IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• V momenta sum dalech ot Bulgaria i kato vi cheta mi potichat ligite. Ta it ot men edno nazdrave momcheta i momicheta, a az shte pina neshto ekzotichno.

Коментар

• Ааа, постите са си полезно нещо - точно пълните пости, както си му е ред. Предците ни редовно са постили и виж какви сме генетично здрави

За мен в постите най-трудна е липсата на алкохол и на млечни продукти! Затова рядко успявам да постя. Слабост человеческа...

Коментар

• Според мен постите се тълкуват неправилно - да постим означава да ядем и постни ястия,а не само постни ястия!

Коментар

• А за постите - не е за мен тази работа - да ме прощава господ!Веднъж се опитах да постя - на 3-ия ден вече треперех от глад и изядох цяла тава сарми...НЕПОСТНИ!

Коментар

• Наздраве,колега 22!Наистина има опастност да нямам за нова година,но за Коледа ще трябва да спастря - две прасета има и едно теле ще купувам - трябва да има за касапите!

Коментар

• Ха наздраве, Цезарю!

Пий си твоето хубаво домашно винце, но гледай да остане до Нова година

Като чувам как цвърчат кюфтетата в кухнята, явно не постим тук.

Коментар

• Наздраве,уважаеми колежки и колеги!Желая ви приятна вечер и много весели емоции!

Коментар

• Любимец 13, с голямо вълнение приемам Бокала и го оставям пак там- под зоркия поглед на гоститеАма трябва да благодаря и на смехурко, че тактично се е измъкнал и ми е преотстъпил честта на мен

Като ... за една разпускаща вечер ви поздравявам с нещо...много лежерно от "мазните" парчета на Ленард Коен...надявам се да ви хареса

http://www.youtube.com/watch?v=v8_JgJSFBMk

Коментар

• ...Поради което отбор "Черешка" получава 5 точки за скоростно изпълнение и 3 точки за прецизност!

Коментар

• Нищо не пиеме, ай наздраве!

Отбор "Черешка" поздравява отбор "Ягодка" с дружно и мощно наздраве.
                      Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Къв душ бре, GALBA, имаме профилактика, а морето е студено . . .
                        и ми се върши една работаааа

и тайя работа не е бръснене :-)
                        Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Добро утро и успешен ден и от мен!
                          Съни, отлично си се справила снощи - приспала си компанията без никакви изцепки, поздравления! За мен е удоволствие да предам в твое владение Преходния бокал - май за първи път попада у жена!

Коментар

• Уффффф че ме налегнаха едни мисли от сутринта...

Кафе желая...

Успех всичким...
                            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Добро утро.Успешен ден.Хвърляйте халата и бързо в банята, борсата няма вас да чака.

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=Beo15NwG4xE
                                още една ...преди да затворите

смехурко, прочете ли ми рецептата- да приготвиш изненада вкъщи
                                Лека нощ!

Коментар

Working...
                                X