Наздраве!Аз си сипах чаша червено вино,нищо че е по никое време.Нали трябва да си удавя сълзите
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма"
Collapse
Заключена.
X
X
-
Десислава
-
Първоначално изпратено от ходПървоначално изпратено от SOFIXДоведох сервитьорка и оркестър.
Купона може да започне – пиенето, мацките и т.н. предстоят"НИКОГА НЕ ПРЕНЕБРЕГВАЙ ИНТУИЦИЯТА СИ. НО И НЕ МИСЛИ, ЧЕ САМО ТЯ СТИГА."
Коментар
-
Първоначално изпратено от cmexypkoБоцманът, към екипажа на галерата:
- Имам добра и лоша новина, добрата е, че гребците ще получат по пържола за закуска, лошата е, че капитанът иска да кара водни ски!
Един капитан - да, да, капитан с фуражка, капитан на кораб, имал нервен тик. На всеки пет ceкунди замижавал с очи. Трагедията е там, че фарът светвал на същата честота."НИКОГА НЕ ПРЕНЕБРЕГВАЙ ИНТУИЦИЯТА СИ. НО И НЕ МИСЛИ, ЧЕ САМО ТЯ СТИГА."
Коментар
-
В края на следването ми в групата се записа един колега Емо, идваше от Будапеща. Беше изкарал 4 години там но му писнало та се върнал. По разбираеми причини чужденците в потока били по-близки - компания. И понеже били от различни страни и купона бил голям и наблюденията много. Та от него съм чул, че всички и славяни и арийци се чудели, какви хора сме българите та от пиенето ни идвал ищах за е-ане и обратното. Според тях нормалното било от пиене да ти идва мерак за пиене и ткнт. Та Емо е разказвал, че с него имало още един българин дето бил известен като 5:3/3:5 - след 5 водки три чукчета или след 3 водки пет. Така поне го хвалели полякините от съседната квартирка. Изобщо особен народ сме ние българите, чудя се как ще свикват европейците с нас.
Коментар
-
Колега, Ход, ти си на ход ;-)
Благодаря за почерпката, наздраве на всички!
Не бих искал за се впускам в медико-биологични съждения по въпроса за отношенията между секса и алкохола, но ще кажа, че при мен в умерени количества нито едното пречи на другото, нито другото пречи на едното. Напротив, два-три питиета, отпускат психиката и удължават удоволствието, а след един хубав сеанс, едно питие си е много приятен завършек или ново начало.Бех мечка, сега ми се бичи нещо!
Коментар
Коментар