IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Георги, няма нищо срамно. Тази класация касае нормално пиещите нации. Ние сме висоооко, високо над тях. Да си чул в класациите по масов спорт да се споменава Роналдиньо, например?

Коментар

• Латвия и Литва находятся в числе лидеров по потреблению алкоголя

Пять посткоммунистических стран, недавно вступивших в ЕС, являются лидерами по потреблению алкологоля на душу населения. Об этом со ссылкой на Британский Институт исследований алкоголя сообщает ИА AFP.

Каждый взрослый житель Латвии, Литвы, Чехии, Венгрии, Словакии, а также Румынии в год потребляет 18,5 литров крепких алкогольных напитков. При этом в среднем по ЕС этот показатель составляет 15 литров.

15% жителей Латвии являются трезвенниками — по этому показателю страна находится на одном уровне с Испанией и Португалией. Не пьют лишь 5% жителей Греции, Дании, Словакии и Германии.

Согласно результатам исследования, проблема подросткового алкоголизма в большей мере актуальна для старых стран ЕС. Так, в Ирландии, Великобритании, Швеции, Норвегии, Дании, Бельгии и Голландии алкоголь употребляет более 21% молодежи в возрасте 15-16 лет.

В целом по ЕС более 25% смертей мужчин в возрасте от 15 до 29 лет связаны с алкоголем. Среди женщин этот показатель составляет около 10%.

Срам и позор!! Да изпаднем и от тази класация. Докъде я докарахме, момчета!! И разчитаме да ни приемат в Европа. Ето тук трябва да се задействува една предпазна клауза - "Задължително по 200 гр твърд алкохол, или литър вино на ден !!! Хем търговията ще върви, ще дръпне и бизнеса в този сегмент.
      http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• По-добре от сега да се запасим с продукти, че кръчменцето ни ще се пукне по шевовете покрай Коледа и Нова година :-D
        http://www.investor.bg/?cat=5&id=44073

Коментар

• Добро утро
          За малко снощи аз да ви взема бокала, че нямаше никой тук - ей така си стоеше, ама реших че такава светиня само от истински ценители на питиетата трябва да се държи ...реших все пак да ви заключа кръчмата....лесно май сте открили ключа

Успешен ден!

Коментар

• Коле,като наркоман си с тез кафета...да беше бира или нещо друго за пиене,да те разбера...

Коментар

• Поздрави и от мен...
              Парици всичким и успех от мен...

... Което не освобождава
              барманката от правото ДА МИ ДАДЕ ДА ПИЯ МНОГО КАФЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ...
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Успешен ден и от мен,уважаеми колеги и колежки!

Коментар

• Оохоооо, преходният бокал съм го гушнал аз снощи. Ееее, крайно време беше да дойде и моя ред! Добро утро и успешен ден, колеги!
                  ОТВОРЕНО!

Коментар

• НАЗДРАВЕ ЕЙ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Десислава
                      Обичам да пия всички питиета чисти
                      Ами да, то оставаше и да сипнеш айряна в мастиката !

Я да видя, май бях заровил в дъното на фризера, една бутилка с готов облак, както аз го обичам, две кила мастика и половинка мента ...
                      Дано не я е докопал Метъла, през някое от късните си посещения.
                      Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Не знам Деси как я пие,колега смехурко,но знам,че мастиката се пие с 11 мезета!И са прави тези,дето са ги пресмятали...

Коментар

• Обичам да пия всички питиета чисти

Коментар

• Браво, с леко подсолено айрянче, предполагам!

Коментар

• Ами научиха ме.

Коментар

• Простете ми, мадам, но започва да ме обзема едно желание да се присъединя към съмняващите се в половата ви принаджлежност! Познавам малко жени, които си поркат мастика!
                                Наздраве!!!

Коментар

Working...
                                X