IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от De Niro
    Първоначално изпратено от Остап Бендер
    Първоначално изпратено от De Niro
    Моите уважения, но не нападки и обиди, а само СМЪРТ на всички комунисти може да оправи положението. Времето го е доказало...
    Голям хуй лапни, голяма дума не казвай. Педро.

Мижитурко страхлива, трай си в ъгъла, щото след няколко месеца хуя ще го лапнете целия и повече няма да се появиш в никой форум, плъх насран!
    Горният пост показва кретенизма на доганизираните,азисофилни кретеноиди позволили си да плюят по най-голямата и единствената партия, която може да управлява България.

Коментар

• Първоначално изпратено от Остап Бендер
      Моите уважения, но не нападки и обиди, а само СМЪРТ на всички комунисти може да оправи положението. Времето го е доказало...

Мижитурко страхлива, трай си в ъгъла, щото след няколко месеца хуя ще го лапнете целия и повече няма да се появиш в никой форум, плъх насран!

Коментар

• Първоначално изпратено от De Niro

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов
          Първоначално изпратено от Майор Деянов
          Първоначално изпратено от inokentii
          Призовавам всички които пишат в тази тема да спазваме добрия тон,т.е. да не се обиждаме.Има начин само да спорим без обиди...
          Абе прочетох аз надолу. Трябва да ти кажа, че любим твой приятел е бая цветист в пръстите
          Това твойто малко демагогия се явява. Но както са го казали по-умните: "Честито гражданино за лъжата"
          Ами прочети малко по-внимателно предния ми пост:в него пиша всички.
          Не давам констатации кой е започнал или кой е е прекалил...
          За първи път ще се съглася с Деянов. Нека спорът да бъде остър, но да не се впускаме в лични нападки и обиди.

Коментар

• Първоначално изпратено от Майор Деянов
            Призовавам всички които пишат в тази тема да спазваме добрия тон,т.е. да не се обиждаме.Има начин само да спорим без обиди...
            Абе прочетох аз надолу. Трябва да ти кажа, че любим твой приятел е бая цветист в пръстите
            Това твойто малко демагогия се явява. Но както са го казали по-умните: "Честито гражданино за лъжата"
            За първи път ще се съглася с Деянов. Нека спорът да бъде остър, но да не се впускаме в лични нападки и обиди.

Коментар

Основните идеи, с които „Атака" няма да прави компромиси са справяне с престъпността, антикорупционната схема и край на неолибералните елементи на управление. „ Искаме нов тип икономика, иначе отиваме към колониален тип стопанство", добави още Волен Сидеров.
              Тези нещастници нямат никакви кадри, ще ли да управляват, не че другите имат кадри, ама все пак изваждат някой глупак от ръкавите си, а тези и такива нямат.
              Мненията изразени в този форум са лични и не прадставляват препоръки за покупко- проджаби на финанс

Коментар

Основните идеи, с които „Атака" няма да прави компромиси са справяне с престъпността, антикорупционната схема и край на неолибералните елементи на управление. „ Искаме нов тип икономика, иначе отиваме към колониален тип стопанство", добави още Волен Сидеров.

Коментар

• Първоначално изпратено от inokentii
                  Верно много бяха. Баща ми беше комунист и ме беше срам от него.
                  Моят не беше комунист. Напротив, псуваше комунистите. Аз също несъм бил комунист. По едно време Бог знае защо, дори ме изключиха от комсомола. Изял съм поне 800 оки бой от милиционерите.
                  И въпреки всичко, в сравнение с крадливата и негодна за нищо седрастка паплач комунистите ми са направо симпатични.

Коментар

• Верно много бяха. Баща ми беше комунист и ме беше срам от него. Сега го разбирам. Ако не беше залъган от комунистите, идеите му щяха да го доведат до свещенническото расо. Понякога най-близките до истината идеи създават най-много проблеми - най-лъжовни се оказват!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                      Верно ли БСП събужда такива страсти?! Какво се връзвате на мъртва партия?!
                      117 годишна партия с 250 000 члена не е мъртва. Всъщност това е единствената организирана партия в България. Всичко друго са партии еднодневки или обикновени секти от няколкостотин човека.
                      250 000 члена!!!Смех,смех,смех.
                      През 89год. членската маса на БСП беше 1 250 000 човека. И това без кандидат-комунистите, които бяха около 200 000.

Коментар

• Първоначално изпратено от inokentii
                        Слава Великому Сталину!

Коментар

• Първоначално изпратено от Майор Деянов

Коментар

• Призовавам всички които пишат в тази тема да спазваме добрия тон,т.е. да не се обиждаме.Има начин само да спорим без обиди...
                            Слава Великому Сталину!

Коментар

Селянин прост, колко пари залагаш, че БСП ще участва в следващото правителство???
                              Кажи ми една цифра и да се разберем на кого да оставим парите? Навита ли си гнусна, платена, жалка курво?
                              БСП няма да участва, тя ще продължи да управлява България.

Ти кой мислиш, че ще я управлява - костовата секта или СДС, което се състои от няколкостотин тъпанара? Или може би пожарникаря? Я стига бе. А кинтите най - добре да ги натикаме в смрадливия ти педерастки задник и то колкото се може по навътре. Смрадлив педераст.
                              Подлого нещастна, искаш ли да се видим, да видя един смел истински комунист на живо??? Или си типичен страхлив и насран хомосексуалист каквито сте всички червени, гнусни мърши.
                              За парите разбрах че се насра въшкар такъв, сега кажи и за хомосексуалния ти разцепен гъз ли те е страх като за парите???

Коментар

Верно ли БСП събужда такива страсти?! Какво се връзвате на мъртва партия?!
                                117 годишна партия с 250 000 члена не е мъртва. Всъщност това е единствената организирана партия в България. Всичко друго са партии еднодневки или обикновени секти от няколкостотин човека.
                                250 000 члена!!!Смех,смех,смех.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X