IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФБР: "Вярвате в златния стандарт? Вие сте екстремист!"

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
    И какво ще ни помогне златния стандарт? Ако не се печатят пари в момента, всички ме загубени.
    Хъх - ние - загубени - именно защото се печатат пари на моментът. Просто защото зарад туй печатане, парите вече не са пари. И даже не ги и печатат вече повечето - просто ги написват в компютрите... аз все по-често врътвам една сума по 2-3 пъти и похарчвам без въобще да видя сухото в ръцете си !!!
    Земам възнаграждение директно по картата си, от картата директно прехврълям в сметката при посредникът, купувам си некви акции, след време ги шитвам на сгода, парите - пак по картата, с картата отивам в магазинът и си купувам нов костюм напримерно... и се повече хора са така... що им е тогава дори да печатат толкова много банкноти?
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Това експро... нещо значи да свият златцето на хората ли?

Ми хората няма да си го дадат.

Би имало логика, ако върнат златният стандарт като земат златцето на хората, да ги обещетят с новите златни кинти - директно или индиректно - тоест земат ти половин кило златце - после или ти връщат половин кило златце на законни монети в обръщение, или ти връщат хартиени пари, но обезпечени със злато на стойност - равна на цената на половин кило. Другото е грабеж и хората няма да се навият.
      Ми къде ще идат хората. Като ти сложат 10 години на топло за държане на злато и 20 години за продажба или покупка и ще си го дадат като стой та гледай.

Златен стандарт към настоящия момент без да се прибере златото на хората е невъзможен. Той е невъзможен по принцип, ако се водим от разума, но ако разума изчезне ще изчезне и правото за лично притежаване на злато. То ще е все едно да имаш право да печаташ сам пари. И наказанията за държане на злато най-вероятно ще са сходни с тези да фалшифицираш пари.

Коментар

• Това експро... нещо значи да свият златцето на хората ли?

Ми хората няма да си го дадат.

Би имало логика, ако върнат златният стандарт като земат златцето на хората, да ги обещетят с новите златни кинти - директно или индиректно - тоест земат ти половин кило златце - после или ти връщат половин кило златце на законни монети в обръщение, или ти връщат хартиени пари, но обезпечени със злато на стойност - равна на цената на половин кило. Другото е грабеж и хората няма да се навият.

Коментар

• И какво ще ни помогне златния стандарт? Ако не се печатят пари в момента, всички ме загубени.
          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
            Значи вече е официално - САЩ е диктатура, а не свободна страна. Скоро ще забранят на частни лица да притежават златце или платинчичка, а може би и сребърце.

Време е американският народ отново да поведе прогресивното човечество, вдигайки революция и бесейки фебераджиите по дръветата.
            Ами единствения начин да се въведе златен стандарт е повсеместна експрорприяция на златото.

И да съвсем нормално е ФБР да разглежда привържениците на златния стандарт като екстремисти. Предполагам че са си направили статически издържани профили на различни типове екстремисти и златния стандарт се е вписал като доминантна черта на най-вероятно десните сървайвалисти. тези дето трупат оръжие в мазето на фермата си в Айова и чакат края на света.

Коментар

• Значи вече е официално - САЩ е диктатура, а не свободна страна. Скоро ще забранят на частни лица да притежават златце или платинчичка, а може би и сребърце.

Време е американският народ отново да поведе прогресивното човечество, вдигайки революция и бесейки фебераджиите по дръветата.

Коментар

• ФБР: "Вярвате в златния стандарт? Вие сте екстремист!"

Вече е официално. Всеки който вярва, че отказът от златния стандарт преди 40 години е причината за сегашните икономически катаклизми е екстремист и заплаха за националната сигурност на САЩ!

Believe In A Return To The Gold Standard? You Are Now Officially An Extremist According To The FBI

Just when we thought the US could not sink any further in its usurpation of civil rights, here comes the FBI to advise all those who tend to think that the broken economic model of the past century is the cause for the global insolvency, that wanton fiat diluation and reckless debt issuance does not 'fix' the problem of uber-leverage, and that the gold standard is the proper way to return to monetary stability, will henceforth be considered extremists.
                http://www.zerohedge.com/news/believ...-according-fbi
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
              Working...
              X