IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 10.01.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
    Тц, не си съвсем прав! По-точно си субективно прав за себе си, защото информацията която човек възприема по зрителен път е около 60-70%. Но има и къп други сетива и интуиция, които също играят важна, макар и често пъти неосъзната роля за формирането на нашите възгледи, убеждения и мироглед. С две думи - не вярвай на всичко което виждаш и чуваш!
    "Лек типаж" и "мазен трол"
    Лек типаж е Айн Ранд, а Дейвид Кели е мазен трол !!!
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Значи съм прав като вярвам на очите си

Тц, не си съвсем прав! По-точно си субективно прав за себе си, защото информацията която човек възприема по зрителен път е около 60-70%. Но има и къп други сетива и интуиция, които също играят важна, макар и често пъти неосъзната роля за формирането на нашите възгледи, убеждения и мироглед. С две думи - не вярвай на всичко което виждаш и чуваш!
      "Лек типаж" и "мазен трол"

Коментар

Много ясно - политик като ти говори почти сигурно те лъже. Виж на очите си човек може много повече да вярва.

Коментар

• Договорите за Белене ТРЯБВА да са на 100% ясни за правителството - ако не са ясни значи имаме правителство от 100% ИДИОТИ.

Всичките тези глупости дето вървят сега по новините е за да може Бойко да се оправдае за следващия подарък, който ще направи на Русия. Не знам какъв ще, дали ще им купи реакторите и ще ги сложи в Козлодуй, дали ще им плати грандиозно обезщетение - няма значение. ТИКВАТА ЩЕ НАПРАВИ ПОДАРЪК НА РУСНАЦИТЕ.

В момента целия цирк е за да се убеди българската общественост че няма как да не платим и то много, за нещо на руснаците.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            Не знам кой е Сашо. Но този който вкарва с все сила руската мафия в България е Бойко Борисов. Лукойл, полягането пред Газпром - макар да приказва демагогски глупости пред избирателите, глупостите покрай Ще правим, няма да правим Белене, ще купуваме няма да купуваме реактор, ще пляскаме руснаците или те ще ни пляскат. Всичко идва от шизофренията на Бойко. Който под масата продава България на руснаците, а по телевизията приказва наобратно.

tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
              САШЕ, ако беше толкова лесно, да се справиш с монополите зад които стои Русия, и руската мафия, досега Боко щеше да ги накара да пикаят в шише.
              Щом и Европа не може да се справи с този проблем , значи е сложен и изисква време и диверсификация на доставките. Затова пикаят кръв, че правим проучване на сабствени находища. В тази държава Русия, скоро ,ще има гражданска война. Помни ми думата!
              Не знам кой е Сашо. Но този който вкарва с все сила руската мафия в България е Бойко Борисов. Лукойл, полягането пред Газпром - макар да приказва демагогски глупости пред избирателите, глупостите покрай Ще правим, няма да правим Белене, ще купуваме няма да купуваме реактор, ще пляскаме руснаците или те ще ни пляскат. Всичко идва от шизофренията на Бойко. Който под масата продава България на руснаците, а по телевизията приказва наобратно.

Коментар

САШЕ, ако беше толкова лесно, да се справиш с монополите зад които стои Русия, и руската мафия, досега Боко щеше да ги накара да пикаят в шише.
                Щом и Европа не може да се справи с този проблем , значи е сложен и изисква време и диверсификация на доставките. Затова пикаят кръв, че правим проучване на сабствени находища. В тази държава Русия, скоро ,ще има гражданска война. Помни ми думата!
                Чунчо, а Татарстан - Болгария !!!
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от СоколовВвВ Разгледай мнение
                  Без помощ от зависимите правителства до сега на прехода.Така да.
                  Защо не ми говориш за национализация тогава, а пак за демократичното правителство? Освен с пазарни методи с какво друго да му повлияе,тук не сме в Китай или в Русия.
                  Да бе, цар Колад, цар Дионисий и цар Калоян са виновни !!!
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                    Бойко Борисов. Монополите в България се регулират от Комисията за защита на конкуренцията и от ДКЕВР.

И двете ка под пряк контрол на народното събрание, а то е под пряк контрол на Бойко Борисов.

Така че всички проблеми с монополи идват само от едно място. Голямата Тиква начело на държавата

Коментар

Точно така! И руското правителство и руските подлоги в България помагат на монополите! Кои са те?????
                      Ето ги:
                      Бойко Борисов. Монополите в България се регулират от Комисията за защита на конкуренцията и от ДКЕВР.

И двете ка под пряк контрол на народното събрание, а то е под пряк контрол на Бойко Борисов.

Така че всички проблеми с монополи идват само от едно място. Голямата Тиква начело на държавата

Коментар

Без помощ от правителството монополи не могат да съществуват господин Кели !!!
                        Без помощ от зависимите правителства до сега на прехода.Така да.
                        Защо не ми говориш за национализация тогава, а пак за демократичното правителство? Освен с пазарни методи с какво друго да му повлияе,тук не сме в Китай или в Русия.

Коментар

Точно така! И руското правителство и руските подлоги в България помагат на монополите! Кои са те?????
                          Ето ги:

Сергей Дмитриевич Станишев е български политик, министър-председател на осемдесет ... е роден на 5 май 1966 г. в град Херсон, СССР (днешна Украйна). ... Сергей Станишев е съветски, след това руски гражданин до 1996 г., ...
                          Кой го е избрал този да брани българските интереси?????

Андрей Луканов е роден през 1938 г. в Москва в семейството на известния български комунист Карло Луканов. Той е съветски гражданин по рождение и придобива българско поданство на 6-годишна възраст, когато се премества да живее в България със семейството си.
                          Още един спинозен шпионин на ссср, Бог да му прости!

Жан Виденов е роден на 22 март 1959 г. в гр. Пловдив. Завършва "Международни икономически отношения" в МГИМО, Москва през 1985

Румен Овчаров е роден на 5 юли 1953 г. в Бургас[1]. В периода 1979–1984 завършва висше образование в Московския институт по енергетика,
                          Още един руски шпионн!

След излежаване на присъдита си Георги Димитров получава съветско гражданство и заминават за Съветския съюз, където остават до края на Втората световна война

През следващите години Васил Коларов заема различни научни и политически постове в Съветския съюзВълко Червенков е роден в Златица, но се премества в София и от 1919 г. участва в дейността на БКП. През есента на 1924 г., заедно с Яко Доросиев и Иван Минков, влиза в т.нар. Специална наказателна група към Централния комитет на БКП, която трябва да координира терористичната дейност на Военната организация на партията. През 1925 г. е задочно осъден на смърт за множество планирани убийства, наредени от БКП и Коминтерна, и заминава за Съветския съюз. Там заема различни номенклатурни постове в структурата на Коминтерна. Завербуван е от НКВД като агент на съветските тайни служби с кодовото име Спартак.Действията на Русия убеждават Стамболов в истинската цел на нейната имперска политика - превръщането на България в руски протекторат и използването и за домогване до Проливите - доктрина на руския империализъм, формирана още от Петър I. Руските интереси са в разрез с българските стремежи за национална независимост и национално обединение, изразени в управлението на Стамболов. Стамболов остро се противопоставя на всеки опит за вмешателство в българските дела, особено на Русия.
                          Last edited by 4un4o; 17.09.2012, 14:49.

Коментар

И като си толковаа умна можеш ли да кажеш кой стои зад монопшолите в Бг?
                            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                              Вие с Чунчо, не бяхте ли отявлени ГЕРБери

По-съкрушителна оценка за днешното управление трудно може да се даде, а вие аплодирате.
                              Те това е истината за днешната ситуация.
                              Браво, Соколов и Чунчо, имате наченки на обективизъм
                              И като си толковаа умна можеш ли да кажеш кой стои зад монопшолите в Бг?

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                                Вие с Чунчо, не бяхте ли отявлени ГЕРБери

По-съкрушителна оценка за днешното управление трудно може да се даде, а вие аплодирате.
                                Те това е истината за днешната ситуация.
                                Браво, Соколов и Чунчо, имате наченки на обективизъм
                                СоколофФфФ е Айн Ранд, пък Чунчо е Дейвид Кели !!!
                                tnm

Коментар

Working...
                                X