IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да приемаме ли бежанци ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
    Носни кърпички, нали си производител. Бивш
    Сега само чалъми останаха ...
    Нещо не си се информирал.. Не са носни, ама то трябва да се внимава... И не виждам едно от бившите ми производства, което съм продал още преди години, какво общо има с бежанците и техните обожатели?
    Last edited by Jay Gould; 12.04.2016, 18:23.
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
      Да си прочел някъде да го предлагам?!
      Носни кърпички, нали си производител. Бивш
      Сега само чалъми останаха ...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение

Но не и общо говорене и настройване на цялото общество срещу всеки и всичко различно.
        Няма значение дали е различно, а дали е полезно или вредно. Бедата е, че сме прекалено толерантни към вредното, а то трябва да се чисти от корен.

Коментар

• Перата отдавна е познат на разследващите с множеството си криминални регистрации за побои и разпространение на наркотици, както и с близостта си до т.нар. банда на Рижите в морския град.

Типичен патрЕот!....От тия дето Джей обича да ги наритва.

Коментар

• Играят си с търпението на хората! България ще изригне! Ето една статия, която описва сллучващото се! Посягат на най-исконните български ценности! Подобно на опитите за подмяна в образованието! На хората им е писнало! Не стига, че са затънали в беднотия, но подобна репресия и гавра от страна на държавата, може да прелее чашата на търпението!

Грантаджиите вън от родината заедно с бежанците! България е на българите и имаме право да я пазим като Низамов

Цацаров да арестува незаконни мигранти вместо да заключва патриоти, бранещи родината

http://www.blitz.bg/news/article/405042

Работата с бежанците у нас е точно, както е рекъл класикът: едно е да искаш, друго е да можеш, трето и четвърто е да го направиш. Динков Вълев, прочул се вече като Ловецът на бежанци, просто го направи. Залови абсолютно незаконно проникнали в държавата ни граждани на границата с Турция. За радост на всички родолюбци, го последваха и още истински българи - последният е нашумелият от два дни насам покрай клип в интернет, на който се вижда, че залавя бежанци - Петър Низамов-Перата. И него обаче побързаха да го очернят, изсипа се цял тон помия срещу Низамов, включително от ефирите на националните телевизии, които се опитаха да го изкарат престъпник, наркотрафикант и какво ли още не. Обаче българите вече отдавна знаят от кого са платени репортажите в грантовите телевизии и не се вързаха. А напротив - обявиха, че готвят протест в негова защита и срещу решението на Сотир Цацаров той да бъде арестуван. И дори се запитаха защо главният прокурор не защитава българите, а играе по свирката на платените от "Америка за България" грантаджийски телевизии.

Защото за всеки родолюбец е ясно, че и Вълев, и Низамов сложиха край на всякави дивотии от сорта екшън плановете на еврочиновниците в Брюксел за справяне с бежанската криза и сополиви покани на лелята канцлер Меркел, която вкара Европа в такава беля, че май скоро ще я споменават наред с друг един неин печално известен сънародник.

Младокът Вълев иска да има сигурност в държавата и го прави. Младокът Вълев, както и последователят му Низамов, може да се пребори за нея и го прави. А го прави на частни начала, защото очевидно не може да разчита на държавните. Та им показва, че ако иска никой да не минава границата ни незаконно, има начин да я оварди. Ако пази населението от неидентифицирани субекти по улиците ни и бежанските ни лагери, има как те да не стигат до там. И ако някой наистина се бори за ред и правата на човека у нас, може да успее.

Понеже българските граждани и те са човеци и също имат права. А тези права предвиждат да имат сигурност и ред в собствената си държава.

Нещо, което хленчещите по повод и без повод от „Протестна мрежа” и Хелзинкския комитет не само не могат да им осигурят, но и се опитват да го провалят. Понеже, ако ги сложат на мястото на Динко Вълев или Петър Низамов, растителността околовръст неудържимо ще избуи от обилно наторяване.

Затова, алчни грантаджийчета и протестърчета, папкайте и слушкайте когото трябва, за да си получавате паричките и оставете България на българите. За разлика от Динков Вълев и Петър Низамов, вие не сте такива. И затова и вашите протести са съставени от броящи се на тлъсто платени палаткаджии, а тях ги защитава целият народ. През тази граница вас със сигурност всички българи на драго сърце ще ви изпроводят навън при господарите ви!

Звездомира МАСТАГАРКОВА, БЛИЦ

Коментар

А какво предлагаш? Дай да говорим за реални решения.

Аз примерно съм ЗА засилване на мерките по границата с военни и полиция, но не и динковци!

Задължителна регистрация на всеки влязъл в България и прилагане на споразумението с Турция, като им връщаме тия заловени у нас.

Задължително проучване на произход, история на всеки който иска да остане у нас (ако му се разреши разбира се).

Но не и общо говорене и настройване на цялото общество срещу всеки и всичко различно.

Ще пропусна думите за мърши, колаборационисти и т.н., щото не мисля, че са на нивото ти.

Коментар

??? Е нали това предлагаш???
                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
                  Аз съм на мнение, че първо се почиства собствената къща! Без никакво колебание и без никакво чудене!
                  Действай.

Почни от цацаратурата! Днес е изказала мнение, което не те устройва.....което рядко и се случва.

Коментар

Това май освен теб никой друг не го казва!
                    Не се занимавай с тоя! Аз спирам да му отговарям! Погледни темата каква е простотия от сутринта! 100 безмислени поста. Няма смисъл! Само загуба на време! Ако му отговаряш само му даваш трибуна!

Коментар

Аз съм на мнение, че първо се почиства собствената къща! Без никакво колебание и без никакво чудене!
                      Точно - докато не се изчисти вътре и то до дъно, всякаква отбрана губи смисъл и е само пилеене на ресурс.

Коментар

??? Е нали това предлагаш???

Аз не съм за безнаказаност за всеки негър или арап дето върши простотии в Европа, но да се говори ей така на ангро, общо за всички, само щото са чужденци е присъщо на едни други времена и идеологии.

Коментар

Не може да има динковци в Германия, защото ще ги арестуват. Да не мислите, че на немците не им се е искало да се намесят? Но те са прагматици. Как биха помогнали на близките си ако стане същото, ако са в затвора заради приятелите на джихадистите?! И аз нямаше да се намеся ако бях там, щях да изведа жена си и толкова. Докато мършите и колаборационистите имат право на глас и държавата е тяхна, нищо не може да се направи.

Коментар

Значи превантивно да наритаме или по-добре разстреляме всички неарийски изглеждащи, щото МОЖЕ да се окажат терористи, бандити, крадци или изнасилвачи...

Коментар

Не може да има динковци в Германия, защото ще ги арестуват. Да не мислите, че на немците не им се е искало да се намесят? Но те са прагматици. Как биха помогнали на близките си ако стане същото, ако са в затвора заради приятелите на джихадистите?! И аз нямаше да се намеся ако бях там, щях да изведа жена си и толкова. Докато мършите и колаборационистите имат право на глас и държавата е тяхна, нищо не може да се направи.
                              А спри се малко а!
                              Мога да се хвана на бас, че тоя динко или тоя перата са изнасилвали и били повече от тия 3-мата дето ги бяха съборили в калта.
                              За ДОКАЗАНИТЕ и осъдени за това продажби на НАРКОТИЦИ да не говорим.
                              Щото те са ги продавали на твойта дъщеря, а не на някой друг

Коментар

Те изнасилванията стават в последствие, когато тия изроди вече са ТУК! Ако имаше динковци в Германия, жените там нямаше да изживеят ужаса на Кьолн!
                                Значи превантивно да наритаме или по-добре разстреляме всички неарийски изглеждащи, щото МОЖЕ да се окажат терористи, бандити, крадци или изнасилвачи?

Ми то ние си имаме едни 10-15% в държавата, отговарящи напълно на тези външни характеристики с които може да започнем веднага....процеса

А и до сега, като нямахме такива страшни демони в България, не съм забелязал да е спаднала престъпността, изнасилванията или убийствата.

Коментар

Working...
                                X