IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Геополитика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
    Абе един съвет ...внимавай с разходките...да не отсъстваш от форумО месец и кусур...че не моа и букетче да ти донеса...немам дребни .
    Споко - последния път когато ни спря полиция в парка видя ни попита дали сме имали проблеми. каза - точно вие май едва ли ще имате и си тръгна

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Не мога да разбера - що си мислиш че имам нещо общо с Америка. Единствения американец с който съм си казал над 5 изречения бе на една българска сватба

А излъгах - и някаки типове от МВФ имаше ама те май бяха индийци - или поне на такива изглеждаха.
      ...щом днес, този спомен те кефи, Ок

Коментар

Не мога да разбера - що си мислиш че имам нещо общо с Америка. Единствения американец с който съм си казал над 5 изречения бе на една българска сватба
        Ама мола ти се... Даже се учудвам, че си срещал един американец. Преклонение и обожествяване на Пиндостан като твоето може да го има само някой който хал хабер си няма от Пиндостан и който никога през живота си не е виждал пиндосляк.... хаха
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          Ааааа... Ясно. Сега разбрах. Като искаш да играеш на сигурно купуваш акции, а като решиш да поспекулираш ги продаваш...

Ама ти си бил страшна борсова акула.... Как я измисли тая машина за пари?.... хаха
          Не. Акциите ми са без ливъридж и ги държа дълго време. Спекулирам със СФД та. Акциите ми служат като обезпечение.

Коментар

Със същите - не съм ги променял от години - банки и биотехнологии.
            Ааааа... Ясно. Сега разбрах. Като искаш да играеш на сигурно купуваш акции, а като решиш да поспекулираш ги продаваш...

Ама ти си бил страшна борсова акула.... Как я измисли тая машина за пари?.... хаха
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Аз в парка хода да пия, макар че преди няколко години май гледах някакви филми там - ама проблемите бяха по време на филма - бая комари имаше
              Абе един съвет ...внимавай с разходките...да не отсъстваш от форумО месец и кусур...че не моа и букетче да ти донеса...немам дребни .

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                толкова строго профилирано и рамкирано ... явно и презокеана цъфти плановата икономика

Някой знае ли дали има "Америка за ЕС"

А излъгах - и някаки типове от МВФ имаше ама те май бяха индийци - или поне на такива изглеждаха.

Коментар

Не, троленето е за забавление
                  толкова строго профилирано и рамкирано ... явно и презокеана цъфти плановата икономика

Някой знае ли дали има "Америка за ЕС"

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
                    За инвеститорчета като равновесието и компания животът е като разходка из парка...проблемите идват като свърши филма !
                    Аз в парка хода да пия, макар че преди няколко години май гледах някакви филми там - ама проблемите бяха по време на филма - бая комари имаше

Коментар

викаш, важното е да са добре платени позициите - и по пазарите да носят доходност...
                      и при троленето да текат точките

Знаеш ли дали има "Америка за ЕС" ...освен тази за България
                      За инвеститорчета като равновесието и компания животът е като разходка из парка...проблемите идват като свърши филма !

Коментар

викаш, важното е да са добре платени позициите - и по пазарите да носят доходност...

Не, троленето е за забавление Все пак не може човек само графики да зяпа - трябва и да се развлича

Коментар

Аха.... А неспекулативната част, с какви акции ти е?
                          Със същите - не съм ги променял от години - банки и биотехнологии. И не мисля да ги променям още години наред.

Коментар

Ми не - гледам пазарите - кефя се как падат - чакам да си затворя късите и междувременно реших да свърша малко обществено полезна дейност. Да дам своя принос да бъдем едно по-добро общество

Пък и скоро модераторите ще ме баннат за известно време та ще имам почивка

Коментар

Че аз тях не ги пипам - те си стоят. това ми е спекулативната част на сметката. Отворих ги вчера, затворих ги днес прибрах си парите и бай-бай
                              Аха.... А неспекулативната част, с какви акции ти е?

Коментар

Сега пък си ги скъсил?!... Нали щеше да ги държиш още години банките и биотехнологиите? Защо се изплаши?
                                Че аз тях не ги пипам - те си стоят. това ми е спекулативната част на сметката. Отворих ги вчера, затворих ги днес прибрах си парите и бай-бай

Коментар

Working...
                                X