IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham
    За мене чаша вино .....Веднагически .... с поставката.
    Поставката може да се закупи след изтичане на амортизационният и срок.
    http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
      Кък го виде че е вино ?
      :P
      Съм късоглед.Затуй.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Кък го виде че е вино ?
        :P
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• За мене чаша вино .....Веднагически .... с поставката.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Хайде наздраве
            http://milom.blog.bg/

Коментар

• 13 жени сезираха Комисията за защита от дискриминация (КЗД) срещу дискриминационния характер на реклама на мастика "Пещера" на Винпром "Пещера" АД със заглавия "Страст на кристали" и "Сезонът на дините".
              В отговор на жалбата състав на КЗД образува преписка и ще проведе заседание, съобщиха от комисията, предаде БТА.
              Според жалбоподателките тази реклама "във всичките й форми на проявление дълбоко и трайно" ги дискриминира като жени. Те смятат, че тя нарушава и европейското право за равно третиране на половете при предоставяне на услуги.
              В рекламата жалбоподателките виждат и тормоз на основание пол, тъй като нейното съдържание и послания накърнявали достойнството им и създавали унизителна и обидна среда за тях и за преобладаващата част от жените. Жалбоподателките твърдят, че рекламата представлявала и незаконна намеса в личния им живот.
              И сега какво мастиката без любеници ли ще я пием

Коментар

• наздраве компанията. да е жива и здрава кризата джим бим литър вече е 19.90

Коментар

• ...срамота, цел ден никой не е улазял у кръчмето!Айде за всички по един бирчок на колела...
                  自由西藏

Коментар

Първоначално изпратено от ахмак
                    Кризата свива пазара на бира с една десета

Икономическата криза тепърва ще се отрази на българската бирена индустрия, съобщи в Шумен изпълнителният директор на Карлсберг България Александър Грънчаров. В момента се повишават прогнозите за свиване в пазара на българската бира, който вероятно ще бъде около 10 на сто, вместо първоначално очакваните 2 на сто. Намалението на консумацията се чувства в цялата страна, но спадът по морето е над 30 на сто. През миналата година за първи път от много време беше регистрирано намаление на потреблението на пиво. Около 8 на сто е спадът от началото на годината до края на май, съобщи Грънчаров. Липсата на туристи ще има опустошаващо последствие за българската бирена индустрия според него.
                    Е аре де ... От кога га чакам да ида да зареждам Загорска на 16 стинки на едро...
                    Абе ще заредиш ...
                    Ама дали ще става за пиене като стане по 16 ст. не знам
                    Не знам за вас, ама на мен нещо ми се струва че са олабили качеството тази година Може заради икономии ли, или нещо друго не знам

Коментар

• Първоначално изпратено от ахмак
                      Кризата свива пазара на бира с една десета

Икономическата криза тепърва ще се отрази на българската бирена индустрия, съобщи в Шумен изпълнителният директор на Карлсберг България Александър Грънчаров. В момента се повишават прогнозите за свиване в пазара на българската бира, който вероятно ще бъде около 10 на сто, вместо първоначално очакваните 2 на сто. Намалението на консумацията се чувства в цялата страна, но спадът по морето е над 30 на сто. През миналата година за първи път от много време беше регистрирано намаление на потреблението на пиво. Около 8 на сто е спадът от началото на годината до края на май, съобщи Грънчаров. Липсата на туристи ще има опустошаващо последствие за българската бирена индустрия според него.
                      Е аре де ... От кога га чакам да ида да зареждам Загорска на 16 стинки на едро...
                      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Кризата свива пазара на бира с една десета

Коментар

• Уфффф...
                          неска нооого бозаво ва !!!
                          Ай некой за по бирица ?

Коментар

• долу цензората
                            наздраве!!!
                            Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34
                              Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                              Ма кой ти казва че тия ще ги държим там бе. Ще направим едно правителство у кръчмата и ще си заседаваме там. Ванкорка ще го направим министър на информацията и цензурата. А Пухи министър на образуванието Щото има две висши образувания.
                              Ааа не ...
                              У кръчмаАта се пие, не се върши работа...
                              Долу политизацията на питейните заведения... !!!
                              Аааа, Бат Колчо, ако не моеме да попържаме по властта, то едно голо пиенье не е работа!
                              Хай от мен по един джин-тоник за сите маси!
                              Наздраве и убав уйкенд! Брей кви думи знам...
                              ученуту си е учену...
                              Браос...

Коментар

Ма кой ти казва че тия ще ги държим там бе. Ще направим едно правителство у кръчмата и ще си заседаваме там. Ванкорка ще го направим министър на информацията и цензурата. А Пухи министър на образуванието Щото има две висши образувания.
                                Ааа не ...
                                У кръчмаАта се пие, не се върши работа...
                                Долу политизацията на питейните заведения... !!!
                                Аааа, Бат Колчо, ако не моеме да попържаме по властта, то едно голо пиенье не е работа!
                                Хай от мен по един джин-тоник за сите маси!
                                Наздраве и убав уйкенд! Брей кви думи знам...
                                И това ще мине ...

Коментар

Working...
                                X