Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 22.02.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАко са го гръмнали баш на конференцията, турската дума може и да е уйдурма, ама може и да не е. Не знам как е на турски отклоняване на вниманието. Не мога да знам всичко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеЕмоциите за Буда са актуалната тема в момента
Може би малко по нататък пак ша те помоля да коментираш атентата с/у ДоганБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДПС са турци. Ако ми кажеш какво е станало, като признат полиглот, ще ти кажа коя е турската дума. Иначе не я следя от близо политиката. От акъл го докарвам. Ум е българската дума.
Може би малко по нататък пак ша те помоля да коментираш атентата с/у Доган
Коментар
-
Че никой не може да ме убеди да гласувам за престъпник, това е ясно.
Освен това много мразя лъжците. Страшно много!
А Бойко Борисов тази сутрин излъга в ефир МНОГОКРАТНО.
Излъга че е представлявал оперативен интерес за службите защото "охранявал Тодор Живков като ходели по митинги" Нагла гнусна лъжа! По какви митинги ходеше Живков 1997г? Пък и представлявал интерес .... Нагъл лъжец!
Друга лъжа. Службите се интересували от него щото охранявал Царя и ходели на предизборни обиколки. Пак НАГЛА лъжа. През 1997г Царя не участва в изборите. Мръсен герберски лъжец.
Друга лъжа. Делото "Буда" било заведено заради взривената кола на Цветелина. Пак нагла лъжа. Делото е заведено един месец ПРЕДИ взрива.
Да не говорим за простотиите за Костов и Атанасов.
Само за десетина минути премиерът на България изръси толкова много лъжи, че стигат за оставките на десетина премиери в Европа, а в Япония щеше да има двайсетина сепуку,Last edited by X_Y; 06.02.2013, 09:29.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеМечок, да коментираш какво се случи в НДК по време на ДПС конференцията
ПС. каква е турскат дума Уйдурма лиБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение... Не са ли престъпните групировки част от репресивния апарат на държавата ??? Помагал е на държавата значи....
И сър Хенри Морган е помагал на Короната - разбира след като е избесил всички флибустери които не е познавал ( но преди това изрично ги е предупредил да се откажат от занаята ,след като самия той е назначен за губернатор на Ямайка) ....Към днешна дата ползата от файдата е,че гроба на Съра потъва в морето след едно от големите земетресения след смъртта му - виж в уйкипедията,че сега ме мързи....
Друг по печален случай е Алфонс Капоне - служил вярно и предано на родината си (въпреки че е дете на италиански имигранти...) по време на "Сухия режим",изрично е предупреден да не се самозабравя и да не участва в изборите за кмет на Чикаго ( с най-многолюдни италиански емигранти и днес)през 1934 г. ....Ал обаче им тегли една майна и нататък Историята всички я знаем - изфабрикувано обвинение за укриване на данъци и т.н......
Поуката е - когато се смеси властта от подземния свят с тази от реалната политика - резултатите са плачевни за държавата!
Неслучайно в Италия,САЩ ,а дори и в Русия днес, мафията не излъчва явни кандидат-политици....
Но понеже ние сме първобитно племе с корени от Средна Азия,сме много назад с матрияла!
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНищо...Да си беше останал там.....Що му трябваше да става мин. председатал ?
За да ни разнасят по света, че мафията си има държава !!! ?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеБил е в престъпна групировка. И какво от това. Не са ли престъпните групировки част от репресивния апарат на държавата ??? Помагал е на държавата значи. То ако не беше така, самото олицетворение на държавата , царят, нямаше да го избере за главен секретар на МВРто.
ПС. каква е турскат дума Уйдурма ли
Коментар
-
Asen Jordanow в шоуто на Слави: "Има още документи за агент Буда" .Не знам как ще будува след тия думи агент Буда,ама Баце сън нема да го хване.
И такааааа шоуто продължава ТВ “Ал Джазира”, която често отправя посланията на терористите. Та она съобщи ,че .Хизбула” отрича каквато и да е съпричастност към атентата в Бургас> http://www.pik.bg/hizbula-otreche-at...el-bil-glupav/
пп.Джей ,,Биволът'' си е ок .Споко не е хакнат .Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеБил е в престъпна групировка. И какво от това.
За да ни разнасят по света, че мафията си има държава !!! ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеДаааа, и зрителите на БТВ ще научат истината за "Буда".
Собственика на сайта беше при Слави и ясно и категорично потвърди, че Бойко е бил бандит. И ТОВА е важното, а не дали е донасял за контактите си на ЦСБОП. Всъщност ако беше донасял, щеше да има някакво минимално извинение.Ама той си е бил ВЕРЕН на престъпната групировка.
И ми е много интересно как медиите изкривяват скандала.
Когато беше скандала с Мишо Бирата огромна част от медийния интерес беше насочен към това КАК е изтекла информацията(СРСто). А това ИЗОБЩО не е важно. Важно беше ДАЛИ разговорът е автентичен. Пък как е изтекъл....
Сега пак. Въпросът който медиите коментират е ДАЛИ Бойко е донасял на службите. А важното е ДАЛИ е бил в престъпна групировка.
Явно медийните манипулатори са много умели. Както и платените герберски писачи по форумите.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеИ ти като тиквата не знаеш какво пишеш. Направо изби тъпомера......
И като ги включат в списъка и гръмнат бомбите( защото арабите така отмъщават) , ти къде ще бъдеш ? А децата ти ? А близките ти ?...
Днес направо затънахте като пилета в калчища.....Пяна ви излиза около устата....На кой пяна , на кой течност.....Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеИ ти като тиквата не знаеш какво пишеш. Направо изби тъпомера......
И като ги включат в списъка и гръмнат бомбите( защото арабите така отмъщават) , ти къде ще бъдеш ? А децата ти ? А близките ти ?...
Днес направо затънахте като пилета в калчища.....Пяна ви излиза около устата....На кой пяна , на кой течност.....
А защо да сме затънали в кълчища? Нали се видя що за глупав компромат е Буда. Дори заклетия комунист Райдовски ви го каза. Абе работата е на Румен Петков, какво искаш от него. То и за това понякога се иска интелект.
Коментар
Коментар