IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да приемаме ли бежанци ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
    Че много ясно бре, човека организира БАНДА - те ти основание, "канел" ги да се присъединят към него и "хората му"
    Утре като те пребият същите на улицата пред вас, ще пееш друга песен. Щото разлика няма. За твое сведение в тази държава самоуправството е престъпление, както заплахи с убийства, тормозът на хора и т.н. Ако имаше държава, нека се поправя - щото с мутра за премиер става така че по-дребни мутри си присвояват изпълнителна власт в случая. Отнасят го гражданите, същите които в момента получават зрелища за да не мислят за новия заем от 2млрд евро и т.н. неща дето може да катурнат властта на лапачите
    "Банда"? Как реши, че е организирал банда? Какво е определението за: "банда"? Надали е: "група хора, които си правят излети сред природата в близост до държавната граница на страната си".
    Защо ще ме пребиват? Аз не пресичам незаконно държавни граници и не нападам никого. кого е заплашил, че ще убие Динко? Кои граждани го отнасят? Тия тъмни бандити, нахлуващи незаконно през държавната граница - те ли са "гражданите"?
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Днят на истината за Германия - избори 13ти

Дано всякакви толерастко-либерастки боклууци, получат звучен шамар днес! Нито Европа, нито Германия, трябва да бъде "КОЧИНА"!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Доколкото знам, Динко Вълев няма криминално досие - иначе гнусните соросоиди щяха да го раздухат навсякъде.

Искам да знам на какво основание ти, Кандидов и тия боклуци, които са написали тоя гнусен пасквил, го наричате "гангстер", "мафиот" и не знам още какъв? За твое сведение, клеветата в тая държава все още е наказуемо престъпление - и тоя човек има пълното право да търси възмездие по съдебен ред.

Кой е гангстер - човекът защитил се в собствената си държава, или нападналите го престъпници, нахлули в същата тая държава нелегално, нарушавайки по тоя начин законите и?

Обърнете внимание - дори в тоя чужд сайт, под тая статия, представляваща гнусна манипулация, хората защитават Динко, а не мръсната талибанска сган, която му се е нахвърлила !!!

"Някои казват, че това е неправилно или нечовешко, но трябва да си извадят главите от анусите. Това може да не е по правото, но е последната възможност на хората да се защитят в своите страни. Нормалните хора трябва да раздадат правосъдие, защото нашите политици унищожават нашия континент"

"Те са нелегални имигранти. Това е престъпление. Органите, не правят нищо , полицията не се прави нищо, политиците не правят нищо. Хвала на хора, които предприемат действия сами да се опитват да поддържат закона в собствената си страна."

"Той е защитил страната си"

Такива са масовите мнения - умишлено НЕ цитирах няколкото изказвания на Българи, за да не кажете: пристрастие. Забележително е, че коментарите в тоя дух имат одобрението на гласувалите, а толерастките изказвания - тяхното презрение.
        Четеш ми мислите!
        Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Доколкото знам, Динко Вълев няма криминално досие - иначе гнусните соросоиди щяха да го раздухат навсякъде.

Искам да знам на какво основание ти, Кандидов и тия боклуци, които са написали тоя гнусен пасквил, го наричате "гангстер", "мафиот" и не знам още какъв? За твое сведение, клеветата в тая държава все още е наказуемо престъпление - и тоя човек има пълното право да търси възмездие по съдебен ред.

Кой е гангстер - човекът защитил се в собствената си държава, или нападналите го престъпници, нахлули в същата тая държава нелегално, нарушавайки по тоя начин законите и?
          Че много ясно бре, човека организира БАНДА - те ти основание, "канел" ги да се присъединят към него и "хората му"
          Утре като те пребият същите на улицата пред вас, ще пееш друга песен. Щото разлика няма. За твое сведение в тази държава самоуправството е престъпление, както заплахи с убийства, тормозът на хора и т.н. Ако имаше държава, нека се поправя - щото с мутра за премиер става така че по-дребни мутри си присвояват изпълнителна власт в случая. Отнасят го гражданите, същите които в момента получават зрелища за да не мислят за новия заем от 2млрд евро и т.н. неща дето може да катурнат властта на лапачите

Коментар

http://www.dailymail.co.uk/news/arti...sh-border.html

Хайде "патриоти" или по-точно мафиоти, както ви познава цивилизования свят

Обърнете внимание - дори в тоя чужд сайт, под тая статия, представляваща гнусна манипулация, хората защитават Динко, а не мръсната талибанска сган, която му се е нахвърлила !!!

"Някои казват, че това е неправилно или нечовешко, но трябва да си извадят главите от анусите. Това може да не е по правото, но е последната възможност на хората да се защитят в своите страни. Нормалните хора трябва да раздадат правосъдие, защото нашите политици унищожават нашия континент"

"Те са нелегални имигранти. Това е престъпление. Органите, не правят нищо , полицията не се прави нищо, политиците не правят нищо. Хвала на хора, които предприемат действия сами да се опитват да поддържат закона в собствената си страна."

"Той е защитил страната си"

Такива са масовите мнения - умишлено НЕ цитирах няколкото изказвания на Българи, за да не кажете: пристрастие. Забележително е, че коментарите в тоя дух имат одобрението на гласувалите, а толерастките изказвания - тяхното презрение.
            Last edited by Императорът; 11.03.2016, 23:55.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Шефът на германското контраразузнаване: Русия се опитва да ни дестабилизира
              http://www.blitz.bg/news/article/398445

Вярно, че вестничето е жълто, но ако на този това му е проблема, а не тълпите ненужни мигранти, това говори само едно - за броени месеци Германия ще се превърне в място на което не трябва да се появява човек. ДА ти се разхождат всякакви човекоподобни и ти да не можеш да вземеш елементарни мерки за сигурност - не е оферта. По добре - в джунглата и всеки да се оправя сам и хората да се самоорганизират.
              Докога ще търпят германците или мозъците им вече са на пихтия?
              Струва ми се , че в момента дисциплината им работи срещу тях.
              А когато сам работиш срещу себе си - това е гаранция за неуспех.

Коментар

И червения кретен да вземе да публикува и коментарите под статията!
                Ето един от тях: Where governments fail the common man will defend themselves..

Коментар

Точно така се прави!
                  Дано да е вярна статията. Като няма армия и полиция, има милиция!
                  А Дневна поща да напише още няколко статии по темата!

Коментар

Ами това е положението, заради такива като тоя чалга бандит така ни виждат хората по света... Сами сме си виновни.

Коментар

Всички коментари под тази тъпашка статия писана от поредния глупак-журналист повярвал на така наречения Хелзинкски комитет (той истинския такъв отдавна е закрит в чужбина и го има само в България) са за Динко Вълев При това част от снимките са фалшиви и не от случая с него.
                      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• http://www.dailymail.co.uk/news/arti...sh-border.html

Коментар

• Моля, пишете по темата, иначе се налага да ви разваля седянката.

Коментар

• Първоначално изпратено от verimg Разгледай мнение
                            Оставям го това, за да може, ако ти изтрият поста, да се види какво ти е отношението към всички, които не са ТИ.
                            А обвиняваш другите в омраза.

Твърдението ти е невярно - това, че ти не обичаш чужди култури не означава, че умните европейци не се интересуват от руска, китайска и корейска култура. Само глупаците се интересуват само от себе си и си трошат главите..
                            Че защо да ми го трият, с нищо не са нарушени правилата ... нали тук се пише, именно за да се изрази отношение, включително и към изветрелниците

На човек му стига да прочете "Мъртви души" и "Братя Карамазови", за да ви се чуди и мае как се родеете с онова пещерно племе, прокълнато от богове, природа и човечество

Омразата, която изразявате чрез закани за гонения с лопати не може да се сравнява с пълното незачитане и пренебрежение на смехотворните варварски напъни
                            Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение

А средностатистическият руснак е обикновен дрипльо и пияндурник, без съмнение никой европеец не би желал да се идентифицира с такъв.
                              Оставям го това, за да може, ако ти изтрият поста, да се види какво ти е отношението към всички, които не са ТИ.
                              А обвиняваш другите в омраза.

Твърдението ти е невярно - това, че ти не обичаш чужди култури не означава, че умните европейци не се интересуват от руска, китайска и корейска култура. Само глупаците се интересуват само от себе си и си трошат главите..

Коментар

• Точно за тези невнятни мераци да въздавате "справедливост" с методи на омраза ставаше въпрос ...
                                Само не знам как си го представяте ... нещо като клоуни с лопатки ли ще дебнат по кьошетата ... ахаххаахха
                                Yeah

Коментар

Working...
                                X