Първоначално изпратено от LANDLORD 31
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 10.01.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеЗначи всички ние които си плащаме редовно парно,тока, мобилните ,лизинги и кредити през последните 10 години излиза ,че сме глупави , а оная час де се скатаваха ще им опростят дълговете!!Похвално!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706Лорде, ако амнистират дългове на ипотекари, цените на имотите ще се сринат и сегашният спад ще изглежда като детска песен.
Закона е крайно необходим. Той ще предпазва от ново балониране. Вече банките няма да калкулират риска в размера на лихвата, а ще го оценяват предварително. Така лошите кредити ще паднат до нормално едноцифрено число, а банките няма да финансират безумни и неатрактивни проекти. Пазара ще изхвърли боклука и ще останат само качествени проекти чийто продукт ще се търси все повече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеЗначи всички ние които си плащаме редовно парно,тока, мобилните ,лизинги и кредити през последните 10 години излиза ,че сме глупави , а оная час де се скатаваха ще им опростят дълговете!!Похвално!
Не е толкова просто както го изкарваш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеА защо? Ние сме единствената държава без закон за фалит на физическите лица!
А ако си кредитополучател искаш да ти наследяват и борчовете ли? Ех робска психика. Няма, искам да съм си роб!Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеВъобще не съм съгласна да се амнистират борчовете касаещи физически лица >http://paper.standartnews.com/bg/art...article=424164
А ако си кредитополучател искаш да ти наследяват и борчовете ли? Ех робска психика. Няма, искам да съм си роб!
Коментар
-
Шефът на ОЛАФ Джовани Кеслер идва у нас на 27 и 28 септември. Целта на визитата му е да се запознае с резултатите в борбата с измамите.
http://www.cross.bg/1328209
Няма смисъл да бие път до тук, резултати в борбата с измамите няма, чакат се през втория мандат на ГЕРБ, когато ще започнат да се случват ЦВЕТАНОВИТЕ ЧУДЕСА!
Коментар
-
Въобще не съм съгласна да се амнистират борчовете касаещи физически лица >http://paper.standartnews.com/bg/art...article=424164Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНе е така. Аз говоря за философска доктрина, а ти ми опонираш с психология и става манджа с грозде !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от СоколовВвВ Разгледай мнениеКаква доктрина бре, какви глупости.Няма логически вериги в много от изказванията ви твърденията, камо ли от мислите ви.
Ето и да видиш кое как би трябвало да е, а не какво ти си мислиш или те карат да мислиш.
А иначе квалификациите и те са неправилни, тъй като са на база погрешна логика.Така ли е?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеСоколов, това са американски обективисти, създатели на човеконенавистническата обективистка доктрина, според която съществува обективна истина !!!
Ти къде се слагаш ???
Ето и да видиш кое как би трябвало да е, а не какво ти си мислиш или те карат да мислиш.
"индивидуална специфика на психичните процеси
"Диференциална когнитология – различия в познавателните процеси"
Индивидуални параметри на възприятието: прецептивен контрол и стил
Концепции за типовете възприятия:
Според различни изследвания хората се разделят на следните видове, в зависимост от своето възприятие:
Аналитични и синтетични.
Аналитичните проявяват тенденция да възприемат по-скоро отделните части на обекта, като изпитват трудност при отделяне на цялостната структура и са ориентирани към различията.
Синтетичните възприемат явленията като интегрирано цяло, като се ориентират към сходството между отделните части.
Автор - Роршах
Обективисти и субективисти.
Обективистите са ориентирани към устойчиво и точно възприятие. Докато субективистите се насочват към много по-широко поле на възприятието със субективна интерпретация, допълваща възприетия обект.
3. Концептуални /активни/ и перцептивни /пасивни/.
Концептуалните работят рационално и формулират хипотези за вярно решение при изпълнение на класификацията на обектите. Перцептивните използват метода на пробите и грешките, като се ръководят от непосредственото възприятие на стимула. Тези типове имат темпераментна и възрастова детерминация. Установено е темпераментова и възрастова детерминация на тези типове възприятия.
Уверени или оценяващи и внимателни или неоценяващи.
Уверените информират за своето възприятие с едно обобщение, в което включват и несъществуващи детайли. Неоценяващите дават подробни отчети за своето възприятие, като включват и най-малките детайли в него.
Автор: Бартлет
5. Дезинтегрирани и интегрирани.
Възприятието при дезинтегрираните е нестабилно и не е свързано пряко с възприеманата реалност. Възприятието при интегрираните е систематично, логично и реалистично.
6. Цветоориентирани и формоориентирани. Ориентираните предпочитат в основата на класификацията да дават цветови признаци, докато формоориентираните предпочитат признаците на формата. Изследвана е връзката на формоориентираните с шизоидните, а на цветоориентираните - циклоидните черти на личността.
Автор: Айзенк
7. Визуални и осезателни.
Визуалните разчитат при своите възприятия главно на зрителните образи, докато другите предпочитат осезателно-кинестетичния канал на информация.
Автор: Ловенфелд
Диференциални характеристики на вниманието и паметта
Индивидуалните особености на вниманието се свързват преди всичко с параметъра, наречен проницаемост. Високото равнище на проницаемостта се свързва с широкия фокус на вниманието, който не позволява да се забележат някои тънки различия, при което се достига “разливане” на стандарта. При ниско равнище на проницаемостта се проявява тесен фокус на вниманието, осигуряващ чувствителност към относително малки отличителни черти между обектите, както и точност при съблюдаване на стандарта."
А иначе квалификациите и те са неправилни, тъй като са на база погрешна логика.Така ли е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от СоколовВвВ Разгледай мнениеАха значи викаш извади логика за Б.Б от къде от откъслечни статии и заглавия от медиите.
Ами те днеска пак се пообъркаха за метрото, а виж ти си резултата от това.Резултат от дезинформацията на медиите или кривото огледало в което се оглеждаш е причина за заблудата ти.Това е.
За момента налива яко в касичката Лукойл, прави подарък след подарък на Газпром, и така и не може да се откъсне от Белене, което е просто смешно. Като цялото впечатление е че иска да даде пари на руснаците за Белене, но се чуди как да се опрвдае
Коментар
-
Първоначално изпратено от СоколовВвВ Разгледай мнениеахахах твоите измислици не помагат, нито фантазиите ти.Ужас.
На мен ли да ми викат така ? ахахахахахха
Е ще трябва да се създадат и такива критерии "лек типаж" и "мазен трол" това идва пак от вас резултата от вашите фантазии.Това разбирате ли го? аххаха
Ти къде се слагаш ???Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЛек типаж е Айн Ранд, а Дейвид Кели е мазен трол !!!
На мен ли да ми викат така ? ахахахахахха
Е ще трябва да се създадат и такива критерии "лек типаж" и "мазен трол" това идва пак от вас резултата от вашите фантазии.Това разбирате ли го? аххаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеДоговорите за Белене ТРЯБВА да са на 100% ясни за правителството - ако не са ясни значи имаме правителство от 100% ИДИОТИ.
Всичките тези глупости дето вървят сега по новините е за да може Бойко да се оправдае за следващия подарък, който ще направи на Русия. Не знам какъв ще, дали ще им купи реакторите и ще ги сложи в Козлодуй, дали ще им плати грандиозно обезщетение - няма значение. ТИКВАТА ЩЕ НАПРАВИ ПОДАРЪК НА РУСНАЦИТЕ.
В момента целия цирк е за да се убеди българската общественост че няма как да не платим и то много, за нещо на руснаците.
Ами те днеска пак се пообъркаха за метрото, а виж ти си резултата от това.Резултат от дезинформацията на медиите или кривото огледало в което се оглеждаш е причина за заблудата ти.Това е.
Коментар
Коментар