Черпя всички по една силна ракИЯ от село ПудрИЯ(Врачанско)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма"
Collapse
Заключена.
X
X
-
Двоен ром на Дидо! Дидо използвам случая да те попитам докъде стигна проекта с ветрогенераторите. Питам те защото проучвам материята от доста години. Питах пирамид, но той отговаря уклончиво
(ще стане, макар и бавно върви и т.н.)
Смехурко,наздраве. Виждам, че очакваш почерпка и от двете страни,затова първо черпя аз, като представител на по-старите.
Коментар
-
Добра вечер колеги. Преди малко се върнах и направо в кръчмата.
Виждам, че се обсъждат сериозни теми, това е добре.
Но защо Иван си мисли, че ние по старите,които казваме на секса ебане сме за изхвърляне и какво значат думите на Дидо,чийто мнения уважавам, за новите звездички.Не толкова високомерно!
Сега НАЗДРАВЕ на всички в кръчмата и извън нея.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GeorgiИване, ако един мъж не се излъже до 22-25, след туй става трудна работа. Най-малкият ми син е Иван!! И е на 14. Имам трима сина и една дъщеря! Колкото до бирата - лятно време в жегата е незаменима. А да свариш ракия, че то това си е РИТУАЛ!! Като да заколиш прасе, и да направиш кървавица и луканка!! Не е важен крайния резултат. А самото действие. Като при секса. Между другото - м/у секса и алкохола няма никаква връзка!! Поне аз нямам навика да пия някакви газирани, пенливи шампански! Все едно да пиеш швепс. Една чаша на връх Нова година е достатъчно. Но за да ги оцениш и двете удоволствия, никога не ги смесвай!!
Коментар
Коментар