IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 10.01.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
    Добре НАИВНИК, виждаш ми се интелегентно парченце, та да те запитам, как може да се сравнява един малък търгаш - фирмаджия от всякакъв калибър, който не желае да внася нищо в хазната и да принуждава стажанти да му работят без пари с един наистина ерудиран премиер с инженерно образование? .
    Не знам за кого говориш. Не познавам нито фирмаджии търгаши, нито знам премиерът ни да има инженерно образование

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Всичките диктатори се кефят на титли и награди. Как пък не съм видял Обама, Клинтън, Гордън Браун или Тони Блеър да се хвалят с награди.

Всъщност е много просто, в целия цивилозаван свят знаят че не е готино да се парадира с награди. Едно защото създават впечатление че е прекалено важно външното одобрение, което говори за вътрешна несигурност и комплексарщина и второ защото самото изтъкване на някакви външни награди, освен нобелова може би, говори за доста сериозно съмнение че тези награди всъщност не са заслужени.
      малко ме интересува големите диктатори какво са правили......

за тебе това:

Награди и отличия на бате Бойко

„Обявяване на благодарност“ през 1985 г., 1987 г. и 1988 г.
      „Почетен знак III степен“ – за конкретен съществен принос при изпълнение на служебни задачи с изключително значение в борбата срещу престъпността, опазването на обществения ред и сигурността в Република България през 2002 година.
      „Почетен знак II степен“ – за проявен висок професионализъм и обезпечаване сигурността и обществения ред по време на посещението на президента на Руската федерация Владимир Путин през март 2003 г.
      „Огнестрелно оръжие“ – за постигнати високи резултати при изпълнение на служебните си задължения от министъра на вътрешните работи през 2003 година.
      „Кръст за полицейски заслуги с червена звезда“, от Министъра на вътрешните работи на Кралство Испания за заслуги към испанската полиция - 22 септември 2003 година.
      „Сребърен паметен медал“, от председателя на Националния организационен комитет за 100-годишнината от установяване на българо-американските дипломатически отношения, министъра на външните работи Соломон Паси.
      „Почетен медал на френската полиция“, от името на президента на Република Франция и от името на министъра на вътрешните работи, вътрешната сигурност и местните свободи.
      „Медал за бойно съдружие“, от заместник-директора на ФСБ на Русия.
      „Почетен жезъл“, от генералния директор на полицията на Испания.
      Сертификат за изключително добра работа и съществен принос в борбата против фалшивото евро — от директора на „Европол“ г-н Юрген Щорбек — през януари 2004 година.
      Сертификат от Министерството на вътрешните работи и Генералната дирекция на Турската национална полиция за изключително ценен принос в развитието на двустранните отношения между българската и турската полиция в борбата с организираната престъпност и корупцията.
      Сертификат за благодарност за изключителен принос в борбата с наркотиците от Службата за борба с наркотиците (ДЕА) към Департамента на правосъдието на САЩ.
      Почетна титла Командир на „Ордена на Звездата на Италианската солидарност“, от Президента на Република Италия - 13 юни 2006 г.[57]
      Кавалер на Големия Кръст на Ордена „За заслуги на Италианската република", от Министър-председателя на Република Италия - 15.10.2009 г.[58]
      „Европейската награда "Бронзов бик" от Асоциацията на данъкоплатците в Европа (АДЕ)" - 10 ноември 2009 г.[59]
      „Награда от Европол за добро сътрудничество с българските служби за сигурност" - 16 октомври 2010 г.[60]
      „Международна Награда на фондацията (Prix de la Fondation) на форума „Кран Монтана“ за усилията му и ангажимента в борбата с корупцията и организираната престъпност в България" - 29 октомври 2010 г.[61]
      „Награда за особен принос в развитието на тениса в България" от президента на „Тенис Европа” Жак Дюпре - 30 април 2012 г
      .[62]

наредиха ми от централата да се грижа за вас с позитивни послания ...... та викам си какво по позитивно от това............НалЕ равновесен

Коментар

• Аз мисля, чЕ достойната партия ГЕРБ ще спечели убедително следващите парламентарни избори и има защо, а ВИЕ?
        Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
          ами добре дошъл.....така си е при нас - весело и забавно ......но не ми скачай с бутонките ,че онези другите едвам ги разхвърлям от гърбината..Но ако си решил няма да ти се сърдя много...........
          Чунчо не ти ли помага, или викаш той по-добре да не се обажда

Иначе гледам платената част от ГЕРБ вече се дръпнала от този форум

Коментар

• Първоначално изпратено от Филю Разгледай мнение
            Не.Нов съм.И веднага това ми направи впечатление.И забавление.
            ами добре дошъл.....така си е при нас - весело и забавно ......но не ми скачай с бутонките ,че онези другите едвам ги разхвърлям от гърбината..Но ако си решил няма да ти се сърдя много...........

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
              Не слагай "комар" и "форекс" заедно с Йосиф!
              Нали знаеш, че в къщата на обесения не се говори за въже?
              хе хе хе .разкажи сега оная любимата ти приказка за "фалиралото форексче"...... хайде почвай , ще им е интересно на колегите.
              голяма шапка си .... шуменска , с най-твърда козирка.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                слагам си го веднага

кво стана днес .селнаха 20 точки златото и се качи от кеф на черешата ...чух че с шемета сте били големи дружки и пукате денонощно балони........ верно ли ве наивно момченце..... ех този шемет какъв е пич.

Коментар

• Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
                  Фърля боб, като сите комарджии! Виж че играе и форекс. Там са всички хазартозависими! Както казваше една приятелка, алкохола е до гроб, ама комара държи и 40 дни след смъртта. Подробности не са нужни, защото живота и е една трагедия
                  Не слагай "комар" и "форекс" заедно с Йосиф!
                  Нали знаеш, че в къщата на обесения не се говори за въже?
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

не се вълнувай равновесен..... принтни си ги и ще видиш как ще се успокоиш .
                    Всичките диктатори се кефят на титли и награди. Как пък не съм видял Обама, Клинтън, Гордън Браун или Тони Блеър да се хвалят с награди.

Всъщност е много просто, в целия цивилозаван свят знаят че не е готино да се парадира с награди. Едно защото създават впечатление че е прекалено важно външното одобрение, което говори за вътрешна несигурност и комплексарщина и второ защото самото изтъкване на някакви външни награди, освен нобелова може би, говори за доста сериозно съмнение че тези награди всъщност не са заслужени.

Коментар

филчо ти си петдесетия левак , който като му зацикли бедничкия и аморфен мозък почва да върти тази плоча ......така че мноого отдавна други местни пръчки ме забавляват с тези Истински факти............та не се напрягай за да ме впечатлиш .просто си позакъснял..... а ве Пчела това да не е новия ти ник.
                      Не.Нов съм.И веднага това ми направи впечатление.И забавление.

Коментар

• Добре НАИВНИК, виждаш ми се интелегентно парченце, та да те запитам, как може да се сравнява един малък търгаш - фирмаджия от всякакъв калибър, който не желае да внася нищо в хазната и да принуждава стажанти да му работят без пари с един наистина ерудиран премиер с инженерно образование? Нали никой тук не може да си позволи да подцени знанията които придобива един инженер ? Тогава откъде тази легенда за тиквата? Може би заради това , че човека ясно, точно и образно се изразява за разлика от турчина , испанеца и руснака , които по разбираеми причини не знаеха добре български език. Само СтаниШеф отскоро в опозиция научи добре български и вместо само да се лендзи, почна и да критикува.
                        Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

• Първоначално изпратено от Филю Разгледай мнение
                          Пиши,пиши че не съм сигурен дали си на изработка или на надница.По скоростта на писане и по дължината на постовете си мисля че си изработка,ама ти си знаеш.
                          филчо ти си петдесетия левак , който като му зацикли бедничкия и аморфен мозък почва да върти тази плоча ......така че мноого отдавна други местни пръчки ме забавляват с тези Истински факти............та не се напрягай за да ме впечатлиш .просто си позакъснял..... а ве Пчела това да не е новия ти ник.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                            Иди Амин носи титлите: Негово превъзходителство пожизненият президент фелдмаршал Хаджи доктор Иди Амин Дада, кавалер на "Кръста Виктория", ордена "За заслуги", "Военен кръст", властелин на всички земни животни и всички морски риби, последният крал на Шотландия, победител на Британската империя в цяла Африка и Уганда, професор по география, ректор на университета "Макерере".

И още един от по скорошно време

Правителството го е награждавало пет пъти с наградата Герой на Туркменистан.
                            не се вълнувай равновесен..... принтни си ги и ще видиш как ще се успокоиш .

Коментар

а на наивника да си го лепне на някой от многото монитори....:
                              ]
                              слагам си го веднага

Коментар

и ти ли пипна олигофренската зараза на "моите приятели".....бегай докато не си се вмирисал на пчели , монтита и пияни русинки ........... освен ако не си някой стара пръчка с ново име ...
                                Пиши,пиши че не съм сигурен дали си на изработка или на надница.По скоростта на писане и по дължината на постовете си мисля че си изработка,ама ти си знаеш.

Коментар

Working...
                                X