IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ето какво казва един от нас - стар член на форума, извоювал си добро име, който заслужава подкрепата ни

http://www.segabg.com/online/new/art...d=5&id=0001001

ИНТЕРВЮ
    VII реактор в Козлодуй ще е по-евтин от АЕЦ "Белене"
    Можем да сваляме данъци и осигуровки, като режем излишните разходи и кражбите, твърди синият кандидат-депутат Валентин Стоянов

Валентин Стоянов е мажоритарният кандидат за народен представител, който Синята коалиция излъчи за Враца. Той е роден в гр. Оряхово, израснал е в гр. Козлодуй. Завършил е право в СУ "Св. Климент Охридски" и е специализирал "Право на Европейския съюз" и "Международни икономически организации" в Университет Хамбург, Германия. В момента работи като юрисконсулт във финансовия сектор. Член на СДС, съавтор на икономическата програма на Синята коалиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф
      Първоначално изпратено от мейси
      Първоначално изпратено от йосиф
      Ето какво се получава когато се говори против ДПС .ДПС.Доганизацията" ми помага! Благодаря на Бойко и на "оня, дето се прави на Хитлер"
      Дата : 29 Юни 2009 г. 7:24
      и така и не разбрах какво се случва....вашия лидер мушмурок се чуди с какви алабализми да замаже лайната които изсра..Имай и впредвит че обидните думи на другия ваш мушмурок даут осман относно 1300 г.наша история и за това че трябва да духаме супата няма да бъдат забравени и в най-скоро време ще му се иска да не бе ги казвал.
      Достатъчно дълго време най - безпардонно ни обиждате и не си мислете че този път ще ви бъде лесно простено.
      Нещо си объркал влака Йосиф май,като казваш нашият лидер?Да ти изясня аз не симпатизирам на никоя партия и няма да гласувам ,тъй като първо с тоя закон за изборите никоя парти няма да успее да направи самостоятелно правителство а ще има коалиции и нищо няма да се промени, тъй като всеки забравя след като влезе в управлението какво е обещавал и второ за 20 години нищо не промениха,защото статуткото им харесва на всички управляващи и опозиция.Аз казвам стига на това .Ако гласувам значи ще им узаконя с гласът си продължението на кражбите им,това е отговорът ми ако ме питаш защо не гласувам
      Сори но аз не желая да бъда манипулирана с това ,че който не гласува значи е за БСП и ДПС и не съм ,,крава за доене'',за да се вържа на тоя призив.
      там е работата че като не гласуваш точно това правиш..ставаш "дойна крава " и ти с този си акт реално узаконяваш статуквото..и не може цял живот да се крием зад елементарното съждение " не гласувам защото те всички са маскари" , а защо не гласувайки си даваш гласа за дпс например е проста математика и аз в два реда ще опитам да ти я споделя
      в българия грубо има 7 000 000 хора с право на глас .
      за дпс от години гласуват твърдо м/у 350- 450 000 от тях....
      та ако имаме 50 % гласували т.е. 3 500 000 души дпс ще има 10 -13 % от депутатските места т.е. 24 - 32 депутата
      ако гласуват 75 % - 5 250 000 следва за дпс м/у 6,5 - 8,5 % т.е. 15-20 депутата .
      това е едно .Другата голяма заблуда е че ако ти не гласуваш се възприема като протест срещу системата .ДА ДА ама НЕ....дори само един човек да отиде да гласува пак ще има парламент с 240 депутата и те ще са от партията на този който е гласувал и дали ще е тази на която поне малко симпатизираш е божа работа.Та с две думи без да те агитирам за абсолютно нищо и ако решиш да гласуваш гласувай за доган дори...но от двете събития гласуване - негласуване по голяма полза за обществото /а и в личен план / има събитието ГЛАСУВАНЕ.
      И още нещо искам да ти кажа , че високата избирателна активност ще намали тежеста на купените гласове ,от там този процес лека по лека сам ще затихне и освен това избраните политици докато са 4 г. в парламента добре ще си правят сметките за следващите избори....
      Пожелавам на такива като теб в деня на изборите приятно прекарване на плажа , упсешен улов на риба или много гъби в гората .Но след това шиииит тихо без оплакване.
      йосиф до сега не съм видяла една партия да ми напише черно на бяло ,че няма да се коалира с ДПС а само лаят в ефира .Кое ми гарантира ,че това няма да се случи както до сега неизменно ДПС е във властта .Нима смяташ,че ако искаха да променят нещо за 20 години не можеха да го променят?Айде моля ако твоят мозък е промит и ми издигаш лозунги който не гласува...или вървете за гъби''при мене не вървят защото гласуването 'migs' при него отговорността е лична, както и мерака за гласуване. На никой не може и НЕ трябва да му се дири сметка за това, дали е гласувал или не, и ако е - за кого е гласувал и т.н.Това е типичен ганювски синдром да се задават подобни въпроси или все една някой да ме пита колко получаваш?!Това е личен бизнес и не съм длъжен да му отговарям на подобен въпрос.
      [color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус

Коментар

• Бойко Борисов пред паметника на репресираните: Възмездие трябва да има и ще има
        29-06-2009

Паметникът, който открихме, е почит към хората, които са си дали живота за демокрацията и ние сме длъжни в тяхна памет да има възмездие. Защото и на президента и на Станишев приказките, воплите на Дърева, че Доган се изложил е всъщност положението, в което се намира страната. Сега искат да ни изкарат, че всички сме маскари, а когато Станишевите хора ни замерваха с яйца, те си мълчаха. Когато убиваха нашите роднини - пак си мълчаха, а когато говорим за възмездие, те ни казват, че трябва мир, демокрация, да ги щадим, в противен случай това било реваншизъм. Възмездие трябва да има и ще го има. Не може от 4 години да се краде, както и през последните 20 г. и да искат народа все да забравя. Затова има една българска поговорка - едно е да искаш, друго е да можеш, трето и четвърто да го направиш. Възмездието можем да го дадем само ние, защото сме го показали. Само ви давам пример с Вальо Топлото и компания. Преди 2 години Румен Овчаров ми казваше, че се занимавам с дъвки и близалки. Само че българският съд им даде по 14 години затвор. Така ще се занимавам и с тези, които са в момента, че да получат между 12 и 14 години, защото тези номера на нас не ни минават. Румен Овчаров казва - ние вече сме против Доган, а Румен Петков в Плевен прави коалиция с него. Затова искам добре да знаете помогнете, то си е за Вас. От мене, което е зависело - да направим партия, да направим структури, да сме във възход, да бием на няколко избора подред за самочувствие на хората, да пратим в Брюксел най-много депутати, да ни оценят и Румяна Желева да я направят заместник-председател, съм го направил. Ето, затова Европа ни дава знак, а на тези парите ги спряха – нито магистрали, нито инфраструктура. Шансът ни сега е да подберем правилни хора. Шансът е аз да ги контролирам да не крадат. Звучи простичко, но всъщност това е основният бич – корупцията. По-добре богат във властта, отколкото там да се облагодетелстваш. Затова внимателно следете кой колко има сега и после ми ги давайте на мен. Знаете, че моя дядо са го убили комунистите. Още на 9 септември са го отрепали, до 22-23 се води безследно изчезнал и като станах главен секретар на МВР му намерих делото в Централния затвор. Бил умрял от червен вятър. Дори и тук са проявили цинизъм. Затова им обещавам такъв вятър да ги духа, че да не останат във властта. Това им обещавам, а на симпатизантите на БСП, които са в Шумен, много от вас имат приятели между тях, им предайте, че ми е жал за тях - Доган да ги язди. Жал ми е, така им кажете. Ако имат малко достойнство и чест да се присъединяват към нас и да ги омитаме.Така им предайте, завърши изказването си Борисов при откриването на паметника на репресираните от тоталитарните режими.

Коментар

Първоначално изпратено от Respect
          На митинга на Синята коалиция в събота Марто Димитров и Костов го казаха най-ясно - само ние няма да се споразумеем с Доган и БСП! Другите говорят същото, но истината е, че биха се продали. Ей това е истината!

Казаха го след специалния поздрав за червената сган: http://www.youtube.com/watch?v=USZSiFZb2Ys

същото го казва и Б.Б. така че на каква база да кажем кой лъже и кой не.
          На база на това, че за ББ никой не знае какви ще ги върши, а сините имат история, в която винаги са били против БСП и Доганоглу. Те са се доказвали по времето, когато ББ беше охранител. Едно е да говориш, друго е наистина да го направиш

Коментар

• Първоначално изпратено от Respect
            На митинга на Синята коалиция в събота Марто Димитров и Костов го казаха най-ясно - само ние няма да се споразумеем с Доган и БСП! Другите говорят същото, но истината е, че биха се продали. Ей това е истината!

Казаха го след специалния поздрав за червената сган: http://www.youtube.com/watch?v=USZSiFZb2Ys

същото го казва и Б.Б. така че на каква база да кажем кой лъже и кой не.

Коментар

• Първоначално изпратено от мейси
              Първоначално изпратено от йосиф
              Ето какво се получава когато се говори против ДПС .ДПС.Доганизацията" ми помага! Благодаря на Бойко и на "оня, дето се прави на Хитлер"
              и така и не разбрах какво се случва....вашия лидер мушмурок се чуди с какви алабализми да замаже лайната които изсра..Имай и впредвит че обидните думи на другия ваш мушмурок даут осман относно 1300 г.наша история и за това че трябва да духаме супата няма да бъдат забравени и в най-скоро време ще му се иска да не бе ги казвал.
              Достатъчно дълго време най - безпардонно ни обиждате и не си мислете че този път ще ви бъде лесно простено.
              Нещо си объркал влака Йосиф май,като казваш нашият лидер?Да ти изясня аз не симпатизирам на никоя партия и няма да гласувам ,тъй като първо с тоя закон за изборите никоя парти няма да успее да направи самостоятелно правителство а ще има коалиции и нищо няма да се промени, тъй като всеки забравя след като влезе в управлението какво е обещавал и второ за 20 години нищо не промениха,защото статуткото им харесва на всички управляващи и опозиция.Аз казвам стига на това .Ако гласувам значи ще им узаконя с гласът си продължението на кражбите им,това е отговорът ми ако ме питаш защо не гласувам
              Сори но аз не желая да бъда манипулирана с това ,че който не гласува значи е за БСП и ДПС и не съм ,,крава за доене'',за да се вържа на тоя призив.
              там е работата че като не гласуваш точно това правиш..ставаш "дойна крава " и ти с този си акт реално узаконяваш статуквото..и не може цял живот да се крием зад елементарното съждение " не гласувам защото те всички са маскари" , а защо не гласувайки си даваш гласа за дпс например е проста математика и аз в два реда ще опитам да ти я споделя
              в българия грубо има 7 000 000 хора с право на глас .
              за дпс от години гласуват твърдо м/у 350- 450 000 от тях....
              та ако имаме 50 % гласували т.е. 3 500 000 души дпс ще има 10 -13 % от депутатските места т.е. 24 - 32 депутата
              ако гласуват 75 % - 5 250 000 следва за дпс м/у 6,5 - 8,5 % т.е. 15-20 депутата .
              това е едно .Другата голяма заблуда е че ако ти не гласуваш се възприема като протест срещу системата .ДА ДА ама НЕ....дори само един човек да отиде да гласува пак ще има парламент с 240 депутата и те ще са от партията на този който е гласувал и дали ще е тази на която поне малко симпатизираш е божа работа.Та с две думи без да те агитирам за абсолютно нищо и ако решиш да гласуваш гласувай за доган дори...но от двете събития гласуване - негласуване по голяма полза за обществото /а и в личен план / има събитието ГЛАСУВАНЕ.
              И още нещо искам да ти кажа , че високата избирателна активност ще намали тежеста на купените гласове ,от там този процес лека по лека сам ще затихне и освен това избраните политици докато са 4 г. в парламента добре ще си правят сметките за следващите избори....
              Пожелавам на такива като теб в деня на изборите приятно прекарване на плажа , упсешен улов на риба или много гъби в гората .Но след това шиииит тихо без оплакване.

Коментар

• Станишев лъже, но пък и маже
                от Иво Инджев ⋅ юни 28, 2009

В опит да спаси нещо от логиката на връзката си с Доган, неспасяемо взривена ( логиката, не връзката) от самия лидер на ДПС, партийният ръководител С.Станишев изрече поредна лъжа. Той обясни на публиката чрез медиите, присъствайки на откриване на обект на черноморието, че ДПС е бил партньор на БСП в управлението „по волята на избирателите”.

Както е добре известно, това твърдение няма нищо общо с истината. Никъде в програма на БСП и ДПС преди предишните парламентарни избори не е обещавано на измамения по-късно електорат, че двете формации ще управляват заедно. А изборният резултат не задължаваше Станишев да се събере непременно с Доган в правителството.

Този факт бе припомнен от депутатката от БСП Татяна Дончева. Веднага след хвърлената от Доган политическа бомба с разпространяването на изявлението му за това, че той олицетворява властта, а депутатите са безгласни букви, тя наблегна на обстоятелството, че обвързването на БСП с ДПС е станало още преди изборите и че нищо не е налагало то да бъде проектирано в изпълнителната власт.

Повече от очевидно е, че създателите на ДПС не искат да си го признаят, но използват своята креатура като паралелен инструмент за подялбата на властта и опечената от нея баница, която според автентичното самохвалство на Доган лично той разпределя.

Станишев прави сега и жалък опит за намек, че и „той се е борил” срещу арогантността на коалиционния си партньор. Имал бил спорове с него, научаваме за пръв път от самия него.

Това много напомня на вица за Манго, който искал да става партиец и казал на партийния секретар, че и той бил давал леб на партизаните. На въпроса какво му казвали те, Манго отвърнал, че му казвали „данке шойн”. „Ау ,Манго, ама ти са давал хляб на гермаците , бе”, ужасил се партсекретарят. „Не, бе те беха от гедерето”, бързо се извъртял кандидатпартиецът.

Та и Станишев сега се опитва да вземе леко завоя насред бурята, която се вихри в собствения му партиен тил, където Доган извърши башибузушки набег срещу легитимността на основополагащите принципи на демокрацията за разделението на властите и лично срещу премиера, който би трябвало да е човекът, натоварен по конституция с най-много правомощия да разпределя „порциите” в държавата, но е изобличен като марионетка на Доган от самия Доган.

Попаднал в унизителното положение да не може дори да се защити срещу това посегателство, Станишев не смее да шукне . Това е най-яркото доказателство, че Доган се хвали с основание и е достатъчно уверен, че държи здраво конците му.
                Съответно Станишев страхливо и вероломно се крие зад гърба на избирателите, които въвлича със задна дата като фактор за сделките му с Доган.

Когато фактите говорят, а „факторите” ( като избирателите) се оставят да бъдат разигравани, шушумигите си траят. И си плетат следващите интриги като гнездо, в което Сокола пак ще си снесе яйцата за отглеждане от „приемното семейство” на червеношийките.

Коментар

• http://www.dps.bg/cgi-bin/e-cms/vis/...36&n=000028&g=

Доган: Толерантността е великото завоевание на демокрацията в България
                  [28 Юни 2009]

„Колективната молитва е най-мощното средство за общуване с Господа. Нека да помолим Всевишния да изчисти душите на тези, които ни мразят. Да ги направи по-добри. А нас да ни предпази от изкушението да им отвърнем с омраза. Това е голямото послание, което ви давам, уважаеми братя и сестри.” С тези думи лидерът на ДПС Ахмед Доган се обърна към хилядното множество, стекло се в асеновградското село Долни Воден. Лидерът на ДПС и водачите на листите на партията за Пловдив-окръг и Пловдив-град Джевдет Чакъров и Красимир Кумзов, както и останалите кандидати за депутати от региона се вкюлчиха в традиционните мевлит и курбан, на които присъстваха повече от 10 000 души.

„Силният човек трябва да бъде търпелив”, подчерта Доган и продължи:

”Толерантността е велико завоевание на човека и най-вече на демокрацията в България. Трябва да се пази като зеницата на окото ни. Но въпреки всичко, тези избори са голямо изпитание за ДПС и за Пловдив-окръг. Това, което успяхме да направим последните четири години, предполага да имаме по-голяма подкрепа. Вече един депутат и един министър не са достатъчни за вас. Направете така, да има поне двама, ако искате поне трима. Но поне двама за да запазим и развием тези позиции.

Има една формула да елиминираме предпоставките на страха, уважаеми братя и сестри, голямата цел е – нека да дадем нашия принос, разширявайки участието си като ДПС. Призовавам християните също, елате при нас! Няма да ви е страх! Заповядайте в ДПС! Това е решението на загадката. По равно мюсюлмани и християни, представете си каква сила е за България в Европейски мащаб. Това е формулата за успешността, сигурността и най-вече за онова бъдеще, което гарантира бъдещето на нашите деца. Аз ви благодаря за подкрепата последните 20 години, винаги съм идвал тук с чувство на задължение към вас. ДПС е такава сила, която вече покрива очакванията ви. ДПС е сила, която защитава интересите ви. ДПС е сила, която отваря нови портали във вашето съзнание за нови очаквания, нови оценки и самооценки. Аз ви препоръчвам, особено на младите, яхнете това ДПС и го превърнете в смисъл на вашия живот в България и Европа. Няма да съжалявате. “

Коментар

• На митинга на Синята коалиция в събота Марто Димитров и Костов го казаха най-ясно - само ние няма да се споразумеем с Доган и БСП! Другите говорят същото, но истината е, че биха се продали. Ей това е истината!

Коментар

и много е вярно това което по долу е постнато от Jekata
                      Цар Фердинанд:Българският народ е крава, която трябва да доиш до изтощаване "Ти трябва винаги да настройваш българите един против друг, да ги разединяваш и да взимаш мълчаливо страната на властта. За тая цел около теб трябва да има най-безсъвестни хора, които за пари ще ти устроят по-добра лична полиция от Хамидовата
                      "Морално българският народ е недорасъл, а физически е просто за оплакване. Това обстоятелство, взето в общия му размер, ще улесни и твоята задача. Няма нужда да притежаваш добродетел или да се преструваш, че ги притежаваш
                      "Българският народ има само един идеал: да се обогати и т.н
                      http://dnes.dir.bg/2009/06/29/news46...html#sepultura
                      [color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус

Коментар

• Станишев удари Кремиоковци. Станишев ще удари и борда.
                        Станишев удари Кремиковци. Станишев ще удари и банките.
                        Станишев удари Кремиковци. Станишев ще си удари и злобарка.
                        Станишев удари Кремиковци. Станишев го заряза и Еленка.

Коментар

• прави впечатление, че тук се постват повече прокопиеви статии, отколкото на собственния им сайт...?
                          всеки ден чета капитал това, дневник онова... добре, че е радето да пуска по нещо от дума.бг... :-)

капитал станал най-политическия вестник!

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google
                            гугъл я ти като един знаещ във всички области на икономико-социално-политическите дейности изкоментирай казаното в тази статия..но ако може спести ни болшевишко - комунистическия подход ,а дай някакво прагматично тълкование.И сподели ролята на бсп в това така наречената солидарност на ЕС най-после да бъде усетена от бълг.граждани

първо пиша в 1% от темите в инвестор.бг - например 2 пъти годишно в тема Форекс - по Коледа и Великден.... не спекулирам с валути... имам си една теория по въпроса и не искам някой на оня край да гладува заради мен и дори да няма шише вода на ден! Все едно да си против проституцията, но да си купиш акции от публичен дом... не искам да засягав колегите от форекс (че те са и най-много!)

второ,
                            има интересни коментари под видимо поръчковата статия!!! :-)

Например форумеца Паяков (дано пропише и тук!!! :-) ) казва:
                            не те помолих да ми цитираш чужди мнения първо и второ недей да заблуждаваш защо не спекулираш на финансовите пазари...човек като не разбира и не може нещо винаги си намира някакво "социално " оправдание.Ако кухата ти кратуна не може да даде някакво мнение просто кажи НЯМАМ МНЕНИЕ.Няма да ти се скарат от позитано ако веднъж поне кажеш че нещо не го знаеш или разбираш

Коментар

• http://www.sergan.org/?gclid=CKKFudz-rpsCFYoVzAodslvp0Q

Точно така! Няма почти никакъв смисъл.
                              На 5-ти юли отиди за риба, гъби или просто си бъркай в носа.

Специално за теб, България ще продължат да управляват любимите герои от приказките: малкият палав Сергей и старият, лукав бай Ахмед. На помощ ще им се притекат и техните сръчни помощници Емел, Корнелия и Азер.

Защо трябва да си доволен:

•Те построиха перфектни пътища с помощта на Батко
                              •Те се пребориха с мафията – самички (с помощта на Запалката, кафеварка и добра дума)
                              •Те осигуриха евро фондове за земеделието и общините
                              •Те не оставиха турското малцинство бедно и изолирано, за да го изгърбят
                              •Те осъдиха много добри другари и убедиха Еврокомисията, че в България има борба срещу корупцията и престъпността. Има!!!
                              •Те осигуриха за теб и за близките ти здравеопазване. Излекуваха стотици тежко болни деца в чужбина
                              •Те не позволиха и декар българска гора/плаж/лонгоз да бъде откраднат
                              •Те осигуриха вечна енергийна независимост и сигурност на газовите доставки
                              •Те осъдиха всички данъчни и митничари, които крадат по няколко милиарда годишно
                              •Те не позволиха полицията да бие протестиращите срещу тях
                              •Те не биха се борили със всички средства да удържат властта
                              •Те не изобретиха нови миньорски и шпионски партии, които да те веселят по изборите
                              •Те не биха купили и един глас
                              •На тях им пука за Теб!

Ново - Виж специалното послание на Ахмед към Теб - Избирателя, в рубриката "Златен Фонд"!
                              http://www.sergan.org/zlaten-fond-1

Купуването на гласове е европейско явление. Бизнесът щом се чувства некомфортно и иска да влезе във властта, ще използва тази технология. Демокрацията ще я бъде дори с купуването на гласове

Ахмед

Кой нормален човек извън т.нар. политически елит го вълнува темата за досиета?

Сергей

Дълго време ние мислехме, че управляването на еврофондовете е по същата схема като разходването на бюджетните средства. Но тази технология е съвсем различна. Става въпрос за средства на европейските данъкоплатци и тъкмо затова този въпрос е изключително деликатен, тъкмо затова и ЕК е твърде строга в оценките си, и включително в санкциите си

Ахмед

Димитров е една от малкото български личности, за които човек може да прочете във всяка световна енциклопедия, той е от тези, които непрестанно са търсели пътя и начина за изграждане на по-справедливо и хуманно общество. Самобитността и националната ни идентичност, богатата ни многовековна история и хилядолетната ни култура са и ще бъдат българският духовен принос в европейското семейство, а Георги Димитров, една от големите личности на миналия век, отдавна е дал своя.

Сергей

Сигурно половината бизнесмени, които са над средното равнище, са… или с мое съдействие, или с най-много моя усмивка… Така се прави политика, иначе няма...

Ахмед

Показали сме и аз, и правителството абсолютна нетърпимост дори към намеци и съмнения за корупция

Сергей

ПОВРЕДАТА НЕ Е ВЪВ ВАШИЯ ТЕЛЕВИЗОР А ВЪВ САМИТЕ ВАС, ТЕЗИ КОИТО НЕ ИСКАТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ!

НЕ СЕ ОПЛАКВАЙТЕ ОТ СЕБЕ СИ, А ГЛАСУВАЙТЕ!
                              Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

Първоначално изпратено от Стамболов
                                Бацилът" Европейски съюз и безсилието на Доган
                                От Борил Манчев*
                                Дневник
                                29 юни 2009
                                гугъл я ти като един знаещ във всички области на икономико-социално-политическите дейности изкоментирай казаното в тази статия..но ако може спести ни болшевишко - комунистическия подход ,а дай някакво прагматично тълкование.И сподели ролята на бсп в това така наречената солидарност на ЕС най-после да бъде усетена от бълг.граждани.
                                първо пиша в 1% от темите в инвестор.бг - например 2 пъти годишно в тема Форекс - по Коледа и Великден.... не спекулирам с валути... имам си една теория по въпроса и не искам някой на оня край да гладува заради мен и дори да няма шише вода на ден! Все едно да си против проституцията, но да си купиш акции от публичен дом... не искам да засягав колегите от форекс (че те са и най-много!)

второ,
                                има интересни коментари под видимо поръчковата статия!!! :-)

Например форумеца Паяков (дано пропише и тук!!! :-) ) казва:

Г-н Борил Манчев говори чисто теоретично. А би ли бил любезен да обясни как проектите, "които сега се гледат под лупа в Брюксел" са стигнали до там? Нали са минали предварително през хора като него? Това, че са стигнали до Брюксел, означава, че са одобрени в България и това само потвърждава думите на Доган.

Коментар

Working...
                                X