Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма"
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mom4i Разгледай мнениеПравилно! Напълно подкрепям тезата, че качествения пияница не трябва да се разсейва с такива безсмислени неща като секс и други подобни!
Стой си, пий си и не се занимавай с простотии!
P.S. Забравих да кажа НАЗДРАВЕ!!!
Наздраве Момчи!Аз до такава степен съм се концентрирал върху чистото пиене, че отказах пушенето, което е малко мръсно и димно занимание
Проблема е че и вилицата започнах по-често да държа от студент химикалка
Коментар
� -
Е това вече е сериозен стимул за победа! А аз се чудя защо испанците са толкова мотивирани и побеждават непрекъснато!
http://www.gol.bg/footballsviat/2010...e-s-bira.88306
Коментар
� -
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеМани го секса! Това само разсейва пияча. Плюс това е малко гнусно занимание в сравнение с възвишеното пиене.
Стой си, пий си и не се занимавай с простотии!
P.S. Забравих да кажа НАЗДРАВЕ!!!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеНаздраве! Но все пак кажете къде сте и на колко и какво?После де се сговорим на общо събрание. Ако ли не желаете, значи сте само дилетанти и лъжепиячи.Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
� -
Q10
уф...гледам от далеч бутилката и не смея да си налея,от вчера капка не съм пийвала
но ще Ви кажа наздраве
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Q10 Разгледай мнение
уф...на диета съмЯ всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
� -
Q10
уф...на диета съм
Коментар
� -
Q10
Добро утро! Посреднощите мечка,сори ама как да ти кажа наздраве,ядохме и пихме до зори, циганския оркестър дойде едва в 0.30
Коментар
�
Коментар