IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    Защо пък да не се напием тази вечер! Какво ще кажете ?
    Ама верно си е време!

Коментар

• Защо пък да не се напием тази вечер! Какво ще кажете ?
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Гледам, пиене по лавиците много. Значи ги няма Смехурко, Цезар, Галба. Костюмара къде е? Пирамид го знам, винаги търси нещо ново и няма време за кръчми, за него съм сигурен, че успява.

Коментар

• Първоначално изпратено от mom4i Разгледай мнение
          Правилно! Напълно подкрепям тезата, че качествения пияница не трябва да се разсейва с такива безсмислени неща като секс и други подобни!
          Стой си, пий си и не се занимавай с простотии!

P.S. Забравих да кажа НАЗДРАВЕ!!!
          ...............
          Наздраве Момчи! Аз до такава степен съм се концентрирал върху чистото пиене, че отказах пушенето, което е малко мръсно и димно занимание Проблема е че и вилицата започнах по-често да държа от студент химикалка

Коментар

• Наздраве за Владимир Владимирович !

http://krispotupchik.livejournal.com...age=1#comments
            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Е това вече е сериозен стимул за победа! А аз се чудя защо испанците са толкова мотивирани и побеждават непрекъснато!
              http://www.gol.bg/footballsviat/2010...e-s-bira.88306

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                Мани го секса! Това само разсейва пияча. Плюс това е малко гнусно занимание в сравнение с възвишеното пиене.
                Правилно! Напълно подкрепям тезата, че качествения пияница не трябва да се разсейва с такива безсмислени неща като секс и други подобни!
                Стой си, пий си и не се занимавай с простотии!

P.S. Забравих да кажа НАЗДРАВЕ!!!

Коментар

• Мани го секса! Това само разсейва пияча. Плюс това е малко гнусно занимание в сравнение с възвишеното пиене.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                    Наздраве! Но все пак кажете къде сте и на колко и какво?После де се сговорим на общо събрание. Ако ли не желаете, значи сте само дилетанти и лъжепиячи.
                    битова алкохоличка, пия извънредно в петък до сряда. През същото време съм и на секс терапия за отказване на алкохола. Засега не се получавва отказването
                    Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• уф...гледам от далеч бутилката и не смея да си налея,от вчера капка не съм пийвала
                      но ще Ви кажа наздраве

Коментар

• Първоначално изпратено от Q10 Разгледай мнение

уф...на диета съм
                        дръж се и гледай да устискаш, до нова година има много време.

Коментар

• Наздраве! Но все пак кажете къде сте и на колко и какво?После де се сговорим на общо събрание. Ако ли не желаете, значи сте само дилетанти и лъжепиячи.

Коментар

• уф...на диета съм

Коментар

• хайде не се стеснявайте, който се е хванал за чашката да казва наздраве !
                              купонът тече от петък, няма да го спираме точно сега разбира се

Коментар

• Добро утро! Посреднощите мечка,сори ама как да ти кажа наздраве,ядохме и пихме до зори, циганския оркестър дойде едва в 0.30

Коментар

Working...
                                X