IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев
    нещо в мен говори, яе сДухан нарочно не активизира електората си
    Ниската активност в Кърджали се компенсира с високата такава в Турция.

Коментар

• ...политиците крадели <ми това е проблем на обществото,т.е не е дораснало за да излезе воадач ,които да се бори по тази идея>

...обществото би могло да заложи на професионалисти а то заложи на аматьори начело с Finance гения Бойко Борисов <станал известен с теzите si по потреблението>

..изборите са тест за обществото не за политиците !!!

....а теста покажа днес -- Твърде тъп за да бъде свободен <като малкото дете-не го оставяш сам щото сте направи бела>

Коментар

• ;-)

Посвещава се на агитаторите от Позитано хендек

"БСП обвини кризата, участието във властта, спора за национализма и изказването на Ахмед Доган" --- "Дръжката на брадвата май ви влезе в задниците... " 20:10 05 юли, 2009
        http://dnevnik.bg/izbori2009/2009/07...za/#addcomment

Коментар

• Абе, къде е батко? Пардон, Гугълчо. Видя ли бе, момче неразумно, какво направи? Направо едно голямо червено л--но. За трети път комунистите слизат от властта, свалени от хората с омраза към тяхното управление. Момче, момче, седни сега и размисли дълбоко защо търпите този огромен провал (дори по-голям от този на Виденов). Ако разбира се, можеш още да мислиш.

Коментар

• Ако има нещо, което ме притеснява на тези избори това са действията или бездействията на сДухан и "неволно" изпуснатите му фрази и то знаейки,че го снимат, сДухан никога не си позволява подобни действия, ей така, от селски бабаитлък. От друга страна, активността в Кърджали е доста ниска, а и непрестанно имаше кампании как турците идат да ни превземат, как гласували с хиляди в турция, коко рейса са минали и т.н. Нека да изчакаме оконяателните резултати, но нещо в мен говори, яе сДухан нарочно не активизира електората си - защо, дали защото знае нещо за бюджета, което ние не знаем и дали не очаква да изскочи нещо оттам и при един евентуален погрм,той пак да се върне на бял кон, но вече още по-силен, щото българите ще са раочаровани от поредния месия, а манафите ще си гласуват под строй? Някакси ми е странна тази пасивност, но дано тоа да са само напразни страхове.
            Успех на новото правителство и дано няма скелети в гардероба, в който се крие бюджета - тоав не е от полза за никого от нас.
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо
              Първоначално изпратено от psycoholic
              Браво Българи!
              Ей така беше през 1991 1997 2001.После видяхме какво стана и със СДС и с дедо Симо.След 4 години е ред на Бойко.Той сега се кефи и надува ще го видим накрая.Отново очакванията са големи и отново ще има много разочаровани.Аз съм убеден че никаква корупция няма да бъде преборена никакви магистрали и пътища няма да има и никой повтярям НИКОЙ КРАДЕЦ НЯМА ДА СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО.Ще видим новите като седнат в креслата отвъртят шкембетата и си назначат любовниците и роднините и като започнат кражбите.Нали никой не си мисли че тези хора отиват там за по 2000лв заплати?????????!!!!!!!!!!!!!!Да видим сега кой ще ги лови и кой ще ги пуска.Жал ми е за народа български че отново вярва в месии и спасители.Народ който не си седне на задника да работи а очаква поредния да му напълни джоба.на следващите избори същия този народ ще отиде с яд да гласува срещу Бойко защото за пореден път е преебан.Тогава следващия месия ще е Яне или някой друг.Вече 20г разни тарикати му порят задника и го крадат а той продължава.Колко ли години ще трябват за да проумее че изобщо не трябва да ходи да гласува.След като политиците не се интересуват от нас ние защо да се интересуваме от тях.За 20г нито един референдум.Тези хора се смятат за велики а нас за глупави и ги срам от нас затова на мен ми дреме на .......за тях.Аз лично си мога и без политици
              ...приятелЬ,явно не ти е ясно понятието негативен вот!Ами като не ти харесва никой иди, вземи бюлетина, зачеркни фсички или нарисувай един голем к.р или нещо подобно достатъчно да ти броят бюлетина за недействителен...а така кво правиш- стоиш и псуваш фсички...за сведение по бай-тошово време са правили така защото гласуването е било задължит и е бил единствения начин да покажат негативното си отношение към политиците...
              пп бездействието също е избор но не и добър избор поне в сегашната ситуация!
              自由西藏

Коментар

Браво Българи!
                Ей така беше през 1991 1997 2001.После видяхме какво стана и със СДС и с дедо Симо.След 4 години е ред на Бойко.Той сега се кефи и надува ще го видим накрая.Отново очакванията са големи и отново ще има много разочаровани.Аз съм убеден че никаква корупция няма да бъде преборена никакви магистрали и пътища няма да има и никой повтярям НИКОЙ КРАДЕЦ НЯМА ДА СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО.Ще видим новите като седнат в креслата отвъртят шкембетата и си назначат любовниците и роднините и като започнат кражбите.Нали никой не си мисли че тези хора отиват там за по 2000лв заплати?????????!!!!!!!!!!!!!!Да видим сега кой ще ги лови и кой ще ги пуска.Жал ми е за народа български че отново вярва в месии и спасители.Народ който не си седне на задника да работи а очаква поредния да му напълни джоба.на следващите избори същия този народ ще отиде с яд да гласува срещу Бойко защото за пореден път е преебан.Тогава следващия месия ще е Яне или някой друг.Вече 20г разни тарикати му порят задника и го крадат а той продължава.Колко ли години ще трябват за да проумее че изобщо не трябва да ходи да гласува.След като политиците не се интересуват от нас ние защо да се интересуваме от тях.За 20г нито един референдум.Тези хора се смятат за велики а нас за глупави и ги срам от нас затова на мен ми дреме на .......за тях.Аз лично си мога и без политици
                Селянино прост, да го ду*аш и ти и всички малоумни селяни мислещи като теб!
                За Вас живота ще е черен винаги, защото сте ПОМИЯРИ. И Господ да слезе, пак няма да сте доволни. Мрете в собствената си тиня, на никой не му дреме за Вас...
                България празнува, мижитурките и нещастниците пак са недоволни...

Гуугъл, Деянов, Остап Бендер и пр. долни, гнусни помияри. Надявам се всички да сте измрели от злоба и ужас!

Коментар

Браво Българи!
                  Принципно +1,
                  но този резултат показа, че все още я има България, а не сме една сган от мижитурки, лежащи и пояесващи се шкембака с идеята някойпак да ни оправи. България мисли и най-вечесе напъна да глсува, нещо което не се беше случвало скоро. Безспорен факт е, че сега на Бойко му се пече яйце на г.за, но който го е страх от мечки, не влиза в гората. Лошото е, че ако и сега не бъде оправдано доверието, на следващите избори, когато и да са те, ще имаме избирателна активност от 25% и резултати нещо като - дпс - 35-40%(твърд електорат и мършояди, готови да си дадат г.за на всеки за власт), атака (или нешо подобно, ако не са се разпаднали дотогова - все пак и сега няма да влязат в управлението, а такива високи резултати без никакъв келепир не се поддържат) - 35-40% и бсп - 20-25% (пенсии) - т.е вечно управление на мафията. И все пак да не сме толкова черногледи - изборите току-що завършиха, имаме ясен победител и 99% шанс за много силно дясно правителство, а ние ревем за нероден Петко и как ще го погребваме...
                  А ако не бяха такива резултатите, тогава какво - да закриваме държавата и да лягаме да мрем ли? Отлични резултати, дано оправдаят надеждите на хората. Успех, ще ни е необходим на всички
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• ... слаб избор направи БГ днес

... има да расте това общество докато се научи да заема силни позиции

...Бог пази Българите !!!

Коментар

• forex_guru

Да кажем едно голямо мерси на Доган , ашколсун !:-)
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Мажоритарните депутати са известни (прогнозно)
                        Написано от 2009izbori.com
                        Неделя, 05 Юли 2009 20:18
                        Делото срещу Галеви ще бъде подновено

ГЕРБ печели 27 от общо 31-те мажоритарни депутатски мандата. Останалите 4 са от ДПС. Това са прогнозните резултати на агенция "Сова Харис", обявени по БНТ 1. Ангел Христов и Пламен Галев, известни като братя Галеви, остават извън парламента.

Галеви имаха единствено имунитет като кандидат-депутати. В тази връзка Софийският градски прокурор Николай Кокинов, припомня, че в момента и двамата имат мярка "парична гаранция" от по 50 хил. лева и че в най-скоро време делото срещу тях трябва да бъде подновено.

Кои са избраните мажоритарни депутати:

Благоевград - Любен Татарски, ГЕРБ

Бургас - Божидар Димитров, ГЕРБ

Варна - Красимир Петров, ГЕРБ

Велико Търново - Цветан Цветанов, ГЕРБ

Видин - Любомира Станиславова, ГЕРБ

Враца - Николай Коцев, ГЕРБ

Габрово - Галина Миховска, ГЕРБ

Добрич - Румен Иванов, ГЕРБ

Кърджали - Ахмед Доган, ДПС

Кюстендил - Валентин Микев, ГЕРБ

Ловеч - Анатоли Иванов, ГЕРБ

Монтана - Пламен Цеков, ГЕРБ

Пазарджик - Иван Иванов, ГЕРБ

Перник - Ирена Соколова, ГЕРБ

Плевен - Цецка Данговска, ГЕРБ

Пловдивд град - Менда Стоянова, ГЕРБ

Пловдив област - Димитър Лазаров, ГЕРБ

Разград - Хасан Адемов, ДПС

Русе - Пламен Нунев, ГЕРБ

Силистра - Митхат Табаков, ДПС

Сливен - Десислава Танева, ГЕРБ

Смолян - Даниела Дариткова-Проданова, ГЕРБ

София 23 - Борис Грозданов, ГЕРБ

София 24 - Моника Панайотова, ГЕРБ

София 25 - Красимир Велчев, ГЕРБ

София област - Емил Димитров, ГЕРБ

Стара Загора - Иван Колев, ГЕРБ

Търговище - Касим Дал, ДПС

Хасково - Делян Добрев, ГЕРБ

Шумен - Димитър Александров, ГЕРБ

Ямбол - Анастас Анастасов, ГЕРБ
                        http://www.2009izbori.com/index.php?...onal&Itemid=33
                        [color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус

Коментар

• Къде сте всички червени буклучци, къде сте.Ха сега си наврете чалмите в гъза!!!!

Коментар

• ЕЕЕ, браво Джей, браво...
                            Още не сте почнали да управлявате и мислите как покрай бесенето на лошите да напълните и " нещо в джоба покрай това".
                            .....и след метежа този, който имаше една овца има хиляди, този който имаше 10 овци има стотици..... Надписи по пирамидите...хахахаха

Коментар

• Нещата си идват по местата. Трябва на първо време да разкарат последните назначени /КФН и на други места плунжеци/, заменките последните 8 г. да се канселират, затвор за злоупотребилити със средства от ЕС/с надеждата да променим отношението към България/!

Коментар

• Поздравявам всички за това, че изметохме тройния змей. Сега идва трудното. Трябва да се научим да притискаме политиците и да не се държим като овце. Всяка власт трябва да бъде накарана да се съобразява с гражданското общество. От нас зависи да поставим под контрол новите хубостници и да им дишаме зад врата. Помнете едно нещо - участието в изборите не е и половината от гражданското участие в демократичния процес.

Коментар

Working...
                                X