гърция/ .Напиши в гугъл думата демокрация и се опитай да намериш мисли на древни филосови относно нея....

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t
                    Ето какво казва един от нас - стар член на форума, извоювал си добро име, който заслужава подкрепата ни

http://www.segabg.com/online/new/art...d=5&id=0001001
                    .........................
                    Изграждането на VII реактор на АЕЦ "Козлодуй" е изключително важен проект, който ще разшири "тежестта" на област Враца на икономическата карта на България. В Козлодуй има лицензирана площадка, разпределително устройство, електропроводи, изобщо цялата необходима инфраструктура. Което означава, че сравнен с "Белене", този проект може да стане много по-бързо и много по-евтино.
                    Valentinski, Valentinski ...... що не говориш нещата от които разбираш ..... ? Не се опитвай с евтин популизъм да лъжеш хората. Ако пък някой "експерт" ти е написал нещата с черно в цитата по-горе, то да вземеш да го изхвърлиш от щаба си, веднага!

P.S. Нищо лично и нищо политическо. Уважавам Valentinski, но от чисто експертна гледна точка, горните твърдения са глупости. Иначе и аз съм за 7-ми блок в Козлодуй. Ама нема да стане толкова бързо. не лъжете хората!
                    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от мейси
                      йосиф до сега не съм видяла една партия да ми напише черно на бяло ,че няма да се коалира с ДПС а само лаят в ефира .Кое ми гарантира ,че това няма да се случи както до сега неизменно ДПС е във властта .Нима смяташ,че ако искаха да променят нещо за 20 години не можеха да го променят?Айде моля ако твоят мозък е промит и ми издигаш лозунги който не гласува...или вървете за гъби''при мене не вървят защото гласуването 'migs' при него отговорността е лична, както и мерака за гласуване. На никой не може и НЕ трябва да му се дири сметка за това, дали е гласувал или не, и ако е - за кого е гласувал и т.н.Това е типичен ганювски синдром да се задават подобни въпроси или все една някой да ме пита колко получаваш?!Това е личен бизнес и не съм длъжен да му отговарям на подобен въпрос.
                      мейси ако не си разбрала досега ,че в живота в частност политиката гаранции няма и затова демокрацията в лицето на хората е решила да има избори на 4- 5 години .Иначе какъв е проблема идва някой казва 100 % гаранция и ние го избираме доживот.А относно това черно на бяло ли ,зелено на червено ли това за ДПС поне 2-3 партии в лицето на своите лидери ясно и категорично са го заявили и синята коалиция и герб и рзс ...но дали ще е така това само можем да предполагаме...А за това че вече 20 г. сме по скоро лъгани си е така , но точно това трябва да ни мобилизира да си упражняваме конституционото право да гласуваме ..Да не си мислиш че там където имаме истинска демокрация нещата са станали за 1 ден или 1 мандат .Но точно защото хората не са спирали да я търсят най - накрая са я получили..Затова и в християнството ,а вероятно и в другите религии се казва ДАЙ за да ПОЛУЧИШ ,а не обратното. Единствено за което ми е гадно че този процес можеше да трае и по малко от 20 г. но какво да правим ..сега ли да се отказваме ,когато малко или много сме към края на една част от историята на България.А ако чакаме първо да се покаже оня политик който да е 100 % честен и почтен и тогава да гласуваме вечно ще се въртим в този кръг..то това е като да ми кажеш кое е първо яйцето или кокошката .Да не мислиш че и на мен ми се гласува много , не ... но факта че САМО това е начина за да настъпи истинска и трайна промяна в живота и на обикновенния българин ме кара на всички избори да ходя да гласувам. в християнството се казва и още нещо ..търпеливия и силно вярващия ще бъде възнаграден...това е

Коментар

• ГЕРБ ясно е заявила черно на бяло, че няма да се коалира с БСП и ДПС. Борисов лично се подписа пред Коритаров в Нова ТВ. Сега Борисов ясно каза - "Ако цената на власта е коалиция с БСП и ДПС, ГЕРБ остава в опозиция".

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф
                          Първоначално изпратено от Respect
                          Първоначално изпратено от йосиф
                          На митинга на Синята коалиция в събота Марто Димитров и Костов го казаха най-ясно - само ние няма да се споразумеем с Доган и БСП! Другите говорят същото, но истината е, че биха се продали. Ей това е истината!

Казаха го след специалния поздрав за червената сган: http://www.youtube.com/watch?v=USZSiFZb2Ys

същото го казва и Б.Б. така че на каква база да кажем кой лъже и кой не.
                          На база на това, че за ББ никой не знае какви ще ги върши, а сините имат история, в която винаги са били против БСП и Доганоглу. Те са се доказвали по времето, когато ББ беше охранител. Едно е да говориш, друго е наистина да го направиш
                          сега това за кой какъв е бил е супер несиризно ..,а за говоренето и направянето ..ами дай да видим и тогава,има няма още 2 седмици .Защо веднага да си мислим че Б.Б. няма да си държи на думата....не мислиш ли че западните демокрации затова са светлинни години напред защото едно от нещата което правят там е че винаги дават кредит на довери...а при нас всичко поставяме на съмнение.Ами там ни е голямата грешка...не може заради една бълха винаги да горим целия юрган....
                          Аз не казвам, че няма да си държи на думата. Напротив, смятам, че най-вероятно няма да се коалира с БСП и ДПС. Но не можем да сме напълно сигурни в това. Само Синята коалиция със 100% сигурност ще се бори против БСП и Доган. Това е.

Коментар

• Стига кретенизми. Да преминем към нещо по-сериозно, нямаме време за губене :g:

ЕВРОПЕЙСКА ПУБЛИЦИСТИКА С БЪЛГАРСКО ИМЕ
                            За сборника "Хроники на злото и надеждата" от Милен Радев
                            http://liternet.bg/publish/ctrifonova/evropejska.htm

"Тревожните си размисли за българската и за европейската ситуация в началото на 21. век е събрал в сборник от 330 страници и 89 статии - резултат на 5-годишен труд от 2004 до 2009 г. Но като наследява най-добрите традиции на родната публицистична проза, авторът внася в нея собствена специфика - съединява по неповторим начин родолюбието и европеизма, надгражда и разширява хоризонтите на националния манталитет и мироглед. Книгата е мост към европейската културност, тя е модел за чуваемост и взаимност между българското духовно пространство и останалия свят. Съдържанието е структурирано в 11 цикъла, с провокативни метафорични наслови: "България. Съзидание и разруха"; "Страсти македоно-български'; "Страна на розите и мутрите"; "Пост-ГДР-овски синдром"; "От Берлинале за спомен..."; "Германия и Русия: Мечешки услуги"; "Империя на Злото"; "Ленинградско сияние"; "Една академия броди из..."; "Подаръци за президента". Разделението между циклите е условно - налице са многобройни текстуални и смислови мостове - обекти, мотиви и аналогии се пренасят и застъпват и всичко е детерминирано, както е в действителността. Македония и България заедно грешат и страдат в историята и в сегашността, нападението над Грузия и Катинската трагедия на Полша са брутално престъпление на единосъщата империя на злото, пак тя убива свободата на словото и свободните духом, западни политици повтарят грешките на предходниците си от миналия век. Посткомунистическата реалност в България дублира зловещата атмосфера на Путинова Русия, мафията, родена в тъмните коридори на КГБ-ЩАЗИ-ДС вършее на Балканите, в Петербург, дори в сърцето на Германия. Както заглавията, така и вътрешната свързаност на теми и съдържания показват, че това наистина е ХРОНИКА - в нея са запечатани всички важни събития, които вълнуват народите на Европа, на Балканите и Русия в началото на 21. век."

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google
                              netware5,
                              Тройния съюз беше наистина нужен в онзи момент - пред прага на ЕС!
                              И от този съюз-коалиция най-много изгуби БСП, за която обикновенно гласувам....
                              гледам, че НДСВ била готова на съюз с почти всеки ... ама ако влезе в парламента - има безспорни хора с качества при вас. Ама колкото по се отричате от нас, толкова повече гласове наливате към другите.... правителство е най-успешното от 20 години преход и както каза един колега - неко да е по-лошо от следващото... :-) :-)

най-големия грях досега на НДСВ и Симеон се казва бойко борисов! Да видим колко милиарда ще ни струва...
                              А колко ни струва мръсната комуноидна сган? Само спрените милиарди евро от ЕС сметни...
                              --------------------------------------------
                              Гласувай за Станишев, получаваш Доган !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Respect
                                Първоначално изпратено от йосиф
                                На митинга на Синята коалиция в събота Марто Димитров и Костов го казаха най-ясно - само ние няма да се споразумеем с Доган и БСП! Другите говорят същото, но истината е, че биха се продали. Ей това е истината!

Казаха го след специалния поздрав за червената сган: http://www.youtube.com/watch?v=USZSiFZb2Ys

същото го казва и Б.Б. така че на каква база да кажем кой лъже и кой не.
                                На база на това, че за ББ никой не знае какви ще ги върши, а сините имат история, в която винаги са били против БСП и Доганоглу. Те са се доказвали по времето, когато ББ беше охранител. Едно е да говориш, друго е наистина да го направиш
                                сега това за кой какъв е бил е супер несиризно ..,а за говоренето и направянето ..ами дай да видим и тогава,има няма още 2 седмици .Защо веднага да си мислим че Б.Б. няма да си държи на думата....не мислиш ли че западните демокрации затова са светлинни години напред защото едно от нещата което правят там е че винаги дават кредит на довери...а при нас всичко поставяме на съмнение.Ами там ни е голямата грешка...не може заради една бълха винаги да горим целия юрган....

Коментар

Working...
                                X