If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами то всяка година ми става точно за Бъдни вечер, за да направя постните сарми. Баща ми ми е казал, че зеле се слага между 5 и 15 ноември, ама напоследък се изврати климата нещо и май трябва да се слага между 10 и 20
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Наздраве колеги! Аз да попитам - сложихте ли зелето? Аз го сложих вчера и считам, че правилно позакъснях, като се има предвид топлото време от последните дни....
Тъкмо ще ти стане готово за Коледа и Нова година! Ще стискаме палци да ти стане хубаво, че и сокчето, та и ние да разберем нещо от твоето майсторство!
Наздраве колеги! Аз да попитам - сложихте ли зелето? Аз го сложих вчера и считам, че правилно позакъснях, като се има предвид топлото време от последните дни....
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
Десислава
Първоначално изпратено от Десислава
Какво е общото между жената и часовникът?
само времето можело да докаже верността и на двете
А наздраве за хайванчетата! Аз си нямам такова, но ехххх! Така като ви слушам и на мен ми иде да си завъдя едно! Ама се притеснявам, че много ще се привържа към него /нали ще ми е любимец!/ та как ще го правя после на луканка и кървавица!? :-) ;-)
Колега Любимец 13,за да не се привързваш по този начин към хайванина,гледай на него през цялото време като на луканка и къвавица...
Момчита, голям фал!! Заклах прасенцето, а времето горещо!! Сега трябва да е ----- градуса, че да стегне луканката и кървавицата!! До сега не ми се е случвало, но и ако и тая стане, ... да се е..м в майсторите. Да си пия винцето с луканка от БИЛЛА! Позор! Ама и айванчето бе вече над 150!! Не бе за отлагане.
Аааахх,колега Георги,фатална грешка!Моите са две и едното вече сигурно стигна 160-170 килца,другото се излага - към 140-150,но не ги бързам,Коледа не случайно е чак след месец...но,като си му ударил ножа - да ти е червено мезето,дебела сланината и дълга кървавицата!Наздраве!
А наздраве за хайванчетата! Аз си нямам такова, но ехххх! Така като ви слушам и на мен ми иде да си завъдя едно! Ама се притеснявам, че много ще се привържа към него /нали ще ми е любимец!/ та как ще го правя после на луканка и кървавица!? :-) ;-)
Момчита, голям фал!! Заклах прасенцето, а времето горещо!! Сега трябва да е ----- градуса, че да стегне луканката и кървавицата!! До сега не ми се е случвало, но и ако и тая стане, ... да се е..м в майсторите. Да си пия винцето с луканка от БИЛЛА! Позор! Ама и айванчето бе вече над 150!! Не бе за отлагане.
Цезаре, внимавай в болницата със шишенцата, бикоборецо наш!
Лани, веднъж обърках в болницата едно шишенце, вместо етилов спирт, съм подкарал йод-бензин, после една седмица бях огнедишащ змей горянин.
Ах тоз ход, ще му се скараме! Че може ли така да си изтърваш говедото? Ми ако беше пребило още някой? Да не сме на корида в Испания?
Ето я и Деси сега за Цезар-я се е разплакала!
Коментар