IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ами то всяка година ми става точно за Бъдни вечер, за да направя постните сарми. Баща ми ми е казал, че зеле се слага между 5 и 15 ноември, ама напоследък се изврати климата нещо и май трябва да се слага между 10 и 20
    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
      Наздраве колеги! Аз да попитам - сложихте ли зелето? Аз го сложих вчера и считам, че правилно позакъснях, като се има предвид топлото време от последните дни....
      Тъкмо ще ти стане готово за Коледа и Нова година! Ще стискаме палци да ти стане хубаво, че и сокчето, та и ние да разберем нещо от твоето майсторство!

Коментар

• Нашето го сложихме, миналата неделя.
        Дано не сме го избързали!
        Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Наздраве колеги! Аз да попитам - сложихте ли зелето? Аз го сложих вчера и считам, че правилно позакъснях, като се има предвид топлото време от последните дни....
          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от Десислава
            Какво е общото между жената и часовникът?
            само времето можело да докаже верността и на двете

Коментар

• Ех, че приказка, слизам в мазето за вино!

Коментар

• Първоначално изпратено от LUBIMEC 13
                А наздраве за хайванчетата! Аз си нямам такова, но ехххх! Така като ви слушам и на мен ми иде да си завъдя едно! Ама се притеснявам, че много ще се привържа към него /нали ще ми е любимец!/ та как ще го правя после на луканка и кървавица!? :-) ;-)
                Колега Любимец 13,за да не се привързваш по този начин към хайванина,гледай на него през цялото време като на луканка и къвавица...

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi
                  Момчита, голям фал!! Заклах прасенцето, а времето горещо!! Сега трябва да е ----- градуса, че да стегне луканката и кървавицата!! До сега не ми се е случвало, но и ако и тая стане, ... да се е..м в майсторите. Да си пия винцето с луканка от БИЛЛА! Позор! Ама и айванчето бе вече над 150!! Не бе за отлагане.
                  Аааахх,колега Георги,фатална грешка!Моите са две и едното вече сигурно стигна 160-170 килца,другото се излага - към 140-150,но не ги бързам,Коледа не случайно е чак след месец...но,като си му ударил ножа - да ти е червено мезето,дебела сланината и дълга кървавицата!Наздраве!

Коментар

• А наздраве за хайванчетата! Аз си нямам такова, но ехххх! Така като ви слушам и на мен ми иде да си завъдя едно! Ама се притеснявам, че много ще се привържа към него /нали ще ми е любимец!/ та как ще го правя после на луканка и кървавица!? :-) ;-)

Коментар

• Момчита, голям фал!! Заклах прасенцето, а времето горещо!! Сега трябва да е ----- градуса, че да стегне луканката и кървавицата!! До сега не ми се е случвало, но и ако и тая стане, ... да се е..м в майсторите. Да си пия винцето с луканка от БИЛЛА! Позор! Ама и айванчето бе вече над 150!! Не бе за отлагане.
                      http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Май не аз съм бикоборец,а бика излезе човекоборец..

Коментар

• Цезаре, внимавай в болницата със шишенцата, бикоборецо наш!
                          Лани, веднъж обърках в болницата едно шишенце, вместо етилов спирт, съм подкарал йод-бензин, после една седмица бях огнедишащ змей горянин.

Коментар

• Ах тоз ход, ще му се скараме! Че може ли така да си изтърваш говедото? Ми ако беше пребило още някой? Да не сме на корида в Испания?
                            Ето я и Деси сега за Цезар-я се е разплакала!

Коментар

• Скитам скитааам, сълзите си сбирааам, сълзи сбираааам в капачка от ракииия !
                              Шо плачеш, мори моме!

Аз ще дръпна едно пелинче набързо!

Коментар

• Недий така,колежке Десислава - бива ли сълзи в тези хубави очи да има!Кой ги тъй коварно обиди,че да плачат?

Коментар

Working...
                                X