Първоначално изпратено от pipbel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да приемаме ли бежанци ?
Collapse
X
-
Марокански терорист, член на Ислямска държава, представящ се за сириец (''сирийска майка с дечица, бягаща от войната'', ''младеж'' - тук журналистическите трътки се подмокрят, ''инеженер'' и ''IT специалист'' подпомагащ икономиката на ЕС и България, ''учител'' и т. н.), с фалшива лична френска карта, търсен от Кралство Мароко, чрез Интерпол е задържан на границата ни с Турция, задържан на влизане в България..... https://www.dnes.bg/notifikacii/2018...paha-go.367797http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеАми не виждам, защо се обръщаш към мен! Аз не само споделям "опасенията" ти за обикновения руснак ами ме е яд, че нашата родна страна е като малък близнак на този североизточен мутант.
То е очевидно, че колкото повече приличаш на него, толкова по-неразвита, мафиотска и избягвана от инвеститори (съответно развитие) е страната ти.
За още по-голямо съжаление, очевидно не може да се вини просто "мафията", "кгб", "дс" и т.н., а и самият народ.
Просто без критична маса гражданско общество, подобни територии биват окупирани от силови групоровки, съвсем легално, чрез "демократични избори" при които стадото, облъчвано от овладените медии, собственост на винаги близки до властта олигарси си гласува за поредния вожд, който "да го оправи"...ако може за точно определен брой дни...без стадото да си мръдне дебелия гъз.
Безнадеждни случаи.
Коментар
-
Ами не виждам, защо се обръщаш към мен! Аз не само споделям "опасенията" ти за обикновения руснак ами ме е яд, че нашата родна страна е като малък близнак на този североизточен мутант.
То е очевидно, че колкото повече приличаш на него, толкова по-неразвита, мафиотска и избягвана от инвеститори (съответно развитие) е страната ти.
За още по-голямо съжаление, очевидно не може да се вини просто "мафията", "кгб", "дс" и т.н., а и самият народ.
Просто без критична маса гражданско общество, подобни територии биват окупирани от силови групоровки, съвсем легално, чрез "демократични избори" при които стадото, облъчвано от овладените медии, собственост на винаги близки до властта олигарси си гласува за поредния вожд, който "да го оправи"...ако може за точно определен брой дни...без стадото да си мръдне дебелия гъз.
Безнадеждни случаи.
Коментар
-
4ervenasgan - има предадени и продадени от елита си държави, за мен Русия е ясно че е от тях. Единственния начин хората да си върнат Русия там е петрола и газта да не се използват и употребата им да западне. Дали ще стане - шефове на петролни компании на Запад открито говорят че не виждат бъдеще в тази индустрия е преориентират компаниите към друг бизнес. Няма Русия вече, тя не е на хората а на шепа завладяли я хора чиито семейства не живеят в тази страна. Те използват държавата като дойна крава и въобще не им дреме за тези които живеят в нея, организират им някакъв театър за да ги владеят и мърдане няма.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеДа си живеят, ама да не ни обясняват, колко убаво било в прослямистан и как горката Европа загивала (за САЩ да не говорим, те направо са в киреча)).
Хората гласуват с краката си, за това къде е по-хубаво. Има елементарни (като за червени примати) статистики, колко хора, къде отиват (или поне искат да отидат). И тези ФАКТИ хич не са в полза на болшевико-ислямската ви пропаганда.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеДа си живеят, ама да не ни обясняват, колко убаво било в прослямистан и как горката Европа загивала (за САЩ да не говорим, те направо са в киреча)).
Хората гласуват с краката си, за това къде е по-хубаво. Има елементарни (като за червени примати) статистики, колко хора, къде отиват (или поне искат да отидат). И тези ФАКТИ хич не са в полза на болшевико-ислямската ви пропаганда.
- 1 like
Коментар
-
Да си живеят, ама да не ни обясняват, колко убаво било в прослямистан и как горката Европа загивала (за САЩ да не говорим, те направо са в киреча)).
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеАми да кажем, че аз не го разбирам, ама изглежда и те не го "разбират". А пък тия дето най го разбират, хич нямат и намерение да стъпят в североизточната кочина.
Деца, пари, имоти, любовници.....всичко им е на ЗАПАД! Факт.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
А равновестко даже ми викаше расист и ксенофоб.Ама им отворихме очите.С Русия ше е малко по трудно но ще го разберат по трудният път.Без Русия за нас няма бъдеще
Без чужда, окупаторска армия, вие ще си останете винаги шумкари-терористи и бандити, дето и за чеп на зеле не стават.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
А равновестко даже ми викаше расист и ксенофоб.Ама им отворихме очите.С Русия ше е малко по трудно но ще го разберат по трудният път.Без Русия за нас няма бъдеще
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеПо-скоро са сменили никовете.
Коментар
Коментар