IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 10.01.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    С какво работи и какво работи - печка или духалка...?
    Работи с най добрата счетоводна програма която съм ползвал. Странд в мрежа под Дос. В момента вече не може да тръгне под дос на този уиндос.64 битовия. Лаптопа го взех за играчка.
    Иначе всичките ми стационарни компютри са с чекмеджета и хард дисковете се носят където е нужно. сега даже съм оборудван с хардове на лаптопи с usb
    Слагаш си го в джоба и си свиркаш. където има комп можеш да работиш.
    Last edited by 4un4o; 09.12.2012, 14:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      Тук с пентиума и 89-та излъга
      там някъде е било. Първият модел който излезе 386 и после ъпгрейди.Всъщност първият комп които купих (някъде 1985-6)беше Правец 8Д и още го пазя и работи.с касетофон.
      Last edited by 4un4o; 09.12.2012, 14:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
        Топ-лапите не ги обичам. Този го взех заради хубавата клавиатура. Иначе си имам стационарни машини. Едната е закупена 1989 г. и още работи. пентиум 2 на 75 мегахерца. Тогава струваше с принтера и цветният монитор 2700 долара.
        С какво работи и какво работи - печка или духалка...?

Коментар

Топ-лапите не ги обичам. Този го взех заради хубавата клавиатура. Иначе си имам стационарни машини. Едната е закупена 1989 г. и още работи. пентиум 2 на 75 мегахерца. Тогава струваше с принтера и цветният монитор 2700 долара.
          Тук с пентиума и 89-та излъга

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            На чунчо са му отворени и зачервени....Винаги е готов да поеме правата линия на партията......
            Аз съм купил 2 DELLа за последните 5 г, и съм супер доволен от тях , но повече от 3 г гаранция не съм виждал.....( може би защото не гледам последните цени от 3-4 К лв....)
            Много има вече с 4 години. Даже и в 1+++ диапазон. Което пак си е до късмет. Нали писах, че на синковецът гръмна на 3-я ден Дъно+Процесор смениха деладжии Сега е пушка

Коментар

Отворени ли са ти бузките - мераклии много. Както и да е. Аз залагам на добрия стар Делл. 4 години гаранция, виндовс в цената и т.н. Че те компютрите не са това което бяха. Рядко доживяват срока на гаранцията. Даже на синковецът от ся съм му казал да си събира пари за следващата машина, въпреки че е върха на сладоледа. А аз си карам на 6 годишна Тошиба Сателит дома и докат не гръмне - друго не ми трябва. Служебният ми е суперски Делл, но много грее пущината

Коментар

тази антивирусна не дава пиле да прехвръкне. Като запише системните файлове нищо повече не може да се пише върху тях. или да се изменят. заключва ги и край.
                За да инсталираш нещо трябва да я деактивираш и тогава.
                Има и чукчи заключвачка - цк ключе - щтракваш го и никой не може да припари до компа....когато няма захранване.....

Коментар

Отворени ли са ти бузките - мераклии много:rolleyes:. Както и да е. Аз залагам на добрия стар Делл. 4 години гаранция, виндовс в цената и т.н. Че те компютрите не са това което бяха. Рядко доживяват срока на гаранцията. Даже на синковецът от ся съм му казал да си събира пари за следващата машина, въпреки че е върха на сладоледа. А аз си карам на 6 годишна Тошиба Сателит дома и докат не гръмне - друго не ми трябва. Служебният ми е суперски Делл, но много грее пущината
                  На чунчо са му отворени и зачервени....Винаги е готов да поеме правата линия на партията......
                  Аз съм купил 2 DELLа за последните 5 г, и съм супер доволен от тях , но повече от 3 г гаранция не съм виждал.....( може би защото не гледам последните цени от 3-4 К лв....)

Коментар

Отворени ли са ти бузките - мераклии много. Както и да е. Аз залагам на добрия стар Делл. 4 години гаранция, виндовс в цената и т.н. Че те компютрите не са това което бяха. Рядко доживяват срока на гаранцията. Даже на синковецът от ся съм му казал да си събира пари за следващата машина, въпреки че е върха на сладоледа. А аз си карам на 6 годишна Тошиба Сателит дома и докат не гръмне - друго не ми трябва. Служебният ми е суперски Делл, но много грее пущината
                    тази антивирусна не дава пиле да прехвръкне. Като запише системните файлове нищо повече не може да се пише върху тях. или да се изменят. заключва ги и край.
                    За да инсталираш нещо трябва да я деактивираш и тогава.

Коментар

Прочети малко инфо за битдефендер и ще разбереш ,че е трудно да ти вкарат нещо.

Коментар

Че кат си се набутал отделно за седмица, кво не му харесваш на антивируса
                        И така, някой ако иска да ти пусне буби - ще го направи.
                        Прочети малко инфо за битдефендер и ще разбереш ,че е трудно да ти вкарат нещо.100 леФа ще ги прежаля.

Коментар

Имам закупен ундос 7. сега се чудя за антивирусна.
                          Че кат си се набутал отделно за седмица, кво не му харесваш на антивируса
                          И така, някой ако иска да ти пусне буби - ще го направи.

Коментар

Кво си имаш? Краден софт лЕ?
                            Имам закупен windows 7. сега се чудя за антивирусна.Някой има ли инфо за битдефендер?
                            Last edited by 4un4o; 09.12.2012, 14:05.

Коментар

А не имам си. даже ще си купя и
                              битдефендер!
                              Кво си имаш? Краден софт лЕ?

Коментар

Прецакал си се бре Софта ще ти струва още толкоз Пък и за 300-400 кинта моеше да му сложиш още малко екстри Ил ще краднеш софт
                                А не имам си. даже ще си купя и
                                битдефендер! Имах я за уидос 98 , и беше желязна. Не знам сега как е?

Коментар

Working...
                                X