IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.04.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Анон е обективен за себе си; така ми се струва.
    То ест желае да е честен в мненията си, без да се влияе от желанията си или временната ситуация.

Аз, за разлика от него, съм винаги субективен

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
      По-скоро си правителствена полиция - безгрешна точно като създателя й.

Говориш за някакви процедурни правила...но не и крайният ефект.
      Така или иначе, всички разходи ще бъдат отнесени в перото "природно бедствие", но ако си толкова принципен поискай от правителството да приеме закон за обезщетяване от некадърни държавни кадри и да си търси парите за него...щото в случая не говорим за форсмажорни обстоятелства
      Виждаш ли колко си повредена.
      Да поискам от ПРАВИТЕЛСТВОТО ЗАКОН????!!!
      Това е оксиморон.

Тази тема е Политика, но не само да се плюете един-друг, а и да се ограмотявате политически като гражданско общество.

Коментар

• По-скоро си правителствена полиция - безгрешна точно като създателя й.

Говориш за някакви процедурни правила...но не и крайният ефект.
        Така или иначе, всички разходи ще бъдат отнесени в перото "природно бедствие", но ако си толкова принципен поискай от правителството да приеме закон за обезщетяване от некадърни държавни кадри и да си търси парите за него...щото в случая не говорим за форсмажорни обстоятелства

Коментар

И аз съм те надценила като започнах спор с теб.

Ако утре някой некадърен или луд военен по време на обучение пусне бомба над София по кой форсмажорен закон искаш да те обезщетят?
          Тогава се събира ЗАКОНОДАТЕЛЯ - ПАРЛАМЕНТА, приема ЗАКОН и се обезщетява населението.
          Но приемането на закони, тълкуването им и видоизменянето им НЕ ТРЯБВА ДА Е В ПРАВОМОЩИЯТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО.

Как пък толкова не можеш да го разбереш???!!!

Коментар

Твоята работа точно в тая тема е да следиш и нападаш всеки с критика към правителството.
            На какво се дължи, ти си знаеш.
            Нямаш един интересен коментар на събитие, с цел дискусия и сверяване на мнение, виждания...
            Май се храниш...със заяждане
            Да, наречи ме "следящ коректив".

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
              Теб пък те мислех за по-умна.

Ако ти ги откраднат и го докажеш - не плащаш глоба за загубването им, но си плащаш за издаването на новите.

Кажи ми къде в закона за личните документи пише, че има случай (форс-мажор) при който загубени по време на наводнение лични документи се издават без заплащане на такса.

Или искаш пак като при старото управление - Прави се Закон и после с министерски постановления се променя?
              И аз съм те надценила като започнах спор с теб.

Ако утре някой некадърен или луд военен по време на обучение пусне бомба над София по кой форсмажорен закон искаш да те обезщетят?

Коментар

Не толкова всеки има право на избор, а толкова са му възможностите.
                Твоите явно са такива.

И теб какво те бърка, какви са моите възможности. Сега е демокрация... , макар и герберска, ама все още ни дават да пишем по форумите. Да видим до кога?

Коментар

Не ти е работа, но ако ти се занимава - виж от всичките ми постове в темата, колко пъти съм споменал Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Сергей Станишев, Георги Първанов, техните прякори, техните партии.

На 10 поста, най-много в един.

Да не говорим за пльосването на разни чаршафи в темата.
                  Твоята работа точно в тая тема е да следиш и нападаш всеки с критика към правителството.
                  На какво се дължи, ти си знаеш.
                  Нямаш един интересен коментар на събитие, с цел дискусия и сверяване на мнение, виждания...
                  Май се храниш...със заяждане

Коментар

Къде видя форсмажор - има нанесена вреда...поради несвършена работа
                    И виновните институции трябва да покрият разхода за поправянето й.
                    Теб пък те мислех за по-умна.

Ако ти ги откраднат и го докажеш - не плащаш глоба за загубването им, но си плащаш за издаването на новите.

Кажи ми къде в закона за личните документи пише, че има случай (форс-мажор) при който загубени по време на наводнение лични документи се издават без заплащане на такса.

Или искаш пак като при старото управление - Прави се Закон и после с министерски постановления се променя?

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                      Така си преценил така участваш във форума, всеки има право на избор, ако разбираш какво искам да ти кажа. Аз какво съм виновен, че твоите вождове, всеки ден ни изцвъкват по нещо, и как човек да не уведоми колегите от форума...
                      Не толкова всеки има право на избор, а толкова са му възможностите.
                      Твоите явно са такива.

Коментар

Не само разсъждавам, но и разсъждавам правилно.

Има ли го записано в Закона за личните документи този форс-мажор?!
                        Ако е така - да издават за БЕЗ ПАРИ лични документи, ако ли не - тогава няма да се издават.

Щото, когато прекрачиш един закон заради форс-мажор за 100 000 лева и никой не ти потърси отговорност, то следващата стъпка е да го престъпиш и със 100 000 000 лева.

Опитай се ти да разсъждаваш, не ми давай на мен съвети какво да правя.
                        Къде видя форсмажор - има нанесена вреда...поради несвършена работа
                        И виновните институции трябва да покрият разхода за поправянето й.

Коментар

Не ти е работа, но ако ти се занимава - виж от всичките ми постове в темата, колко пъти съм споменал Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Сергей Станишев, Георги Първанов, техните прякори, техните партии.

Така си преценил така участваш във форума, всеки има право на избор, ако разбираш какво искам да ти кажа. Аз какво съм виновен, че твоите вождове, всеки ден ни изцвъкват по нещо, и как човек да не уведоми колегите от форума...

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                            Тук сме в тема политика и няма как вътрешната политика да мине в момента без ГЕРБ - нали управляват държавата.....

Коментар

Отново:
                              Хайде да видим, ще можеш ли да напишеш 3 реда пост, в който да не се споменева ГЕРБ, БСП, политика или нещо подобно и този пост да има смисъл.....

Тогава ще ти дам и специалния си мейл за кореспонденция.
                              А щом гориш от желание да си пишеш чрез и-мейл с мен, да ти кажа, че любимите ми теми за писане в този форум са ми КФН, БФБ ....

Коментар

А ти...си спестяваш и разсъждаването

Че ще плащаме ние е ясно, но така и трябва сега...
                                А после ще "трием сол по главите" на чиновниците и управляващите да не забравят за какво им се плаща и за какво са избрани.
                                Не само разсъждавам, но и разсъждавам правилно.

Има ли го записано в Закона за личните документи този форс-мажор?!
                                Ако е така - да издават за БЕЗ ПАРИ лични документи, ако ли не - тогава няма да се издават.

Щото, когато прекрачиш един закон заради форс-мажор за 100 000 лева и никой не ти потърси отговорност, то следващата стъпка е да го престъпиш и със 100 000 000 лева.

Опитай се ти да разсъждаваш, не ми давай на мен съвети какво да правя.

Коментар

Working...
                                X