If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
При дефлация -0,3% бирата ПОСКЪПНАЛА с 0,4%!!!!!! http://www.investor.bg/?cat=5&id=81964
Колчо! Ти гаче ли работиш в банка, а не в кръчма! Ай зАпрете се малко де!
И сипи един леден туборг!
Айде пий една бира и ходи да оправиш оная вашата Мери Стокс, че нещо пак почна плещи глупости по вестниците и да я цитират тук апокалиптосите
Тя колежката ходи с Джери, пък е грозна и доста разпиляна. Ама става за министър по глобалните изводи.
Колчо, сека банка има бар, ти коя си избираш, я ни светни?
И кво стана с туборга, не видиш ли че тоа го изпих, а сипи де!
Ма кой ти казва че тия ще ги държим там бе. Ще направим едно правителство у кръчмата и ще си заседаваме там. Ванкорка ще го направим министър на информацията и цензурата. А Пухи министър на образуванието Щото има две висши образувания.
Ааа не ...
У кръчмаАта се пие, не се върши работа...
Долу политизацията на питейните заведения... !!!
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Ма кой ти казва че тия ще ги държим там бе. Ще направим едно правителство у кръчмата и ще си заседаваме там. Ванкорка ще го направим министър на информацията и цензурата. А Пухи министър на образуванието Щото има две висши образувания.
При дефлация -0,3% бирата ПОСКЪПНАЛА с 0,4%!!!!!! http://www.investor.bg/?cat=5&id=81964
наче неам нишо прОтиф да завзема некое ведОмствено барчи на некоя банка...
... че ги пОим бАнкерите, колко му е ...
???
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Айде пий една бира и ходи да оправиш оная вашата Мери Стокс, че нещо пак почна плещи глупости по вестниците и да я цитират тук апокалиптосите
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Ето как от кръчмата тръгват клюките за девалвация на лева. Сега като му цапнем по още едно кой знае кво ще излезне. Сигурно директно ще въведем еврото при девалвирания курс.
Колчо, нема ли за утре да подготвиш нещо по-специално, а? Я си представи, че след речта си в Народния театър, Трише реши да се отбие в кръчмата? Нема сеа да се излагаме нъл тъй?
Кво занчи АКО ша дое... ? :shock:
обешал ми е ...
сложИл съм ена блага мастичка в халадилника... Салати, малати ... секво..
Кат дое, че обЯсни баш по кой въпрос е дошел по шопско...
Преди да ни е хванал алкохола,да попитам в тая сериозна тема,че днес никой не го обсъжда-защо идва Трише у нас/без номерата с ордените де/
За да провокира "инфлация"!!!Иначе загива всичко!!!Ще се влачим като пребити псета!!!Парите трябва да са най-несигурното нещо ,което притежава човек!!!
...да се запознае с чудото "БГ валутен борд" та да го въведе в целата еврозона!
Борда също си има своята роля!!!Защото не може пък и спекулантите да си правят каквото си искат!!!
Преди да ни е хванал алкохола,да попитам в тая сериозна тема,че днес никой не го обсъжда-защо идва Трише у нас/без номерата с ордените де/
Ми аз от сутринта го мисля и не мога да го измисля отговорът Но много станаха съвпаденията......
1. Трише идва ни в клин ни в ръкав
2. Идва в петък. Втората му реч е насрочена точно за 17:30 средноевропейско време (18:30 българско)
3. Тройната коалиция преизбра преди 10-на дни Искров за гуверньор на БНБ със излишен скандал. Казвам излишен скандал, защото Искров е много консенсусна фигура, всички бяха доволни от него - политици, банкери, бизнес, европейски банкери и ЕЦБ. Със сигурност Искров щеше да бъде преизбран и от следващия парламент, независимо от състава му. Изводът, който се натрапва е, че отвън някой е поставил условие - ако искате "онова" - трябва този човек да е начело на БНБ още един мандат.
4. Наближават изборите.
Но тва са само едни разсъждения ...... А наздраве!
P.S. И не вярно, че не сме го обсъждали Аз бих камбаната още сабале, ама в другата тема - за оптимизЪма
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар