Георги, няма нищо срамно. Тази класация касае нормално пиещите нации. Ние сме висоооко, високо над тях. Да си чул в класациите по масов спорт да се споменава Роналдиньо, например?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма"
Collapse
Заключена.
X
X
-
Латвия и Литва находятся в числе лидеров по потреблению алкоголя
Пять посткоммунистических стран, недавно вступивших в ЕС, являются лидерами по потреблению алкологоля на душу населения. Об этом со ссылкой на Британский Институт исследований алкоголя сообщает ИА AFP.
Каждый взрослый житель Латвии, Литвы, Чехии, Венгрии, Словакии, а также Румынии в год потребляет 18,5 литров крепких алкогольных напитков. При этом в среднем по ЕС этот показатель составляет 15 литров.
15% жителей Латвии являются трезвенниками — по этому показателю страна находится на одном уровне с Испанией и Португалией. Не пьют лишь 5% жителей Греции, Дании, Словакии и Германии.
Согласно результатам исследования, проблема подросткового алкоголизма в большей мере актуальна для старых стран ЕС. Так, в Ирландии, Великобритании, Швеции, Норвегии, Дании, Бельгии и Голландии алкоголь употребляет более 21% молодежи в возрасте 15-16 лет.
В целом по ЕС более 25% смертей мужчин в возрасте от 15 до 29 лет связаны с алкоголем. Среди женщин этот показатель составляет около 10%.
Срам и позор!! Да изпаднем и от тази класация. Докъде я докарахме, момчета!! И разчитаме да ни приемат в Европа. Ето тук трябва да се задействува една предпазна клауза - "Задължително по 200 гр твърд алкохол, или литър вино на ден !!! Хем търговията ще върви, ще дръпне и бизнеса в този сегмент.http://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
-
По-добре от сега да се запасим с продукти, че кръчменцето ни ще се пукне по шевовете покрай Коледа и Нова година :-D
http://www.investor.bg/?cat=5&id=44073
Коментар
-
Първоначално изпратено от ДесиславаОбичам да пия всички питиета чисти
Я да видя, май бях заровил в дъното на фризера, една бутилка с готов облак, както аз го обичам, две кила мастика и половинка мента ...
Дано не я е докопал Метъла, през някое от късните си посещения.Бех мечка, сега ми се бичи нещо!
Коментар
-
Десислава
Обичам да пия всички питиета чисти
Коментар
-
Десислава
Ами научиха ме.
Коментар
Коментар