IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
    „Тихо да не събудим българите“ и най-тъпият евреин на света !
    На някой от тези "младежи" хубавите българки не са му пуснали нещо, и за това сега са толкова отвратени от нас.
    Изобщо докато ни рутят борсата, ни и псуват в лицето, а от друга страна изказват "добри мнения" за жените ни. Нещо доста набирам на гръцките педе*и. Иначе, между другото, и аз най-спокойно мога да ида до някоя държава където има протести и медийно присъствие и да издигна какъвто си искам лозунг казвайки, че съм студент от 'нам къде си, и видите ли там е много лошо... Дали или? Кой ти казва, но има ли мотив, има и възможност.
    Last edited by Fiscalist; 06.06.2011, 16:39.
    Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
      Абе льольо, "новината" е от сайт за измислени новини. И си го пише даже, ама няма кой да чете. Я отивай на Позитано да ти налеят малко от последните тезиси на Висшия партиен съвет.
      написаното е реалност палячо . ама трябва акъл да го видиш , явно канцеларските мишки не могат да видят по-далече от носа си

Коментар

Пешо, пак ли изпадна в цикъл? Ей, тва лудите изперкват като се променя времето. Наистина си патологичен лъжец и манипулатор. Сега отново се опитваш да пробуташ фалшива "новина" като истинска.

Ето Оригиналът на "новината". Мисля, че първоизточникът говори сам за себе си. И като си помисля колко българи се вързаха днес на тази "новина", и то не само в този форум....
        извинявай , но какво очакваш да прочетеш на Петърчо в сайта....не виждаш ли че едничката му цел е да си вдига популярноста и очевидно е под благословията на инвестора....защо и поради какви причини не знам..но е факт .и го боли кура петърчо какво е написал , дори и как се е насрал да е статията...важното е през инвестора да му цъкат на линковете , че чичко гугал да го индексира с по висок рейтинг...

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнение
          гръцки или български -написаното си е самата истина
          Абе льольо, "новината" е от сайт за измислени новини. И си го пише даже, ама няма кой да чете. Я отивай на Позитано да ти налеят малко от последните тезиси на Висшия партиен съвет.
          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнение
            отдавна сме станали за смях на цяла Европа и на нащите съседи !!!
            преди гръцкия премиер плашеше гърците - Млъквайте ,ако искате да не живеете като българите

но така е - ПРОСТ НАРОД = СЛАБА ДЪРЖАВА
            само ти и оня въшльо ПЕТЪР КАРАИВАНОВ сте умните налЕ......
            а аз бих казал ,че няма такъв народ на света , който денонощно да се жалва колко е прост , колко е курумпиран и колко е зле.....Всички народи дори и в лоши години се подкрепят , дават си един на друг кураж и така преуспяват... а не с хленч , оплакване и чакане на някой да дойде да го оправи....
            ей за това сме вечно "оправени" ..само лошото гледаме и го поставяме на пиедестал...ненормална работа...

хеле този суперидиот ол трейдър ... не съм прочел една добра дума от него , само рев обиди мналяво и надясно , мрак и сълзи....докога бе пич ....докога

Коментар

Пешо, пак ли изпадна в цикъл? Ей, тва лудите изперкват като се променя времето. Наистина си патологичен лъжец и манипулатор. Сега отново се опитваш да пробуташ фалшива "новина" като истинска.

Ето Оригиналът на "новината". Мисля, че първоизточникът говори сам за себе си. И като си помисля колко българи се вързаха днес на тази "новина", и то не само в този форум....
              гръцки или български -написаното си е самата истина

Коментар

He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

отдавна сме станали за смях на цяла Европа и на нащите съседи !!!
                  преди гръцкия премиер плашеше гърците - Млъквайте ,ако искате да не живеете като българите

но така е - ПРОСТ НАРОД = СЛАБА ДЪРЖАВА

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                    очевидно още спиш МОЙ...събуди се , изпий едно кафе , погледни колко е хубаво времето навън и тогава се напъвай да изсереш някоя умнотия....

Коя е тази МОЯ програма която не съм изпълнил...да не би да съм ти обещавал нещо на тебе ,че не си спомням.......

Коментар

очевидно още спиш МОЙ...събуди се , изпий едно кафе , погледни колко е хубаво времето навън и тогава се напъвай да изсереш някоя умнотия....

Коя е тази МОЯ програма която не съм изпълнил...да не би да съм ти обещавал нещо на тебе ,че не си спомням.......
                      Аааа,ти не знаеш,че партията ти има предизборна програма.
                      http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                        сбъркал си влака ,моите приятели са други,ама май ти си от некласиралите се пребоядисани комунета при симо и сега търсиш реванш за пропуснатото.
                        КОЙТО НЕ Е С МЕН Е ПРОТИВ МЕН.
                        Жалка история.
                        Виж си програмата с която залъгахте избирателя и колко от нея е изпълнено.
                        Не става само с рязане на лентички.

Коментар

ами потърси ли нещо за твоите приятели как се представят ...?

http://www.google.bg/search?sourceid...B5%D1%89%D0%B0

http://www.google.bg/search?sourceid...D0%B8%D0%B5%22------------------Няма резултати за "станишев изпълни обещание"
                          сбъркал си влака ,моите приятели са други,ама май ти си от некласиралите се пребоядисани комунета при симо и сега търсиш реванш за пропуснатото.
                          КОЙТО НЕ Е С МЕН Е ПРОТИВ МЕН.
                          Жалка история.
                          Виж си програмата с която залъгахте избирателя и колко от нея е изпълнено.
                          Не става само с рязане на лентички.
                          http://milom.blog.bg/

Коментар

....
                            Не искам да се карам с който и да е тук
                            затова = извинявай за "лудия" = т.е. не влагах лош смисъл
                            както и да е - преди време лично на теб бях отговорил че за мен ББ е по-добре от триглавата ламя
                            ама и Боко за има няма 2 години направи куп поразии и най-лошото е че продължава full speed ahead в същия стил
                            не може да не те интересува грубото погазване на Конституцията на Република България!!!
                            ама то да беше само с пенсионите фондове ...
                            remember remember the fifth of november

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
                              не се радвам
                              безразлични са ми ....
                              ама ти ако искаш да защитиш някаква теза - работи с факти!!! Например - какво би казал за решението на КС за пенсионите фондове - има го в една др. много актуална тема днес - ако се правиш на луд и не ти е ясно за какво иде реч - ще ти дам и линк.
                              а не само с празни приказки - пък и раздаваш "титли" наляво и надясно .....
                              аз дали съм демоктат или технократ си е лично моя работа
                              ФЕРЩЕЙН
                              ало момчето не мислиш ли че прекаляваш..... какво значи да съм луд......
                              и какво значи аз да ти дам факти по тема която на тебе ти е интересна...задаваш ли си въпроса че тази интересна за тебе тема може и да не ме интересува......
                              я по леко с квалификациите ...ако пропея хвалебствени дитирамби за любимата ти синя коалиция нормален ли ще стана....

Коментар

............ да се радваш на такъв тип "изследвания "
                                не се радвам
                                безразлични са ми ....
                                ама ти ако искаш да защитиш някаква теза - работи с факти!!! Например - какво би казал за решението на КС за пенсионите фондове - има го в една др. много актуална тема днес - ако се правиш на луд и не ти е ясно за какво иде реч - ще ти дам и линк.
                                а не само с празни приказки - пък и раздаваш "титли" наляво и надясно .....
                                аз дали съм демоктат или технократ си е лично моя работа
                                ФЕРЩЕЙН
                                remember remember the fifth of november

Коментар

Working...
                                X