Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 22.02.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеАбе освен несправедливостта, другото нещо което не мога да понасям е самочувствието...
сега по добре ли си.понасяш ли се
и аз не понасям дървени философи но ги чета и им отговарям.интелектуална тема все пак.
п.с
наздраве, Наивник.по едно малкоИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеАбе освен несправедливостта, другото нещо което не мога да понасям е самочувствието...)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЕййййй, всички сме се събрали в политика и никой едно наздраве не казваАе на здраве!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеда не оспамваме хубавата тематрай си сега
Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАлтернативата е народен контрол и нетърпимост към безобразията на всички политици... За начало оставка на герболшевиките- избори и програмно правителство от експерти, а не калинки..под строг контрол от сега на гражданското общество.. ..Дилетанчо нали Вожда ти се гордееше , че носи отговорност- е сега да си подаде оставката след народното недоволство в следствие на проваленото му бездарно управление
Краде от пенсионерите, от Образованието на децата, от Здравеопазването на народа............ Долен Политически Травестит!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Коментар
-
не ,ама тоя е мн нагло копеле,
та и аз не се сдържах, да го е.а
пп гледам от Варна си станал
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениечетеш ли ги бе космарлака ти
Наивник, не можах да се сдържа прописах
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеПрави си я непрекъснато !!трай си сега
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1778274
Дилетанчо взеха да ви горят бушонитеи този ли си слугувал
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеИ,алтернативата е...........
Сами си слагаме капаците.
Сами си плюем на свободата.
АЛТЕРНАТИВАТА е
Контрол
Промяна на закони
Участие на гражданството във всички регулаторни комисии на държавата
Референдуми по важни въпроси(естествено, след промяна и на този закон)
Публичност на всички големи поръчки, ясни правила по тях
Няма да детайлизирам, но основното е - публичност, прозрачност и контрол.
другото е, яхване от поредната клика на комунистическото ядро
Коментар
-
Алтернативата е народен контрол и нетърпимост към безобразията на всички политици... За начало оставка на герболшевиките- избори и програмно правителство от експерти, а не калинки..под строг контрол от сега на гражданското общество.. ..Дилетанчо нали Вожда ти се гордееше , че носи отговорност- е сега да си подаде оставката след народното недоволство в следствие на проваленото му бездарно управление
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеако си промениш още веднъж мнението.считай,че съм си направил сметкатаМнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеАми ако не си си направил много добре сметката , ще отнесеш боя , дори и с винкел!
Ами помагал съм и така на много мислещи се за интелигентни с винкел... ами не им е приятно после
- но изненадата е по-голяма от последващия интелекта ефект
П.С. понякога се оказва, че интелекта и шамарите вървят ръка за ръка
- липсата на шамари не помага дори и на винкелоносачаИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
http://bulgaria.actualno.com/Prolet-...ws_415838.html
Посвещавам на такива като Дилетанта, които прием вярата си в господарите си за меродавна и си мислят, че са единствената алтернатива- ХА-ХА..Обичам народа си и се възхищавам на силата му да помете изедниците и корумпираните политици комунисти и герболшевики
Коментар
Коментар