Първоначално изпратено от redcretin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да приемаме ли бежанци ?
Collapse
X
-
Last edited by Jay Gould; 12.04.2016, 18:23.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеДа си прочел някъде да го предлагам?!
Сега само чалъми останаха ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
Но не и общо говорене и настройване на цялото общество срещу всеки и всичко различно.
Коментар
-
Играят си с търпението на хората! България ще изригне! Ето една статия, която описва сллучващото се! Посягат на най-исконните български ценности! Подобно на опитите за подмяна в образованието! На хората им е писнало! Не стига, че са затънали в беднотия, но подобна репресия и гавра от страна на държавата, може да прелее чашата на търпението!
Грантаджиите вън от родината заедно с бежанците! България е на българите и имаме право да я пазим като Низамов
Цацаров да арестува незаконни мигранти вместо да заключва патриоти, бранещи родината
http://www.blitz.bg/news/article/405042
Работата с бежанците у нас е точно, както е рекъл класикът: едно е да искаш, друго е да можеш, трето и четвърто е да го направиш. Динков Вълев, прочул се вече като Ловецът на бежанци, просто го направи. Залови абсолютно незаконно проникнали в държавата ни граждани на границата с Турция. За радост на всички родолюбци, го последваха и още истински българи - последният е нашумелият от два дни насам покрай клип в интернет, на който се вижда, че залавя бежанци - Петър Низамов-Перата. И него обаче побързаха да го очернят, изсипа се цял тон помия срещу Низамов, включително от ефирите на националните телевизии, които се опитаха да го изкарат престъпник, наркотрафикант и какво ли още не. Обаче българите вече отдавна знаят от кого са платени репортажите в грантовите телевизии и не се вързаха. А напротив - обявиха, че готвят протест в негова защита и срещу решението на Сотир Цацаров той да бъде арестуван. И дори се запитаха защо главният прокурор не защитава българите, а играе по свирката на платените от "Америка за България" грантаджийски телевизии.
Защото за всеки родолюбец е ясно, че и Вълев, и Низамов сложиха край на всякави дивотии от сорта екшън плановете на еврочиновниците в Брюксел за справяне с бежанската криза и сополиви покани на лелята канцлер Меркел, която вкара Европа в такава беля, че май скоро ще я споменават наред с друг един неин печално известен сънародник.
Младокът Вълев иска да има сигурност в държавата и го прави. Младокът Вълев, както и последователят му Низамов, може да се пребори за нея и го прави. А го прави на частни начала, защото очевидно не може да разчита на държавните. Та им показва, че ако иска никой да не минава границата ни незаконно, има начин да я оварди. Ако пази населението от неидентифицирани субекти по улиците ни и бежанските ни лагери, има как те да не стигат до там. И ако някой наистина се бори за ред и правата на човека у нас, може да успее.
Понеже българските граждани и те са човеци и също имат права. А тези права предвиждат да имат сигурност и ред в собствената си държава.
Нещо, което хленчещите по повод и без повод от „Протестна мрежа” и Хелзинкския комитет не само не могат да им осигурят, но и се опитват да го провалят. Понеже, ако ги сложат на мястото на Динко Вълев или Петър Низамов, растителността околовръст неудържимо ще избуи от обилно наторяване.
Затова, алчни грантаджийчета и протестърчета, папкайте и слушкайте когото трябва, за да си получавате паричките и оставете България на българите. За разлика от Динков Вълев и Петър Низамов, вие не сте такива. И затова и вашите протести са съставени от броящи се на тлъсто платени палаткаджии, а тях ги защитава целият народ. През тази граница вас със сигурност всички българи на драго сърце ще ви изпроводят навън при господарите ви!
Звездомира МАСТАГАРКОВА, БЛИЦ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеДа си прочел някъде да го предлагам?!
Аз примерно съм ЗА засилване на мерките по границата с военни и полиция, но не и динковци!
Задължителна регистрация на всеки влязъл в България и прилагане на споразумението с Турция, като им връщаме тия заловени у нас.
Задължително проучване на произход, история на всеки който иска да остане у нас (ако му се разреши разбира се).
Но не и общо говорене и настройване на цялото общество срещу всеки и всичко различно.
Ще пропусна думите за мърши, колаборационисти и т.н., щото не мисля, че са на нивото ти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение??? Е нали това предлагаш???http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеАз съм на мнение, че първо се почиства собствената къща! Без никакво колебание и без никакво чудене!
Почни от цацаратурата! Днес е изказала мнение, което не те устройва.....което рядко и се случва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеТова май освен теб никой друг не го казва!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеАз съм на мнение, че първо се почиства собствената къща! Без никакво колебание и без никакво чудене!http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеТова май освен теб никой друг не го казва!
Аз не съм за безнаказаност за всеки негър или арап дето върши простотии в Европа, но да се говори ей така на ангро, общо за всички, само щото са чужденци е присъщо на едни други времена и идеологии.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеНе може да има динковци в Германия, защото ще ги арестуват. Да не мислите, че на немците не им се е искало да се намесят? Но те са прагматици. Как биха помогнали на близките си ако стане същото, ако са в затвора заради приятелите на джихадистите?! И аз нямаше да се намеся ако бях там, щях да изведа жена си и толкова. Докато мършите и колаборационистите имат право на глас и държавата е тяхна, нищо не може да се направи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеЗначи превантивно да наритаме или по-добре разстреляме всички неарийски изглеждащи, щото МОЖЕ да се окажат терористи, бандити, крадци или изнасилвачи...http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеНе може да има динковци в Германия, защото ще ги арестуват. Да не мислите, че на немците не им се е искало да се намесят? Но те са прагматици. Как биха помогнали на близките си ако стане същото, ако са в затвора заради приятелите на джихадистите?! И аз нямаше да се намеся ако бях там, щях да изведа жена си и толкова. Докато мършите и колаборационистите имат право на глас и държавата е тяхна, нищо не може да се направи.
Мога да се хвана на бас, че тоя динко или тоя перата са изнасилвали и били повече от тия 3-мата дето ги бяха съборили в калта.
За ДОКАЗАНИТЕ и осъдени за това продажби на НАРКОТИЦИ да не говорим.
Щото те са ги продавали на твойта дъщеря, а не на някой друг
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеТе изнасилванията стават в последствие, когато тия изроди вече са ТУК! Ако имаше динковци в Германия, жените там нямаше да изживеят ужаса на Кьолн!
Ми то ние си имаме едни 10-15% в държавата, отговарящи напълно на тези външни характеристики с които може да започнем веднага....процеса
А и до сега, като нямахме такива страшни демони в България, не съм забелязал да е спаднала престъпността, изнасилванията или убийствата.
Коментар
Коментар