Приятна почивка, аз ще си полафя с Деска, преди да съм заприличал на някоя от нейните картинки ;-) ;-) ;-)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма"
Collapse
Заключена.
X
X
-
Десислава
Наздраве!Аз ще изпия една мастика
Коментар
-
Летяли всички животни в един самолет. Пилот бил лъвът. Но като на всяко същество му се приходило по нужда. Цъкнал автопилота и отишъл в Едното място. Влязло в кабината гарджето, видяло, че няма никой и почнало да ръчка туй онуй. След малко влезнала лисицата. Видяла гарджето и стресната попитала:
- Гардже, кво праиш?
- Ами еб*вам се!
- Може ли и аз?
- Те ти копчета, еб*вай се!
Почнала и лисицата. Ръчкали, дърпали, натискали. Не щеш ли влезнал вълка.
- Ко праите вий тука бре?
- Ами еб*ваме се!
- Може ли и аз?
- Тети копчета, еб*вай се!
Почнал и вълка. Ръчкали, дърпали, натискали. По едно време самолета взел да пада. Гарджето се огледало и казало:
- А бе вие можете ли да летите, бре?
- Ами не!
- Ами като не можете да летите, кво се ебавате?Бех мечка, сега ми се бичи нещо!
Коментар
-
Десислава
Добър вечер! Ето ме и мен,а кръчмата е празна.Може ли такова нещо?
Коментар
-
Във влак пътували лисицата, вълкът и други горски животни. По едно време влиза зайчето с една бухалка и пита:
- Има ли тарикати?
Всички мълчат и зайчето казва:
- Дайте тогава по 2 лв.
След малко се връща пак и пита:
- Има ли тарикати?
Пак мълчат всички.
- Тогава дайте по 2 лв.
Така няколко пъти, но на животните им писнало и когато дошло пак вълкът станал и извикал:
- Аз съм тарикат.
Тогава зад заека се показала мечката и казала:
- За тарикати по 4 лв!
Коментар
-
Първоначално изпратено от cmexypkoАми да, изкарахте парите от бурканите, метнахте ги във химимпорт, и сега се чудите кво да врете вътре :-)Айде,наздраве,време е вече,аз се чудя между ракийка и от моето винце - страшно е,много се накълвах снощи,но ако карам така всяка вечер ще свърши още преди Нова година...така че,ще е ракийка,май!
Коментар
Коментар