IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
    Е официално може и да сме нямали....ама по време на студената война ....Ама за какво са ти тогава ракети с обсег 500км ...за да разрушиш един МОЛ ли...Не ми се връзва нещо...
    Тактическото ядрено оръжие - както си личи и от името му се използва в бойни действия. А да се докарат 20 бойни глави в България може да стане много по-бързо от това да докараш 20 ракети от по над десет метра. С този обсег за действие или са смятали че при ядрена война да изпепелят истанбул. Или по-вероятно да ги използват срещу турски войски които вече сигурно са щели да се намират нейде до проходите на стара планина.

20 ракети въоражени с ядрени бойни глави съвсем спокойно могат да изпарят или направят негодно всичко между Пловдив и Бургас.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Нищо няма да направят. ще убиеш няколко стотин цивилни граждани на истанбул.
      Знаеш ли кога ще ги свалят ако ги изстрелят по посока на Истанбул? Нивгаш! Първо няма да имат време да ги прихванат и вече ще са там. Второ това са касетъчни бомби и касетите се разделят на някакво разстояние от целите и стават 24 заряда. като бяха толкова безопасни, защо ни накараха да ги нарежем? Говорите като Съни със задника си! Пак се размириса! Аман от експерти.

Коментар

Е официално може и да сме нямали....ама по време на студената война ....Ама за какво са ти тогава ракети с обсег 500км ...за да разрушиш един МОЛ ли...Не ми се връзва нещо...
        +1
        Свободен във виелицата.
        http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

Ние НИКОГА не сме имали ядрени бойни глави. Зарядите на тези ракети бяха конвеционални.

Коментар

• Далеч съм от това да твърдя, че сме имали и ядрените глави, но съм чувал, че са били тук заедно с ракетите, под наблюдението на съветски "консултанти".

То, погледнато логично, защо са ти ракети за пренос на ядрени глави, ако требе да чакаш 3 дена за преговори, 24 часа, за да ти ги докарат, и половин месец, за да ги монтират?
            Свободен във виелицата.

Коментар

Гигов...е за какво са ни били тогава тези ракети,да плашим гаргите ли с тях...според мен е имало ядрени бойни глави,ама е било топсикрет....иначе просто няма смисъл от такива ракети...
              Има смисъл при ядрена война, Срещу Турция е трудно да се озползват стратегическо ядрено оръжие прекалено е близо до СССР, но няма проблем с тактическо. Поне за СССР. Макар че ако взривиш ядрена бомба в Истанбул при земно взривяване и при неблагоприятен вятар можеш и нашата Тракия да я пишеш бегала.

Коментар

Ми добре си направил,то сега на Банско хотели с лопата да ги ринеш,при 20 лв на вечер.Като не си отишъл в Хисаря пак добре....ама следващия път да отидеш на Наречен,за твоята диагноза е препоръчително.

А пък на мен зелената карта ми седи в жабката на колата постоянно...Явно при теб е повод да отидеш до Кавала да осолиш дреболиите.Друг път не я забравяй....интересно ми е как са ти дали книжка...
                Да живее Бат Каубойко. Смъкнал е цените на Банско на 20 лв Юруш на ефтинията. Живей бедни ми народе! Много си осведомен за Наречен Я кажи какви процедури ти правиха там?

Коментар

Не съм много съгласен.

Първо за ядрено оръжие +- 5км не са от голямо значение.Второ,добре е да имаш асо пика в ръкава си...най-малкото ще се съобразяват с теб...Иначе съм ЗА ЧЕ СЕ УНИЩОЖИХА тези ракети....Не са за нас те...
                  Ние НИКОГА не сме имали ядрени бойни глави. Зарядите на тези ракети бяха конвеционални.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                    Ракети имахме колега, ама ядрени бойни глави нямахме. Предвиждаше се при голям конфликт руснаците да ни доставят ядрените бойни глави. Поне така ни се обясняваше на военните тактико-оперативни учения.
                    Не че ние, низшите офицерски чинове(майори и подполковници) сме знаели ядрените тайни на държавата, ама и по-късно никой никога не е доказал, че имаме ядрени бойни глави.
                    Гигов...е за какво са ни били тогава тези ракети,да плашим гаргите ли с тях...според мен е имало ядрени бойни глави,ама е било топсикрет....иначе просто няма смисъл от такива ракети...

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                      2 от три.
                      От 20 ракети СС-20 ще свалят 12-13. Кво праиме с останалите 7 ракети?

И остави американската/еврейската пропагандистска самореклама.
                      Спомняш ли си, какво написаха сърбите на американския "несваляем" Стелт, когато го свалиха просто с една руска "Стрела"?
                      "Извинявайте, не знаехме, че е несваляем"
                      Нищо няма да направят. ще убиеш няколко стотин цивилни граждани на истанбул.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                        Ракети имахме колега, ама ядрени бойни глави нямахме. Предвиждаше се при голям конфликт руснаците да ни доставят ядрените бойни глави. Поне така ни се обясняваше на военните тактико-оперативни учения.
                        Не че ние, низшите офицерски чинове(майори и подполковници) сме знаели ядрените тайни на държавата, ама и по-късно никой никога не е доказал, че имаме ядрени бойни глави.
                        Поне по този договор по който се премахнаха, България не се споменава че разполага или че някога е разполагала с ядрено оръжие. зарядите на тези ракети си бяха конвенционални. ще заличат няколко сгради в някой квартал на истанбул и то ако ги уцелят, но нищо повече.

Коментар

20 те СС 20 имаха точност +- 5 километра ако не се лъжа. Нямаше начин как да бъдат използвани срещу военни сили - това бе оръжие за убиване на невинни. Като горе долу единствената цел която е достатъчно голяма и в рамките на 500 км обсег че да може да бъде използвана бе Истанбул.

И на всичкото отгоре американците вече показаха че имат технологии да свалят ракети Скъд, така че и турците или ги имат или много лесно можеха да си ги доставят.

така че да - това бе едно изключително безполезно оръжие и не си заслужаваше да нарушаваме международни договори за тях.
                          2 от три.
                          От 20 ракети СС-20 ще свалят 12-13. Кво праиме с останалите 7 ракети?

И остави американската/еврейската пропагандистска самореклама.
                          Спомняш ли си, какво написаха сърбите на американския "несваляем" Стелт, когато го свалиха просто с една руска "Стрела"?
                          "Извинявайте, не знаехме, че е несваляем"
                          Свободен във виелицата.

Коментар

20 те СС 20 имаха точност +- 5 километра ако не се лъжа. Нямаше начин как да бъдат използвани срещу военни сили - това бе оръжие за убиване на невинни. Като горе долу единствената цел която е достатъчно голяма и в рамките на 500 км обсег че да може да бъде използвана бе Истанбул.

И на всичкото отгоре американците вече показаха че имат технологии да свалят ракети Скъд, така че и турците или ги имат или много лесно можеха да си ги доставят.

така че да - това бе едно изключително безполезно оръжие и не си заслужаваше да нарушаваме международни договори за тях.
                            Не съм много съгласен.

Първо за ядрено оръжие +- 5км не са от голямо значение.Второ,добре е да имаш асо пика в ръкава си...най-малкото ще се съобразяват с теб...Иначе съм ЗА ЧЕ СЕ УНИЩОЖИХА тези ракети....Не са за нас те...

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                              В тая ред на мисли: 20-те тактически бойни ядрени глави (съсе ракетите СС-20), които имахме останали от Варшавския договор на наша територия - според теб добре ли беше, че ги унищожихме?
                              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                                Наказа ме Дядо 4 дни пълен релакс на СПА в Банско. Все така да ме наказва! Амин!
                                Единият ден мислех да отскоча до Кавала да осоля дреболиите, ама се оказа ,че не съм си взел зелената карта и не исках да рискувам Дядо да ме накаже да похарча още 500 лефера на Беломорието.
                                Ми добре си направил,то сега на Банско хотели с лопата да ги ринеш,при 20 лв на вечер.Като не си отишъл в Хисаря пак добре....ама следващия път да отидеш на Наречен,за твоята диагноза е препоръчително.

А пък на мен зелената карта ми седи в жабката на колата постоянно...Явно при теб е повод да отидеш до Кавала да осолиш дреболиите.Друг път не я забравяй....интересно ми е как са ти дали книжка...

Коментар

Working...
                                X