IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.04.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "Следващият парламент влиза в Партийния дом
    25 ноември 2011 /
    Най-рано през пролетта на 2013 г. ще може да стартира преустройството на зала “Св. С
    ...............................................
    Предвижда се също банките на законотворците да бъдат по-големи от сегашните, а креслата им широки един метър."

Фидоската и в следващият парламент ли ще я гледаме ...?

Коментар

• Първоначално изпратено от nabludatel63 Разгледай мнение
      На помощ, господин Велчев! Премиерът ни е бандит!

....
      Г-н Велчев, ако не вярвате на Кеца и на Йоца, не вярвате ли поне на ЦРУ?

ttp://www.bivol.bg/bbbandit.html
      Ква стана тя...на шефа на МВФ за женски набези го пратиха в трета глуха, а тук, опитните от улицата нас ни строяват...

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
        След като ми ОТКРАДНАХА вноските за пенсия от частните фондове за 1ва категория труд и ги прехвърлиха в НОИ, как мога да си изтегля цялата партида от НОИ и да си ги инвестирам сам. И тотю да си говори за безсмъртие ако иска.
        Начинът е един - намираш връзка и попадаш на футболния терен заедно с краля Слънце
        Практиката показва, че футболните другари на Краля винаги ги огрява Слънцето
        Един кмет, друг общинар, трети - доктор и първи инвеститор за стадиони, а ти току си си намерил Твоя си партида в НОИ

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
          След като ми ОТКРАДНАХА вноските за пенсия от частните фондове за 1ва категория труд и ги прехвърлиха в НОИ, как мога да си изтегля цялата партида от НОИ и да си ги инвестирам сам. И тотю да си говори за безсмъртие ако иска.
          Не можеш. Преебан си. Законя е такъв.
          Плащаш колкото ти кажат, и ако доживееш до пенсия ти дават колкото решат.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
            Вероятно имаш предвид брътвежите на онзи "ядрен физик" за изчезналото отработено ядрено гориво от АЕЦ "Козлодуй". Ама като истински правоверен "син" симпатизант не искаш да признаеш, че такова нещо просто няма. Щото "сините" сте против ядрената енергия, ако тя идва от Русия.
            Гигов, като не си в час - не се обаждай. Откъде знаеш чий симпатизант съм и какво ми е мнението по въпроса? Много си далече от истината в горното си изказване. Не желая да коментирам темата, защото се убедих, че да спориш с неспециалисти е загуба на време. Само споменах, че като знам какво пишат в нета по "моите" въпроси и си вадя заключения за достоверността на писанията по "другите" въпроси. Нещо като лафа като знам какъв инженер съм и ме е страх да ида на лекар
            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• След като ми ОТКРАДНАХА вноските за пенсия от частните фондове за 1ва категория труд и ги прехвърлиха в НОИ, как мога да си изтегля цялата партида от НОИ и да си ги инвестирам сам. И тотю да си говори за безсмъртие ако иска.
              Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от divedi Разгледай мнение
                "Цар" Киро се разболя, извадиха го от килията
                http://news.plovdiv24.bg/307363.html
                Малко след ареста му казах, че "След изборите ще го извадят от затвора" и това и стана.
                Тогава, политическите л***а на ГЕРБ във форума, пак плюха и поливаха с помията и пак се оказах прав, а те пак лъжеха. А Бойко Курвата може да си стяга локуми като разпран, въпроса е кой ще му вярва ...

Цар Киро - Ще подкрепим ГЕРБ. Говорихме. Няма да кажа с кого, какво, що. Те са направили сондажи, разбрали накъде сме
                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                  Ето че една мутра от бойните групи на твоя господар Трактора, шестака от ДС почва да ръси клевети и ти веднага припяваш. Очевидно вие комунистите още ридаете от събарянето на мафиотско-комунистическата тирания на Октопода....

ГЕРБ няма проблеми с Европа - просто Европа е с нас. Огромната подкрепа от Европа много ни помогна за спечелването на изборите и през 2009, и сега. За разлика от вас комунистите, на които Европа пишеше критични доклади и спря достъпа до еврофондовете....
                  С вас е .... С вас...
                  Я кажи къде са канили последната година пожарникаря-мутра последната година???
                  И ЗАЩО не ни приемат в Шенген??? Заради СЕГАШНИТЕ...
                  А пък Цвъки нека си разправя, че било заради дипломатите-агенти на ДС.

България беше приета в Европейския съюз по време на правителството на Станишев и НЕ беше приета в Шенген по време на премиерстването на пожарникаря!
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Бойко Борисов номиниран за "Футболист на годината"

Може да гласувате ето тук: http://futbolist1.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                      Честно казано, напоследък имам сериозни съмнения към всякакви "грандиозни" обвинения казани от тоя и оня, било пред съда, било пред медиите. Съмненията ми са провокирани от брътвежите на един психически болен човек относно неща от които разбирам и за които имам пълната информация. Но тези брътвежи хващат дикиш сред много хора, които си нямат хабер от тия неща. Даже мои близки хора настоятелно ме питат няма ли начин тоя перко да е прав. Та в този смисъл съм много скептичен към изявленията на подсъдим в съдебна зала относно ББ и мафията.
                      Вероятно имаш предвид брътвежите на онзи "ядрен физик" за изчезналото отработено ядрено гориво от АЕЦ "Козлодуй". Ама като истински правоверен "син" симпатизант не искаш да признаеш, че такова нещо просто няма. Щото "сините" сте против ядрената енергия, ако тя идва от Русия.
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                        Честно казано, напоследък имам сериозни съмнения към всякакви "грандиозни" обвинения казани от тоя и оня, било пред съда, било пред медиите. Съмненията ми са провокирани от брътвежите на един психически болен човек относно неща от които разбирам и за които имам пълната информация. Но тези брътвежи хващат дикиш сред много хора, които си нямат хабер от тия неща. Даже мои близки хора настоятелно ме питат няма ли начин тоя перко да е прав. Та в този смисъл съм много скептичен към изявленията на подсъдим в съдебна зала относно ББ и мафията.
                        и с право са ти съмненията за достоверността на казаното..но свраките по долу водени от някакви причини надуват свирката .. гледам това момченце наблюдателя така се е "трогнал" от новината ,че в два поста я е описал... Да не би някой да пропусне тази "световна " новина....

Коментар

• Честно казано, напоследък имам сериозни съмнения към всякакви "грандиозни" обвинения казани от тоя и оня, било пред съда, било пред медиите. Съмненията ми са провокирани от брътвежите на един психически болен човек относно неща от които разбирам и за които имам пълната информация. Но тези брътвежи хващат дикиш сред много хора, които си нямат хабер от тия неща. Даже мои близки хора настоятелно ме питат няма ли начин тоя перко да е прав. Та в този смисъл съм много скептичен към изявленията на подсъдим в съдебна зала относно ББ и мафията.
                          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                            Подсъдимият по делото „Килърите" Васил Костов - Кеца разказа пред Шуменския окръжен съд

Ето че една мутра от бойните групи на твоя господар Трактора, шестака от ДС почва да ръси клевети и ти веднага припяваш. Очевидно вие комунистите още ридаете от събарянето на мафиотско-комунистическата тирания на Октопода....

ГЕРБ няма проблеми с Европа - просто Европа е с нас. Огромната подкрепа от Европа много ни помогна за спечелването на изборите и през 2009, и сега. За разлика от вас комунистите, на които Европа пишеше критични доклади и спря достъпа до еврофондовете....

Коментар

• На помощ, господин Велчев! Премиерът ни е бандит!

Йоца, Кеца и ЦРУ обвиняват Борисов в престъпна дейност

25.11.2011 Шуменски окръжен съд

Подсъдимият по делото „Килърите" Васил Костов - Кеца разказва за среща в София между Бойко Борисов, Бай Миле и Сретан Йосич, предава БНР.

Кеца разказа за няколко срещи, на които е присъствал, докато е бил охрана на убития Бай Миле. Лично присъствал на среща в София между Бай Миле, Бойко Борисов, Сретан Йосич, Стоил Славов и хора от групировката СИК. Те говорили как да съберат пари, за да направят Бойко Борисов шеф в МВР и да му купят чин. Кеца каза още, че всички разрешителни на охраната на Бай Миле са издадени на фирмата „Ипон" собственост на Бойко Борисов по онова време...

„Аз ще ви кажа, че Бойко Борисов отговаряше за канала за наркотици през Турция", допълни той...Имаше проблеми с Косьо Самоковеца. На друга среща Бойко Борисов се застъпи за Мето Илиевски", обясни Кеца.

07.04.2009 Окръжен съд в Белград

Eдин от най-големите балкански и европейски наркобосове Сретен Йосич, по-известен като Йоца Амстердам заявява, че по времето когато е бил в България е бил закрилян от главния секретар на МВР Бойко Борисов и от бизнесмена Николай Гигов.

05.09.2006 София, Посолство на САЩ Секретно, не за чужденци

Обвинения в миналото свързват Борисов със скандали с източване на гориво, с нелегални сделки в комбинация с Лукойл и със сериозна контрабанда на метаамфетамини. Информацията от SIMO е в потвърждение на тези обвинения. Смята се, че Борисов е използвал поста си, като глава на българските правоохранителни органи, за да прикрие криминалните си деяния, а жената, с която съжителства, Цветелина Бориславова, управлява голяма банка, която е била обвинявана в пране на пари за престъпни организации, както и в участие в незаконните транзакции на самия Борисов.

Г-н Главен Прокурор, къде сте? В изложеното по-горе има всичко необходимо за прокуратурата да се самосезира и да образува досъдебно производство.

Има свидетел в България, защитете го и го разпитайте.

Има свидетел в Сърбия - поискайте да го разпитат българските разследващи.

Има данни за престъпна дейност на Борисов в партньорска правоохранителна служба на САЩ (SIMO) - изискайте ги.

Г-н Велчев, ако не вярвате на Кеца и на Йоца, не вярвате ли поне на ЦРУ?

ttp://www.bivol.bg/bbbandit.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                                флуудването наистина ми идва в повече, сори, простотията пак победи, а толкова се надявах, че поне след изборите ще се спрете и ще се замислите как е най-добре за страната. Не, същите клиширани фрази, същото нищонеправене и вечното - другите са виновни, а премиерът ни е слънце, нищо, че е прост като гьон. Жалко....
                                виж сега пич , аз не съм застанал да защитавам някого , но да ми говориш ,че държавата е "ограбена" последните 2 години е меко казано подла измислица.... Не ми се прави на пирон и не ми вменявай приказки които не съм казал..Милиционеро - комунистическите ви пориви на такива като тебе да изкарате всичко омаскарено на мене ми идва в повече ... Не знам кой е прост като гьон , но ти определено си и по прост...Може да отскочиш до Позитано да оближеш някой червен задник да ти мине напрежението ..20 г. ви чакам да се заровите в дупките , но явно още десетина ще трябват ..да ва и в боклуците , отровихте хората , ограбихте ги и сега мърльо като тебе ще ми дава акъл какъв съм бил и какво съм правил....

Коментар

Working...
                                X