IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 10.01.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    За Аугуста роман мога да напиша Но не съм ходил отдавна

Бреййй, че хубава стана тема политика. Най-накрая за нещо свястно се заприказва.
    Ей тва ми стана интересно
    http://www.hotelrodopa.com
    Селото е мн. хубаво - Хотела обаче е ПЪЛНА ОТВРАТ
    Ако искаш да си развалиш празника/уикенда - можеш да отидеш там
    обслужването е под всякаква критика - но няма как да е иначе в такива малки селца
    remember remember the fifth of november

Коментар

Ей тва също ми е в шортлиста
      http://www.zamacat.eu

Да кажа нещо и по темата, че да не ме изтрие модито Да го Д.... ГЕРБ
      Гадни са: Искат да плащаме данъци да ги ева

Коментар

• Ей тва също ми е в шортлиста
        http://www.zamacat.eu

Да кажа нещо и по темата, че да не ме изтрие модито Да го Д.... ГЕРБ

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
          Свети Врач. Миналата година ходих да я разгледам. Спокойно местенце., но не съм спал там. 4 звездният в сандански е с голям басейн. Сега съм фен на Аугуста Хисаря 78 лева стая с огромен топъл басейн с пързалка и страхотна сътрешна закуска с руска кухня. и някои неща ти ги правят пред теб.
          За Аугуста роман мога да напиша Но не съм ходил отдавна

Бреййй, че хубава стана тема политика. Най-накрая за нещо свястно се заприказва.
          Ей тва ми стана интересно
          http://www.hotelrodopa.com

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
            мисля - Хотел Велина - бившия на ЦК
            към обслужването - нямахме никакви забележки - освен хотела - посетихме и още 2 други кръчмета - та за два дни - обиколихме каквото можахме
            навсякъде, обаче цените бяха "солени" - та съм решил там вече да не ходя
            предпочитам у съседите - дето уж са в криза
            П.П. и не беше по празниците а една седмица преди коледа, но може вече ценоразписите да са били "празнични"
            Незнаеш къде да ходиш, или са те помислили за чичко паричко и са ти резнали зелката.Иди в Омара.(Велинград) една салата е 200 лева. и се консумира без ръце

Коментар

Това в кой хотел? Най вероятно е в Омар. 4 звезди. там не ходя, че им е малък басейна.
              мисля - Хотел Велина - бившия на ЦК
              към обслужването - нямахме никакви забележки - освен хотела - посетихме и още 2 други кръчмета - та за два дни - обиколихме каквото можахме
              навсякъде, обаче цените бяха "солени" - та съм решил там вече да не ходя
              предпочитам у съседите - дето уж са в криза
              П.П. и не беше по празниците а една седмица преди коледа, но може вече ценоразписите да са били "празнични"

Коментар

Абе принципно има много добри цени, за 60-70 кинта може да се намери Селект, Олимп, Велина... За 90 Двореца. Старите също са ги пипнали и си струват. Но по празниците трепят с лък. Както и да е. Няма да ги посетя по празниците Станаха ми на мен интересни някакви нови дестинации, Хасковски бани, Старозагорски... Но още не съм пробвал.
                Като стана въпрос за СПА, някой ходил ли е скоро на резиденцията в Сандански?
                Свети Врач. Миналата година ходих да я разгледам. Спокойно местенце., но не съм спал там. 4 звездният в сандански е с голям басейн. Сега съм фен на Аугуста Хисаря 78 лева стая с огромен топъл басейн с пързалка и страхотна сутрешна закуска с руска кухня. и някои неща ти ги правят пред теб.
                Last edited by 4un4o; 09.12.2012, 15:45.

Коментар

+++
                  Миналата година ходих за първи и ПОСЛЕДЕН път - тамЪ точно поради тази причина
                  двойна стая - 135 лв. с вкл. закуска, басейн и т.н.
                  кафето - 2,50 - пък аз и жена ми сутрин пием мин. по 3 .....
                  бирата - 5 лв. - пък мен като ми се отвори глътка под 6 не слизам (след ракиите де).......
                  за 2 нощувки - отидоха към 700-800 лева .......
                  Иначе за Хубавото е Хубаво - обслужването - навсякъде е мн. добро, гозбите - Харни и т.н., но с тези ЦЕНИ - НАИСТИНА ЩЕ СИ ИЗЯДАТ ХЛЯБА
                  Абе принципно има много добри цени, за 60-70 кинта може да се намери Селект, Олимп, Велина... За 90 Двореца. Старите също са ги пипнали и си струват. Но по празниците трепят с лък. Както и да е. Няма да ги посетя по празниците Станаха ми на мен интересни някакви нови дестинации, Хасковски бани, Старозагорски... Но още не съм пробвал.
                  Като стана въпрос за СПА, някой ходил ли е скоро на резиденцията в Сандански?

Коментар

+++
                    бирата - 5 лв. - пък мен като ми се отвори глътка под 6 не слизам (след ракиите де).......
                    Иначе за Хубавото е Хубаво - обслужването - навсякъде е мн. добро, гозбите - Харни и т.н., но с тези ЦЕНИ - НАИСТИНА ЩЕ СИ ИЗЯДАТ ХЛЯБА
                    Е в двореца е скъпо 90 евра на стая.
                    Явно не си обикалял. Във Велинград обслужването е на най ниско ниво. По принцип в родопите навсякъде обслужването е лошо. Спокойни са като камили и не се трогват.

Коментар

+++
                      Това в кой хотел? Най вероятно е в Омар. 4 звезди. там не ходя, че им е малък басейна.
                      Last edited by 4un4o; 09.12.2012, 15:21.

Коментар

.............. ВелинграТ. Голяма скъпотия бре В талянските спа курорти по евтинко. Тези хора ще си изядат хляба
                        +++

Коментар

Пентиум е т.нар 586. Не ми се търси инфо сега но е от 93г нейде. Когато си купих 486, беше вече излязъл, но даваше бъгове, поне по думите на компютърджиите. Кво ти разбирам аз от компове. Юзър съм от всякъде. Както и да е. И преди и сега хубавите компютри започват от 1200 долара. Всичко друго е гавра.

Абе Чунчев, ей ся се зазяпах във ВелинграТ. Голяма скъпотия бре В талянските спа курорти по евтинко. Тези хора ще си изядат хляба
                          Минал съм през всички модели от правец 8д до сегашните. много пара потроших.Имам скенер на исса слот който сега не може да тръгне ,че няма къде да ръгна контролера.Беше оборудван с една руска програма файн ридър и като сканира страаницата я преобразува в уорд формат с 99% точност. Така си писах дипломната работа.
                          Руснаците бяха написали:
                          Тази програма е разработена от руският гений на 55 езика включително и на Български за нашите братя българи, които винаги си плащат всичко което ползват.
                          Last edited by 4un4o; 09.12.2012, 15:08.

Коментар

Пентиум е т.нар 586. Не ми се търси инфо сега но е от 93г нейде. Когато си купих 486, беше вече излязъл, но даваше бъгове, поне по думите на компютърджиите. Кво ти разбирам аз от компове. Юзър съм от всякъде. Както и да е. И преди и сега хубавите компютри започват от 1200 долара. Всичко друго е гавра.

Абе Чунчев, ей ся се зазяпах във ВелинграТ. Голяма скъпотия бре В талянските спа курорти по евтинко. Тези хора ще си изядат хляба
                            65 лева на стая с закуска и голям топъл басейн за плуване 25 на 7 м. Няма места и съм резервирал преди месец. в Аура. Ела на Коледа да пием по едно.ние сме 6 чиляка група. има страшен басейн отвън и се въргаляме в снега и после в 45 градуса вода.
                            Last edited by 4un4o; 09.12.2012, 15:12.

Коментар

там някъде е било. Първият модел който излезе 386 и после ъпгрейди.Всъщност първият комп които купих (някъде 1985-6)беше Правец 8Д и още го пазя и работи.с касетофон.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                С какво работи и какво работи - печка или духалка...?
                                В този занаят има можещи и питащи!

Коментар

Working...
                                X