If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колчо, с таз новата неам да излезеш на глава - много е нахална. Имам аз известни подозрения, че е дошла тук от един друг форум - изказът и ми е много познат ....... Дано не е тя, че нема отърване.
Та коя е ТЯ?
Щото аз знам коя съм?
И за кой форум говориш?Казвам отмах дали съм там!
Ако още един левен каже,че не ми е мястото тук.....Аре Чао!
Колчо, с таз новата неам да излезеш на глава - много е нахална. Имам аз известни подозрения, че е дошла тук от един друг форум - изказът и ми е много познат ....... Дано не е тя, че нема отърване.
Петорка, яз съм чуиек спокоен, неконфликтен..
ама сичко си има граници
ош малко ша ма ралюти и и баша и ше я води
е те такава към яслите..
все пак от кръчма излиза
Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
�
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от wannarock
Първоначално изпратено от dnb
Първоначално изпратено от begonia
Разбрах,че памперсите съ за теб.....споко!Аптекаркатъ та знае....,че съ напишкваш...Теб май тъ дразни нещо женското присъствие....Феминист такъФ!
сега остава и бегонията да си сложи снимката
AHAHHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHA
Днес сте скандални всички евала.
Коментар
�
Anton Chigurh
Точно така. Детския кът е просто една от нашите мерки за диверсифициране на прдуктовото портфолио.
Петорка, яз съм чуиек спокоен, неконфликтен..
ама сичко си има граници
ош малко ша ма разлюти и и баша и ше я води
е те такава към яслите..
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Та коя е ТЯ?
Щото аз знам коя съм?
И за кой форум говориш?Казвам отмах дали съм там!
Ако още един левен каже,че не ми е мястото тук.....Аре Чао!
bgchuma.bg? :-)
BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Ахахахха ама кък па бъш и двамата отреагирахте....
Мааааарш до осрешната аптека за памперси ...
...
и мое ви пОчерпа да си разделите ена консерва червено биче.. ако антошата ви отстъпи от неговите де...
Ехххх...
Деца, деца ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар