IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тях как ли не ги наричат! И ескимоси да ги наричат ,те ще си бъдат цигани.Стадата както се казва си имат мърша.И лешояда има нужда от храна.

Коментар

• Първоначално изпратено от cmexypko
      ЛС-а го получих още вчера, но нямах време да ти отговоря, ей сега ще ти драсна два три реда.
      Попитах те по други причини - на няколко пъти не ми получиха други колеги личните съобщения,та реших,че и ти не си и има някакъв проблем.

Коментар

• Защо така бе GALBA, влезем ли в ЕС, ще бъде по-добре за теб и за всички нас/ сърфисти на БФБ/. Ти какво искаш, не те разбирам, ДЪЛБОКА корекция на БФБ или възход и навлизане на чижд капитал на борсата, аййй стига и НАЗДРАВЕ на всички играчи малки и големи. :-)

Коментар

• ЛС-а го получих още вчера, но нямах време да ти отговоря, ей сега ще ти драсна два три реда.
          Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Първоначално изпратено от cmexypko
            Прегледах обстойно изпитото (написаното) от вас снощи.

Имам въпросче, като ги познавате жабарите, можете ли да ми кажете защо на циганите им викат италианци.
            Най-вероятно по грешка...дори и езиците им не са сходни.

Коментар

• Да,колега Галба,така е!Тази вечер само ще клюмаме и ще псуваме под мустак...

Коментар

• Прегледах обстойно изпитото (написаното) от вас снощи.

Имам въпросче, като ги познавате жабарите, можете ли да ми кажете защо на циганите им викат италианци.

Коментар

• Няма за какво да се празнува и повод за наздравици няма!

Коментар

• Браво,колега смехурко,това се казва пич на място!
                    Получи ли ми ЛС?

Коментар

• Загасете телевизора, моля. Няма да му гледам на тоз пресконференцията.

Коментар

• Леле, как се напих снощи !
                        До два часа ново време спах, прегракнал съм, ср.х два пъти, без малко да изтърва балотажа, ама сварих да им го турна бюлетинчето в дупчицата.

Коментар

• СРАМ. първанов. СПЯЩ НАРОД БЕЗ РАЗУМ, САМО С БИГ БРАДЪР, 24 ЧАСА И ШОУТО НА станислав тодоров трифонов.

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi
                            Нещо съм се занемарил последните дни. Не съм стъпвал скоро в кръчмата. Барман, едно двойно, от моето - гроздова. След туй ще мислим за основното. Наздраве за Президента!! Все пак си е президент на всички българи. Наздраве!!
                            Наздраве,колега Георги!Макар и много огорчен от резултата,аз продължавам да се надявам,че някога нашия народ наистина ще се усети как постъпват с него и ще отиде да си даде гласа си на ИСТИНСКИЯ си представител във властта!

П.П.георги първанов не е мой президент!(малките букви не са случайни)

Коментар

• Да живее България и ЕС. НАЗДРАВЕЕЕЕЕ на ВСИЧКИ. :-)

Коментар

• Нещо съм се занемарил последните дни. Не съм стъпвал скоро в кръчмата. Барман, едно двойно, от моето - гроздова. След туй ще мислим за основното. Наздраве за Президента!! Все пак си е президент на всички българи. Наздраве!!
                                http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

Working...
                                X