IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от мейси
    Ей я не обиждай De Niro.Нима само вие гласуващите имате право на мнение ?Ние също плащаме данъци на тая държава негласуващите и като данъкопладци имаме право на позиция.Точно си е така както е написал бате Пешо и ми е интересно Борисов как ще захапе Доган като зад Доган седят почти всички които владят цяла България.Да ти напомня само ,че Доган наследи Мулти,зад него е Ковачки,държи енергетиката чрез него/Лидер/,Гриша Ганчев,да не забравяме ,че на времето лично ДПС предложи за генерал бат ви Бойко и нима си мислиш,че същият го е забравил това?Прочети това от линка същото е замисъл на Доган и са тяхни хора и защо мислиш ,че го прави това?
    http://razkritia.com/tag/%D0%B8%D0%B...D%D0%BE%D0%B2/
    Това ,че ДПС не е в управлението не значи ,че задкулистно няма да дърпа конците De Niro.Доган е изтърван а и не забравяй че е политик -олигарх и той и колкото да не ви се вярва решава какво да става в България.Ай на бас ,че нищо няма да предприеме Герб срещу него.Това ,че Бойко приказва сладко нищо не значи.
    Световните коспирации си ги четете супер-малоумниците по селата...
    За Вас няма значение кой управлява наистина...
    Гледайте си кравите с Бате Пешо и не мислете за политика. На никой не му дреме за Вас и мизерното Ви мнение...

Коментар

• Първоначално изпратено от inokentii
      Абе къе са Би Бълбука, пардон, Гугъла и оня Симеончо Остапов с множествeната психоза ?

БРОЯТ БЮЛЕТИНИ!!!!ХА!ХА!
      monilai@662406

Коментар

• Първоначално изпратено от jays
        Първоначално изпратено от Optic
        "Топ-експертът" на ГЕРБ http://www.youtube.com/watch?v=a-DNw9ekneo
        ...hahahhahahahahah

...mnogo mnogo ti blagodaria za tova video xixix

...lelelelel takyv fun hahah

....samo dynkite i rizkata mu kato vidia xixixi

http://video.investor.bg/?cat=189&id=71499

..
        1...БГ обича първия гласува за него

2...БГ и трябват още 50г за да разбере втория и поне още 50г за да започне да го харесва
        ти кой очакваше да спечели?

Коментар

• Първоначално изпратено от joda
          Първоначално изпратено от Бате Пешо
          Първоначално изпратено от psycoholic
          Браво Българи!
          Ей така беше през 1991 1997 2001.После видяхме какво стана и със СДС и с дедо Симо.След 4 години е ред на Бойко.Той сега се кефи и надува ще го видим накрая.Отново очакванията са големи и отново ще има много разочаровани.Аз съм убеден че никаква корупция няма да бъде преборена никакви магистрали и пътища няма да има и никой повтярям НИКОЙ КРАДЕЦ НЯМА ДА СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО.Ще видим новите като седнат в креслата отвъртят шкембетата и си назначат любовниците и роднините и като започнат кражбите.Нали никой не си мисли че тези хора отиват там за по 2000лв заплати?????????!!!!!!!!!!!!!!Да видим сега кой ще ги лови и кой ще ги пуска.Жал ми е за народа български че отново вярва в месии и спасители.Народ който не си седне на задника да работи а очаква поредния да му напълни джоба.на следващите избори същия този народ ще отиде с яд да гласува срещу Бойко защото за пореден път е преебан.Тогава следващия месия ще е Яне или някой друг.Вече 20г разни тарикати му порят задника и го крадат а той продължава.Колко ли години ще трябват за да проумее че изобщо не трябва да ходи да гласува.След като политиците не се интересуват от нас ние защо да се интересуваме от тях.За 20г нито един референдум.Тези хора се смятат за велики а нас за глупави и ги срам от нас затова на мен ми дреме на .......за тях.Аз лично си мога и без политици
          ...приятелЬ,явно не ти е ясно понятието негативен вот!Ами като не ти харесва никой иди, вземи бюлетина, зачеркни фсички или нарисувай един голем к.р или нещо подобно достатъчно да ти броят бюлетина за недействителен...а така кво правиш- стоиш и псуваш фсички...за сведение по бай-тошово време са правили така защото гласуването е било задължит и е бил единствения начин да покажат негативното си отношение към политиците...
          пп бездействието също е избор но не и добър избор поне в сегашната ситуация!
          За бездействието съм ясен след като политиците не се интересуват от мен и аз не се интересувам от тях.По Татово време такива работи не ставаха защото се ходеше в затвора за много време можеше и смъртна присъда да получиш забравяш член първи това се водеше деяние срещу държавата и правителството.Аз съм гласувал в казармата там ставаше по следния начин.Рота строй се рота равнис рота мирно рота към столовата ходом марш.Пред вратата в колона по един старшината даваше бюлетината и плика влизаш пускаш плика а ротния те гледа подпис излизаш и за награда градска отпуска и яко кифтета за кльопачка и кока кола.Момчета не бъдете наивни нищо няма да се промени.Бат Бойко обеща тази вечер по битивито че ще вкарва айдуците в панделата.Що ли не му вярвам.Обеща 5% намаление на осигуровките веднага и увеличение на вдовишката добавка към пенсиите от 20 на 40%.Обеща запазване на борда и споразумение с МВФ.Ще видим какво ще изпълни.Аз лично не искам МВФ.Ние не сме идиоти можем и без опекун да си намалим разходите и заплатите и да ги приведем в съответствие с приходите.
          В момента Бойко влиза в Иерусалим.От днес започва неговото падение.Запомнете хубаво какво съм написал.

Коментар

• Първоначално изпратено от Optic
            "Топ-експертът" на ГЕРБ http://www.youtube.com/watch?v=a-DNw9ekneo
            ...hahahhahahahahah

...mnogo mnogo ti blagodaria za tova video xixix

...lelelelel takyv fun hahah

....samo dynkite i rizkata mu kato vidia xixixi

http://video.investor.bg/?cat=189&id=71499

..
            1...БГ обича първия гласува за него

2...БГ и трябват още 50г за да разбере втория и поне още 50г за да започне да го харесва

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
              Най-важното ще е - стабилно правителство, което да не ни срами пред Съюза, запазване на борда и, пожелателно, да набутат некоя дебела и крадлива свинкя в затвора!
              точно ++, но бих добавил още - незабавна промяна в изборните закони, промяна в конституцията и съда, за да не се дава възможност за ход назад.
              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Абе къе са Би Бълбука, пардон, Гугъла и оня Симеончо Остапов с множествeната психоза ?

Коментар

• Активността засега е 60. 2 %.

София. ЦИК обяви избирателната активност по данни от 29 РИК към 19.00 часа, предаде репортер на Агенция “Фокус”.
                  Благоевград – 61.63%
                  Варна – 65,59%
                  Велико Търново – 62,46%
                  Видин – 53,57%
                  Враца – 60,33%
                  Габрово – 60,27%
                  Добрич – 59,43%
                  Кърджали – 45,22%
                  Кюстендил – 57,42%
                  Ловеч - 62,17%
                  Монтана - 57,01%
                  Пазарджик – 61,63%
                  Перник – 61,51%
                  Пловдив – 59,77%
                  Област Пловдив – 61,86%
                  Разград – 58,99%
                  Русе – 57,91%
                  Силистра – 64,50%
                  Сливен – 55,90%
                  Смолян – 63,18%
                  София – 23 МИР – 64,42%
                  София - 24 МИР – 53,47%
                  София – 25 МИР – 54,22
                  София област – 65,64%
                  Стара Загора 61,12%
                  Търговище – 63,53%
                  Хасково 58,96%
                  Шумен – 60,21%
                  Ямбол – 59,46%

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant
                    Абе, къде е батко? Пардон, Гугълчо. Видя ли бе, момче неразумно, какво направи? Направо едно голямо червено л--но. За трети път комунистите слизат от властта, свалени от хората с омраза към тяхното управление. Момче, момче, седни сега и размисли дълбоко защо търпите този огромен провал (дори по-голям от този на Виденов). Ако разбира се, можеш още да мислиш.
                    И един майор се губи ......
                    ХА ХА ХА ХА ХА
                    пак ще живеем в криза и мизерия , това е ясно
                    но ще е по спокойно знаейки че не ни командват олигофрени ...

Коментар

• +...хахахах, а бе и аз си го мислех това, не може в некакво селце на сбирка с двадесеттина души да са повикани "случаино" неколко нац тв, не може ейджънт сава ей така да се изпусне, и фсичко как мазно, гадно завоалирано, мирише ми на дс-активно мероприятие, кур-капанът оставен от сегашната коал е огромен, не знам как ще се оправят,мисля тактика тяхна е:" остави луди- налудуват умни- наумуват"...дано не съм прав
                      Първоначално изпратено от Грую Груев
                      Ако има нещо, което ме притеснява на тези избори това са действията или бездействията на сДухан и "неволно" изпуснатите му фрази и то знаейки,че го снимат, сДухан никога не си позволява подобни действия, ей така, от селски бабаитлък. От друга страна, активността в Кърджали е доста ниска, а и непрестанно имаше кампании как турците идат да ни превземат, как гласували с хиляди в турция, коко рейса са минали и т.н. Нека да изчакаме оконяателните резултати, но нещо в мен говори, яе сДухан нарочно не активизира електората си - защо, дали защото знае нещо за бюджета, което ние не знаем и дали не очаква да изскочи нещо оттам и при един евентуален погрм,той пак да се върне на бял кон, но вече още по-силен, щото българите ще са раочаровани от поредния месия, а манафите ще си гласуват под строй? Някакси ми е странна тази пасивност, но дано тоа да са само напразни страхове.
                      Успех на новото правителство и дано няма скелети в гардероба, в който се крие бюджета - тоав не е от полза за никого от нас.
                      自由西藏

Коментар

• Първоначално изпратено от De Niro
                        Първоначално изпратено от Бате Пешо
                        Първоначално изпратено от psycoholic
                        Браво Българи!
                        Ей така беше през 1991 1997 2001.После видяхме какво стана и със СДС и с дедо Симо.След 4 години е ред на Бойко.Той сега се кефи и надува ще го видим накрая.Отново очакванията са големи и отново ще има много разочаровани.Аз съм убеден че никаква корупция няма да бъде преборена никакви магистрали и пътища няма да има и никой повтярям НИКОЙ КРАДЕЦ НЯМА ДА СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО.Ще видим новите като седнат в креслата отвъртят шкембетата и си назначат любовниците и роднините и като започнат кражбите.Нали никой не си мисли че тези хора отиват там за по 2000лв заплати?????????!!!!!!!!!!!!!!Да видим сега кой ще ги лови и кой ще ги пуска.Жал ми е за народа български че отново вярва в месии и спасители.Народ който не си седне на задника да работи а очаква поредния да му напълни джоба.на следващите избори същия този народ ще отиде с яд да гласува срещу Бойко защото за пореден път е преебан.Тогава следващия месия ще е Яне или някой друг.Вече 20г разни тарикати му порят задника и го крадат а той продължава.Колко ли години ще трябват за да проумее че изобщо не трябва да ходи да гласува.След като политиците не се интересуват от нас ние защо да се интересуваме от тях.За 20г нито един референдум.Тези хора се смятат за велики а нас за глупави и ги срам от нас затова на мен ми дреме на .......за тях.Аз лично си мога и без политици
                        Селянино прост, да го ду*аш и ти и всички малоумни селяни мислещи като теб!
                        За Вас живота ще е черен винаги, защото сте ПОМИЯРИ. И Господ да слезе, пак няма да сте доволни. Мрете в собствената си тиня, на никой не му дреме за Вас...
                        България празнува, мижитурките и нещастниците пак са недоволни...

Гуугъл, Деянов, Остап Бендер и пр. долни, гнусни помияри. Надявам се всички да сте измрели от злоба и ужас!
                        Ей я не обиждай De Niro.Нима само вие гласуващите имате право на мнение ?Ние също плащаме данъци на тая държава негласуващите и като данъкопладци имаме право на позиция.Точно си е така както е написал бате Пешо и ми е интересно Борисов как ще захапе Доган като зад Доган седят почти всички които владят цяла България.Да ти напомня само ,че Доган наследи Мулти,зад него е Ковачки,държи енергетиката чрез него/Лидер/,Гриша Ганчев,да не забравяме ,че на времето лично ДПС предложи за генерал бат ви Бойко и нима си мислиш,че същият го е забравил това?Прочети това от линка същото е замисъл на Доган и са тяхни хора и защо мислиш ,че го прави това?
                        http://razkritia.com/tag/%D0%B8%D0%B...D%D0%BE%D0%B2/
                        Това ,че ДПС не е в управлението не значи ,че задкулистно няма да дърпа конците De Niro.Доган е изтърван а и не забравяй че е политик -олигарх и той и колкото да не ви се вярва решава какво да става в България.Ай на бас ,че нищо няма да предприеме Герб срещу него.Това ,че Бойко приказва сладко нищо не значи.
                        [color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус

Коментар

• След бла - бла, запомних - краткасрочно - до 1м намаляне на осигуровките с 5%.
                          Браво, браво.

Коментар

• Пичове, няма чак такова значение бат Б. ли е или са сините или Атака - генералният извод днес е, че народът (без значение от етнос, знам, че много от турският етнос също като нас не се възхищават на Ахмед ага) не търпи вечно да му смучат кръвта!
                            Днешният вот е най вече наказателен! От тук насетне в ръцете на мнозинството е да оправдае гласуваното им доверие!
                            За мен най-важното ще е - стабилно правителство, което да не ни срами пред Съюза, запазване на борда и, пожелателно, да набутат некоя дебела и крадлива свинкя в затвора!
                            Лека вечер :-)
                            BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев
                              Ако има нещо, което ме притеснява на тези избори това са действията или бездействията на сДухан и "неволно" изпуснатите му фрази и то знаейки,че го снимат, сДухан никога не си позволява подобни действия, ей така, от селски бабаитлък. От друга страна, активността в Кърджали е доста ниска, а и непрестанно имаше кампании как турците идат да ни превземат, как гласували с хиляди в турция, коко рейса са минали и т.н. Нека да изчакаме оконяателните резултати, но нещо в мен говори, яе сДухан нарочно не активизира електората си - защо, дали защото знае нещо за бюджета, което ние не знаем и дали не очаква да изскочи нещо оттам и при един евентуален погрм,той пак да се върне на бял кон, но вече още по-силен, щото българите ще са раочаровани от поредния месия, а манафите ще си гласуват под строй? Някакси ми е странна тази пасивност, но дано тоа да са само напразни страхове.
                              Успех на новото правителство и дано няма скелети в гардероба, в който се крие бюджета - тоав не е от полза за никого от нас.
                              Същите неща ме притесняват от месец. БСП и ДПС нарочно загубиха изборите, защото знаят какви работи са нацвъкали. Интересно ще бъде как Бойки ще съди крадците, но като слушах Ментата по Дарик изобщо не ми звучеше притеснен. Ще сме свидетели на интересни събития.

Коментар

• "Топ-експертът" на ГЕРБ http://www.youtube.com/watch?v=a-DNw9ekneo
                                "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

Working...
                                X