IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Наздраве!Аз си сипах чаша червено вино,нищо че е по никое време.Нали трябва да си удавя сълзите

Коментар

• Сигурно беше някой от биковете на ход...

Коментар

• Леле, кой така си е изтървал говедото бе, та да смачка тъй скъпия ни Цезар!?

Коментар

• Колеги,пиша ви от болницата...един бик ме прободе с рога си,друг ме стъпка...умирам...

Коментар

• Ход, ний с тебе нали сме приятели, що не каза снощи, че днес ще ги пускаш биковете, двам сварих да напазаря събахлян.
            Мини, да те черпя едно набързо.
            Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Капитане, какво дъно, ти не си ли разбрал на кого са биковете.

Коментар

• Първоначално изпратено от ход
                Първоначално изпратено от SOFIX
                Доведох сервитьорка и оркестър.

Купона може да започне – пиенето, мацките и т.н. предстоят
                Голега SOFIX, проследих твоята крива и след кратък анализ разбрах, че ги водиш тук.
                Именно.... към седмично дъно
                "НИКОГА НЕ ПРЕНЕБРЕГВАЙ ИНТУИЦИЯТА СИ. НО И НЕ МИСЛИ, ЧЕ САМО ТЯ СТИГА."

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX
                  Доведох сервитьорка и оркестър.

Голега SOFIX, проследих твоята крива и след кратък анализ разбрах, че ги водиш тук.

Коментар

• Утре няма ли да работим?

Коментар

• Млад студент преспива с чехкиня. Сутринта тя го пита какъв е.
                      -Българин, отговаря той
                      -Аййй, толкова млад и вече българин!!!

Коментар

• Доведох сервитьорка и оркестър.

Коментар

• Първоначално изпратено от cmexypko
                          Боцманът, към екипажа на галерата:
                          - Имам добра и лоша новина, добрата е, че гребците ще получат по пържола за закуска, лошата е, че капитанът иска да кара водни ски!
                          Знам една история. Бях я забравил. Кaк не се сетих по-рано!

Един капитан - да, да, капитан с фуражка, капитан на кораб, имал нервен тик. На всеки пет ceкунди замижавал с очи. Трагедията е там, че фарът светвал на същата честота.

Коментар

• В края на следването ми в групата се записа един колега Емо, идваше от Будапеща. Беше изкарал 4 години там но му писнало та се върнал. По разбираеми причини чужденците в потока били по-близки - компания. И понеже били от различни страни и купона бил голям и наблюденията много. Та от него съм чул, че всички и славяни и арийци се чудели, какви хора сме българите та от пиенето ни идвал ищах за е-ане и обратното. Според тях нормалното било от пиене да ти идва мерак за пиене и ткнт. Та Емо е разказвал, че с него имало още един българин дето бил известен като 5:3/3:5 - след 5 водки три чукчета или след 3 водки пет. Така поне го хвалели полякините от съседната квартирка. Изобщо особен народ сме ние българите, чудя се как ще свикват европейците с нас.

Коментар

• Боцманът, към екипажа на галерата:
                              - Имам добра и лоша новина, добрата е, че гребците ще получат по пържола за закуска, лошата е, че капитанът иска да кара водни ски!

Коментар

• Колега, Ход, ти си на ход ;-)
                                Благодаря за почерпката, наздраве на всички!
                                Не бих искал за се впускам в медико-биологични съждения по въпроса за отношенията между секса и алкохола, но ще кажа, че при мен в умерени количества нито едното пречи на другото, нито другото пречи на едното. Напротив, два-три питиета, отпускат психиката и удължават удоволствието, а след един хубав сеанс, едно питие си е много приятен завършек или ново начало.

Коментар

Working...
                                X