IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Приятна почивка, аз ще си полафя с Деска, преди да съм заприличал на някоя от нейните картинки ;-) ;-) ;-)
    Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Наздраве!Аз ще изпия една мастика

Коментар

• Ха-Ха-Ха,смехурко,ега ти вица!Наздраве!Аз финиширах много рано тази вечер,че може да ми се наложи да попътувам с колата рано-рано...

Коментар

• И съм виго казвал неведнъж, като са празни масите, наведете се да видите дали не сме под тях!

Коментар

• Летяли всички животни в един самолет. Пилот бил лъвът. Но като на всяко същество му се приходило по нужда. Цъкнал автопилота и отишъл в Едното място. Влязло в кабината гарджето, видяло, че няма никой и почнало да ръчка туй онуй. След малко влезнала лисицата. Видяла гарджето и стресната попитала:
            - Гардже, кво праиш?
            - Ами еб*вам се!
            - Може ли и аз?
            - Те ти копчета, еб*вай се!
            Почнала и лисицата. Ръчкали, дърпали, натискали. Не щеш ли влезнал вълка.
            - Ко праите вий тука бре?
            - Ами еб*ваме се!
            - Може ли и аз?
            - Тети копчета, еб*вай се!
            Почнал и вълка. Ръчкали, дърпали, натискали. По едно време самолета взел да пада. Гарджето се огледало и казало:
            - А бе вие можете ли да летите, бре?
            - Ами не!
            - Ами като не можете да летите, кво се ебавате?

Коментар

• Първоначално изпратено от Десислава
              Добър вечер! Ето ме и мен,а кръчмата е празна.Може ли такова нещо?
              Не може, ама ейго на. Наздраве на всички от мен.

Коментар

• Добър вечер! Ето ме и мен,а кръчмата е празна.Може ли такова нещо?

Коментар

• Във влак пътували лисицата, вълкът и други горски животни. По едно време влиза зайчето с една бухалка и пита:
                  - Има ли тарикати?
                  Всички мълчат и зайчето казва:
                  - Дайте тогава по 2 лв.
                  След малко се връща пак и пита:
                  - Има ли тарикати?
                  Пак мълчат всички.
                  - Тогава дайте по 2 лв.
                  Така няколко пъти, но на животните им писнало и когато дошло пак вълкът станал и извикал:
                  - Аз съм тарикат.
                  Тогава зад заека се показала мечката и казала:
                  - За тарикати по 4 лв!

Коментар

• Ей Цезаре,какво заформи снощи,тръгнал си и си зарязал Деси сама?В кръчмата ни нощем вилнеят ,плъхове, инсекти,дали Деси е шубе?Ще трябва да се извиним!Сега излизам,за малко ,ако дойде Деси търси подходяща форма да и вдигнеш настроението.Дано не е сърдита.

Коментар

• Бреееейййй,много празно тази вечер тука,бе?Ни Барманката,ни мацка на пилона...за гости - да не говоря!

Коментар

• Днеска са заговезни. Да заговеете здраво щото от утре - вече нема винце и ракиика!

Коментар

• Първоначално изпратено от cmexypko
                          Ами да, изкарахте парите от бурканите, метнахте ги във химимпорт, и сега се чудите кво да врете вътре :-)
                          Аз не съм вкарал в Химимпорт,колега смехурко - твърде несигурно е за моя вкус...Айде,наздраве,време е вече,аз се чудя между ракийка и от моето винце - страшно е,много се накълвах снощи,но ако карам така всяка вечер ще свърши още преди Нова година...така че,ще е ракийка,май!

Коментар

• Ами да, изкарахте парите от бурканите, метнахте ги във химимпорт, и сега се чудите кво да врете вътре :-)

Коментар

• А в големите буркани има зелев сок

Коментар

• Колеги, ако се чудите какви са тези буркани в хладилника, да знаете че е компот от горски ягоди. Аз ги оставих сутринта. Верно, има малко плод, но сока е супер. Опитайте.

Коментар

Working...
                                X