Първоначално изпратено от kev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 10.01.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЗначи съм прав като вярвам на очите си
"Лек типаж" и "мазен трол"
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЗначи съм прав като вярвам на очите си
Коментар
-
Договорите за Белене ТРЯБВА да са на 100% ясни за правителството - ако не са ясни значи имаме правителство от 100% ИДИОТИ.
Всичките тези глупости дето вървят сега по новините е за да може Бойко да се оправдае за следващия подарък, който ще направи на Русия. Не знам какъв ще, дали ще им купи реакторите и ще ги сложи в Козлодуй, дали ще им плати грандиозно обезщетение - няма значение. ТИКВАТА ЩЕ НАПРАВИ ПОДАРЪК НА РУСНАЦИТЕ.
В момента целия цирк е за да се убеди българската общественост че няма как да не платим и то много, за нещо на руснаците.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНе знам кой е Сашо. Но този който вкарва с все сила руската мафия в България е Бойко Борисов. Лукойл, полягането пред Газпром - макар да приказва демагогски глупости пред избирателите, глупостите покрай Ще правим, няма да правим Белене, ще купуваме няма да купуваме реактор, ще пляскаме руснаците или те ще ни пляскат. Всичко идва от шизофренията на Бойко. Който под масата продава България на руснаците, а по телевизията приказва наобратно.
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеСАШЕ, ако беше толкова лесно, да се справиш с монополите зад които стои Русия, и руската мафия, досега Боко щеше да ги накара да пикаят в шише.
Щом и Европа не може да се справи с този проблем , значи е сложен и изисква време и диверсификация на доставките. Затова пикаят кръв, че правим проучване на сабствени находища. В тази държава Русия, скоро ,ще има гражданска война. Помни ми думата!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеСАШЕ, ако беше толкова лесно, да се справиш с монополите зад които стои Русия, и руската мафия, досега Боко щеше да ги накара да пикаят в шише.
Щом и Европа не може да се справи с този проблем , значи е сложен и изисква време и диверсификация на доставките. Затова пикаят кръв, че правим проучване на сабствени находища. В тази държава Русия, скоро ,ще има гражданска война. Помни ми думата!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от СоколовВвВ Разгледай мнениеБез помощ от зависимите правителства до сега на прехода.Така да.
Защо не ми говориш за национализация тогава, а пак за демократичното правителство? Освен с пазарни методи с какво друго да му повлияе,тук не сме в Китай или в Русия.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеБойко Борисов. Монополите в България се регулират от Комисията за защита на конкуренцията и от ДКЕВР.
И двете ка под пряк контрол на народното събрание, а то е под пряк контрол на Бойко Борисов.
Така че всички проблеми с монополи идват само от едно място. Голямата Тиква начело на държавата
Щом и Европа не може да се справи с този проблем , значи е сложен и изисква време и диверсификация на доставките. Затова пикаят кръв, че правим проучване на сабствени находища. В тази държава Русия, скоро ,ще има гражданска война. Помни ми думата!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеТочно така! И руското правителство и руските подлоги в България помагат на монополите! Кои са те?????
Ето ги:
И двете ка под пряк контрол на народното събрание, а то е под пряк контрол на Бойко Борисов.
Така че всички проблеми с монополи идват само от едно място. Голямата Тиква начело на държавата
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеБез помощ от правителството монополи не могат да съществуват господин Кели !!!
Защо не ми говориш за национализация тогава, а пак за демократичното правителство? Освен с пазарни методи с какво друго да му повлияе,тук не сме в Китай или в Русия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеБез помощ от правителството монополи не могат да съществуват господин Кели !!!
Ето ги:
Сергей Дмитриевич Станишев е български политик, министър-председател на осемдесет ... е роден на 5 май 1966 г. в град Херсон, СССР (днешна Украйна). ... Сергей Станишев е съветски, след това руски гражданин до 1996 г., ...
Кой го е избрал този да брани българските интереси?????
Андрей Луканов е роден през 1938 г. в Москва в семейството на известния български комунист Карло Луканов. Той е съветски гражданин по рождение и придобива българско поданство на 6-годишна възраст, когато се премества да живее в България със семейството си.
Още един спинозен шпионин на ссср, Бог да му прости!
Жан Виденов е роден на 22 март 1959 г. в гр. Пловдив. Завършва "Международни икономически отношения" в МГИМО, Москва през 1985
Румен Овчаров е роден на 5 юли 1953 г. в Бургас[1]. В периода 1979–1984 завършва висше образование в Московския институт по енергетика,
Още един руски шпионн!
След излежаване на присъдита си Георги Димитров получава съветско гражданство и заминават за Съветския съюз, където остават до края на Втората световна война
През следващите години Васил Коларов заема различни научни и политически постове в Съветския съюзВълко Червенков е роден в Златица, но се премества в София и от 1919 г. участва в дейността на БКП. През есента на 1924 г., заедно с Яко Доросиев и Иван Минков, влиза в т.нар. Специална наказателна група към Централния комитет на БКП, която трябва да координира терористичната дейност на Военната организация на партията. През 1925 г. е задочно осъден на смърт за множество планирани убийства, наредени от БКП и Коминтерна, и заминава за Съветския съюз. Там заема различни номенклатурни постове в структурата на Коминтерна. Завербуван е от НКВД като агент на съветските тайни служби с кодовото име Спартак.Действията на Русия убеждават Стамболов в истинската цел на нейната имперска политика - превръщането на България в руски протекторат и използването и за домогване до Проливите - доктрина на руския империализъм, формирана още от Петър I. Руските интереси са в разрез с българските стремежи за национална независимост и национално обединение, изразени в управлението на Стамболов. Стамболов остро се противопоставя на всеки опит за вмешателство в българските дела, особено на Русия.Last edited by 4un4o; 17.09.2012, 14:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеИ като си толковаа умна можеш ли да кажеш кой стои зад монопшолите в Бг?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеВие с Чунчо, не бяхте ли отявлени ГЕРБери
По-съкрушителна оценка за днешното управление трудно може да се даде, а вие аплодирате.
Те това е истината за днешната ситуация.
Браво, Соколов и Чунчо, имате наченки на обективизъм
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеВие с Чунчо, не бяхте ли отявлени ГЕРБери
По-съкрушителна оценка за днешното управление трудно може да се даде, а вие аплодирате.
Те това е истината за днешната ситуация.
Браво, Соколов и Чунчо, имате наченки на обективизъмБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар