IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.04.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
    не груйчо милиционерино , нормалните хора сред които ти не попадаш по естествени причини , стискат зъби и псуват времето , когато твоите приятелчета от така наречената комунистическа номенклатура бяха 10 години на власт и не само това бяха на власт в годините на всеобщ световен икономически подем , когато парите падаха в буквалния смисъл от небето и те , питам аз , те какво направиха освен да крадат на поразия и не спомогнаха за нито един значим в дългосрочен план проект , а самодоволно създаваха местни феодални структури , които по най - арогантен начин ограбваха хората директно и в дългосрочен план....Така че пич не ми говори врели некипели за похвати и кой какво е учил..А за симеоново освен като понятие и това че се намира близо до София друго не знам пич.... А очевадно че ти добре си изучил милиционерските номера на това училище
    флуудването наистина ми идва в повече, сори, простотията пак победи, а толкова се надявах, че поне след изборите ще се спрете и ще се замислите как е най-добре за страната. Не, същите клиширани фрази, същото нищонеправене и вечното - другите са виновни, а премиерът ни е слънце, нищо, че е прост като гьон. Жалко....
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от nabludatel63 Разгледай мнение
      Подсъдим: В СИК събираха пари за да направят Бойко шеф в МВР

Васил Костов - Кеца твърди, че е присъствал на среща между Бай Миле, Бойко Борисов, Сретан Йосич, Стоил Славов и хора от групировката СИК
      И понеже в Европа вече са разбрали КОЙ е Бойко Борисов, затова и никой не го кани на посещение нито пък идва тук.
      И понеже в Европа вече са разбрали, че приказките Бойкови за Станишев са чиста лъжа, ПЕС избра лидера на БСП за временен председател.
      Да ви припомня и срамната случка, как Бойковите дипломати са опитали да изпросят покана за пожарникаря за сватбата на принца и как британците са го отрязали. Сигурно британските дипломати с години ще се смеят на тъпотата герберска....
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Подсъдим: В СИК събираха пари за да направят Бойко шеф в МВР

Васил Костов - Кеца твърди, че е присъствал на среща между Бай Миле, Бойко Борисов, Сретан Йосич, Стоил Славов и хора от групировката СИК

Подсъдимият по делото „Килърите" Васил Костов - Кеца разказа пред Шуменския окръжен съд за среща в София между Бойко Борисов, Бай Миле и Сретан Йосич, предаде БНР. Това е станало по време на продължило над 11 часа вчера заседание на съда.

Кеца разказа за няколко срещи, на които е присъствал, докато е бил охрана на убития Бай Миле. Лично присъствал на среща в София между Бай Миле, Бойко Борисов, Сретан Йосич, Стоил Славов и хора от групировката СИК. Те говорили как да съберат пари, за да направят Бойко Борисов шеф в МВР и да му купят чин. Кеца каза още, че всички разрешителни на охраната на Бай Миле са издадени на фирмата „Ипон" собственост на Бойко Борисов по онова време. След убийстото на Поли Пантев в СИК възникнал спор за разпределението на 80-100 милиона долара.

Съдът отправи предупреждение към Кеца, че показанията му нямат връзка с предмета на делото, но Кеца продължи. „Аз ще ви кажа, че Бойко Борисов отговаряше за канала за наркотици през Турция", допълни той. По думите му, за Южната ни съседка пътувал хероин, а от там влизали каптагон и синтетична дрога. „Имаше проблеми с Косьо Самоковеца. На друга среща Бойко Борисов се застъпи за Мето Илиевски", обясни Кеца. Обясненията бяха провокирани от показанията на свидетеля по делото „Килърите" Борислав Йорданов.

Съдът се произнесе, че не може да се задават въпроси, свързани с убийството на Юри Галев, едно от четирите, за които съобщи вчера свидетелят Борислав Йорданов, защото по него се води друго дело. Свидетелят Йорданов съобщи още, че е споделял за поръчките за убийства на Марио Янчев, началник отдел „БОП" в София, който му е казал, че са необходими сериозни доказателства.

Петър Стоянов - Сумиста заяви, че свидетелят е разговарял с него в софийския затвор през миналия август и му е казал, че ще натопи Туцо. Поискана бе очна ставка между двамата, но Йорданов твърдеше, че имал предупреждения от Сумиста да внимава какво говори.

Заседанието вчера по делото продължи близо 11 часа. Процесът срещу „Килърите" започна на 27 юни. Пред съда като обвиняеми се изправят Петър Стоянов - Сумиста, Васил Костов - Кеца, Янко Попов - Туцо, Георги Вълев, Петър Атмаджов и Райчо Стойнев. Те отговарят пред закона за участие и ръководене на организирана престъпна група, умишлени убийства и палеж.

http://tlaka.com/content/%D0%BF%D0%B...BC%D0%B2%D1%80

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
          Доктор Хонорис Кауза не знае какво е Twitter и Facebook
          освен това не знае какво е водка или уиски ..за разлика от тебе.... Много елементарен похват за да очерниш някой човек..А трябва ли да знае какво е фейсбук или туитър...Аз също не знам какво е туитър , но това не ме прави по тъп от тебе ...даже напротив дори и трезва си по тъпа от мене....

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            флуууд до безкрай, на това ли ви учат в Симеоново? само дето аз съм бил там и милиционерските похвати при мен не вървят. дано да си доволен от това, което е след 2,5 години на управление на герб страната ни - аз не съм, а мислш, че и повече нормални хора не са, но пък за сметка на това, ненормалниците винаги са били на почит в родината ни. Жалко....
            не груйчо милиционерино , нормалните хора сред които ти не попадаш по естествени причини , стискат зъби и псуват времето , когато твоите приятелчета от така наречената комунистическа номенклатура бяха 10 години на власт и не само това бяха на власт в годините на всеобщ световен икономически подем , когато парите падаха в буквалния смисъл от небето и те , питам аз , те какво направиха освен да крадат на поразия и не спомогнаха за нито един значим в дългосрочен план проект , а самодоволно създаваха местни феодални структури , които по най - арогантен начин ограбваха хората директно и в дългосрочен план....Така че пич не ми говори врели некипели за похвати и кой какво е учил..А за симеоново освен като понятие и това че се намира близо до София друго не знам пич.... А очевадно че ти добре си изучил милиционерските номера на това училище

Коментар

• Доктор Хонорис Кауза не знае какво е Twitter и Facebook http://www.dnes.bg/mish-mash/2011/11...-tova.134780,9

Същият слънцето го гласи за министър на физическото възпитание и спорта http://www.blitz.bg/sport/article/111015
              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
                Декларация на ПГ „Коалиция за България“
                25.11.2011 12.43

"Социалното напрежение и протестите в страната в резултат на действия и решения на правителството на ГЕРБ достигна в тези дни своята най-висока точка. Това се посочва в декларация на ПГ „Коалиция за България“ прочетена от зам-председателят на ПГКБ Ангел Найденов. Че всичко това се случва близо месец след изборите, не е за учудване. Флиртът на партията ГЕРБ с избирателите беше насочен към очакване на добри за вас резултати и направихте всичко възможно да скриете от българските граждани истината за днешната ситуация в страната и за вашите истински намерения след изборите. Популизмът и демагогията отдавна са присъщи характеристики на сегашното управление. Учудващото е, че водите битки на много фронтове с почти всички български граждани, а нямате нито политическия ресурс, нито управленската яснота за начина, по който да излезете от тях.

Ако споделяхте наистина европейската идея за водещата роля на сътрудничеството със социалните партньори, нямаше да им се подигравате в очите, заобикаляйки Националния съвет за тристранно сътрудничество, обявявайки „реформа на реформата” – реформа на пенсионната система, обявена за най-добрата реформа в Европа. Това, че допълнително се срива доверието в пенсионната система и се влошава финансово-икономическата перспектива пред страната, очевидно не ви интересува. Но със сигурност трябва да ви интересуват и да ви тревожат резултатите от този тип политика, които се виждат все по-отчетливо. Все по-малко хора се осигуряват, а след новите промени, те биха станали още по-малко. Дефицитът в осигурителната система се разширява и ще продължи да се увеличава. Инвестициите са отрицателно число. Безработицата е двойна. Все повече хора отиват в сивия сектор. Междуфирмената задлъжнялост се е увеличила с 20 % от началото на годината и отдавна изпреварва годишния ръст на БВП. Очаква се фалитите на фирми през следващата година да се увеличат с 40 %. Резервът изяден и е сведен до минимум. Цените растат, потреблението се свива, а хората все по-масово обедняват.

ПГКБ подкрепя протеста и стачните действия и смята, че отговорността за днешната ситуация е изцяло на това ръководство и на правителството на ГЕРБ. Вместо да продължите реформите в железниците, вие ги спряхте. За 1 година приходите спаднаха с над 115 млн. лв. Спряхте изплащанията на задълженията на БДЖ по кредите, поради което след 2 год. ваше управление, БДЖ бе подложен на натиск от кредиторите. Не направихте нищо, за да разсрочите задълженията! По-лесно е, разбира се, да търсиш вина във всички останали и да не правиш нищо. Спряна беше програмата за обновяване на железопътния парк, правителството спря предвидените средства за закупуване на нови локомотиви и вагони. Каква е целта ви? Да се разпродадат на близки до вас хора активи за стотици милиони. Да се разпродадат всички печеливши дейности, така както вече направихте с част от тях. Да ликвидирате държавната компания за да отстъпите пазар на други субекти и други превозвачи, също толкова близки до вас.

От парламентарната трибуна изразявам искреното възмущение и гняв на депутатите от ПГКБ, от грубото показване на принципите на сътрудничеството и социалния диалог, това са принципи градени с десетилетие, няма да позволим и на тях да бъде сложен кръст. Настояваме правителството на ГЕРБ час по-скоро да седне на масата на преговорите и да възстанови дейността на Националния съвет за тристранно сътрудничество.

Още веднъж категорично настояваме въпросите, опиращи до съдбата на милиони български граждани да бъдат предмет на обсъждане и в парламента, за да не взривяваме социалния мир. Ако това не стане незабавно, призовавам от името на Коалиция за България още веднъж всички наши симпатизанти, а и всички български граждани, желаещи отново България да бъде демократична, правова и социална държава, да се включат в протестите срещу силовото и арогантно управление!

Да ви напомням ли известните думи, че който прави мирните промени невъзможни, прави насилствените неизбежни!"

ХАХАХА Ето какво измислиха враговете на България, след като го доказа за пореден път.
                Ей болни социалистически политически трупове, сега ли сте влезли в властта, че да ми давате такива обвинения и инсинуации.Болни комунисти на боклука.Това е.
                ГЕРБ обвини БСП в партизански движения
                25 ноември 2011 | 13:03 | Агенция "Фокус"

София. Трибуната на Народното събрание не трябва да се превръща в трибуна за призоваване на партийните членове, на която и да била партия или коалиция да участват в партизански движения. Това каза от парламентарната трибуна депутатът от ГЕРБ Искра Фидосова в отговор на декларацията на Коалиция за България, предаде репортер на Агенция „Фокус”. "Принизяваме ролята на парламента. Не смятам, че е правилно и допустимо точно вие, които сте големите виновници да не се извършат реформи, включително и в БДЖ. Защо не бяха оздравени държавните железници досега – до 2009 г.? Тук имате бивш министър на транспорта. Защо 2009 г. заварихме 800 млн. лв. задължения, защо нямаше приет план за оздравяване, защо нямаше тогава получен заем? Защо всичко това, което в момента е задължително да се направи като реформа, не само че не се направи, а и нямаше и разговори? Правителството на премиера Бойко Борисов държи на социалния диалог. Не правителството на ГЕРБ разваля социалния диалог в тристранката. Ние говорихме във вторник в условията на диалог, имаше и среща с премиера. трябва ли да повтарям позицията на всички, които са били на тази среща – каза Фидосова.
                Президентът на КНСБ г-н Пламен Димитров във вторник, когато приключи нашата среща с представителите на двата синдиката, се обърна към вас да не политизирате исканията на синдикатите. Не участвайте и не яхвайте тази вълна, защото вие сте главните виновници това да няма направена такава пенсионна реформа. Ако не сте го чули, извадете си записа от 17.15 часа във вторник от представителите на медиите. Какво се случи с Държавния резерв? Какво направихте вие, които се обаждате в момента – 2008 г. вие изхарчихте 4 милиарда от този резерв за 1 месец. Ние харчим този резерв, защото ни оставихте 1.5 млрд. лв. неразплатени договори. Всички тези реформи и в пенсионната система, и в БДЖ, и в здравеопазването и в други сфери на икономиката не са направени. Не само че не са направени, а не са започнали изобщо. Нямаше никакъв диалог. Вие говорихте, че няма криза цяла година, вместо да имате антикризисни мерки, по които да работите като правителство", каза Фидосова.
                "Планът Сергей Станишев си го гледайте във вашата парламентарна група. Когато от тази трибуна говорите за лицемерие и погазване на права на гражданите, погледнете първо сред вашите редици какво се случи, как вие управлявахте. Ние предприемаме реформи, които са задължителни и необходими. Някои от тях са болезнени за част от обществото, но сме длъжни да ги направим. Ние сме национално отговорни политици, нашето правителство, правителството на граждани за европейско развитие,
                правителството на премиера Борисов е национално отговорно правителство. Осъществяваме политика, която ще гарантира стабилност и сигурност както по отношение на държавата, така и на гражданите. Няма да допуснем и да се подведем и за миг от говоренето на такива политици, които единственото, което влагат е популизъм и демагогия – клишета, които прилягат на вас. Ние работим с ясното съзнание и осъществяваме реформи. Много от тях са непопулярни и трудни да бъдат проведени, но българският народ даде своя глас като наш работодател за това да направим тези реформи и сме длъжни да ги направим, ако искаме да запазим финансовата стабилност и сигурност на българската държава и на гражданите", заяви Фидосова.

Коментар

груйчо освен че ти пречи очевидно и ти тежи...махай я бързичко.... френдли съвет
                  флуууд до безкрай, на това ли ви учат в Симеоново? само дето аз съм бил там и милиционерските похвати при мен не вървят. дано да си доволен от това, което е след 2,5 години на управление на герб страната ни - аз не съм, а мислш, че и повече нормални хора не са, но пък за сметка на това, ненормалниците винаги са били на почит в родината ни. Жалко....
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                    Станишев стана лидер на европейските социалисти

Когато пожарникарчето стане лидер на ЕНП, па макар и временно, тогава ще му кажа "браво Бойко, в европейски мащаб настигна Станишев!"....

Ама в Европа простаците са малцинство, та не ми се вярва много...

Слънцето поздрави Серго за избирането му за председател на ПЕС.В поздравителния адрес се казва
                    "Приемете поздравленията ми по повод избирането Ви за председател на Партията на европейските социалисти. Тази позиция е шанс България да има още един представител, който ще защитава националните интереси в европейската политика на най-високо равнище. Убеден съм, че с избора Ви за председател на Партията на европейските социалисти, страната ни получи още по-силен глас в Европа. Независимо от политическите ни различия, съм уверен, че в името на общия интерес на българските граждани, ще работите в диалог с нашите колеги от ръководството на Европейската народна партията.
                    Изправени пред необходимостта от силна политическа воля и подкрепа на гражданите, вярвам, че България чрез своите представители в Европейския парламент, независимо, че са в различни политически семейства, ще участват активно в реализирането на общата визия за Европа 2020 и провеждането на необходимите реформи в общността. Ще разчитаме на конструктивен диалог и взаимодействие на всички нива, за да изградим силна, конкурентна и успешна България".
                    http://www.focus-news.net/?id=n1594134
                    На мястото на Сергейчо идва Гоце и на следващити избори очаквайте коалиция ГЕРБ+БСП+ДПС в изето на народното благо и просперитета на държавата!

......................
                    .......................
                    Чуднозащо НСИ http://www.livebiz.bg/ikonomika/s/828844477 не изнесе данни за размерът на администрацията в МО и МВР,за да видим какъв е той?
                    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Работещите на щат в държавната администрация продължава да расте и през септември, показват данните на Националния статистически институт. Към края на септември те са със 141 човека в повече спрямо август и достигат 97 204 хиляди. За цялото трето тримесечие на годината те са нараснали с 367 души.
                      http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                        a не, я си спомни на чии концерти пя момчето, на което не му е нужна глава. Предполагам, че я е пускал като специален поздрав към мистър Тиква - Графа - На мен не ми е нужна глава

Герберчетата сте толкова елементарни милинките (то какво ли да очаквам от момченца с библиотечно-информационни дейности или Симеоново), че дори не се усещат как сами си го набутвате отзад - ама може пък и така са ви харесва де, знам ли.....
                        груйчо освен че ти пречи очевидно и ти тежи...махай я бързичко.... френдли съвет

Коментар

• Декларация на ПГ „Коалиция за България“
                          25.11.2011 12.43

"Социалното напрежение и протестите в страната в резултат на действия и решения на правителството на ГЕРБ достигна в тези дни своята най-висока точка. Това се посочва в декларация на ПГ „Коалиция за България“ прочетена от зам-председателят на ПГКБ Ангел Найденов. Че всичко това се случва близо месец след изборите, не е за учудване. Флиртът на партията ГЕРБ с избирателите беше насочен към очакване на добри за вас резултати и направихте всичко възможно да скриете от българските граждани истината за днешната ситуация в страната и за вашите истински намерения след изборите. Популизмът и демагогията отдавна са присъщи характеристики на сегашното управление. Учудващото е, че водите битки на много фронтове с почти всички български граждани, а нямате нито политическия ресурс, нито управленската яснота за начина, по който да излезете от тях.

Макар и гръмко да се назовава „Правителство на европейското развитие”, европейската идея остава далече от правителството. Тя е толкова далече, колкото различни и далече са управлението на диалога, компромиса и търсенето на съгласие и управлението на грубата сила и нетърпимостта към гласа на хората. Ако наистина беше правителство на европейското развитие, щеше да знае, че сътрудничеството със социалните партньори и социалният диалог стоят в сърцевината на онзи модел на развитие, който Европейският съюз е възприел. Щеше да знае, че се признава ролята на социалните партньори и че се насърчава диалогът с тях. Вместо това, правителството агресивно и безпардонно го погазва, за съжаление, опирайки се на макар и крехката политическа подкрепа на своята парламентарна група. Защото именно това правите, дами и господа от ГЕРБ, опитвайки се прокарате през „задната врата” измененията в КСО чрез Закона за бюджета на ДОО за увеличаване на пенсионната възраст. Това е и скритият замисъл на предложенията за промени в Закона за държавния служител, с които допълнителното трудово възнаграждение за трудов стаж и професионален опит се заменя с някаква налудничава нова система за формиране на възнагражденията. Това правите и когато суспендирате Кодекса на труда чрез промени в Закона за държавния служител, с които лишавате хиляди служители от полагащите им се обезщетения за неизползван отпуск.

Ако споделяхте наистина европейската идея за водещата роля на сътрудничеството със социалните партньори, нямаше да им се подигравате в очите, заобикаляйки Националния съвет за тристранно сътрудничество, обявявайки „реформа на реформата” – реформа на пенсионната система, обявена за най-добрата реформа в Европа. Това, че допълнително се срива доверието в пенсионната система и се влошава финансово-икономическата перспектива пред страната, очевидно не ви интересува. Но със сигурност трябва да ви интересуват и да ви тревожат резултатите от този тип политика, които се виждат все по-отчетливо. Все по-малко хора се осигуряват, а след новите промени, те биха станали още по-малко. Дефицитът в осигурителната система се разширява и ще продължи да се увеличава. Инвестициите са отрицателно число. Безработицата е двойна. Все повече хора отиват в сивия сектор. Междуфирмената задлъжнялост се е увеличила с 20 % от началото на годината и отдавна изпреварва годишния ръст на БВП. Очаква се фалитите на фирми през следващата година да се увеличат с 40 %. Резервът изяден и е сведен до минимум. Цените растат, потреблението се свива, а хората все по-масово обедняват.

Вместо тревога, промяна във взаимоотношенията със социалните партньори и диалог с политическите партии в Народното събрание, в разгара на кризата, вие демонстрирате високомерие, арогантност и залагате на силата. Разрушавате съдбите на хиляди хора, но задушавате дебата и правите всичко възможно да не позволите на хората да реагират и да се противопоставят. Какво очаквате да направят работниците и служителите в БДЖ, които се каните да оставите без препитание в най-тежкия момент на годината? Питате ли се изобщо какво ще се случи с тях и с техните семейства? Вече втори ден България живее със стачката в железниците и това е едно от най-тежките сътресения през последните години.

ПГКБ подкрепя протеста и стачните действия и смята, че отговорността за днешната ситуация е изцяло на това ръководство и на правителството на ГЕРБ. Вместо да продължите реформите в железниците, вие ги спряхте. За 1 година приходите спаднаха с над 115 млн. лв. Спряхте изплащанията на задълженията на БДЖ по кредите, поради което след 2 год. ваше управление, БДЖ бе подложен на натиск от кредиторите. Не направихте нищо, за да разсрочите задълженията! По-лесно е, разбира се, да търсиш вина във всички останали и да не правиш нищо. Спряна беше програмата за обновяване на железопътния парк, правителството спря предвидените средства за закупуване на нови локомотиви и вагони. Каква е целта ви? Да се разпродадат на близки до вас хора активи за стотици милиони. Да се разпродадат всички печеливши дейности, така както вече направихте с част от тях. Да ликвидирате държавната компания за да отстъпите пазар на други субекти и други превозвачи, също толкова близки до вас.

За това и отказвате диалог със стачкуващите. Справедливостта в исканията на българските железничари ви кара да изпитвате към тях и омраза, и презрение – толкова силни, че правите всичко възможно, за да смажете протеста – като манипулирате общественото мнение, като настройвате обществеността срещу тях! Като заплашвате обикновените работници и служители, дори и като нарушавате закона, прилагайки локаут, не ви трогват случаите на припаднали от изтощение хора, какъвто е случаят днес с началника на гарата в Стара Загора, а няма да се учудим, ако прибегнете до физическа разправа със стачкуващите!

От парламентарната трибуна изразявам искреното възмущение и гняв на депутатите от ПГКБ, от грубото показване на принципите на сътрудничеството и социалния диалог, това са принципи градени с десетилетие, няма да позволим и на тях да бъде сложен кръст. Настояваме правителството на ГЕРБ час по-скоро да седне на масата на преговорите и да възстанови дейността на Националния съвет за тристранно сътрудничество.

Още веднъж категорично настояваме въпросите, опиращи до съдбата на милиони български граждани да бъдат предмет на обсъждане и в парламента, за да не взривяваме социалния мир. Ако това не стане незабавно, призовавам от името на Коалиция за България още веднъж всички наши симпатизанти, а и всички български граждани, желаещи отново България да бъде демократична, правова и социална държава, да се включат в протестите срещу силовото и арогантно управление!

Да ви напомням ли известните думи, че който прави мирните промени невъзможни, прави насилствените неизбежни!"

ХАХАХА Ето какво измислиха враговете на България, след като го доказа за пореден път.
                          Ей болни социалистически политически трупове, сега ли сте влезли в властта, че да ми давате такива обвинения и инсинуации.Болни комунисти на боклука.Това е.

Коментар

Когато пожарникарчето стане лидер на ЕНП, па макар и временно, тогава ще му кажа "браво Бойко, в европейски мащаб настигна Станишев!"....

Гледаме каква я свършиха и европейските социалисти!!!Лошото е и че го усещаме!!!

Коментар

направо си я махни защото очевидно ти пречи ...

a не, я си спомни на чии концерти пя момчето, на което не му е нужна глава. Предполагам, че я е пускал като специален поздрав към мистър Тиква - Графа - На мен не ми е нужна глава

Герберчетата сте толкова елементарни милинките (то какво ли да очаквам от момченца с библиотечно-информационни дейности или Симеоново), че дори не се усещат как сами си го набутвате отзад - ама може пък и така са ви харесва де, знам ли.....

Коментар

Еее, сега вече бързо се екипирай с дъждобрана, че ще ти се изсипят де що има герберски бомби от помия и плюнки

Коментар

Working...
                                X